×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji silikona

Elementi 129 do 160 od 1444 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • LELO Hula Beads Purple

    HULA Beads™ so prve daljinsko vodene kroglice za užitek na svetu, ki se hkrati vrtijo in vibrirajo. Zagotavljajo popolnoma nove občutke.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Premium Red-Gold

    Womanizer Premium je idealna kombinacija novih tehnologij in visokokakovostne zasnove. Tehnologija Pleasure Air stimulira klitoris brez stika - od supermehkega do supermočnega v 12 različnih stopnjah intenzivnosti. Z novo funkcijo avtopilota boste orgazem doživeli nepričakovano in na presenetljivo nov način. Ritem se spreminja z vsako uporabo. Pametna tišina zazna vašo željo. Womanizer Premium se zažene šele, ko se skoraj dotakne površine vaše kože. Zaradi tega ni le tišji za uporabo, temveč je vaše uživanje še intenzivnejše. Zaradi edinstvene obdelave je Womanizer Premium popolnoma vodoodporen.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Ferri Remote Controlled Panty Vibrator

    Varen magnetni pokrovček poskrbi, da igrača med uporabo ostane na mestu in stimulira klitoris med hojo, sedenjem, plesom ali ležanjem. Odlična izbira za draženje ali popolne orgazme, ne glede na to, v kakšnem okolju se znajdete!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Remote Controlled Panty Vibrator Pink

    Majhen vibrator z delom v obliki klina, ki razširi sramne ustnice in gredjo v obliki penisa z izbočenim spolovilom. Z 10 močnimi načini vibriranja hkrati stimulira klitoris, vagino in točko G. Lahko se diskretno nosi v spodnjem perilu. Upravljate ga lahko s pritiskom na gumb ali z daljinskim upravljalnikom. Lahko se polni s priloženim kablom USB.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vibes Master

    Vibrator XXL s pravimi dimenzijami in pravo tehnologijo.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Luxe Touch Sensitive Vibrator Purple

    Uživajte v razkošno vznemirljivi izkušnji z vibratorjem Luxe Touch-Sensitive. Gre za leglo podobne tehnologije, v njegovem telesu sta dva senzorja, ki se aktivirata s silo pasti. Nosite jih z orgazmom in izbirajte med 10 vibrirajočimi in pulzirajočimi funkcijami, ki vam jih ponuja ta inovativna igra.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Endless Love Purple

    Multifun 1 vas razveseljuje s posebno obliko, ki jo je mogoče spretno vključiti v vse vrste ljubljenja in ima 3 zmogljive motorje: Medtem ko se eden nahaja v zgornjem delu glavnega telesa, vsaka od preostalih dveh spodnjih točk njegovih rok za užitek zagotavlja dobre vibracije. To pomeni: Vsestranski pripomoček vas stimulira tako, kot to potrebujete, ne glede na to, ali ste ob njem, na njem, v njem, pod njim ali vmes!

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations

    Vaše jajce ljubezni Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations je vsestranska in orgazmična igrača, ki je idealna tako za samostojno igro kot za igro v paru.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Xocoon Couples Vibrator Ring Green

    Samo s tem vibrirajočim prstanom bo v zraku še več ljubezni, užitka in vznemirjenja! Zahvaljujoč 9 načinom vibriranja, svilnatemu silikonu in razdražljivo trdnemu oprijemu boste uživali v brneči stimulaciji in trdnejši erekciji hkrati. Zato pograbi daljinski upravljalnik in se ljubi še bolj intenzivno!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Le Wand Rechargeable Massager Gray

    Razkošna masažna glava za ponovno polnjenje Le Wand v elegantni srebrni barvi vam bo prinesla resnično intenziven in čuten užitek. Ima 10 hitrosti vibracij in 20 vzorcev vibracij, s katerimi boste doživeli res močno navdušenje. Je tudi vsestranski, ima enostavno upravljanje in glavo iz najkakovostnejšega silikona.

    289 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black & Silver Power AkuWand II

    Vsestranskost, intenzivnost, moč in raziskovanje so besede, ki opredeljujejo novi DEXTER. Vse v enem, vsestranski masažni aparat, ki vključuje 10 močnih načinov vibriranja, od mehkega do zelo močnega.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Red Hot Ember

    Stimulator Ember design je pripravljen izpolniti vse vaše želje in s svojo tanko zakrivljeno konico razveseli vsak občutljiv del vašega telesa. Edinstvena oblika, 10 načinov vibriranja, prvovrsten medicinski silikon in litij-ionska baterija za ponovno polnjenje, to je točno tisto, kar Ember je in komaj čaka, da pričara najintenzivnejše zadovoljstvo v vašem telesu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Elite Celine Black

    Stimulacijska palica Céline iz kolekcije Elite blagovne znamke Dream Toys je črna palica z elegantnimi poudarki v zlati barvi, trdnim ročajem, zaobljeno glavo in rahlo gibljivim vratom. Céline ima 2 močna motorja, enega v glavi in enega v osnovi, ki ponujata 7 vzorcev vibriranja in 3 hitrosti.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bgood Deluxe Orange

    Vibrator Bswish Bgood Deluxe je eleganten vibrator s fino spremenljivim premerom, primeren za intenzivno stimulacijo.

    49,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Hyman Pink

    Ne glede na to, ali ste že razpoloženi ali pa iščete nekaj, kar bi vas pripeljalo do tega, je Pretty Love Pepe čudovita, svilnato gladka igrača, ki je vedno pripravljena dražiti ali zadovoljiti. Elegantno telo vsebuje dve stimulacijski točki, ena je na konici nežno oblikovane gredi, druga pa v grudičastem dražilniku klitorisa. Ta zasnova zagotavlja, da sta obe vaši ključni erogeni coni enako intenzivno deležni pozornosti, ki si jo zaslužita.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Pink/Dark Pink

    Vse prednosti samega vibratorja! Imenuje se Hot Lover in bo opraskan za vašo G-točko in klitoris. Vsebuje dva motorja z ločenimi krmilniki. Njegova druga neverjetna sposobnost je sposobnost prebave narkotika 40 čevljev, ki lajša mediano protina in poveča pretok krvi. Vaša točka doživljanja orgazma je nerodna! In če pozabite na vrh, potem je mogoče spremljati z naravno aplikacijo Satisfyer Connect.

    53,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dual Kiss Wine Red

    Model Dual Kiss vas bo navdušil s kombinacijo preizkušenih tlačnih valjev, vibrirajočega nivoja vode in možnosti nadzora uporabe. Celoten dizajn dopolnjuje udoben, nežen, mehak silikonski in vodoodporen dizajn.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe Purple

    Vibracijski metuljček, upravljiv s pametnim telefonom (iPhone in Android).

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Blue

    Stimulacija klitorisa je ključ do orgazma, kar pozna vsaka od nas. Vendar vsak od nas tudi užitke doživlja malce drugače. Nekateri imajo radi intenzivno draženje, nekateri mehkejše. Razume Trinity in vsaki ženski daje tisto, kar si želi – užitek.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 2 Replacement Caps

    Nadomestni pokrovčki za Satisfyer Pro2.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Big Boss G5 Flesh

    BIG BOSS je vibrator za vse, ki imajo radi veliko dolžino. Še posebej samozavestne ženske in pari, ki vedo, kaj hočejo, in imajo radi intenzivne užitke, bodo z BIG BOSS-om našli pravega sparing partnerja v ringu.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anos RC Prostate Plug with Vibration Black

    Uživajte v stimulaciji prostate in perineuma hkrati! Ta popolno oblikovan analni vibrator s fino teksturirano konico bo božal vašo prostato, njegova široka osnova pa bo stimulirala presredek. Njegova mehka površina je prijetna na dotik, 2 motorja pa ga lahko zaženeta v 7 načinih.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Daniel Purple

    So vaši večeri samotni? Nehaj in si priskrbi Daniela, vibrator osupljive oblike in funkcije intenzivnega vibriranja s 30 različnimi načini. V mehak silikon se boste zaljubili na prvi dotik, prav tako boste takoj obvladali enostavno upravljanje. Naredite nekaj zase in povabite svojega razburljivega prijatelja Daniela v svojo spalnico!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Europe Magic Wand Vintage Touch Spare Part

    Vaša ljubljena evropska čarobna palica bo z vami živela vse življenje. Je kakovostna in trpežna, in če se na njej kaj obrabi, bo to najbolj mehak silikonski tulec na končni glavi. Vendar ne obupajte, ta rokav lahko kupite in znova uživate v vibracijah!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Javida Wand & Pearl Vibrator Purple

    Masažna glava in biserni vibrator v enem! Wand & Pearl Vibrator znamke Javida je kombinacija klasične masažne glave na eni strani in vibratorja z vrtljivimi kroglicami na drugi strani. Glava je domiselno ukrivljena in prožna, tako da zlahka dosežete vsa pomembna mesta. Uživajte v 7 načinih vibriranja in 3 načinih vrtenja kroglic!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Gladys Pink

    Ta silikonska palica s 30 funkcijami vibracij je gladka in zaobljena masažna igrača, ki bo razkošna za vas in vašega partnerja. Oblika je brez šivov, gladka, s čudovito silikonsko prevleko in zaobljenimi konturami, ki bodo čudovito masirale kožo.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimmers Smooth Rimming Plug Model R

    Analni čep za neskončne analne užitke in za vse zahtevnejše ljubitelje. Je tisočkrat boljši od vašega najljubšega žebljička, saj ima vrtljive kroglice za stimulacijo sfinkterja s 3 hitrostmi in 2 načinoma vrtenja. Očarale vas bodo tudi tresljaji 3 hitrosti in 5 načinov. Vse to boste udobno upravljali prek daljinskega upravljalnika z osvetljenimi gumbi za enostavne igre tudi v temi.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Lilac

    Ste pripravljeni na nov val ugodnosti? Tukaj je Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovejša izdaja ikoničnega Satisfyer Air Pulse! Iztopa je opremljena z edinstveno tehnologijo Liquid Air, ki ustvarja občutek oprijemljivega curljanja vode. Veselite se 11 načinov pritiska valjev, 12 programov vibriranja in tudi upravljanja prek aplikacije!

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Pleasure

    Vedno je hrepenela po oralnem seksu in si želela, da bi lahko uživala pogosteje. Zdaj je to lahko storila. Njen Ultimate Pleasure ji bo lahko zagotovil intimno ekstazo, ki jo je iskala. Najprej je pritisnila na gumb za aktiviranje vibracije, nato pa je s pulzirajočim točkovnim užitkom sledila svojemu telesu. Vedela je, da bo to nor občutek, ko go globoko v njej, vendar je najprej želela raziskati oralne občutke.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Foreplay Frenzy Bunny Kisser Pink

    Sanjate o strastni vožnji s popolnim vibratorjem? Posvetite se temu čudovitemu roza moškemu in vdihnite življenje svojim navihanim fantazijam. Bunny Kisser je popolno oblikovan dvojni stimulativni vibrator z 10 funkcijami vibracij in 4 intimnimi hitrostmi sesanja. Vsako upravljajte s funkcijo posebej in se dotaknite čudovitih vrhov.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cyber Silicock Remote Control Realistic Master Ben

    Še nikoli ni bil silikonski zaključek tako realističen, prilagodljiv, termičen in z neumornimi funkcijami, o katerih ste vedno sanjali.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • InToYou Dash 2.0 Softer Tip Vibrator, Sucker with Stimulating Tongue and Heat Function Pink

    Iščete nekaj več kot le dolgočasen vibrator? Dash bi vas zagotovo zanimal! Ima več funkcij, ki vam bodo všeč. Z veseljem lahko sesa klitoris in ga boža z majhnim jezikom, ki odlično simulira oralni seks. V vas bo vibrirala z največjo močjo in vam še vedno ponujala čutno funkcijo ogrevanja. To bo ljubezen na prvi pogled, kajne?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 1444 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.