×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Simulatorji oralnega seksa

Elementi 33 do 61 od 61 skupaj

  1. 1
  2. 2
  • Action No. TwentyFive Licking Tongue Ergonomic Clitoris Massager Purple

    Vam je všeč z jezikom? Predstavljajte si torej, da držite ta očarljivi stimulator v roki in uživate v prijetnem božanju svojega bisera užitka s spretnim jezikom z 9 funkcijami. Zahvaljujoč osrednjemu obročku bo stimulator prijeten za držanje, poleg jezika pa boste lahko uživali tudi v okusnih vibracijah z 9 funkcijami. Uživajte v dotiku mehkega silikona in trenutku navdušenja, ki bo samo vaš.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Realov Adoramar Magic Tongue Pleasure 2 Cups Green

    Sesanje, lizanje in vibriranje - najboljša kombinacija! Odkrijte vse nove izkušnje s to priročno in elegantno igračo z okretnim jezikom. Njegova inovativna tehnologija vam bo pokazala nove čutne vrhunce, ki vas ne bodo prenehali zabavati!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Skins Rose Buddies The Rose Flutterz

    Zaljubite se v Rose Flutterz, saj vas popelje do čudovitega vrhunca! Ta škrlatna poslastica, zasnovana za zagotavljanje intenzivnega užitka, bo zagotovo naredila vtis pod odejo.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Iroha Petit Shell

    Za vse tiste, ki se dvomite pri nakupu erotičnega pripomočka, imamo to enkratno veselje! V preprostosti je lepota in to potrjuje Iroha Petit iz prestižne japonske znamke Tenga. Je školjka mehke teksture, ki je sestavljena iz 98 % vode in jo lahko ohladite v hladilniku ali segrejete v topli kopeli. Nato z njo potegnite po telesu in pazite, da ne zamudite intimnih mest, kjer boste uživali v dotiku te nežne školjke!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics French Kiss Charmer Red

    Ali želite pustiti, da se vaš klitoris stopi pod močjo francoskega poljuba samega Casanove? Ta genialna rdeča igrača ima čutno okreten jezik, ki bo božal vaš klitoris na 12 različnih načinov. Zaljubite se v strastno vibracijo, mehak silikon in uživajte v orgazmu za orgazmom.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love To Love Believer Iridescent Turquoise

    Believer vam bo dal krila, da si drznete, eksperimentirate in v celoti doživite dih jemajoče izkušnje sami ali z ljubljeno osebo. Z ekskluzivnim Flapping dizajnom je simbioza med telesom in vernikom resnična.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Inya The Kiss Purple

    Ali sanjate o najbolj vznemirljivem poljubu? Ta igrača se ne imenuje zaman poljub. Ima dih jemajočo obliko popka in priročen jezik, ki vas bo s svojimi vibracijami popeljal do vrha blaženosti. Uživajte v prijetnem dotiku kakovostnega silikona in verjamemo, da boste zagotovo cenili praktično polnjenje preko USB kabla.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Skins Rose Buddies The Rose Flix

    Skins Rose Buddies Rose Flix, ki že dolgo velja za simbol ljubezni, je popoln dodatek k vaši samoljubni avanturi. Ta diskreten, a lep mini vibrator združuje ljubezen, strast in vznemirjenje v enem čudovitem šopku.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics French Kiss Suck & Play Set Red

    Dvojni užitek, oh la la! Uživajte v čutnih poljubih na vašem klitorisu in širše, French Kiss Suck & Play ve, kaj potrebujete. Ima 2 zamenljiva nastavka in lahko vibrira v 12 načinih ter tudi sesa v 12 načinih. Njegovi trojni plapolajoči jeziki iz kakovostnega silikona bodo razveselili vaše najbolj občutljive točke, nastavek za sesanje pa vam bo v hipu poskrbel za pravi orgazem!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Skins Rose Buddies The Rose Twirlz

    Rose Twirlz je zasnovan tako, da posnema simulacijo oralnega seksa, zato ga morate imeti v zbirki predalov ob nočni omarici. Njegova edinstvena vrtilna akcija vam bo ponudila neskončen užitek, zakaj se torej ne bi prepustili samostojnemu času samoljubja?

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pillow Talk Lusty Luxurious Flickering Massager Pink

    Sanjate o majhni vznemirljivi skrivnosti? Ta kompakten in diskreten stimulator klitorisa je od zunaj videti kot šminka, v notranjosti pa skriva gibljiv jezik, ki bo s svojimi globokimi vibracijami prebudil navdušenje po vsem telesu. Je čvrsta in prožna hkrati in verjemite mi, da ko bo prišel trenutek, ko mu boste predstavili svoj klint, ne boste zadihali, ko boste od navdušenja stiskali rjuhe. Privoščite si užitek in pozornost, ki si jo zaslužite!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Ovation Applause Aqua

    Prepustite se senzacionalnemu užitku z Ovation™ Applause, vibrirajočim zbadljivcem, oblikovanim z ergonomskimi krivuljami, ki stimulirajo vsa prava mesta. Izkusite 10 hitrosti intenzivnega vibriranja, ki vam omogoča raziskovanje različnih občutkov in iskanje popolne ravni užitka.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Ovation Acclaim Aqua

    Izkusite intenziven užitek z Ovation™ Acclaim, drhtečim dražljajem, zasnovanim z ergonomskimi krivuljami, ki stimulirajo vsa prava mesta. Uživajte v 10 hitrostih utripajočega delovanja, kar vam omogoča, da raziskujete vrsto utripajočih občutkov in najdete popoln ritem za svoje zadovoljstvo.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Skins Rose Buddies The Rose Purrz

    Majhna, a čisto oblikovana ta čudovita roža prinaša val za valom globoko zadovoljivih nizkofrekvenčnih utripajočih vibracij. Njegovo silikonsko ohišje je mehko na dotik in ponuja različne nastavitve užitka, tako da ga lahko nastavite na utripajoče gibanje, pospešite ali upočasnite stvari za bolj čutno spolno izkušnjo.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love To Love Believer Iridescent Night

    Believer vam bo dal krila, da si držite, eksperimentirajte in v celoti doživite dih jemajoče izkušnje sami ali z ljubljeno osebo. Z ekskluzivnim Flapping dizajnom je simbioza med telesom in vernikom resnična.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love To Love Believer Iridescent Berry

    Believer vam bo dal krila, da si držite, eksperimentirajte in v celoti doživite dih jemajoče izkušnje sami ali z ljubljeno osebo. Z ekskluzivnim Flapping dizajnom je simbioza med telesom in vernikom resnična.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love To Love Believer Viva Mauve

    Believer vam bo dal krila, da si držite, eksperimentirajte in v celoti doživite dih jemajoče izkušnje sami ali z ljubljeno osebo. Z ekskluzivnim Flapping dizajnom je simbioza med telesom in vernikom resnična.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bloomgasm 10X Wild Violet Purple Licking Silicone Stimulator Purple

    Pripravite se, da boste z užitkom zacveteli s tem vijolično oblikovanim silikonskim stimulatorjem za lizanje klitorisa Bloomgasm! Ta fliker Wild Violet se lepo prilega vašim rokam, tako da se lahko udobno igrate in raziskujete – kot nalašč za uporabo sami ali s partnerjem. Kombinirajte to vijolico za lizanje z igračo za penetracijo ali jo uporabite med seksom in povečajte svoj užitek!

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bloomgasm Bloomgasm French Rose Licking & Vibrating Stimulator Red

    Slastno ližite in vibrirajte svojo vulvo s tem Bloomgasmovim stimulatorjem za lizanje francoskih vrtnic in vibriranjem! Ta svilnata, plišasta, vrhunska silikonska vrtnica je tudi brez ftalatov in varna za uporabo.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lickgasm 10X Lady Licker Clitoral Stimulator

    Naj vam te slastne rdeče ustnice in mehak rožnat jezik zagotovijo oralno stimulacijo, ki si jo želite! Narejen je iz vrhunskega silikona, je brez ftalatov, varen za telo in svilnato gladek! Med raziskovanjem 3 hitrosti in 7 vzorcev lizanja boste uživali v vsakem lizanju in vsaki majhni teksturirani izboklini po jeziku!

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lickgasm Lickgasm 8X Licking and Sucking Vibrator Purple

    Močan večplastni vibrator, zasnovan za lizanje, sesanje in vibriranje, ki dopolnjuje vašo spolno ustvarjalnost! S silikonskimi obročkastimi skodelicami za ritmično sesanje vaše bradavice ali klitorisa, kar poveča občutke, ustvarjene z močnim prstom lizanja. Priloženi sta dve skodelici - ena oblikovana za klitoris in druga za bradavice. Konica za lizanje ima na voljo 8 načinov lizanja.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lickgasm Lickgasm Kiss & Tell Mini Kissing & Vibrating Clitoral Stimulator Red

    Potešite svojo željo po poljubih spodaj s tem vibratorjem Lickgasm Kiss and Tell! Majhno igračo lahko enostavno držite v roki in z njo ližete in žvrkljate svoja najbolj občutljiva mesta. Uživajte v 3 hitrostih in 7 vzorcih vibriranja, ki dražijo in mamijo vaše majhne biserne in seksi ustnice.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lickgasm Lickgasm Kiss & Tell Pro Dual-Ended Kissing Vibrator Red

    Tvoji najgloblji poljubi čakajo. Zadovoljite svoje želje s tem dvodelnim vibratorjem za poljubljanje! Slasten rdeči Lickgasm ima prožno, vibrirajočo gred in usta za poljubljanje in lizanje.

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mokko Toys Desire Clitoris Stimulator Red

    Vibrator Desire je ženski intimni izdelek, ki ne osvaja le s čudovitim videzom, ampak tudi s svojimi stimulativnimi načini!

    49,90 €

    37,90 €

    Ni na zalogi

  • Unihorn Karma Lilac

    Ustvarite pravo čarovnijo s tem diskretnim mini samorogovim vibratorjem! Zasnovan v kompaktni in ljubki obliki samoroga, Wild Spirit ponuja 10 čudovitih načinov vibriranja v 10 utripov lizanja jezikov s pomočjo svojih dveh motorjev.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Unihorn Wild Spirit Black

    Ustvarite pravo čarovnijo s tem diskretnim mini samorogovim vibratorjem! Zasnovan v kompaktni in ljubki obliki samoroga, Wild Spirit ponuja 10 čudovitih načinov vibriranja in 10 utripov lizanja jezika zahvaljujoč svojima dvema motorjema.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lickgasm Mini 10X Silicone Licking and Sucking Stimulator

    Prepustite se črpanju, lizanju in vibriranju kot še nikoli! Ta mini prisesek je opremljen z 2 skodelicama različnih velikosti, ki se prilegata klitorisu ali bradavici. Prozorna skodelica ima gladek silikonski obroč, ki ohranja tesnost in pritisk, ko samodejno sesa. Igrača ima tudi jezik za lizanje in vibrira z 10 načini lizanja in vibriranja na izbiro! Popolnoma polnilna, prihaja s kablom USB za polnjenje med uporabami. Izdelano iz vrhunskega silikona brez ftalatov.

    139 €

    103,90 €

    Ni na zalogi

  • Action No. Seven 2 in 1 Suction and Tongue Clitoris Massager Red

    Ali najbolj od vsega obožujete ustno božanje? Zagotovo se boste zaljubili v to igračo! Gre za revolucionarno napravo 2 v 1, ki bo sesala vaš klitoris na 7 načinov in vam pomagala odkrivati najbolj strastne svetove orgazma in užitka. To pa še ni vse, tu je tudi stimulacijski jezik, ki je majhen, a izjemno priročen. Premika se v 7 načinih in se premika na način, ki popolnoma simulira oralni seks. Vse, kar potrebujete za srečo!

    80,90 €

    49,90 €

    Ni na zalogi

  • Realov Adoramar Magic Tongue Pleasure Red

    Sesanje, lizanje in vibriranje - najboljša kombinacija! Odkrijte vse nove izkušnje s to priročno in elegantno igračo z gibljivim jezikom. Njegova inovativna tehnologija vam bo pokazala nove čutne vrhunce, ki vas ne bodo prenehali zabavati!

    109 €

    64,90 €

    Ni na zalogi

Elementi 33 do 61 od 61 skupaj

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.