×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji poseben vijolična

Elementi 33 do 43 od 43 skupaj

  1. 1
  2. 2
  • Blush Wellness G Ball Vibrator Purple

    Je vaša g-točka hrepenela po nečem bolj intenzivnem od običajnih vibracij? Blagovna znamka Blush prihaja s to vijolično igračo, ki nima le popolne oblike za ciljanje na g-točko, temveč se predvsem odlikuje s svojo priročno kroglico, skrito pod mehkim silikonom, ki bo intenzivno masirala vaš najbolj skrivni kraj užitka. Naj se G-žoga poigra z vašo G-točko!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Kata Purple

    Kaj je vaša najbolj intimna želja? Ali pa gre za eleganten trojni stimulacijski vibrator z neverjetnimi funkcijami, ki vas bo popeljal v nebesa? Polnilna Vive Kata bo vaše sanje spremenila v resničnost! Ponudil vam je 10 vibrirajočih funkcij za analno stimulacijo in 10 + 10 vibrirajočih funkcij za točko G v klitorisu. Spustite se in uporabite tudi gumb za vrhunec za zagotovljen nebeški orgazem.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Royals The Countess Pinpoint Purple

    Najboljša stimulacija je najbolj natančna stimulacija! Ta vibrator je narejen tako, da lahko dražite najbolj občutljiva mesta na telesu. Njegova majhna upogljiva glava vam bo pomagala odkriti vznemirljiva doživetja, 3 + 7 vibrirajočih nastavitev in vzorcev pa bodo vaše prijetne občutke naredile raznolike in čutne. Naj bo lepo in natančno!

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Wellness Duo Purple

    Želite poskusiti nekaj novega in popestriti svoje ljubezenske igre v dvoje? Preizkusite ta priročen vibrator! Zasnovan je za udobno nošenje med seksom, kjer bo hkrati stimuliral klitoris in G-točko. Seveda bo na svoj račun prišel tudi penis, ki bo prav tako čutil tresljaje. Izbirajte med 10 funkcijami vibriranja in dosežete skupni vrh.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Royals The Princess Butterfly Purple

    Se želite počutiti kot zaspana princesa? Vibrator Princess Butterfly vam bo dal ta občutek! Užival bo v notranjem delu nožnice, pa tudi v klitorisu in njegovi okolici, saj bo tu pristal metulj, ki vsebuje enega od 2 močnih vibrirajočih motorjev. Izbirajte med 3 + 10 vibrirajočimi nastavitvami in načini ter odkrijte vzvišeno vznemirljive orgazme!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Stoss Stange Purple

    Vam je všeč ta vijolični šik? Nič čudnega, to je res odlična igrača za pogled! Kaj pa te lastnosti! Ne more samo čutno vibrirati, ampak tudi navdušiti! Poleg tega bo poskrbel za vaš klitoris zahvaljujoč priročnim zajčjim ušesom na zunanji strani ramen. Znova in znova uživajte v 3 stopnjah udarne funkcije v konici vibratorja!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Halo Ring Rabbit Vibrator Purple

    Kaj je vaša najbolj intimna želja? Je to eleganten vibrator z neverjetnimi funkcijami, ki vas bo popeljal v nebesa? Vive Ring Rabbit za ponovno polnjenje bo vaše sanje spremenil v resničnost! Ponuja vam edinstven prstan, vgrajen v gladek silikonski etui, ki se premika gor in dol, kar povzroča nedvomno vznemirljivo stimulacijo. Prstan vas bo razveselil z 10 hitrimi načini, v 10 načinih pa ne boste zamudili vaših najljubših vibriranja. Spustite se in uporabite tudi gumb za vrhunec za zagotovljen nebeški orgazem.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Double Vibrator Purple

    Dvojni vibrator za dvojno zabavo! S tem baterijskim vibratorjem uresničujete svoje erotične sanje in želje bodisi v paru bodisi samo s seboj. Ramena lahko hkrati stimulirajo vagino in anal ali pa z njimi stisnejo bradavice, klitoris ali moda. So izjemno mehke in prožne ter imajo različne širine. Uživajte v 10 vznemirljivih načinih vibriranja.

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Paloqueth Dual Motor Waterproof Vibrator with Remote Purple

    Želite čim bolj uživati? Poskusite trojno stimulacijo s to priročno igračo blagovne znamke Paloqueth. Srednji del zdrsne v vagino, kjer bo z vibracijami stimuliral točko G, medtem ko bo obešanka, ki jo tvorijo kroglice, zadovoljila anus. Tretji del bo nato poskrbel za klitoris, vi pa ne boste imeli druge izbire, kot da se prepustite intenzivnim orgazmom.

    45,90 €

    33,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • Adrien Lastic Couple Secrets II with Remote

    Inovativen vibrator za prostoročno uporabo z daljinskim upravljalnikom za dvojno stimulacijo: analno in vaginalno.

    109 €

    68,90 €

    Ni na zalogi

  • ToyJoy Icon Couples Massager

    Ta očarljiva vijolična igrača vam bo všeč zaradi 3 različnih uporab. Lahko nadomesti vibrirajoči obroč, lahko je močan vibrator zanjo, pa tudi zanj! Želite stimulirati klitoris, moda ali bradavice? ToyJoy Icon je tukaj, da izpolni vaše želje! Luksuzen na pogled in učinkovit za uporabo, izdelan iz prvovrstnega silikona, ima 3 motorje in je opremljen z več nivoji vibracij in pulziranja. Uživajte v vznemirjenju, ki si ga želite, z ToyJoy Icon in ga umirjeno uporabljajte vsak večer, njegova vsestranskost vam bo omogočila!

    87,90 €

    53,90 €

    Ni na zalogi

Elementi 33 do 43 od 43 skupaj

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.