×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji poseben

Elementi 97 do 128 od 283 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Blush Rose Scarlet G Pink

    Ali vaša točka G hrepeni po božanju? Zgladite ga s tem škrlatnim vibratorjem, ki je bil razvit natančno za udobno ciljanje na G-točko in igranje z njo. Zaljubili se boste v gladko satenasto površino, pa tudi v super zmogljiv motor in srebrne detajle. Ne glede na to, ali imate več erotičnih igrač ali pa šele izbirate svojo prvo, v vaši zbirki ne sme manjkati tovrstni vibrator.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator Black

    Double Love, naš luksuzni parni vibrator, je izdelan iz vznemirljivega mehkega silikona v kombinaciji z visokokakovostno kovino. Upravljanje s tradicionalnim obrobnim podajalnikom in našo prvovrstno aplikacijo vam omogočata, da igrate še naprej in ponujate neskončne možnosti!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Royals The Queen Thrusting Rabbit Purple

    Se želite počutiti kot kraljica? Zato izberite kralja med vibratorji! Ta skriva 2 zmogljiva motorja, ljubi klitoris z tresljaji in hkrati čutno dodaja. Pustite se, da vas boža svilnato gladek silikon in odkrijte 10 vznemirljivih nastavitev udarcev in tresljajev!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand MensWand Black

    Prva masažna glava, zasnovana posebej za moške! Ta kompaktni masažer, ki se polni preko USB kabla, ima čudovito gibljiv vrat, tako da lahko z njim udobno razvijate tako manjši kot večji pritisk in zlahka pridete do vseh delov telesa. Preizkusite tudi večnamenski nastavek, primeren za solo jahanje, pa tudi predigro ali kot dodatek k oralnemu seksu.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Dual Vibrator Petit Pink

    Vibrator za veliko različnih užitkov po neprekosljivi ceni! Je prijetno mehka, domiselno ukrivljena in ima značilen zaključek za natančno stimulacijo g-točke. Njegovo telo je rahlo valovito, kar omogoča draženje klitorisa ali analnega dela. V njem sta 2 zmogljiva motorja z ločenim upravljanjem, ki ponuja 10 načinov vibracij in 5 hitrosti. Držite ga za praktičen ročaj in delajte, kot potrebujete.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Secret Clit Pink

    SECRET CLIT, nova vrsta stimulatorja G točke, ki bo stimuliral tudi vaš klitoris in perineum!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Romance Romy Red

    Razkošen videz, značilna rubinasto rdeča barva in dih jemajoče zmogljivosti, to je kolekcija Romance. To vključuje ta eleganten in romantičen vibrirajoči analni čep z zmogljivim motorjem s 3 hitrostmi in 7 načini vibracij. Njegova oblika vam bo dala vznemirljivo stimulacijo, moč tresljajev boste izbirali z daljinskim upravljalnikom in na prvi dotik se boste zaljubili v mehak silikonski material. Dobro se obnese s sodobnim žebljičkom z neustavljivimi funkcijami.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Orgasmic Double Do Double Vibrating Dildo Pink

    Odkrijte dvojno penetracijo, o kateri niste niti sanjali! Orgasmic Double Do, je edinstven dvojni dildo in priročen vibrator v enem! Ima dva različna konca in motorja, ki vam na eni strani dajeta vibracije v 9 načinih in na drugi strani znova vznemirljiv val v 9 načinih. Preizkusite, kako čudovito prožen je dildo, in se igrajte z njim po svojih zamislih!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Prostate Massager

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi pripomočki znamke Fifty Shades! Ta relativno majhen stimulator prostate bodo cenili predvsem začetniki, pa tudi bolj izkušeni ljubitelji. Idealen je za uverture in solo igre, med katerimi vam ponuja 15 vibrirajočih vzorcev in 5 stopenj intenzivnosti. Uživajte v njegovi mehki silikonski površini in se prepustite vznemirjenju, povezanemu z notranjo masažo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Panthra Zuna Couples Vibrator

    Elegantna in navihana igrača za strastne pare, ki želijo uživati v še intenzivnejši ljubezenski izkušnji! Zuna je parni vibrator, ki bo med seksom spodbudil oba partnerja hkrati. V paketu boste našli tudi očarljivo leopard vrečko, v katero lahko shranite igračo ali jo nosite kot vrečko za ledvice. Uživajte v 7 vzorcih vibracij in 3 hitrostih, ki bodo navdušile točko G, klitoris in penis.

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Gaia Eco Bullet Green

    Gaia Eco je prvi biološko razgradljiv mini vibrator na svetu, ki ga je mogoče reciklirati! Narejena je tudi iz bioplastike Biofeel, porabi veliko manj energije kot druge erotične igrače. Dala vam bo močno vibracijo pri eni hitrosti, očarljiv vid in zmožnost stimulacije vseh vitalnih točk na vašem telesu. Pomislite na okolico in kupite okolju prijazen mini vibrator!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Gaia Eco Vibe Green

    Gaia Eco je prvi biorazgradljiv in recikliran vibrator na svetu! Narejena je tudi iz bioplastike Biofeel, porabi veliko manj energije kot druge erotične igrače. Primerno je stimulirati takšne notranje poškodbe, kot je klitoris, je rezervoar, ima konec in vam ponuja več vibracijskih nivojev. Pomislite na okolico in kupite ekološki vibrator!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo King Vibrating Thruster Obsidian Black

    Luksuzna proizvodnja, učinkovite funkcije in popolno zadovoljstvo, znan tudi kot Zalo King. Njegova revolucionarna tehnologija in visokohitrostni motorji skupaj tvorijo dodatno moč z neverjetno frekvenco. Uporabite pri vznemirljivem potovanju do nerazumnega orgazmičnega cilja!

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alpha-Pro 7X P-STROKE Silicone Prostate Stimulator with Stroking Shaft

    Ali vaša prostata hrepeni po nečem intenzivnem in neverjetno prijetnem? Ta stimulator jo bo vznemirljivo trkal, dokler ne bo doživela dih jemajočega orgazma. Hkrati bo njen zunanji del čutno vibriral na vašem jezu in vam bo samo narekoval moč stimulacije preko krmilnika. Zato naj vaša prostata ne čaka dolgo.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Bendz Bendable Vibrator Anal Probe Edition Black

    Luksuzne vsestranske vibrirajoče žoge! Na površini so svilnato mehki, v notranjosti pa prijetno čvrsti. So prožni in upogljivi ter vas bodo hipnotizirali s svojo funkcijo vibriranja. Primerni so za vaginalno in analno uporabo, zunanjo in notranjo. Izbirajte med 6 vzorci vibriranja in uživajte v neverjetnem užitku žogico za žogico.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • SilexD Model 1 Double Penetration Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 7" 8" Flesh

    Ali hrepenite po dvojnem vibracijskem veselju, ki bo pristno in resnično? Spoznajte neverjetno lep in realističen dildo Silexd s funkcijo intenzivnih tresljajev, od katerega bosta znoreli obe vaši luknjici. Material je neverjetno udoben, saj je visokokakovosten silikon. Pridite divje ljubiti!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition White Marble

    Womanizer Marilyn Monroe Special Edition vam bo pokazal čarobno-orgazmične trenutke v stilu. Tako kot vi je tudi ta predvajalnik pravi original, popolna kombinacija elegance, preprostosti in uporabnosti. Poklonite se ikoni Marilyn Monroe iz Womanizerja in uživajte v prednostih tega čudovitega stimulatorja klitorisa za svobodo!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Enigma Dual Stimulation Sonic Massager Black

    Lelo vedno premika meje in prinaša najkakovostnejše luksuzne erotične igrače! Spoznajte novost, imenovano Enigma. S svojo sposobnostjo stimulacije bo razveselila točko G in klitoris ter vas popeljala tja, kjer boste doživeli nezemeljski orgazem!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Cuties Mini Rose

    Obožujete ljubke stvari? V tem primeru se boste zaljubili tudi v ta mali sladko roza vibrator impresivne oblike. Ponudil vam bo 7 načinov vibriranja, polnili pa ga boste lahko preko USB kabla, ki je vključen v paket. Naredite to s stilom za prikupnost!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Crave Vesper Vibrator Necklace Silver

    Eleganten kos nakita in hkrati čuten erotični pripomoček! Se tapkaš po čelu? Ampak daj no, vsaka ženska bo vzljubila ta luksuzni dodatek! Znamka Crave združuje najnovejšo tehnologijo in sodoben minimalističen dizajn, iz katerega je nastal ta dragulj in hkrati vibrator, s katerim boste dobili vse, kar si želite. Čisto nerjaveče jeklo bo izstopalo v vašem dekolteju, tako kot ga bodo imeli radi vaši intimni deli telesa. Naj bo vaše veselje vedno ob sebi in se okrasite z očarljivo verižico z unikatnim obeskom, ki bo vaša vznemirljiva skrivnost.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Sweet Treat Pink-Brown

    Doživite popolnoma nov občutek navdušenja. Vrtljiva mehka silikonska rebra zagotavlja nežno, a intenzivno draženje klitorisa. Če želite pomnožiti svoj užitek, samo uporabite svoj najljubši mazalni gel in se odpravite na potovanje do edinstvenega vrhunca.

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Pearl 2 Teledildonic Vibrator Purple

    Najbolj tehnološko napreden vibrator, ki cilja na točko G, kar jih je svet kdaj videl. Izpolnite vse svoje intimne želje s Kiiroo Pearl 2, ki ima tehnologijo, občutljivo na dotik, zmogljiv motor in vodoodpornost. Ta sodobna igrača posluša vašo vagino in njene potrebe ter nato stimulira, draži in posledično vzbuja najintenzivnejše orgazme. Še več, svoj vibrator lahko združite z masturbatorjem Kiiroo in v njem uživate na daljavo s svojim partnerjem ali pa Pearl 2 sinhronizirate z interaktivnim erotičnim videoposnetkom ali virtualno resničnostjo in se popolnoma potopite v svoje strasti.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Bullet Vibrator

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi pripomočki znamke Fifty Shades! Ta razmeroma majhen vibrator z žlebičasto teksturo vas bo zabaval tako med predigro kot samostojnimi igrami. Ponuja vam 15 vzorcev vibracij in 5 stopenj intenzivnosti. Uživajte v njegovi mehki silikonski površini in se prepustite navdušenju, povezanemu s stimulacijo vibracij.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • LELO Tiani 2 Red

    Tiani™ predstavlja boj v svetu ljubezni. V primerjavi s predhodnikom ima Tiani II 50 % močnejši motor, do 3-kratno razdaljo od daljinskega upravljalnika (36 metrov) in vsebuje dve zamenljivi nastavitvi. Uživajte v pestri raznolikosti vaše ljubezenske hrane za par ali sebe!

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Elastic Joy Violet

    Model Satisfyer Elastic Joy je opremljen z 2 motorjema in živahnim vzgonom, zato ga je mogoče uporabljati v različnih oblikah. Uporabljeni so bili kot partnerski vibrator, erekcijski obroč in aplikacijski vibrator - Elastic Joy je pripravljen na vse.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Zalo Kyro Wand Vibrator Obsidian Black

    Oblika tega vibratorja s palico je navdihnjena z žezlom mogočnih egipčanskih faraonov. Vibrator oddaja močne vibracije, osredotočene na glavo palice, za močno in neposredno stimulacijo. Velika masažna glava pomaga pomiriti boleče mišice in ublažiti stres. Kyro je opremljen z dvema večnamenskima silikonskima pripomočkoma za razširitev možnosti užitka. Z enim pripomočkom lahko dražite in stimulirate občutljive predele, na primer bradavičke, medtem ko je drugi pripomoček odličen za raziskovanje točke G in hkratno stimulacijo klitorisa.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Pink

    Uživajte v glasbi. Da, prav ste slišali, tako igračka vibrira v ritmu glasbe in tako daje vašim najljubšim pesmim in poslušanju le-teh popolnoma novo in predvsem vznemirljivo dimenzijo. Samo priključite kabel na predvajalnik ali mobilni telefon. Ali pa uživajte brez glasbe in izbirajte med 7 prednastavljenimi vzorci vibriranja.

    179 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Dream Toys Prestige Monica Black

    Razkošen užitek? Ja! Masažna glava Monica iz kolekcije Prestige bo na vaši nočni omarici izstopala po zaslugi kombinacije črnega mehkega silikona in bleščečih kamnov z zlatimi robovi, s katerimi boste preklapljali med 7 načini vibriranja in 3 hitrostmi. Monica lahko s svojo prožno glavo razveseli ne le vaše intimne kraje, ampak tudi utrujene mišice po vsem telesu. Naredi to razkošno, zaslužiš si!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Le Wand Rechargeable Massager Black

    Razkošna masažna glava Le Wand za ponovno polnjenje, elegantna črna, vam bo prinesla resnično intenziven in čuten užitek. Ima 10 hitrosti vibracij in 20 vzorcev vibracij, s katerimi boste doživeli res močno navdušenje. Je tudi vsestranski, ima enostavno upravljanje in glavo iz najkakovostnejšega silikona. Naj vas razvaja.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CONTROL by Sir Richard's Silicone Rim Joy

    Predvsem ti je všeč jezik, ki kroži okoli tvojega analnega in včasih v njem? Sir Richard je prisluhnil tem željam in ustvaril to edinstveno napravo s pametnim jezikom, ki bo oblizoval vaš občutljiv analni predel ter mirno in rahlo prodrl v danko. Uživajte tudi v prijetnem ogrevanju in izberite raven vibracij med 5 načini in 2 hitrostmi.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Rude-Boy Xtreme Black

    Zadenite črno in uživajte v popolnoma natančnem užitku! Ikonični Rude-Boy Xtreme je tukaj za vaš hrupni užitek zaradi intenzivne stimulacije prostate in nasipov. Uglašen je do popolne popolnosti, je močan, vsebuje dva neodvisna motorja, je udoben in se prilagaja vašemu telesu. Zato zgrabite voznika in naredite dobro zase ali za svojega partnerja!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Elastic Joy Red

    Model Satisfyer Elastic Joy je opremljen z 2 motorjema in živahnim vzgonom, zato ga je mogoče uporabljati v različnih oblikah. Uporabljeni so bili kot partnerski vibrator, erekcijski obroč in aplikacijski vibrator - Elastic Joy je pripravljen na vse.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 283 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.