×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji stimulativno

Elementi 65 do 96 od 168 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • LateToBed Denzel Stimulator Easy Quick Pink

    Iščete majhen in priročen vibrator, ki bi ga imeli vedno pri roki? To je Denzel, vešč popolnega ugajanja po odlični ceni. Njegova mehka površina vas bo popolnoma očarala, domiselno oblikovana konica pa vam bo pomagala natančno ciljati na najbolj občutljiva mesta, kot je G-točka. Odkrijte njegove močne vibracije solo ali v paru!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Screaming O The LingO Purple

    Z Lingom bo prava lička! Daš ga na jezik in nenadoma je oralni seks obogaten z vznemirljivimi in nežnimi vibracijami. Vau vau vau! Motor je majhen, tako da se jezik ne bo zgražal. In s svojim dragim s tem vibrirajočim obročkom za jezik si boste privoščili popoln užitek! Ali ljubiš svojo ženo? Zato to storite z njenimi usti z vibratorjem na jeziku.

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Nyly Multi-Speed Stimulator Black

    Iščete univerzalni vibrator za odkrivanje čudovitih učinkov vibracij? Nyly je primeren za vse priložnosti! Ima vrtljivo podlago, s katero lahko prilagajate hitrost in tudi zaobljeno konico za udobno in prijetno vstavljanje. Z njim odkrijte svoje telo in njegova občutljiva mesta, razburljivo bo!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Screaming O Vibrating Lip Balm

    Eleganten in diskreten, super zmogljiv večnamenski mini vibrator, preoblečen v balzam za ustnice s fino zaobljeno konico iz najkakovostnejših materialov.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Bullet Mini Vibrator with 10 Powerfull Vibration Modes Purple

    Mobilni telefon, denarnica, ključi in mini vibrator! To mora biti vaš ček, preden odidete od doma. Nikoli ne veš, kaj se lahko zgodi, in biti pripravljen pogosto pomeni, da to tudi storiš. Ta majhna čarobna palica je vaše zagotovilo za orgazem. V vaše ljubezensko življenje bo prinesel razburljivo raznolikost! To je majhen, a izjemno močan vibrator, ki ga boste oboževali sami ali v paru.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Butterfly Kiss Pink

    Uživajte v neskončnih čutnih užitkih z Butterfly Kiss. Gre za večstopenjski vibrator, ki vam bo zahvaljujoč premišljeni obliki poskrbel za genialno stimulacijo, ki bo udarila po vseh občutljivih mestih. Prepustite se svoji domišljiji, uresničite svoje erotične sanje in stopite na pot, ki ji ne vladajo drevesa, ampak orgazmi, eden za drugim!

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Renee Vibe 10 Vibrating Functions 18,5cm Silver

    Brskate po e-trgovini in se sprašujete, kaj potrebujete iz naše ponudbe? Pri tem vam bomo malo pomagali - ta srebrni vibrator zagotovo potrebujete in morate imeti! Ima 10 močnih zabavnih funkcij vibriranja, preprosto upravljanje ter gladek in mehak dotik. Z njim uživajte v različnih igrah in ko mu zmanjka moči, ga preprosto napolnite prek kabla USB!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations So Real Multispeed Vibrating 6 Inch Dong

    Tako resnična in tako močna je, da se boste vanj kar zaljubili! Ima realistično oblikovane žile, želod in celo moda. Je zelo enostaven za uporabo in vibrira z 2 baterijama AA. Povabi tega živahnega tiča v svojo spalnico in imej novega najboljšega prijatelja!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Bruno Purple

    So vaši večeri samotni? Nehaj in nabavi Bruno, cenovno ugoden vibrator, ki žgečka tako zunaj kot znotraj nožnice! Konica za stimulacijo točke G je prijetne teksture in pametno ukrivljena. V mehak silikon se boste zaljubili na prvi dotik, prav tako boste takoj obvladali enostavno upravljanje. Naredi nekaj zase in povabi svojega razburljivega prijatelja Bruna v svojo spalnico!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Touch of Velvet Soft Lilac

    Naj vas očarajo vznemirljive vibracije tega očarljivega Rocks-Off vibratorja. Ponuja vam 10 funkcij vibriranja in ga lahko udobno usmerite na najbolj občutljiva mesta, ki komaj čakajo, da se seznanijo s to očarljivo igračo. Predaj se in opazuj, kako cvetijo rože orgazma na travniku vznemirjenja.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Evan Multi-Speed Vibe Purple

    Ali res potrebujete, da bi bil vaš novi vibrator izjemno stimulativen? Evan je tukaj za vas! Njegova površina je izdelana iz posebnega "žele" materiala in je neverjetno mehka in prijetna. Fleksibilni stimulacijski izrastki bodo poskrbeli za popolno božanje vaših intimnih predelov, dokler vam zaradi tega ne počijo kolena. Z vrtljivim podstavkom nastavite idealno hitrost vibriranja in se prepustite svojim občutkom!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved G-Gasm Delight Pink

    Želite pobožati svojo točko G in jo božati do orgazmične norosti? S tem vibratorjem je enostavno! Njegova oblika je idealna za enostavno ciljanje in ima tudi čudovito rožnato barvo ljubezni.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy X-Basic Bullet Mini One Speed Purple

    Majhen, in naravni vibrator, s katerim lahko razredčiš več, kot si lahko predstavljaš. Ima zelo vibracije in zaradi svojih lastnosti vas lahko osvešča. Izdelek je izdelan iz visokokakovostne plastike, zato ga napajajo 3 baterije AG13, ki so del paketa.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Touch of Velvet Rose Blush

    Očarale vas bodo vznemirljive vibracije tega očarljivega Rocks-Off vibratorja. Ponuja vam 10 funkcij vibriranja in se lahko na udoben način uporablja tudi za najbolj privlačna mesta, ki čakajo, da se seznanijo s to očarljivo igro. Prodaja in opazujte, kako na travniku cvetijo rogovi orgazma.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream OMG! Bullets #Cute Vibrating Bullet Pink

    Kaj povabiti v spalnico nekaj zabavnega, spogledljivega in neverjetno razburljivega? Ta majhna in izjemno gladka silikonska slušalka z USB pogonom ima čudovito močne vibracije in tudi praktičen krmilnik, ki vam omogoča udobno preklapljanje med 20 načini vibracij. Uživajte v seksi igrivem dizajnu in vseh teh OMG izkušnjah!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Classic Slim Vibrator Black

    Klasični slim vibrator znamke ToyJoy vas ne bo navdušil le s svojim realističnim videzom, temveč tudi z vznemirljivimi funkcijami. Njegovo rahlo ukrivljeno telo bo udobno doseglo vašo najbolj občutljivo točko in jo spodbudilo z močnimi vibracijami. Classic Slim je izdelan iz mehkega silikona, ki je prijeten na dotik in tudi varen za telo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Cuties Mini Rose

    Obožujete ljubke stvari? V tem primeru se boste zaljubili tudi v ta mali sladko roza vibrator impresivne oblike. Ponudil vam bo 7 načinov vibriranja, polnili pa ga boste lahko preko USB kabla, ki je vključen v paket. Naredite to s stilom za prikupnost!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Viblips Lipstick Stimulator Purple

    Najboljša šminka v vaši torbici z ličili! Viblips ni karkoli šminka, je vibrator zabavne in diskretne oblike, ki ga imate lahko vedno s seboj. Vemo, da ni vse v videzu, ampak so pomembne tudi funkcije, zato lahko mirne vesti priporočamo Viblips, njegove vibracije so dih jemajoče!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Gaia Eco Bullet Green

    Gaia Eco je prvi biološko razgradljiv mini vibrator na svetu, ki ga je mogoče reciklirati! Narejena je tudi iz bioplastike Biofeel, porabi veliko manj energije kot druge erotične igrače. Dala vam bo močno vibracijo pri eni hitrosti, očarljiv vid in zmožnost stimulacije vseh vitalnih točk na vašem telesu. Pomislite na okolico in kupite okolju prijazen mini vibrator!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy X-Basic Bullet Mini One Speed Silver

    Majhen, in naravni vibrator, s katerim lahko razredčiš več, kot si lahko predstavljaš. Ima zelo vibracije in zaradi svojih lastnosti vas lahko osvešča. Izdelek je izdelan iz visokokakovostne plastike, zato ga napajajo 3 baterije AG13, ki so del paketa.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orion Bullet Red

    Vrhunski mini vibrator po odlični ceni, preprosto obvezen v vaši torbici ali žepu! Je majhen, enostaven za upravljanje, ima lep dizajn in lahko izjemno močno vibrira. V njegovih funkcijah lahko uživate s partnerjem ali sami, ponuja vam 10 odličnih načinov vibriranja za različne vaginalne ali analne igre.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Gaia Eco Vibe Green

    Gaia Eco je prvi biorazgradljiv in recikliran vibrator na svetu! Narejena je tudi iz bioplastike Biofeel, porabi veliko manj energije kot druge erotične igrače. Primerno je stimulirati takšne notranje poškodbe, kot je klitoris, je rezervoar, ima konec in vam ponuja več vibracijskih nivojev. Pomislite na okolico in kupite ekološki vibrator!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Real Simple

    Eleganten, diskreten, močan! Ta vibrator ima vse, kar potrebujete in želite. Njegov močan motor vam ponuja 10 hitrosti vibriranja. S preizkušeno konico lahko natančno ciljate na občutljive predele, elegantna sijoča črna kromirana površina pa bo prijetno drsela. Lahko ga vzamete s seboj na izlete, majhen je in lep!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Hey Mr. Flex Purple

    Izjemno prilagodljiv pomočnik za različne stimulacije! Je razkošen vibrator z dolgim in upogljivim ročajem, ki ga je mogoče upogniti v vse smeri, tudi do 180 stopinj! Njegova vibrirajoča glava lahko stimulira tudi najbolj nedostopna mesta in zlahka doseže točko G ali P. Lahko ga tudi povabite, da se ljubi in ga boža med klitorisom.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Heavenly Massage Bullet Vibrator

    Eleganten in okusen mini vibrator z eno močno vibrirajočo hitrostjo bo zaslepil vse vaše živčne končiče, ki mu jih dovolite obiskati.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Atlas Pink

    Majhen, a priročen, vznemirljiv in živahen, to je Pretty Love Atlas. Njegova uporaba je popolnoma enostavna, samo pritisnite gumb. Mehki silikon in značilna glava bosta prava stvar za vaše navdušenje, genialni ukrivljeni pa bodo še posebej uživali v točki g. Poiščite svoj pravi kot in se igrajte z vami kot še nikoli!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dipping Delight Light Blue

    Ste razpoloženi za draženje klitorisa? Dipping Delight je tu samo za vas, da se lahko potopite v čudovito in globoko fokusirano stimulacijo klitorisa ali preprosto v nežno lesketanje. Njegova ojačana, zelo mehka in ukrivljena konica bo v vas razkrila nove vznemirljive občutke. Igriv dizajn bo všeč tako začetnikom kot izkušenim ljubiteljem erotičnih igrač!

    45,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Pretty Love Easter Bunny Skin

    S tem zajčkom boste zlahka imeli veliko noč vsak dan! Je seksi realistične oblike, barve karoserije in skriva dva močna motorja. En motor je v konici, drugi pa v stimulatorju klitorisa, kar obljublja dih jemajoče dvojno božanje. Je tudi zelo prilagodljiv, zato se prilagaja vašim obrisom in doseže najbolj občutljiva mesta z želeno natančnostjo. Izbirajte med 30 intenzivnimi načini vibriranja!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Clit Kisser Pink

    Sočen, okreten in neutruden jezik za vaš klitoris, ki vas bo pretresel od sreče! Realističen stimulator v obliki ust je igrača, ki je enostavna za uporabo, izdelana iz prijetnega TPR materiala. Vse, kar morate storiti, je, da poljubite vibrator, nato pa preprosto zamudite krmilnik žice in uživajte v oralnem seksu, kolikor želite.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Rose Scarlet G Pink

    Ali vaša točka G hrepeni po božanju? Zgladite ga s tem škrlatnim vibratorjem, ki je bil razvit natančno za udobno ciljanje na G-točko in igranje z njo. Zaljubili se boste v gladko satenasto površino, pa tudi v super zmogljiv motor in srebrne detajle. Ne glede na to, ali imate več erotičnih igrač ali pa šele izbirate svojo prvo, v vaši zbirki ne sme manjkati tovrstni vibrator.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intense Lippsy Lipstick Vibrator

    Malenkosti pogosto prinašajo največje veselje in ženske obožujejo šminke! Vsaki ženski bo ta bolj všeč, saj ni kozmetični, ampak kompakten vibrator, ki se bo prilegal v vsako torbico. Njegova mehka silikonska konica bo prijetna za kožo in vam bo omogočila izbiro med 10 intenzivnimi vibrirajočimi vzorci. Polepšajte z orgazmom.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy X-Basic Bullet Mini One Speed Pink

    Majhen, in naravni vibrator, s katerim lahko razredčiš več, kot si lahko predstavljaš. Ima zelo vibracije in zaradi svojih lastnosti vas lahko osvešča. Izdelek je izdelan iz visokokakovostne plastike, zato ga napajajo 3 baterije AG13, ki so del paketa.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 168 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.