×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji stimulativno

Elementi 97 do 128 od 176 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Bswish Bnaughty Unleashed Premium Black

    Zabavajte se doma ali v javnosti s tem vznemirljivim in diskretnim vibrirajočim jajcem vrhunske kakovosti blagovne znamke Bswish. Predajte krmilnik svojemu partnerju in mu dajte vso kontrolo nad svojim vznemirjenjem, divje jajce bo raztrgalo vaša občutljiva mesta in zaradi tihih vibracij bo intimna skrivnost med vami in vašim dragim, ki vas bo ogrel v večer, da ta ogenj strasti kasneje pustim doma.prižgemo do maksimuma.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Shiatsu Black

    Katera je tvoja najboljša intimna želja? Je to elegantna masažna glava z bleščečimi lastnostmi, zaradi katere boste pepel v sedmih nebesih? Vive Shiatsu baterija spremeni vaše sani v reševalno! Ona je skrivnost mojega čudenja in dinamične podobe, ki bi vam pokazale nepredstavljivo ekstazo. Naredite nebeški orgazem.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Perfect Lover with Remote Control

    To bo ljubljenček obeh! Perfect Lover je seznanjena igrača v obliki črke C z daljinskim upravljalnikom. Je mehka in prožna, zato se prilagaja vašim razmerjem in bo med ljubljenjem z vibracijami stimulirala klitoris, g-točko in penis. Uživajte v malo boljšem ljubljenju, ki ga spremljajo čutne vibracije, katerih intenzivnost boste določali preko krmilnika.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Tap It Black

    Kaj se zgodi, ko ta naprava začne tapkati vašo P-točko ali prostato? Začneš lebdeti na valovih neverjetnega orgazma. Tap To je togi vibrator za prostato s pop-up gumbom na konici, ki je zasnovan tako, da simulira tapkanje s prstom. In to še ni vse! Poleg razburljivega tapkanja po prostati lahko Tap It tudi vibrira, tudi pod vodo, saj je vodoodporen.

    103,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Icon Superbe Couples Massager 2 Green

    Bi bila vaša ljubezenska zabava malo bolj pestra? Ta edinstvena igrača vas privabi s svojo elegantno obliko in tudi funkcijami, v katerih boste uživali pri ljubezni, predigri, pa tudi pri samozadovoljevanju. Izbirate lahko med 7 pulzirajočimi načini in 3 stopnjami hitrosti, med katerimi preklapljate z daljinskim upravljalnikom. 3 motorji, skriti v luksuznem silikonu, komaj čakajo, da vam in vašemu partnerju razkrijejo neverjetno vznemirljiva doživetja, zato jim dajte priložnost!

    149 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Beckham 8 Inch Thumping Dildo with Remote Control Vanilla

    Ali pogrešate nekaj resničnega in živahnega? Kaj če poskusite s tem zdravnikom, ki je popolnoma realističen in katerega vibracije upravlja daljinski upravljalnik? Všeč vam bo neverjetno mehak revolucionarni silikonski material kot tudi čudovita pristna oblika tega vibratorja. Ne oklevajte in povabite dr. Odejte Beckhama za intimen ogled vašega doma!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love To Love Player One with Remote Control

    Se sprašujete, kako bi bilo začeti dih jemajoč orgazem s stimulacijo prostate? Zato nehajte razmišljati in pustite, da ta stimulator deluje. Njegova ergonomska oblika se vam prilega kot rokavica, njegov dvojni motor pa skrbi za stimulacijo prostate in jez. Nivo tresljajev boste določili prek krmilnika z dosegom do 10 metrov. Naj vaša prostata ne čaka predolgo!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pillow Talk Sultry Luxurious Dual-Ended Warming Massager Pink

    Imate erotične želje in vrtoglavico po stimulaciji klitorisa z urinskimi vibracijami in po zaznavi stimulacije škarij? Eleganten in odličen Sultry iz Pillow Talk bo izpolnil obe vaši želji! Po eni strani deluje kot vibrirajoča glava; Uživajte v najboljših erotičnih zdravilih.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Lily 3 Personal Massager Polar Green

    Nova zvezda med vibratorji je rojena, ime ji je Lily 3, z njo zlahka proslavite svojo spolnost! Primeren je za vse priložnosti, sami ali v paru, navdušila vas bo ekskluzivna cena, ki je ob praznovanju 20-letnice znamke Lelo. Izbirajte med 10 močnimi nastavitvami vibriranja in uživajte v diskretnih in nepozabnih orgazmičnih izkušnjah!

    169 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Starlet 3 Gray

    Sčasoma nam najmanjša bitja prinesejo največjo srečo v življenju. Kot Womanizer Starlet 3! S tehnologijo Pleasure Air bo vaš klitoris zagorel v raju in vam v nekaj minutah pokazal opojni orgazem urina. Pokažejo vam najbolj vsestranske prednosti, v katerih uživate, in uživajte v vizualnih prednostih čudovito barvite zasnove.

    95,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Megawand Wand Vibrator Silver

    Iščete ustrezno masažno glavo za ustrezno stimulacijo in ustrezno masažo? Spoznajte Megawand! Je polnilni stimulator za neskončne orgazmične kombinacije. Ponuja vam 20 načinov vibriranja in 8 nastavitev intenzivnosti, kar je 160 različnih možnosti! Naj prožna silikonska glava nežno stimulira klitoris ali katero koli mesto na telesu.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Innovation Twitch Hands-Free Suction & Vibration Toy Gold

    Ali vidiš zmaja? Ta dobro premišljena, boljša in inovativna igra bo vašemu telesu pokazala novo in cenovno ugodno življenje in življenje. Inovacija Twitch bo imela ogromen klitoris, povečal pretok krvi in vam bo zlahka pomagal pri suhosti škarij. Ima dva naravna jezika in velike stimulativne utore, ki se prilepijo na klitoris, ustvarijo nežno setev in se nato dotaknejo najboljših legl. Je samo po sebi umevno!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Panthra Shaka Wand Vibrator

    Masirajte celotno telo ali stimulirajte občutljiva področja s to Shaka vibrirajočo glavo! Je vsestranska igrača s čudovitim dizajnom. Zahvaljujoč prilagodljivemu vratu pride povsod, kjer so njegove vibracije potrebne, in vam ponuja 3 nastavitve vibracij in 5 hitrosti. V paketu boste našli tudi očarljivo torbico, ki lahko postane hišica za glavo ali pa jo nosite kot seksi torbico. Uživajte v sproščujoči ali stimulativni masaži, kadar koli želite!

    91,90 €

    79,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pillow Talk Sultry Luxurious Dual-Ended Warming Massager Teal

    Imate bolj erotične želje in hrepenite po stimulaciji klitorisa z močnimi vibracijami in po iznajdljivi stimulaciji notranjosti nožnice? Eleganten in veličasten Sultry iz Pillow Talk bo izpolnil obe vaši želji! Po eni strani deluje kot vibrirajoča glava, po drugi strani pa se lahko njen zoženi ročaj čutno vrti in segreje. Uživajte v vrhuncih užitka z enim najlepših erotičnih pripomočkov.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Rotating Beads Vibrating Remote Dildo Skin

    Vrhunska kakovost in funkcije, zaradi katerih bo res popoln! Želite izvedeti več? Pridite in spoznajte tega čednega moškega! Narejen je iz zelo udobnega, izgleda zelo realistično in ima večinoma vrtljive in vibrirajoče kroglice. Zahvaljujoč močni priseski se bo prilepil na katero koli ravno površino. ga hočeš? Nismo presenečeni!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance The One-two Punch Prostate Vibe Black

    Želite občutiti užitek, ki ga skrivajo vaša zadnja vrata? Povabite ta stimulator z 2 zmogljivima motorjema na obeh straneh! Njegova čebulasta konica se bo dotaknila vaše prostate in vzbujala nevihtne občutke, ki bodo pripeljali do intenzivnega vrhunca. Zato zgrabite krmilnik ali ga zaupajte svojemu kolegu, odkrijte in uživajte!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Majestic Trusting Vibe Black

    Majestic je vznemirljiv vibrator za potiskanje iz linije SeXentials by TOYJOY. Ta navzgor in navzdol usmerjeni vibrator vas bo s svojimi senzualnimi spretnostmi in vznemirjenjem popeljal v nove višave intimnih užitkov. Silhueta z dvojnim motorjem in polnilnikom USB ponuja 3 hitrosti vibriranja in 4 vzorce vibriranja v kombinaciji s funkcijo potiskanja, ki navdušuje.

    149 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pixey Aquawand White Edition

    Končno je tukaj! Čudovita vibrirajoča glava, uglašena do popolnosti. Je diskretno tih in hkrati močan. Njegova glava je čudovito prožna, tako da se lahko z njo odpravite kamor koli, in je izdelana iz mehkega in visokokakovostnega silikona, tako da vam bo njegov dotik všeč. Ročaj je narejen iz istega silikona, zato ga primite in uživajte v najbolj prijetni masaži vseh časov.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo OhMiBod Lumen Pleasure Plug Black

    Želite nekaj boljšega od povprečnega analnega čepa! Lumen ponuja nova doživetja za vse, ki se ne bojijo svoje spalnice spremeniti v oder. Narejen je iz visokokakovostnega silikona s tehnologijo Velvet Wave, ki je podložen teksturiran silikon, ki prinaša udobje in blažen užitek. On bo zvezda vaše oddaje, ne samo po zaslugi končne diamantne luči!

    219 €

    80,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Magic Motion Umi Smart Wearable Dual Motor Vibrator

    Težko je vstati zjutraj in običajno še večkrat preložiš alarm? Prebudite se ob vznemirljivih vibracijah in uživajte v orgazmičnem vzponu, v katerega se boste zaljubili! Magic Umi je pametni vibrator z 2 motorjema in ergonomsko zasnovo, ki ga je mogoče upravljati preko aplikacije v telefonu, v katerem boste poleg nastavljanja alarma uživali v ustvarjanju lastnih načinov vibriranja, daljinskega nadzora vibracij in drugih interaktivnih funkcij!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Dylan 7 Inch Vibrating Dildo with Remote Control Vanilla

    Ali pogrešate nekaj resničnega in živahnega? Kaj če poskusite s tem zdravnikom, ki je popolnoma realističen in katerega vibracije upravlja daljinski upravljalnik? Všeč vam bo neverjetno mehak revolucionarni silikonski material kot tudi čudovita pristna oblika tega vibratorja. Ne oklevajte in povabite dr. Skin Dylan za intimen ogled vašega doma!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Maia Toys Harmonie Teal

    Iščete večnamenski vibrator, ki ga je mogoče upogniti? Vibrator Harmony iz Maia Toys je prav tak! Je elegantno nebeško modre barve, ima neverjetno mehko silikonsko površino in jo lahko enostavno upognete, da ustreza vašim potrebam. Poleg tresljajev je opremljen tudi s premično kroglico za stimulacijo klitorisa in z njo boste uživali v številnih orgazmičnih izkušnjah tudi v paru.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Irresistible Kissable Black

    Eleganten temnopolti moški je tukaj samo za vas in vaš klitoris! Postavite ga skozi luknjo na klitorisu in pustite, da ga rahlo ali intenzivno sesa z uporabo tlačnih valov. En, dva, tri in tam je najboljši orgazem vseh časov! Stimulacija brez dotika bo vsako žensko ponesla v nebesa, vendar bodite previdni, povzroča odvisnost!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pixey Aquawand Black Edition

    Končno je debelo! Čudovita vibrirajoča glava, polirana do pepela. Za te je diskrecijsko in zelo kratko. Njena glava je čudno obrabljena, zato jo je mogoče enostavno odstraniti z nje, izdelana pa je iz mehkega in kakovostnega silikona, tako da vam bo dala svoj dotik. Pečenka je narejena iz istega silikona, zato jo uporabite in uživajte v najboljši možni masaži vseh časov.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Starlet 3 Indigo

    Sčasoma nam najmanjša bitja prinesejo največjo srečo v življenju. Kot Womanizer Starlet 3! S tehnologijo Pleasure Air bo vaš klitoris zagorel v raju in vam v nekaj minutah pokazal opojni orgazem urina. Pokažejo vam najbolj vsestranske prednosti, v katerih uživate, in uživajte v vizualnih prednostih čudovito barvite zasnove.

    95,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Cato Purple

    Katera je vaša najbolj intimna želja? Je to eleganten vibrator z osupljivimi lastnostmi, ki vas bo popeljal v sedma nebesa? Akumulator Vive Cato spremeni vaše sanje v resničnost! Ponuja vam 10 strastnih funkcij pulziranja za točko G in 10 + 10 funkcij vibracij za točko G in klitoris. Opravite to in uporabite tudi gumb za vrhunec za zagotovljen nebeški orgazem.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Couture Rabbit Skater purple

    Ali sanjate po prvovrstnem zadovoljstvu? Zaupajte svoje želje temu zajcu, ki jih bo z veseljem uslišal. Opija vas bo z intenzivno stimulacijo g-točke z vznemirljivim 3-stopenjskim sunkom in tudi z vibracijami, ki bodo namenoma dražile klitoris. Vaš novi ljubimec vas ne bo navdušil le s svojimi lastnostmi, temveč tudi z razkošno izdelavo in svilnato mehkim silikonom. Z njim uživajte v opojnih orgazmih, ki bodo zlahka postali zasvojeni!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Partner Box 1

    Satisfyer Partner Box je primeren za vse pare, ki želijo skupaj doživeti razburljivo pustolovščino. Paket vključuje parni vibrator Satisfyer Double Joy in vibrator za hlačke Sexy Secret, ki ju lahko upravljate z aplikacijo Satisfyer Connect.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hueman Interstellar Anal Vibrator

    Ta eleganten analni vibrator iz kolekcije Hueman je obvezen za vse ljubitelje analne stimulacije! Izdelana je iz mehkega silikonskega materiala, ki je zelo udoben in higienski ter ima genialno očarljivo obliko. Izbirajte med 4 hitrostmi vibriranja in 6 načini z daljinskim upravljalnikom!
    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Miki Pulse Wave & Flickering G-Spot Vibrator Pink

    Kaj je vaša najbolj intimna želja? Je to eleganten vibrator z osupljivimi funkcijami, ki vas bo popeljal v nebesa? Polnilna Vive Miki bo vaše sanje spremenila v resničnost! Ponuja vam 2 motorja in osupljive funkcije vibriranja ter jezik, ki neverjetno plapola in draži klitoris. Izbirajte med 10 hitrostmi in funkcijami in pustite, da to stori on, uporabite pa tudi gumb za vrhunec za zagotovljen nebeški orgazem.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus G-Play Trio Plus Unisex Vibrator Pack S/M/L Black

    Iščete vsestranski komplet čudovitih čepov z neverjetno obliko? G-Play bo izpolnil vaše zahteve! Vsebuje 3 različno velike zatiče s 6 funkcijami vibracij! Izdelane so iz visokokakovostnega silikona, motor pa je odstranljiv, tako da lahko v njih uživate brez tresljajev. Uživajte v enostavnem upravljanju, polnjenju USB in vodoodpornosti!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Chick Diva Purple

    Brezčasna ikonična oblika, impresivna moč in neprekosljiva zmogljivost za odkrivanje nove ravni strasti, to je Rock-off Chick Diva. Najbolj izkušeni strokovnjaki so ga uglasili za stimulacijo klitorisa in točke G na najbolj prijeten način hkrati. Zmogljiva dvojna neodvisna motorja sta ergonomsko nameščena pod fleksibilne žametno mehke vdolbine, ki se trdno oprimejo vašega telesa in vas zibajo do božanskega vrhunca. Zato zgrabite krmilnik in pojdite!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 176 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.