×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji vakuum

Elementi 33 do 62 od 62 skupaj

  1. 1
  2. 2
  • Womanizer Starlet 3 Violet

    Novi Womanizer STARLET 3 - to je izvirna tehnologija Womanizer Pleasure Air, združena s petimi novimi živahnimi barvami izdelka in dvema stopnjama intenzivnosti, še vedno pa je vodoodporen in ga je mogoče polniti prek USB - po razumni ceni.

    95,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sila Cruise Sonic Clitoral Massager Lilac

    Odkrijte svoje najgloblje fantazije s SILA Cruise prestižne blagovne znamke Lelo. Je idealna izbira ne samo za začetnike, ko gre za spolne pripomočke in čutno raziskovanje. Vrh boste dosegli po zaslugi nežnih tlačnih valov, ki jih boste občutili od glave do pet. Sprejmite ponudbo novega načina uživanja v predigri in trenutkih ljubezni do sebe.

    289 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Violet

    Odkrijte največjo razburljivo vsestranskost s Satisfyer Curvy Trinity 2! Ponujal vam bo 3 motorje in 2 funkciji z ločenimi kontrolami. Razvaja tako klitoris kot G-točko in lahko uporablja tlačne valove in vibracije.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy Trinity 3 Grey

    Satisfyer Curvy Trinity 3 iz silikona s 3 motorji bo razvil vse vaše erogene stožce: uporabite ga lahko kot vibrator za prilagajanje, vibrator tlačnih cilindrov ali vibrator G-točkov za največjo raznolikost v času, ko ste ženska.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Empowered Smart Pleasure Queen

    Spravi se v razpoloženje! Ta dragulj predvsem poveča pretok krvi v vašem cvetu s sesanjem in s tem poveča njegovo občutljivost. In kaj potem? Nato boste dobili čuten jezik, ki se lahko premika in vibrira v 6 načinih. Vsak dan uživajte v seksi srečnih trenutkih s seboj in z Emrowed Smart Pleasure Queen!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dual Kiss Green

    Model Dual Kiss vas bo navdušil s kombinacijo preizkušenih tlačnih valjev, vibrirajočega nivoja vode in možnosti nadzora uporabe. Celoten dizajn dopolnjuje udoben, nežen, mehak silikonski in vodoodporen dizajn.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Twilight Purple

    Spoznajte kralja, odličen je, ima popoln okus in svoj čar. Zalo Queen se razlikuje od vgrajene inovativne tehnologije PulsWave, ki bo vašim g-pikom zagotovila intenzivno stimulativno stimulacijo. Odkrijte neskončno prijeten življenjski slog in dodatno stimulirajte točko G s tehnologijo PulsWave. Kakšne ženske si lahko zaželim?

    229 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Ford Turquoise

    Zagotovljen klitoralni orgazem? Samo setev! Ni pa stimulator v stilu "prize", je polnilec za nadgradnjo iF Design Award 2018 in prepričani ste, da bo vaš klitoris razumel. Njen mehki silikonski ustnik mu je nato ponudil 12 setvenih operacij in ga naredil tako dolgo, dokler ni mogel. Razveselite svoje biserske težave zaradi neverjetne stimulacije!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Starlet 3 Turquoise

    Včasih nam najmanjše stvari prinesejo največje veselje v življenju. Kot Womanizer Starlet 3! S tehnologijo Pleasure Air bo vaš klitoris popeljal v raj in vam v nekaj minutah pokazal opojno moč orgazma. Naj vam pokažejo vrtoglave višine popolnega užitka in uživajte v vizualnem užitku zahvaljujoč čudovitemu barvnemu dizajnu.

    95,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Wine Red

    Spoznajte kralja, dober je, ima popoln okus in svoj čar. Zalo Queen se razlikuje od vgrajene inovativne tehnologije PulsWave, ki bo vašim g-pikom zagotovila intenzivno stimulativno stimulacijo. Odkrijte neskončno prijeten življenjski slog in dodatno stimulirajte točko G s tehnologijo PulsWave. Kakšne ženske si lahko zaželim?

    229 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sila Cruise Sonic Clitoral Massager Aqua

    Odkrijte svoje najgloblje fantazije s SILA Cruise, prestižno blagovno znamko Lelo. Idealno je izbrati ne samo za začetnike, ampak tudi za skupne komentarje in raziskave. Do legla je prišlo po storitvi nežnih tlačnih dolin, ki so bile dostavljene od glave do petice. Sprejmite ponudbo novega načina uporabe predigri in trenutnih ljubimcev.

    289 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Starlet 3 Gray

    Sčasoma nam najmanjša bitja prinesejo največjo srečo v življenju. Kot Womanizer Starlet 3! S tehnologijo Pleasure Air bo vaš klitoris zagorel v raju in vam v nekaj minutah pokazal opojni orgazem urina. Pokažejo vam najbolj vsestranske prednosti, v katerih uživate, in uživajte v vizualnih prednostih čudovito barvite zasnove.

    95,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Realov Adoramar Magic Tongue Pleasure 2 Cups Green

    Sesanje, lizanje in vibriranje - najboljša kombinacija! Odkrijte vse nove izkušnje s to priročno in elegantno igračo z okretnim jezikom. Njegova inovativna tehnologija vam bo pokazala nove čutne vrhunce, ki vas ne bodo prenehali zabavati!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Quentin Purple

    Zagotovljen klitoralni orgazem? Samo skozi sesanje! Ta stimulator podjetja Pretty Love bo resnično razumel vaš klitoris in se bo udobno prilegal vaši roki. Njegova mehka silikonska usta mu bodo ponudila 12 načinov sesanja in mu bodo ugajala, dokler ga ne boste imeli dovolj. Razveselite svoj biser strasti z neverjetno stimulacijo!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Starlet 3 Indigo

    Sčasoma nam najmanjša bitja prinesejo največjo srečo v življenju. Kot Womanizer Starlet 3! S tehnologijo Pleasure Air bo vaš klitoris zagorel v raju in vam v nekaj minutah pokazal opojni orgazem urina. Pokažejo vam najbolj vsestranske prednosti, v katerih uživate, in uživajte v vizualnih prednostih čudovito barvite zasnove.

    95,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy for Her Vibrating Roto Suck-Her Purple

    Ta vijolični lepotec z mehkim silikonom objame vašo celotno školjko, se oprime in ji poda užitek, po katerem hrepeni. Pritisnite gumb "S" in sesanje se počuti bolje kot oralni seks. Užitek je tukaj. Pritisnite gumb "R" in izberite najbolj prijetno intenzivnost. Vaš zaklad je preplavljen z vznemirjenjem in vlago, zajamete sapo in s prstom potegnete do gumba "V", sprožite vibracije in se povzpnete v orgazmično nebo.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Pulse Union Violet

    Ali želite čutiti popolno zadovoljstvo globoko v sebi? Pulse Union vam bo pokazal dih jemajočo in zasvojljivo ciljno stimulacijo na točno tistem mestu, kjer se rodi prava blaženost. Preizkusite, kako je v roki držati razkošno erotično igračo, ki zapeljivo prisesa na 5 načinov. In kaj več? Pulse Union lahko združite z aplikacijo Svakom in pustite, da vaše navdušenje narekuje na daljavo!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Puissante Mini Coco Red

    Majhna ugodnost za vaše popolno veselje! Iz Francije je v našo e-trgovino prispeval tudi Mini Coco, ki mu ne manjka značilnega francoskega šarma. Negira vaš klitoris in ustvarja tlačne valove, ki simulirajo sesanje z 10 stopnjami intenzivnosti skozi razburljiv vakuum. Imejte ga ves čas pri sebi in uživajte v slastnih orgazmih v nekaj sekundah, kadarkoli želite!

    149 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Pulse Pure Dark Blue

    Želite doživeti pravo navdušenje? Vendar bodite pozorni! Prestižna in svetovno priljubljena blagovna znamka Svakom prihaja s svojo najnovejšo patentirano tehnologijo, ki predstavlja predvajalnik. In kaj vam bo Pulse Pure pokazal? To bo globoka korist, ki jo povzroči ciljno sesanje, med katerim ne boste mogli preprečiti globokega stokanja.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Couture Rabbit Euphoria Pink

    Prefinjene vibracije + čudovito sesanje klitorisa = popoln orgazem! Ta vibrator ni le lep na pogled zahvaljujoč osupljivim detajlom, ampak vas bo razveselil tudi s svojimi funkcijami. Za vas vibrira v 7 načinih, zadovolji G-točko in funkcijo sesanja v 6 načinih, nato vam pokaže vrh skozi klitoris.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Xocoon Couples Foreplay Enhancer Mint

    Bi radi igračo za par, ki bo popestrila vaše vsakdanje ljubljenje? Ta stimulator bo zadel vsa občutljiva mesta brez uporabe rok. V paketu je tudi tulec za del, ki skrbi za klitoris, ki bo ustvaril dodatne mikro vibracije. To je vse, kar potrebujete za super seksi noč!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Pulse Pure Pale Pink

    Želite doživeti pravo navdušenje? Zato bodite pozorni! Prestižna in svetovno priljubljena blagovna znamka Svakom prihaja s svojo najnovejšo patentirano tehnologijo, ki jo predstavlja ta igrača. In kaj vam bo Pulse Pure pokazal? To bo globok užitek, ki ga povzroči ciljno sesanje, med katerim ne boste mogli preprečiti globokega stokanja.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CoverMe Clitoral & G-Spot Stimulator Purple

    Želite razviti svoje erotične fantazije in uresničiti svoje strastne želje? Ta ljubek in prijazen sesalec klitorisa in vibrator za točko G v enem ti z veseljem pomaga! Njegov močan motor vam ponuja 10 neverjetnih načinov vibriranja, njegovo prilagodljivo ohišje pa vam omogoča, da pridete, kamor želite. Zaljubili se boste v dotik mehkega silikona in igrali znova in znova!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Red Revolution Georgia Red

    Vsi vedo, da je 2 več kot 1! Ta odlična igrača vas bo navdušila z 2 uporabnima konicama! Vakuumska črpalka na eni strani in genialno ukrivljen vibrator na drugi strani. Izbirajte med 7 ritmi vibriranja, napolnite igračo preko USB-ja in jo vzemite s seboj tudi v kad, saj je vodoodporna!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Puissante Mini Coco Blue

    Majhen užitek za vaše popolno veselje! Mini Coco je v našo e-trgovino prispel iz Francije in ne manjka tipičnega francoskega šarma. Neguje vaš klitoris in ustvarja tlačne valove, ki simulirajo sesanje z 10 stopnjami intenzivnosti skozi razburljiv vakuum. Imejte ga ves čas pri sebi in uživajte v okusnih orgazmih v nekaj sekundah, kadar koli želite!

    149 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • InToYou Hydra Vibe with Pulsation and Clitoris Stimulating Tongue 3 Motors Turquoise

    Spoznajte Hidro! Je očarljiv vibrator s 3 motorji, ki vam bo vzel dih. Njegove 3 zmogljive funkcije vam bodo všeč. Vibrira lahko v 7 načinih, tako da se začne z mehkim žgečkanjem in konča s popolnim potresom. Poleg tega se loči s pametnim jezikom, ki se igra s klitorisom v 7 načinih, zadnja čudovita lastnost pa je pulziranje z 10 stopnjami. Vse v eni igrači!

    91,90 €

    57,90 €

    Ni na zalogi

  • InToYou Shiva Vibe with Pulsation and Suction 3 Motors Red

    Spoznajte Shivo! Je očarljiv vibrator s 3 motorji, ki vam bo vzel dih. Njegove 3 zmogljive funkcije vam bodo všeč. Vibrira lahko v 7 načinih, tako da se začne z mehkim žgečkanjem in konča s popolnim potresom. Poleg tega bo vaš klitoris razveselila funkcija sesanja s 7 načini, zadnja čudovita lastnost pa je pulziranje za 10 stopenj. Vse v eni igrači!

    91,90 €

    57,90 €

    Ni na zalogi

  • Dream Toys Red Revolution Anna Red

    Samo s tem trojnim vibratorjem boste lahko stimulirali vse 3 svoje erogene cone hkrati! Nožnica, klitoris in anus bodo prišli na svoj račun. Zahvaljujoč 2 motorjema vam ta očarljivi vibrator z imenom Anna ponuja 3 funkcije sesanja in 7 ritmov vibriranja z neodvisnim nadzorom. Ali to radi počnete v kopeli? Ni problema, Anna je vodotesna!

    76,90 €

    45,90 €

    Ni na zalogi

  • Realov Adoramar Magic Tongue Pleasure Red

    Sesanje, lizanje in vibriranje - najboljša kombinacija! Odkrijte vse nove izkušnje s to priročno in elegantno igračo z gibljivim jezikom. Njegova inovativna tehnologija vam bo pokazala nove čutne vrhunce, ki vas ne bodo prenehali zabavati!

    109 €

    64,90 €

    Ni na zalogi

  • Pretty Love Ford Pink

    Zagotovljen klitoralni orgazem? Samo skozi sesanje! Vendar pa to ni le stimulator v stilu "prisesov", je dobitnik nagrade iF Design Award 2018 in prepričani ste, da bo vaš klitoris res razumel. Njegova mehka silikonska usta mu bodo ponudila 12 načinov sesanja in mu bodo ugajala, dokler ga ne boste imeli dovolj. Razveselite svoj biser strasti z neverjetno stimulacijo!

    61,90 €

    37,90 €

    Ni na zalogi

Elementi 33 do 62 od 62 skupaj

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.