×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji za ženske predvsem za ženske vagina

Elementi 129 do 160 od 478 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Puissante Coco Blue

    Iščete erotično igračo, ki vas ne bo nikoli razočarala in vedno navdušila? Očarljiva Coco francoske znamke Puissante si zasluži vašo pozornost! Je čudovito mehak, zelo vsestranski in vam bo pomagal vzpostaviti stik s seboj. Navdušil vas bo s funkcijo sesanja in vibriranja, oboje z 10 načini. Coco lahko poljubno upogibaš, da doseže tvoja občutljiva mesta, potem pa sta dovolj samo vibriranje za nožnico in sesanje za klitoris.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Goodies Sugar G-Spot Silicone Vibe Fushsia

    Ali obstaja zabaven in priročen vibrator po odlični ceni? Da, in zbirka Goodies je dokaz za to! Prinaša kakovostne spolne igrače iz vrhunskega silikona in ABS-a, vključno s tem Sugar vibratorjem z zaobljeno obliko za popolno in natančno stimulacijo G-točke. Izbirajte med 10 funkcijami vibriranja in zaupajte svoj užitek močnemu in tihemu motorju.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Pulsating Vibrator with Clitoral Licking Purple

    Mislite, da nobena erotična igrača ne more nadomestiti izkušnje pravega seksa? Ne, moralo bi biti obratno. Noben moški ne zmore tega, kar zmore ta čudoviti vibrator iz Paloquetha! Zabava se začne s 7 načini pulziranja, ki simulirajo gibanje in zagotavljajo resnično dih jemajoč občutek, podoben udarcu. Temu dodajte 10 načinov vibriranja v traku za klitoris, ki vibrira majhen, a priročen jezik. Kako se bo končalo? Najboljši orgazem!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cleopatra Secret Pleasures Rabbit Vibrator Black

    Razkošen užitek? Ja! Vibrator Secret Pleasures iz kolekcije Cleopatra bo izstopal na vaši nočni omarici po zaslugi kombinacije črnega mehkega silikona in bleščečih kamnov z zlatimi robovi, s katerimi boste preklapljali med 10 načini vibriranja. Poskrbel bo za notranjost nožnice in klitorisa, zato vas bo dvojna stimulacija pripeljala do najboljših orgazmov. Naredi to razkošno, zaslužiš si!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bwild Classic Bunny Rabbit Vibrator Purple

    Imate vprašanja o tem, kako spremljati svoje povprečne misije in neuslišane želje? Lahko rešiš tega zajca! Vsebuje 2 zmogljiva motorja, ki sta se osredotočila na notranjo in zunanjo stran vaše hupe. Je čudovito mehak, narejen iz silikona in njegova zelo priljubljena oblika je absolutno priljubljena. Poleg tega je tudi vodoodpornost in po zelo ugodni ceni, vendar ne čakajte in prosim.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Funky Rabbit Purple

    Odlična zabava za malo denarja? In ne! Tudi cenovno ugodne igrače so enostavne za uporabo, prav tako vibrator ToyJoy. Funky Rabbit je zasežen, morski in ima očarljivo barvo. Ima stimulator klitorisa in je narejen iz 100% silikona, ki se sprejme na dotik. Uporabite v 4 načinih vibracij in 3 metre hitrosti.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Wonderlove Love to Love

    S Wonderlove vaše navdušenje ne bo imelo meja! Igrali boste lahko kjerkoli in kadarkoli. Ne glede na to, ali vaši kolegi ali vi sami grabite kontrole, verjemite mi, da bodo uživali v vašem klitorisu in točki G. Wonderlove ima dva motocikla, ki se upravljata neodvisno in s svojimi močnimi tresljaji ciljata na najbolj občutljiva mesta.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots GC Vibrating Dolphin Purple

    Ta delfin je popoln vibrator za dosego vsakega občutljivega mesta. Zgornji zavoj lahko naredite v 8 različnih vzorcih. Zajca lahko tudi vklopite, tako da njegova konica vibrira. Ta ima 36 nastavitev. Prav tako lahko nadzorujete smer vrtenja.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Foreplay Frenzy Climaxer Pink

    Uživajte v vsaki nepozabni izkušnji z vibratorjem Foreplay Frenzy v stilu vašega najljubšega zajca. Stimulira notranjost nožnice in zunanji del, v telesu pa skriva 2 motorja. Narejen je iz mehkega silikona, je vodoodporen in vam ponuja 12 neverjetnih načinov dotika zgornjega dela.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Ida Wave Dual Stimulation Massager Black

    Moderen, lep, priročen in izjemno luksuzen je dvojni stimulacijski vibrator IDA. Enostavno ga prilagajate preko telefonske aplikacije in ima patentirano WaveMotion tehnologijo, ki vas ne bo pustila na cedilu, saj sledi gibanju vašega prsta in tako prinaša neverjetne užitke valovanja. Uživajte najboljše, ne bo vam žal!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Ives Pink

    Izbirate vibrator in se ne morete odločiti? Z Ivesom ne boste pokvarili ničesar, to je varna stava! Spodbudil bo notranjost nožnice in klitorisa, ponudil vam bo 30 funkcij vibriranja in v svilnato mehki silikon se boste zaljubili na prvi dotik. Ste že izbrali!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Action No. TwentyOne Vibe with Ball Pulsation and Licking Tongue Purple

    Vas ne zadovolji nič običajnega in želite nekaj posebnega? Verjemite, ta vibrator je prav poseben! Ponuja vam 3 funkcije, ki so zasnovane tako, da vam nudijo največji užitek. Predstavljajmo jih lepo enega po enega!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Webb Purple

    Želite izvedeti skrivnosti intenzivnega užitka in dih jemajočih orgazmov? Gledate igračo, ki vas bo popeljala do njih. Webb vibrator iz Pretty Love ima premišljeno obliko in hkrati zadene tako točko g kot klitoris. V mehkem silikonskem ohišju skriva 2 zmogljiva motorja z 12 načini vibracij. Naj vaše fantazije zaživijo in zadovoljite svoje telo in um.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Dinky Single Vibrator Jaimy D. Purple

    Se počutite močne in neodvisne, a vseeno včasih potrebujete pomoč? Elegantne erotične igrače iz kolekcije Dinky vam bodo pomagale zadovoljiti vaše želje. Lepe so na pogled in njihove lastnosti vas bodo spravile na kolena. Zaljubite se na primer v ta vibrator Jaima D, s katerim lahko zelo udobno in prijetno dosežete G-točko in skočite v vrtinec strasti!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Couture Rabbit Skater purple

    Ali sanjate po prvovrstnem zadovoljstvu? Zaupajte svoje želje temu zajcu, ki jih bo z veseljem uslišal. Opija vas bo z intenzivno stimulacijo g-točke z vznemirljivim 3-stopenjskim sunkom in tudi z vibracijami, ki bodo namenoma dražile klitoris. Vaš novi ljubimec vas ne bo navdušil le s svojimi lastnostmi, temveč tudi z razkošno izdelavo in svilnato mehkim silikonom. Z njim uživajte v opojnih orgazmih, ki bodo zlahka postali zasvojeni!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream OMG! Rabbits #Mood Silicone Vibrator

    Ali hrepeniš po popolni g-točki in stimulaciji klitorisa hkrati? Omg in kdo ne? Ta selfie vibrator je tukaj, da vam ponudi prav takšno uslugo. Je čudovito prilagodljiv in v mehkem silikonskem ohišju skriva 2 motorja z 10 načini vibriranja za popoln užitek. Poleg tega je vodoodporen, zato ga ne oklevajte, da ga vzamete s seboj v kopel!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Partner Box 1

    Satisfyer Partner Box je primeren za vse pare, ki želijo skupaj doživeti razburljivo pustolovščino. Paket vključuje parni vibrator Satisfyer Double Joy in vibrator za hlačke Sexy Secret, ki ju lahko upravljate z aplikacijo Satisfyer Connect.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Niva Purple

    Katera je vaša najbolj intimna želja? Je to eleganten vibrator z osupljivimi lastnostmi, ki vas bo popeljal v sedma nebesa? Polnilna Vive Niva spremeni vaše sanje v resničnost! Ponuja vam 10 funkcij strastne vrtljive konice za točko G in 10 + 10 funkcij vibracij za točko G in klitoris. Opravite to in uporabite tudi gumb za vrhunec za zagotovljen nebeški orgazem.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Therapy Delight Pink

    Vibrator Vibe Therapy Delight je vibrator brez primere za ženske, njegov skriti konec za dražbo G-točke poveča učinek dražbe. Druga dražbena točka je slika v obliki zajca z vibriranjem za stimulacijo klitorisa.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Cato Purple

    Katera je vaša najbolj intimna želja? Je to eleganten vibrator z osupljivimi lastnostmi, ki vas bo popeljal v sedma nebesa? Akumulator Vive Cato spremeni vaše sanje v resničnost! Ponuja vam 10 strastnih funkcij pulziranja za točko G in 10 + 10 funkcij vibracij za točko G in klitoris. Opravite to in uporabite tudi gumb za vrhunec za zagotovljen nebeški orgazem.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Jopen Amour Silicone Wand

    V Jopen Amour Wand se boste zaljubili na prvi pogled. Je sladko roza vibrator s 35 nastavitvami vibracij in svilnato mehko površino. Poleg tega je tudi vodoodporen, zelo učinkovit in ima čudovito prožno telo, tako da se prilagaja ne le vašim razmerjem, ampak tudi vašim potrebam. Zabavajte se s to čudovito igračo s čudovitim koncem srca in podležite neskončno prijetnim orgazmom.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMyG G-Spot Vibrator White

    Iščete nekaj neverjetnega za svojo G-točko? OhMyG je erotični opomnik, ki bo vašo državo predstavil ugodnosti na novi in nedavni osnovi. Ne uporablja vibracije, globokega gibanja "bisera", ki je otipljiva, neposredna in sodobna masa točke G. Uspe "dodati" gibanje v 3 čevljih intenzivnosti. Dodaj Več!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Je Joue Juno Flex G-Spot Vibrator Black

    Juno ni katerikoli vibrator, ona je boginja G-točke! Je najmehkejši in najelegantnejši vibrator za točko G na svetu in vam bo dal globoke, ropotajoče vibracije, usmerjene neposredno v to občutljivo točko. Uživajte v agoniji, ki se sprehaja po vašem telesu in izginja v neverjetno prijetnih orgazmičnih nebesih.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics California Dreaming Surf City Centerfold Pink

    Pustite se, da vas odnesejo valovi užitka z vibratorjem California Dreaming. Vašo G-točko skrije do najbolj divjega orgazma! 3 stopnje utripanja bodo neverjetno prijetne, kot tudi 10 vibrirajočih vzorcev. Poseben plapolajoč konec te igrače je tukaj samo za neskončno strast vaše G-točke.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bwild Classic Bunny Rabbit Vibrator Guava

    Se sprašujete, kako najbolje nadzorovati svoje poredne misli in neusmiljene želje? To lahko storite s tem zajcem! Vsebuje 2 zmogljiva motorja, ki se bosta osredotočila na notranjost in zunanjost vaše rože. Na otip je čudovito mehak, saj je narejen iz silikona in v njegovo popolno obliko se boste preprosto zaljubili. Poleg tega je tudi vodoodporen in po zelo ugodni ceni, zato ne čakajte in bodite zadovoljni.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Iroha Minamo Vibrator

    Mehak, prilagodljiv dizajn, ki elegantno sledi oblinam ženskega telesa. Priporočljivo za tiste, ki iščejo nežne dotike in nebeško mehkobo.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Gene Purple

    So vaši večeri samotni? Nehaj in nabavi Genea, neverjeten vibrator, ki žgečka tako zunaj kot znotraj nožnice! Zahvaljujoč 30 funkcijam vibriranja vam bo prinesel res intenziven užitek. Ima domiselno ukrivljeno obliko, ki udobno doseže točko G, hkrati pa na ogled popelje tudi občutljivi klitoris. Zato naredite nekaj zase in povabite svojega vznemirljivega prijatelja Genea v svojo spalnico!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Flexi Rabbit Heating Rabbit Vibrator Black

    Najboljše za vas in vaše zadovoljstvo? Ta "kunec" iz Dorcela vas ne bo nikoli pustil na cedilu! Njena neverjetno prilagodljivost bo božala vašo točko G in klitoris hkrati. Njegove močne vibracije in teksturirana površina vam bodo zagotovili trenutke intenzivnega užitka. Dodajte k temu funkcijo ogrevanja za vroče občutke in se podajte na spolno avanturo!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush The Collection Sweet Cream Classic Vibe

    Ni nujno, da je vibrator le penis z žilami! Lahko je tudi ljubka in zabavna igrača s slikami sladoleda, na primer, ki vam pričara nasmeh na obraz. Uživajte v vibracijah, skritih v tem orodju omejene izdaje, katerega cilj je prinesti veselje, vznemirjenje in zadovoljstvo.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pillow Talk Sassy Luxurious G-Spot Massager with Swarovski Crystal Teal

    Zbirka Pillow Talk p​r​o​i​n je v kratkem času, odkar je na voljo, postala mednarodna uspešnica! Ta linija izdelkov izraža lepoto, zabavo in moč, Sassy pa je vrhunec teh idealov. Mehko, prožno telo vam pomaga odkriti vsako željo, medtem ko je velika konica ukrivljena za optimalen užitek v točki G.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Truda Lavender

    Ali hrepenite po neskončnem neverjetnem užitku? Spoznajte Trudo, vijoličnega lepotca znamke Pretty Love, ki vas ne bo navdušila le s svojimi 7 intenzivnimi načini tresljajev, temveč tudi z osupljivo obliko za ciljanje na g-točko ter čudovito mehkim in mehkim silikonskim materialom. Pustite si biti zadovoljen!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer G-Spot Flex 3 Red

    Bodite ustvarjalni in uživajte v našem upogljivem pripomočku G-Spot Flex 3, ki hkrati stimulira več vročih točk. Zaradi upogljive gredi ga lahko spremenite iz vibratorja za točko G v zajčji vibrator, ki z globokimi vibracijami draži klitoris in točko G.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 478 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.