×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji vibracijski

Elementi 97 do 128 od 265 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Dorcel Infinite Joy Multi Vibrator Black

    Iščete igračo za trenutke sami ali v dvoje? Infinite Joy ima dva prožna trakova, ki lahko zadovoljita vsakogar na različne načine. Njihova gibljivost doseže 360° in je primerna za zunanjo stimulacijo, medtem ko je drugi brezroki konec, ki je opremljen tudi s solo motorjem, idealen za notranjo stimulacijo. Kako se spopadate s tem? Uresničite svoje strastne scenarije!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Rascally Rabbit Purple

    Ta velik zajec pripravlja veliko razburljivih nagajiv! Se sprašujete, kaj lahko naredi? Raje se nečesa držite, njegove funkcije so močne. Ima funkcijo udarcev, vrtenja in tresljajev tudi v delu, ki cilja na klitoris. Prepustite se dvema močnima motorjema in uživajte v vsej strasti, ki vam jo prinaša ta luksuzna igrača!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Aimi Pulse Wave & Vibrating G-Spot Rabbit Pink

    Kaj je vaša najbolj intimna želja? Je to eleganten vibrator z osupljivimi funkcijami, ki vas bo popeljal v nebesa? Polnilna Vive Aimi spremeni vaše sanje v resničnost! Ponuja vam 3 motorje in osupljive funkcije vibriranja ter trak, ki neverjetno plapola in draži klitoris. Izbirajte med 10 hitrostmi in funkcijami in pustite, da to stori on, uporabite pa tudi gumb za vrhunec za zagotovljen nebeški orgazem.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dame Products Arc G-Spot Vibrator Ice

    Arc ima močan motor, mehko bučko z grebenom, ki stimulira klitoris in ukrivljen ročaj, ki ga lahko dosežete, kar vam pomaga pri raziskovanju in odkrivanju popolne točke.

    129 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Inmi Power Shake Come Hither Silicone Stimulator Black

    Ali sanjate o popolnih prijetnih orgazmih? Zanje potrebujete zmogljivo igračo, ki razume vaše telo, kot je ta vibrator Come Hither s funkcijo opojnega vibriranja. Njen konec meri neposredno na G-točko in jo navdušujoče masira. Bo pa na svoj račun prišel tudi klitoris, za katerega je na voljo 10 načinov vibriranja. Začnite torej s to čudovito igračo iz vrhunskega silikona.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zumio i Spirotip Vibrator

    Odkrijte nove vznemirljive občutke z edinstvenim orodjem Zumio! Z eliptično rotacijo (ne z vibracijami) dosežete natančno stimulacijo tam, kjer jo vaše telo najbolj potrebuje. Konica v obliki čajne žličke pomaga širiti spodbudno energijo in ustvarja neverjetno paleto izkušenj! Izbirajte med 8 hitrostmi in prilagodite intenzivnost glede na uporabljeni pritisk.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Puissante Coco Blue

    Iščete erotično igračo, ki vas ne bo nikoli razočarala in vedno navdušila? Očarljiva Coco francoske znamke Puissante si zasluži vašo pozornost! Je čudovito mehak, zelo vsestranski in vam bo pomagal vzpostaviti stik s seboj. Navdušil vas bo s funkcijo sesanja in vibriranja, oboje z 10 načini. Coco lahko poljubno upogibaš, da doseže tvoja občutljiva mesta, potem pa sta dovolj samo vibriranje za nožnico in sesanje za klitoris.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Ava Heating Mini Wand Vibrator with App Control Black

    Iščete močno stimulacijo, skrito v lepilu in ljubkih igračah? Odkrijte elegantno vibrirajočo glavo Ava by Zalo! Ponudil vam je bodih zajem zmogljivosti in natančno stimulacijo. Zaradi svoje kompaktne in priročne velikosti je enostaven za prenašanje, njegova dvoslojna silikonska podlaga pa vam bo enostavno všeč zaradi mehkobe. Uživajte v masažah celega telesa in razvajanju občutljivih predelov!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Snail Vibe Curve Vibrator Peachy Pink

    Nov dodatek v družini Snail Vibe! Vznemirljiv model Curve ima ergonomsko obliko za stimulacijo točke G, teksturirano glavo, ki boža klitoris in udoben ročaj. Snail Vibe so oblikovali pravi profesionalci na podlagi znanstvenih raziskav in razvoja.

    219 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oninder Tokyo Vibrating Egg Pink

    Ste v koraku s časom in želite nekaj več kot preprosto vibrirajočo igračo? Blagovna znamka Oninder prinaša zbirko luksuznih in visokokakovostnih dodatkov, predvsem aplikacije, polne različnih možnosti upravljanja za samostojne igre in igre v paru ali morda celo gledanje z nekom, ki ga še ne poznate. To vibrirajoče jajce je opremljeno s super močnim motorjem in zagotavlja globalne in močne vibracije. Peljite ga na zmenek in ga spremenite v razburljivo predigro!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Eve Heating Licking Vibrator Light Pink

    Iščete igračo, ki bo vašemu intimnemu užitku dodala novo razkošno smer? Zalo EVE je nov vibrator iz serije Aurora, ki po svoji obliki in funkciji gibanja spominja na jezik in realistično posnema lizanje. Privoščite si pristen oralni užitek, kadarkoli se vam zahoče!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Wonderlove Love to Love

    S Wonderlove vaše navdušenje ne bo imelo meja! Igrali boste lahko kjerkoli in kadarkoli. Ne glede na to, ali vaši kolegi ali vi sami grabite kontrole, verjemite mi, da bodo uživali v vašem klitorisu in točki G. Wonderlove ima dva motocikla, ki se upravljata neodvisno in s svojimi močnimi tresljaji ciljata na najbolj občutljiva mesta.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Le Wand Vibrating Necklace Gold

    Pokažite svetu svojo spolno pozitivno miselnost in se okrasite s tem čudovitim in luksuznim vibratorjem kot kosom nakita na verižici. Je čudovito zmogljiv, opazno ozek, a hkrati neskončno diskreten in eleganten. Ta dragulj lahko vibrira na 8 občutljivih načinov, njegov motor pa je izjemno tih, vendar vam bo ugajal, kjerkoli želite. Izbirajte med 4 barvami in se okrasite s kosom nakita, ki je tako poseben kot vi!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Puissante Coco Pink

    Iščete erotično igračo, ki vas ne bo nikoli razočarala in vedno navdušila? Očarljiva znamka Coco francoske Puissante si zasluži vašo pozornost. Je čudovito mehak, zelo vsestranski in vam bo pomagal vzpostaviti stik s seboj. Navdušil vas je s funkcijo sesanja in vibriranja, oboje od 10. Coco lahko upogibate kolikor želite, da dosežete svoja občutljiva mesta, nato pa se prepustite vibriranju škarij in sesanju klitorisa.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Lux Couture Black

    Moda, stil in užitek, to so tri besede, ki se popolnoma prilegajo tej luksuzni vibrirajoči glavi Bodywand. Je osupljivo močan in vam bo ponudil gromovito opojne vibracije. Njegova klasična oblika vam bo ponudila globoko masažo celega telesa, cenili pa boste gibljiv vrat, ko boste morali doseči težje dostopna mesta. Izbirajte med 5 načini vibriranja in 10 hitrostmi!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oninder Tokyo Vibrating Egg Black

    Ste v koraku s časom in želite nekaj več kot le preprosto vibrirajočo igračo? Blagovna znamka Oninder prihaja s kolekcijo luksuznih in kakovostnih pripomočkov, predvsem pa z aplikacijo, nabito z različnimi možnostmi upravljanja za samostojne igre in igre v paru ter morda celo spogledovanje z nekom do sedaj neznancem. To vibrirajoče jajce je opremljeno s super močnim motorjem in zagotavlja globoke in močne vibracije. Peljite ga na zmenek in ga spremenite v vznemirljivo predigro!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Le Wand Vibrating Necklace Rose Gold

    Pokažite svetu svojo spolno pozitivno miselnost in se okrasite s tem čudovitim in luksuznim vibratorjem kot kosom nakita na verižici. Je čudovito mogočen, čutno ozek, hkrati pa neskončno diskreten in eleganten. Ta dragulj lahko vibrira v 8 čutnih načinih, njegov motor pa je izjemno tih, zato vam bo ugajal, kjer koli želite. Izbirajte med 4 barvami in se okrasite s kosom nakita, ki je tako poseben kot vi!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Niva Purple

    Katera je vaša najbolj intimna želja? Je to eleganten vibrator z osupljivimi lastnostmi, ki vas bo popeljal v sedma nebesa? Polnilna Vive Niva spremeni vaše sanje v resničnost! Ponuja vam 10 funkcij strastne vrtljive konice za točko G in 10 + 10 funkcij vibracij za točko G in klitoris. Opravite to in uporabite tudi gumb za vrhunec za zagotovljen nebeški orgazem.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Touch X Crave Coral

    Sanjate o nečem prijetnem in zadovoljivem? We-Vibe Touch X je najbolj gladek in najbolj prijeten vibrator vseh časov! Pomagal vam bo sprostiti napetost po celem telesu, z njim uživajte v masažah od glave do pet, predvsem pa bo razveselil in pokvaril vaše erogene cone. Uživajte z njim kadarkoli in kjer koli na telesu!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • b-Vibe Rocker Plug Black

    Rock 'n rotate z b-Vibe Rocker Plug. Ta ergonomski P-spot čep zagotavlja užitek pritiska neposredno na prostato. Z gladko, razširjeno podlago vas ta čep dobesedno postavi na voznikov sedež z usmerjeno, ponderirano stimulacijo v vsakem kamnu na čepu. Z nagnjeno glavo za notranjo masažo vas bo Rocker Plug poslal v občutke celotnega telesa, ki so "popolnoma rokenrolski".

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Je Joue Juno Flex G-Spot Vibrator Black

    Juno ni katerikoli vibrator, ona je boginja G-točke! Je najmehkejši in najelegantnejši vibrator za točko G na svetu in vam bo dal globoke, ropotajoče vibracije, usmerjene neposredno v to občutljivo točko. Uživajte v agoniji, ki se sprehaja po vašem telesu in izginja v neverjetno prijetnih orgazmičnih nebesih.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Le Wand Vibrating Necklace Black

    Pokažite svetu svojo spolno pozitivno miselnost in se okrasite s tem čudovitim in luksuznim vibratorjem kot kosom nakita na verižici. Je čudovito zmogljiv, opazno ozek, a hkrati neskončno diskreten in eleganten. Ta dragulj lahko vibrira na 8 občutljivih načinov, njegov motor pa je izjemno tih, vendar vam bo ugajal, kjerkoli želite. Izbirajte med 4 barvami in se okrasite s kosom nakita, ki je tako poseben kot vi!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sona 2 Purple

    Jezi se na vse, kar te zanima! Naj nežni zvitki ujamejo vaš klitoris in vaš pepel v drugi dimenziji. Ta luksuzni stimulator, Sona 2, je ena najboljših blagovnih znamk na trgu Lelo. Si želite polno zaposlenega zadovoljstva? S Sono 2 lahko igrate neskončne orgazme.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Infinite Joy Multi Vibrator Plum

    Iščete igračo za trenutke sami ali v dvoje? Infinite Joy ima dva prožna trakova, ki lahko zadovoljita vsakogar na različne načine. Njegova fleksibilnost doseže 360° in je primeren za zunanjo stimulacijo, medtem ko je drugi konec, opremljen s solo motorjem, idealen za notranjo stimulacijo. Kako se spopadate s tem? Uresničite svoje najslabše scenarije!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • b-Vibe 360 Plug Black

    Podvojite občutek za stimulacijo srčnega utripa z novim b-Vibe 360 Plug! Prenesite užitek v svojo dlan z daljinsko vodenim vibriranjem in nastavitvami vrtenja za 360°, gladkim silikonskim ohišjem ter hkratnim užitkom v prostati in perianalnem predelu.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Sleak Freak eStim Vibrator Black

    Klasika z edinstvenimi lastnostmi. Ta čudovit gladek vibrator vam bo dal vse, kar si želite. Je močan in hkrati zelo tih, ponudil vam bo 8 programov vibriranja in 5 neverjetnih načinov elektrostimulacije ter program za trening medeničnega dna. In ko mu zmanjka moči, ga preprosto napolnite preko USB kabla.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Naked Addiction Dual Density 8" Rotating & Vibrating Dong Skin

    Realističen, silikonski, vrtljiv in primeren za pritrditev na pas za tako poredne igre, to je Naked Addiction Dual Density 8. Uživajte v njegovi mehki, a čvrsti izdelavi in tudi v zmožnosti vrtenja za 360°! Poleg tega ima močne vibracije, je vodoodporen in se lahko polni prek USB-ja.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bathmate Prostate Pro

    Iščete stimulator prostate, ki bo kakovosten, natančen in intenziven? Ta Bathmate je zasnovan z mislijo na ergonomijo in užitek. Z njim boste dosegli izjemno močne orgazme in spremenil vam bo pogled na moški vrhunec. Odkrijte več!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fun Toys Gjack 2 Tiffany Mint

    »Ne glej me preveč in se me tako dotikaj!« Vibrator Gjack 2 je narejen iz revolucionarnega materiala Bioskin, ki ga na človeški koži ne bi smeli prepoznati, hkrati pa je ekološki, hipoalergenski, koheziven, pepelast in čudovit. Vibrator, ki je zelo zmogljiv, vam ponuja 6 različnih načinov vibriranja z zelo težkim delovanjem, je poln, vodoodporen in njegovo upravljanje je več kot enotno.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Tani Pink

    Kaj je vaša najbolj intimna želja? Je to eleganten vibrator z osupljivimi funkcijami, ki vas bo popeljal v nebesa? Polnilna Vive Tani bo vaše sanje spremenila v resničnost! Ponuja vam 10 funkcij gibanja prstov, kar je vznemirljiva simulacija gibanja prstov s ciljanjem na točko G, in 10 + 10 funkcij vibriranja za točko G in klitoris. Pustite mu to in uporabite tudi gumb za vrhunec za zagotovljen nebeški orgazem.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hot Octopuss Plex with Flex Prostate Stimulator

    Ali sanjate o dvojnem užitku za zadnjimi vrati? Plex s Flex vam ponuja neskončne kombinacije intenzivnih vibracij! Zahvaljujoč edinstveni fleksibilni podlagi je maksimalno ergonomičen in se prilagaja gibom vašega telesa. Uživajte v vrhunskem udobju in ciljni stimulaciji prostate.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pillow Talk Feisty Pink

    Biser med vibrirajočim vibratorjem! Pillow Talk Feisty je za vse dame, ki iščejo edinstveno izkušnjo, ki želijo uživati v pristnih dodatkih in ki trpijo za lepimi in okusnimi stvarmi. Uživajte v neprekinjenem užitku z 2 hitrosti in 3 dinamičnimi funkcijami vibracij in potiska.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 265 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.