×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji plastike vibracijski

Elementi 129 do 160 od 258 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Rebel Rechargeable Prostate Stimulator 595390

    Želite srečno prostato? Razveselite jo in jo pobožajte s tem učinkovitim stimulatorjem, ki bo jez popeljal v predstavo. Ima 10 načinov intenzivnih vibracij in izjemno prilagodljivo konico za udobno nalaganje. Razburljiva oblika pripomočka bo razumela vaše potrebe, zato mu dajte priložnost, da vam pokaže.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion Solstice App Controlled Prostate Vibrator

    Imejte svojo prostato pod nadzorom! Ta ljubeči stimulator, imenovan Solsticij, se upravlja prek mobilne aplikacije in vas ne bo navdušil le s svojo inteligentno tehnologijo, temveč tudi s svojo ergonomsko obliko. Njegov zmogljiv motor, skrit v silikonskem ohišju, vibrira prednastavljene načine, glasbo, glas ali vaše ročno narisane vzorce. Pridi, igraj se!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Rose Lover Clitoral Vibrator with Licking Stimulator Gold & Red

    Ali imate radi rože? To vrtnico boste vzljubili s svojim celim klitorisom, verjemite nam! To je vroč trend, ki osvaja družbena omrežja, in navdušeni smo, da je končno na našem jedilniku. Na sredini cveta vrtnice je priročen jezik, ki vam bo privoščil lizanje z 12 načini. Poleg tega zna tudi vibrirati, prav tako v 12 načinih, v "stem" delu, ki ga lahko udobno in natančno ciljate na vsa občutljiva mesta. Naj Rose Lover pomaga razcveteti tvojo strast!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tardenoche Relyme Rechargable Wireless Wand Massager

    Iščete vsestranski masažni pripomoček, ki vas bo razbremenil stresa vsakdana in, če želite, čutno razveselil tudi vaše občutljive predele? Relyme je točno to, kar potrebujete! Je kakovostna vibrirajoča glava z močnim motorjem in 10 vibrirajočimi funkcijami od nežnih in sproščujočih do močnih in razburljivih! Dodajte lubrikantni gel na vodni osnovi in uživajte z največjim užitkom in sprostitvijo.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Twister Vibrating and Rotating Rabbit Massager Black

    Twister je popolna kombinacija vibracij in novega vrtljivega sistema. Tako vam bo ponudil tridimenzionalno rotacijo, zahvaljujoč kateri se boste z užitkom zvijali! Uživajte v neverjetni stimulaciji G-točke in klitorisa hkrati s tem močnim in priročnim orodjem!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bdesired Deluxe Curve Vibrator Rose

    Če je vaša maternica hrepenela po užitku, končno prisluhnite njegovi želji in mu predstavite ta očarljiv in predvsem učinkovit vibrator. Njegovih 6 čutnih funkcij vas bo očaralo, njegova majhna velikost je praktična, površina pa prijetno mehka. Ne čakajte in delajte dobro.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Simplicity Marie Finger vibrator Purple

    Ta majhen, a priročen vibrator spremeni vaš prst v popolnega podarja užitka. Narebričen stimulacijski del obljublja neskončen užitek ne le na klitorisu, ampak kjerkoli želite. Zaljubili se boste v gladek silikon, iz katerega je izdelan, pa tudi v 10 različnih stopenj tresljajev in neverjetno moč do 11.000 vrtljajev na minuto.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Ora 3 Oral Sex Simulator Aqua

    Ste zahtevni in ne samo z nečim zadovoljni, ker vedno želite najboljše? Nova Lelo Ora 3 je samo za vas, ki vam bo pokazala pravo 100 % blaženost. Njegova najsodobnejša tehnologija PreMotion uporablja čvrsto in natančno rotacijsko gibanje, vznemirljiv udarec pa se vrti in vibrira. Je boljši od jezika, je intuitiven, popoln. Poskusite in nikoli več ga ne boste želeli!

    259 €

    159 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Rechargeable Slim

    S tem vitkim čednim moškim bo prišel kamor koli mora, torej celo v orgazmični raj! Gre za klasično obliko, ki je bila sčasoma preizkušena, nato pa boste sami preverili 7 različnih funkcij. Ne glede na vaše domišljije jih izpolnite v spalnici ali kopalnici z vodoodpornim in polnilnim vibratorjem Slim podjetja Evolved.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Thrusting & Rotating Pearl Vibrator Purple

    Nič ni lepšega kot izpolniti svoje sanje! Sanje vsake ženske so nedvomno popoln vibrator, ki lahko postane tudi ta očarljivi vijolični Sweet Smile. Kaj bo ponudil vaši maternici? To bo razburljivo vrtenje in tudi priljubljena funkcija dodeljevanja v 10 načinih. Brez pozornosti ne bo ostal niti klitoris, ki bo namenjen drobnim jezikom, grebenom in intenzivnim tresljajem. Češnja na torti je končni želod, ki je tako kot ves vibrator popolnoma mehak. Pustite se božati in razvajati, zaslužite si užitek!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nature Skin Realistic Vibe M

    Realističen ljubimec za popoln živahen užitek! Ne bo vas očaral le s svojim popolnim želodom, odlično modeliranimi žilami in očarljivimi modi, temveč tudi z močnimi vibracijami in močnim končnim priseskom. Odkrijte strast še bolje kot z živim penisom!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black & Silver Kernex 2 Vibrating Bullet Black

    So vam všeč dodatki razkošnega videza? Zaljubili se boste v ta elegantno minimalističen črni mini vibrator! Njegovo relativno majhno ohišje skriva veliko energije in zagotavlja maksimalno zmogljivost vibracij. Dražite ga s svojimi občutljivimi kraji ali ga povabite na par iger.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Lipstick Vibrator

    Skoraj vse ženske imajo radi šminke in tudi tistim, ki ne marajo ličil, bo ta všeč. Žametno mehki mini vibrator se skriva v diskretnem ohišju v obliki šminke, ki bo z 10 načini vibriranja razveselila vsa občutljiva področja. Prilega se v vsako torbico, zato ne čakajte na nič, dame, in bodite opremljeni s tem živahnim čudežem!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bgee Classic Purple

    Poiščite ga - točka G. Ta masažna naprava posebne oblike vas bo pripeljala tja. Zaokroženi na pravem mestu, boste vedno znova uživali v vrhunskem užitku.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Cuties Mini Yellow

    Obožujete ljubke stvari? V tem primeru se boste tudi vi zaljubili v ta mali sladko rumeni vibrator impresivne oblike. Ponudil vam bo 7 načinov vibriranja, polnili pa ga boste lahko preko USB kabla, ki je vključen v paket. Naredite to s stilom za prikupnost!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Belou Be Satisfied Remote Controlled Vibrating Stimulator Black

    Ali pogrešate ustrezen orgazem zaradi dvojne stimulacije? Ali hrepeniš po elegantni igrači, ki si jo boš z veseljem ogledal in še bolj z veseljem delal z njo? Vaše sanje se bodo kmalu uresničile, saj na trg prihaja ta dragulj, ki se bo s priročnim obešalnikom poigraval z notranjostjo nožnice in tudi s klitorisom. Uživajte v učinkovitem razkošju, igrači, ki ima stil in vam pokaže nebesa, imenovana orgazem.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots GC Vibrating Rabbit Black

    Popoln zajček za draženje vseh občutljivih mest na telesu. Njegova glava se čutno vrti na 8 različnih nivojih, s čimer natančno in intenzivno stimulira točko g. Obešalnik, usmerjen proti klitorisu, vas bo navdušil s svojimi vibracijami in raj užitkov bo nenadoma na dosegu roke.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Classix Ultimate Pleasure Couples Kit Purple

    Ali hrepeniš po razburjenju in raznolikosti? Ti štirje erotični dodatki bodo v vašo spalnico prinesli še več čutne intimnosti. Ljubite se s svojim partnerjem, uživajte v vibracijah, novih izkušnjah z rokavom za penis in ne pozabite se ljubiti z vibrirajočim obročkom, ki vam lahko da okus skupnega vrhunca!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bijoux Indiscrets Twenty One Vibrating Diamond

    Kaj bo razveselilo tudi najbolj zahtevne ženske? Živahni zlati diamant! Dragulj, ki ga gledate, je prvi vibrator znamke Bijoux Indiscrets, ki ga znamka prinaša v stilu. Odkrijte čudovito luksuzno igračo in tudi največji užitek!

    52,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Goodies Sweety G-Spot Silicone Vibe Fuchsia

    Ali obstaja zabaven in priročen vibrator po odlični ceni? Da, in zbirka Goodies je dokaz za to! Med njimi je tudi ta vibrator Sweete, ki prinaša kakovostne spolne igrače iz vrhunskega silikona in ABS-a, oblikovan za popolno in natančno stimulacijo G-točke, zahvaljujoč zaobljeni konici z rahlo teksturo. Izbirajte med 10 funkcijami vibriranja in zaupajte svoj užitek močnemu in tihemu motorju.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Hide & Play Lipstick Red

    Prefinjena in diskretna pri 10 točkah od 10, taka je ta očarljiva črno-rdeča vibrirajoča šminka. Njegova silikonska konica vas bo navdušila z 8 načini vibracij, vodoodporna oblika pa vas bo božala tudi v kopalnici. Dame, če ste iskale neopaznega ljubitelja potovanj, ste ga pravkar našli, veselite se!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rosy Gold New Mini Vibrator

    Ste zahtevni in hrepenite po nečem lepem in elegantnem? Zaljubili se boste v novo kolekcijo čudovitih erotičnih igrač Rosy Gold s popolnimi funkcijami! Ta očarljivi mini vibrator ne bo oboževal le vašega klitorisa, saj lahko pokuka tudi v vašo maternico. Veselite se in si naredite čudovito luksuzno igračo!

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Javida RC Hands-free 3 Function Vibrator Red

    Globok in diskreten užitek in proste roke! Ta vibrator Javida izstopa s 3 dih jemajočimi funkcijami za vsestranski užitek vagine in klitorisa. Njegova funkcija potiskanja in vrtenja kroglice bo čutno dražila točko G in preplavila klitoris z močnimi vibracijami. Kaj pa tvoje proste roke? Zgrabite krmilnik v in izbirate med 10 hitrostmi giba in 10 načini vibriranja!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Soraya Wave Black

    Plimovanje užitka, ki je v glavo segel kot val.

    389 €

    239 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Shiatsu Black

    Katera je tvoja najboljša intimna želja? Je to elegantna masažna glava z bleščečimi lastnostmi, zaradi katere boste pepel v sedmih nebesih? Vive Shiatsu baterija spremeni vaše sani v reševalno! Ona je skrivnost mojega čudenja in dinamične podobe, ki bi vam pokazale nepredstavljivo ekstazo. Naredite nebeški orgazem.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bdesired Deluxe Pearl Vibrator Jade

    Če je vaša maternica hrepenela po užitku, končno prisluhnite njegovim željam in mu predstavite ta očarljiv valoviti in predvsem učinkovit vibrator. Njegovih 6 čutnih funkcij vas bo očaralo, njegova majhna velikost je praktična, valovita površina pa prijetno mehka. Ne čakajte in delajte dobro.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Perfect Lover with Remote Control

    To bo ljubljenček obeh! Perfect Lover je seznanjena igrača v obliki črke C z daljinskim upravljalnikom. Je mehka in prožna, zato se prilagaja vašim razmerjem in bo med ljubljenjem z vibracijami stimulirala klitoris, g-točko in penis. Uživajte v malo boljšem ljubljenju, ki ga spremljajo čutne vibracije, katerih intenzivnost boste določali preko krmilnika.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PicoBong Transformer Yellow

    PicoBong Transformer je v bistvu sto igrač v eni. Ponovno ustvarite pravo obliko, bodisi kot samostojna igra ali v sodelovanju s partnerjem.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Thunder Bullet XL Silver

    Preizkušena klasika v novem plašču že leta! Izjemno velik in razkošen srebrni vibrator vas bo navdušil s svojimi 3 hitrostmi vibriranja, v katerih boste uživali med notranjo ali zunanjo stimulacijo. Poleg tega je tudi polnilna prek USB-ja in vodoodporna. Uživajte v njegovi gladki površini in pustite, da pride do vrha.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Rechargeable Power G

    Ali menite, da ob podelitvi G-točk niste bili na vrsti? Mogoče še niste imeli sreče, da bi ga našli! Power G vam bo pomagal, ne skrbite, on ve, da je brez njegove pomoči včasih težko. Ima popolno obliko za iskanje tega centra užitka in mu ponuja 7 močnih funkcij vibracij.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Satin G-Gasm Purple

    Priljubljeni vibrator za točko G je zdaj še boljši! Njegovi razvijalci so dodali 10 edinstvenih funkcij, ki bodo okrepile vašo stimulacijo in podlegli boste temu, kjer je vaša točka G.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Senzi Vibrator Deep Pink

    Te očarljive in prijetne igrače so v celoti zasnovane tako, da v celoti izkoristijo vaš klitoris. Na samem koncu se lahko neposredno dotaknete mest, ki to zahtevajo, z gumbom pa lahko izbirate le med 12 nastavitvami vibriranja. Očarljivi vibrator Senzorji lahko shranite v praktičnem paketu, ki ima katero koli leto. Uživajte v plesu s polnim delovnim časom in okusite orgazmični pristop.

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 258 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.