×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji

Elementi 33 do 64 od 99 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • LELO Tiani 3 Cerise Red

    Tiani™ 2 Design Edition je nadgrajena različica z nagrado Red Dot nagrajenega masažnega aparata za pare, namenjenega ženskam, ki ga lahko nosijo med ljubljenjem.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Romance Romy Red

    Razkošen videz, značilna rubinasto rdeča barva in dih jemajoče zmogljivosti, to je kolekcija Romance. To vključuje ta eleganten in romantičen vibrirajoči analni čep z zmogljivim motorjem s 3 hitrostmi in 7 načini vibracij. Njegova oblika vam bo dala vznemirljivo stimulacijo, moč tresljajev boste izbirali z daljinskim upravljalnikom in na prvi dotik se boste zaljubili v mehak silikonski material. Dobro se obnese s sodobnim žebljičkom z neustavljivimi funkcijami.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orion Bullet Red

    Vrhunski mini vibrator po odlični ceni, preprosto obvezen v vaši torbici ali žepu! Je majhen, enostaven za upravljanje, ima lep dizajn in lahko izjemno močno vibrira. V njegovih funkcijah lahko uživate s partnerjem ali sami, ponuja vam 10 odličnih načinov vibriranja za različne vaginalne ali analne igre.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 1 Red

    Satisfyer Ultra Power Bullet 1 s svojo zaobljeno, široko konico in izjemno močnimi vibracijami razvaja vas in točke vašega užitka. Vibrator je izdelan iz koži prijaznega silikona in ga dopolnjuje intuitivno upravljanje.

    30,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Sunray Berry

    S Satisfyer Sunray lahko uporabite kratkotrajno stimulacijo G-točke in klitorisa, da preprečite vibracije in tlačni val. Ta silikonski vibrator Rabbit je opremljen z nastavljivim zaklepnim spojem, ki se zlahka prilega vašemu telesu.

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Wine Red

    Spoznajte kralja, dober je, ima popoln okus in svoj čar. Zalo Queen se razlikuje od vgrajene inovativne tehnologije PulsWave, ki bo vašim g-pikom zagotovila intenzivno stimulativno stimulacijo. Odkrijte neskončno prijeten življenjski slog in dodatno stimulirajte točko G s tehnologijo PulsWave. Kakšne ženske si lahko zaželim?

    229 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Double Flex Red

    Model Double Flex s 3 zmogljivimi motocikli z enako pozornostjo razvaja G-točko, klitoris in zunanje sramne ustnice. Zahvaljujoč tehnologiji Silicon Flex je ta vibrator zelo prilagodljiv - vendar boste navdušeni nad močnimi vibracijami, ki jih nadzoruje aplikacija.

    68,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Seven Creations 5 Packvibe Metallic Coulours

    Ena lepša od druge! Ta komplet vsebuje 5 realističnih vibratorjev različnih barv. Imajo popolnoma pristno obliko, čutno vibrirajo in so narejene iz prijetnega gel materiala? Kako ravnate z njimi? Boste imeli enega za vsak dan v tednu ali boste komplet naročili skupaj s prijatelji?

    64,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Elastic Joy Red

    Model Satisfyer Elastic Joy je opremljen z 2 motorjema in živahnim vzgonom, zato ga je mogoče uporabljati v različnih oblikah. Uporabljeni so bili kot partnerski vibrator, erekcijski obroč in aplikacijski vibrator - Elastic Joy je pripravljen na vse.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Heated Thrill Connect App

    Ta močan silikonski vibrator s funkcijo ogrevanja in ukrivljeno obliko spretno stimulira točko G s pomirjujočim učinkom segrevanja. Ta edinstven in sproščujoč vibrator omogoča sprostitev mišic, medtem ko krvni obtok med prijetno igro doseže svoj vrhunec.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dual Love Red

    Poleg stimulacije tlačnih valjev, model Dual Love ponuja, da se možnost stimulacije ponaša z vibrirajočo stopnjo. To orodje vam bo omogočilo nadzor nad uporabo in oblikovanjem mehkega silikona.

    76,90 €

    43,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Mini Love Edition

    Ta majhna masažna glava v celoti potrjuje, da je to bolje narediti! Poskrbi ali daj nekomu, ki je tvoj. Kamnita dekoracija na dnu je uporabna za oči, funkcija glave vibriranja urina pa je uporabna za klitoris, vsaka ženska si to želi!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Tango X Cherry Red

    Sledite svoji blaženosti, ko mirne, globoke in drdrajoče vibracije z veliko natančnostjo zadenejo vašo sladko točko.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo King Vibrating Thruster Wine Red

    Luksuzna izdelava, učinkovite funkcije in popolno zadovoljstvo, takšen je Zalo King. Njegova revolucionarna tehnologija in visokozmogljivi motorji skupaj ustvarjajo dodatno moč z neverjetno frekvenco. Uživajte v vznemirljivem potovanju do neprimerljivega orgazmičnega cilja!

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Rose Lover Clitoral Vibrator with Licking Stimulator Gold & Red

    Ali imate radi rože? To vrtnico boste vzljubili s svojim celim klitorisom, verjemite nam! To je vroč trend, ki osvaja družbena omrežja, in navdušeni smo, da je končno na našem jedilniku. Na sredini cveta vrtnice je priročen jezik, ki vam bo privoščil lizanje z 12 načini. Poleg tega zna tudi vibrirati, prav tako v 12 načinih, v "stem" delu, ki ga lahko udobno in natančno ciljate na vsa občutljiva mesta. Naj Rose Lover pomaga razcveteti tvojo strast!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics French Kiss Casanova Red

    Ali želite pustiti, da se vaš klitoris stopi pod silo francoskega poljuba samega Casanove in česa več? Ta genialna rdeča igrača ima na enem koncu čutno okreten jezik, na drugem pa priročno vibrirajoče jajce z 12 funkcijami. Uporabite oba konca skupaj ali ločeno in se vsak dan mirno dotaknite orgazmičnega neba!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ROMP Jazz Rabbit Vibrator Red

    Sprašujete se, kako bi lahko dosegli popoln užitek? Odgovor je preprost – stimulirajte obe vaši občutljivi predeli hkrati. Pri tem bo idealen pomočnik Jazz Rabbit vibrator, ki bo s krajšo roko božal tako notranji del nožnice kot zunanji klitoris. Ne hočeš samo nečesa, hočeš vse!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Hide & Play Lipstick Red

    Prefinjena in diskretna pri 10 točkah od 10, taka je ta očarljiva črno-rdeča vibrirajoča šminka. Njegova silikonska konica vas bo navdušila z 8 načini vibracij, vodoodporna oblika pa vas bo božala tudi v kopalnici. Dame, če ste iskale neopaznega ljubitelja potovanj, ste ga pravkar našli, veselite se!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Hot Bunny Connect App

    Podvojite svoj užitek s tem igrivim dizajnom, ki združuje fleksibilno stimulacijo klitorisa z robustnim držalom. Razkošna funkcija ogrevanja posnema toplino realističnih dotikov in bi morala obvladati vašo napetost in napolniti vašo skodelico užitka.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Javida RC Hands-free 3 Function Vibrator Red

    Globok in diskreten užitek in proste roke! Ta vibrator Javida izstopa s 3 dih jemajočimi funkcijami za vsestranski užitek vagine in klitorisa. Njegova funkcija potiskanja in vrtenja kroglice bo čutno dražila točko G in preplavila klitoris z močnimi vibracijami. Kaj pa tvoje proste roke? Zgrabite krmilnik v in izbirate med 10 hitrostmi giba in 10 načini vibriranja!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Hot Spot Warming G-Spot Vibrator

    Vroča točka! Kot vedno zvest in zaželen spremljevalec vam kozmopolitski vibrator z gorečim navdušenjem in funkcijo aplikacije stoji ob strani tako doma kot v metropolah in hotelskih sobah tega sveta. Njegova upognjena, stimulativno voluminozna konica z veliko občutka boža vašo točko G in poleg intenzivnih vibracij poskrbi tudi za topel občutek v srcu - hm, pardon, mislimo seveda v spodnjicah.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Rithual Akasha Wand Rechargeable 2.0 Orquidea

    Ali veste, koliko duhovne modrosti in energije skriva vaše telo? Vibrirajoča glava Akasha vam bo pomagala odkriti užitek in harmonijo, ki sta potrebna za vaše splošno zadovoljstvo z življenjem. Je odlično orodje za sprostitev in užitek z roko v roki z napredno tehnologijo in kakovostnimi materiali. Vključite več veselja v svoje življenje in bodite srečnejši kot kdaj koli prej!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Red Revolution Pandora

    Ni nujno, da je vsaka Pandora, ki jo posveti svojim najdražjim, kos nakita. Ko poskusite s to Pandro, vas ne bo več zanimal noben nakit! Je razburljiv vibrator za pare z 12 načini vibriranja in brezžičnim daljinskim upravljalnikom. V njegov mehak silikon se boste zaljubili na prvi dotik in oboževali boste njegovo prisotnost pri ljubljenju!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Iris Vibrator Plum Red

    Dame, iščete kvaliteten vibrator, ki vas ne bo razočaral? Blagovna znamka Svakom je ena izmed najboljših na erotičnem trgu, vrh pa je tudi vibrator Iris. Njegov ovalni teksturiran zaključek bo kot nalašč za stimulacijo točke g, tudi če še vedno mislite, da nimate točke G. Iris je mehka, močna, lepa in močna, zato ga ne pustite čakati in ga naredite za svojega spremljevalca!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Lady in Red

    Ni vam treba samo ljubiti rdeče, da se zaljubite v ta vibrator. Ima tako osupljive lastnosti, da vas bo ob prvi uporabi oboževal. Narejen je iz razkošnega mehkega silikona in je čudovito prilagodljiv, zato se bom prilagodil vašim potrebam. Povabite svojo novo rdečo odejo v spalnico.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion Nyx Smart Panty Vibrator

    Težko je vstati zjutraj in običajno alarm preložiš še večkrat? Prebudite se ob vznemirljivih vibracijah in uživajte v orgazmičnem vzponu, v katerega se boste zaljubili! Magic Nyx je pametni vibrator za hlače z ergonomsko zasnovo, ki ga lahko upravljate preko aplikacije na telefonu, v katerem boste poleg nastavljanja alarma uživali v ustvarjanju lastnih načinov vibriranja, daljinskega nadzora tresljajev in drugih interaktivnih funkcij!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Naughty Hat Christmas Vibrator with Clitoral Stimulator

    Ali imate radi vse, kar je božično? V tem primeru naj bo vaša najljubša spolna igrača v predbožičnem času ta razburljiva Božičkova kapa! Uživate lahko v 7 vzorcih vibriranja in 3 hitrostih vibriranja skozi pom pom. Če pa želite nekaj več, le odstranite spodnjo belo kapico in svoj klitoris zaupajte premikajoči se žogici, ki lepo simulira oralni seks. Tako srečno in strastno!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Every Girl Rabbit Vibrator Burgundy

    Kot vsaka ženska ali dekle, imate tudi vi svoje potrebe in želje. Da bi bilo vaše življenje srečnejše, morate te želje zadovoljiti, zato vam bo pri tem z veseljem pomagal vibrator Every Girl Rabbit! Je čudovita elegantna iz mehkega silikona in skriva dva motorja, prvega za notranjost nožnice in drugega za klitoris. Uživajte v največjem zadovoljstvu.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics French Kiss Suck & Play Set Red

    Dvojni užitek, oh la la! Uživajte v čutnih poljubih na vašem klitorisu in širše, French Kiss Suck & Play ve, kaj potrebujete. Ima 2 zamenljiva nastavka in lahko vibrira v 12 načinih ter tudi sesa v 12 načinih. Njegovi trojni plapolajoči jeziki iz kakovostnega silikona bodo razveselili vaše najbolj občutljive točke, nastavek za sesanje pa vam bo v hipu poskrbel za pravi orgazem!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion Umi Smart Wearable Dual Motor Vibrator

    Težko je vstati zjutraj in običajno še večkrat preložiš alarm? Prebudite se ob vznemirljivih vibracijah in uživajte v orgazmičnem vzponu, v katerega se boste zaljubili! Magic Umi je pametni vibrator z 2 motorjema in ergonomsko zasnovo, ki ga je mogoče upravljati preko aplikacije v telefonu, v katerem boste poleg nastavljanja alarma uživali v ustvarjanju lastnih načinov vibriranja, daljinskega nadzora vibracij in drugih interaktivnih funkcij!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Lady Bi India Red

    Ali je velikost pomembna? Ja! Z Lady Bi iz Fun Factory boste uživali v globokih občutkih, ki bodo globlji kot kdajkoli prej, in v močnem vzdušju, ki bo močnejše kot kdaj koli prej, saj bo Lady Bi dosegla vaše najbolj občutljivo mesto na materničnem vratu in ne boste imeli izbire. ampak narediti preprosto in enostavno.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Touch X Crave Coral

    Sanjate o nečem prijetnem in zadovoljivem? We-Vibe Touch X je najbolj gladek in najbolj prijeten vibrator vseh časov! Pomagal vam bo sprostiti napetost po celem telesu, z njim uživajte v masažah od glave do pet, predvsem pa bo razveselil in pokvaril vaše erogene cone. Uživajte z njim kadarkoli in kjer koli na telesu!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 99 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.