×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji silikona vibracijski

Elementi 161 do 192 od 1315 skupaj

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • Adrien Lastic Little Rocket Blue

    S to vibrirajočo analno raketo se prepustite nezemeljskim višinam užitka! Narejen je iz čudovito mehkega dvoslojnega silikona in je zelo enostaven za upravljanje z gumbom na podstavku. Uživajte v ergonomski obliki in vseh strastnih izkušnjah.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator & Ball Strap with Remote Control

    Vaša prostata si zasluži močne vibracije, vaša igra si zasluži božanje, vaš penis si zasluži trdnejšo erekcijo, vi pa si zaslužite popolno stimulacijo in nepozaben vrhunec! To orodje vsebuje dva zmogljiva motorja in ga taktično upravljate z daljinskim upravljalnikom, tako da se lahko z njim odpravite na ulice. Končni obroč, ki ga pritrdite okoli penisa in mod, bo dodatno izboljšal vašo celotno izkušnjo. Dajte si popolnost!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Naughty Finger Prostate Vibe Black

    Priročen prst (ne samo) za vaša zadnja vrata! Ta prilagodljiv stimulator prostate, podoben prstu, je idealen za stimulacijo prostate in maternice, lahko pa ga uporabite za stimulacijo točke G in klitorisa. Ima odstranljiv mini vibrator in z njim boste uživali v najbolj občutljivih trenutkih svojega življenja!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bcute Classic Purple

    Bswish Bcute Classic je vibrator za mlade, gumijaste in nesramne ženske, za vse tiste, ki imajo radi fair fire vibratorje zaradi njihove različne prenosljivosti, se prilegajo v vsako torbico, torbico ali samo v vročino. Je diskretna in bo tako priljubljena kot sestava vašega skupnega življenja.

    30,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Chorus Cosmic Blue

    Najbolj intuitiven vibrator za pare We-Vibe® doslej - z nastavljivim prileganjem, upravljanjem na dotik in vibracijami brez uporabe rok, ki seks dvignejo na povsem novo raven.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Up&Down Rotating Vibrating Remote Dildo Skin

    Vrhunska kakovost in funkcije, zaradi katerih bo res popoln! Želite izvedeti več? Pridite in spoznajte tega čednega moškega! Narejen je iz zelo udobnega, izgleda zelo realistično, predvsem pa ima funkcijo magnetnih udarcev, kar zagotavlja resnično realistično izkušnjo. Poleg tega lahko vibrira in se čutno vrti. Zahvaljujoč močni priseski se bo prilepil na katero koli ravno površino. ga hočeš? Nismo presenečeni!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hueman Black Hole Anal Vibrator with Cockring

    Ta eleganten analni vibrator s penisnim obročkom iz kolekcije Hueman je obvezen za vsakega moškega. Gred vibratorja in perinealni stimulator sta okrogle oblike in imata stimulativne izbokline. Falični obroček zagotavlja močnejšo in daljšo erekcijo ter intenzivne orgazme. Mehak silikonski material vibratorja je zelo udoben. Igrača ima 10 različnih načinov vibriranja, vključno s 4 hitrostmi in 6 vzorci. Z brezžičnim daljinskim upravljalnikom jih je enostavno nastaviti. Po uporabi vibrator vedno temeljito očistite s čistilom za igrače in mlačno vodo.
    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Elegance Heating G-Spot Vibrator Exquisite Black

    Elegantni vibrator za točko G vsebuje dva najsodobnejša motorja F1 za neverjetno moč. Eden se nahaja v konici, drugi pa je podaljšek za dvojno stimulacijo. Motorja F1 nove generacije vibrirata z osupljivo hitrostjo 7200 vrtljajev na minuto oziroma 14 000 vrtljajev na minuto.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anal Fantasy Elite Collection Gyrating Ass Thruster

    Uživajte v moči gibanja in vibracij! Ta analna igrača za popolno dinamično stimulacijo vaših zadnjih vrat lahko naredi popolnoma vse! Ogrel se bo na prijetnih 41 °C, prišel vam bo z močnimi udarci, hkrati pa bo vznemirljivo vibriral na končnem vrhuncu. Prepustite se vznemirjenju, analni strasti in popolnemu zadovoljstvu z vsem tem.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Match Couples Vibrator

    Svoje spolno življenje zaženite z vibracijami, v katerih bosta uživala oba. Spoznajte svojega popolnega partnerja. Match je vibrator za pare, ki ga nosite med seksom in ki intenzivno stimulira in vibrira točko G in klitoris.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots GC Massage Wand Black

    Ta masažna palica ustvarja najbolj čutne vibracije, kar jih boste kdajkoli občutili! Z njenim načinom z 10 hitrostmi in izjemno močnim motorjem, ki je hkrati zelo tih (55 dB), je nebo meja! Mehak silikonski material je čudovit na vaši koži in se hitro prilagaja vaši telesni temperaturi. Njegova prilagodljiva glava zagotavlja veliko udobja in je prijetna za uporabo.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tor 2 Black

    TOR 2 je prvi polnilni in vodotesen moški erekcijski prstan na svetu. TOR 2 se ponaša s 100 % močnejšimi vibracijami kot njegov predhodnik in kateri koli drug obroč podobnega tipa na trgu.

    169 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Revo Slim

    Rotacijski masažer prostate in dyke Nexus Revo Slim je čudovita igrača za začetnike in vse tiste, ki imate radi igrače nekoliko manjše velikosti. Deluje po enaki in preverjeni tehnologiji kot ostali izdelki Nexus iz linije Revo, tako da ste lahko prepričani, da bo vašo prostato razvajal s popolno usmerjeno stimulacijo, hkrati pa ne pozabite na svoj jez, kar bo povečalo razburjenje. Uživajte v večstopenjskem vrtenju in enostavnem čiščenju zahvaljujoč vodoodpornosti.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy 1+ White

    Revolucije in nove možnosti. Popolna uporabnost in najnovejša tehnologija. Nepozabna aplikacija in prepričljiva stimulacija klitorisa. Svet je srečen z vami! Pridobite si nov Satisfyer Curvy, ki ga uživate v uporabi! Spoznajte in odkrijte neskončne možnosti, kako se zbližati s partnerjem na drugem koncu sveta ali kako v ritmu rešiti svoje najljubše pse.

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Pretty Love Beck Purple

    Luksuzni silikonski vibrator za točko G je opremljen za intenzivno penetracijo in stimulacijo, zato vam zagotavlja neverjetne užitke noč za nočjo. Oblika te elegantne in elegantne igrače je gladka in rahlo ukrivljena z glavico, podobno penisu, da zagotovi popolno stimulacijo točke G in klitorisa.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Hyphy Dual-End Vibrator

    Kaj se bo zgodilo, ko se osredotočite na svoje najbolj občutljivo mesto z vibracijami? Eksplodirate zelo hitro! Toda za tako natančno stimulacijo, logično, potrebujete natančno igračo. In točno to je Hyphy, visokofrekvenčni vibrator za takojšnje orgazme! Pridite in izveste več o njem, vključno z dejstvom, da ga lahko nadzirate prek aplikacije, spremenite njegove razširitve ali uporabite njegov drugi konec.

    219 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Cotton Candy Lila

    Satisfyer Cotton Candy navdušuje s svojo ovalno obliko in kompaktnim dizajnom. Sosednji vibrator iz sprejemljive silikonske cevi razvije klitoris z vnetljivo kombinacijo tlačnih valjev in vibracij.

    49,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Svakom Amy G-Spot Vibrator Purple

    Iščete boljša in kakovostna oblačila, ki jih boste porabili za svojo g-točko? Amy's vibrator luksuzne znamke Svakom bo zagotovo pravi! Na prvi pogled je boljši in eleganten, na prvi dotik je neverjetno mehak in udoben, narejen je iz silikona. Navdušite vas s 6 grozljivimi stvarmi, od vibracij do utripa!

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bgood Deluxe Blue

    Vibrator Bswish Bgood Deluxe je eleganten vibrator s fino spremenljivim premerom, primeren za intenzivno stimulacijo.

    49,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Bloom Coral

    Zabavajte se, odkrijte in kar je najpomembneje okrepite svoje mišice medeničnega dna z Bloom iz We-Vibe. Zahvaljujoč vibracijam ta krepitev ne bo le učinkovita, ampak tudi prijetna in vznemirljiva. Poleg tega je z We-Connect raven vibracij lahko v rokah vašega partnerja, ki je zlahka na drugem koncu sveta. Ste pripravljeni na močnejše orgazme?

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Aya Wearable Massager Velvet Purple

    Eleganca in brezčasnost v kombinaciji z udobno ergonomsko obliko, to je Aya. Zahvaljujoč ukriweni in kompaktni obsi, razume vaše telo. Hkrati pa ga lahko prilagodite svojim trenutnim potrebam. Uživajte v zunanji stimulaciji vulve in globokem notranjem užitku.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Alston Black

    Ta zadovoljujoča vibracija deluje kot čarovnija! Konica se nagne naprej in usmeri 12 močnih stopenj vibracij naravnost proti vašemu vročemu območju. Zaradi svilnato gladkega silikona in prožne gredi je vsak trenutek popolna blaženost. Ta izdelek je vodoodporen, zato lahko uživate med tuširanjem ali kopanjem.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love to Love Match Up Couple Vibrator with Remote Control Pink

    Iščete igračo, ki bo popestrila vaš odnos? Zelo priporočamo ta par vibratorja. Ponuja vam 9 načinov vibriranja, med katerimi preklapljate z daljinskim upravljalnikom. Dve silikonski krili bosta božali klitoris, druga rama pa bo razveselila notranji del nožnice, kjer se bo srečala s penisom. Za vaš užitek in tudi običajne orgazme bosta poskrbela dva motorja.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fun Toys Gballs 2 Pink

    Gballs 2 je zabaven način za treniranje mišic medeničnega dna. Vaš osebni trener ima 6 tečajev usposabljanja, daje glasovna navodila, postavlja cilje in nagrajuje. Gballs 2 z integriranimi senzorji zagotavlja odziv mišic.

    129 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Evolved The Butterfly Effect

    Zamahajte s krili do dolgčasa in vzletite v nebo navdušenja. Ta metulj bo letel z vami, hkrati vam bo omogočil dvojno stimulacijo klitorisa in G-točke, plapolanje z ljubeznijo do vas bo na nivoju, ki ga izberete prek krmilnika. Poletite v raj na kopnem ali v vodi, v spalnici ali v mestu, nad zemljo ali naravnost na nebu!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tiani 3 Black

    Tiani™ 2 Design Edition je nadgrajena različica z nagrado Red Dot nagrajenega masažnega aparata za pare, namenjenega ženskam, ki ga lahko nosijo med ljubljenjem.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tiani Duo Couples Massager Black

    Odkrijte nova erotična obzorja z zabavno igro TIANI Duo. Njegove globoke in močne vibracije so delili s svojimi sodelavci in skupaj so živeli v največjo korist in zadovoljstvo. Njegova rokavica za celoten obraz se bo približala vašim telesnim oblinam, prvoslojni silikon pa vas bo očaral ob prvem dotiku. Intenzivnosti so bile iskane z glavnimi gonilniki enotne tehnologije, zlasti za prebivalstvo. TIANI Duo je najboljše za vaše skupno življenje.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Charles

    Ti vibratorji za ženske stimulirajo točko G s 30 funkcijami vibriranja in ergonomskim silikonskim koncem.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • MyMagicWand Wand Massager Purple

    Spoznajte eno najmočnejših masažnih vod, kar jih je jug kdaj videl na svetu. MyMagicWand ima super zmogljiv motor in ponuja številne načine za uporabo njegovih funkcij. Z njim lahko stimulirate svoj erogeni stožec in jih nahranite z orgazmom, z njimi lahko tudi masirate nadloge ali vneto grlo, lajšate pa lahko tudi napetost in bolečine. To bo v veliko pomoč ženskam, pa tudi moškim.

    149 €

    119,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Deep Explorer Multi-Usage Stimulator

    Njegova 21-centimetrska palica je ULTRAFLEXIBILNA in vam omogoča, da izdelek uporabljate v vsakem položaju, samostojno ali v paru. Njegova ovalna oblika omogoča enostavno vstavljanje. DEEP EXPLORER je hkrati analni stimulator, stimulator prostate, vaginalen stimulator, stimulator točke G in klitorisa. DEEP EXPLORER, razkrivalec globokih užitkov!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY VIM Sunrise Orange

    Iščete najsvetlejšo zvezdo med vibrirajočimi glavami? Fun Factoryjev VIM izstopa na več načinov. Dalo vam bo čisto moč, ki je lahko hkrati brenčeče dražeča in nežno nežna. VIM se ponaša s tehnično naprednim zmogljivim motorjem in komaj čaka, da lahko okusite njegove bučne vibracije. Izvedite več o tej igrači!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Foreplay Frenzy Bunny Kisser Pink

    Sanjate o strastni vožnji s popolnim vibratorjem? Posvetite se temu čudovitemu roza moškemu in vdihnite življenje svojim navihanim fantazijam. Bunny Kisser je popolno oblikovan dvojni stimulativni vibrator z 10 funkcijami vibracij in 4 intimnimi hitrostmi sesanja. Vsako upravljajte s funkcijo posebej in se dotaknite čudovitih vrhov.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 161 do 192 od 1315 skupaj

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.