×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji vibracijski

Elementi 129 do 160 od 165 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Dream Toys Sparkling Duo Vibrator Julia Red

    Ste pustolovski in radi odkrivate? Zbirka erotičnih igrač Sparkling pomaga ženskam zablestiti in uživati v življenju. Vključuje funkcionalne in elegantne igrače, ki so tukaj samo za vaš užitek in užitek. Mednje spada tudi ta vibrator, ki bo hkrati razveselil notranjost nožnice in klitoris. Uživajte v moči njegovih 3 motorjev s funkcijo nihanja.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pixey Aquamini Black Edition

    Popularna vibrirajoča glava v pomanjšani različici! Je diskretno tih in hkrati močan. Njegova glava je čudovito prilagodljiva, tako da greste lahko z njim kamorkoli, izdelana pa je iz mehkega, visokokakovostnega silikona, zato boste navdušeni nad njegovim dotikom. Iz istega silikona je izdelan tudi ročaj, zato ga primite in uživajte v najbolj prijetni masaži doslej.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cala Azul Maria Wand Vibrator

    Potopite se v moč opojnih vibracij te priročne masažne glave Cala Azul! Njegova oblika in velikost sta idealni za dom in potovanje in vam bosta pomagala ne le pri razvajanju občutljivih intimnih predelov, temveč tudi pri masaži utrujenih mišic po celem telesu. Izberite svojega najljubšega med 10 načini vibriranja in uporabite glavo v postelji ali celo v kadi, saj je vodoodporna!

    68,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rewolution Rewocurvy Rechargeable Flexible Vibrator Purple

    Je kdo, ki ne bi maral orgazma? Zagotovo ne! Vsi ljubitelji orgazma bodo oboževali tudi vibrator Rewocurvy Rewolution. Je vsestranska igrača, ki bo spodbudila vsa vaša občutljiva področja. V njem se skriva motor z 10 načini vibracij in 5 stopnjami intenzivnosti, najboljše pa je, da je popolnoma prilagodljiv in se celo prilagaja obrisom vašega telesa!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tardenoche Squidy Vibe Thrusting and Rotating Beads Silicone Black

    Sanjate o neskončnih nočeh, polnih neprekosljivega užitka? Družbo vam bo z veseljem delal vibrator TardeNoche! Izdelan je iz visokokakovostnega silikona, zato je prijetno svilnato gladek in mehak. Najboljši del pa so njegove zmogljive funkcije, ki vam bodo omogočile zabavo na tisoč različnih načinov. Pridite izvedeti več!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel RC Two Spot Prostate & Perineum Massager Black

    Najboljše za prostato in presredek! RC Two Spot Massager je zelo prilagodljiv stimulator prostate z izbočeno konico in širokim, anatomsko oblikovanim dnom za stimulacijo presredka. Prevleka je iz zelo mehkega silikonskega materiala in njena uporaba je zelo enostavna in prijetna. Če radi uživate dolgo časa, potem je ta stimulator idealna igrača za vas, saj je primeren tudi za daljše nošenje.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Javida Nodding Tip Vibrator with Bendable Clit Stimulation Purple

    Dih jemajoča eleganca, zasnovana za vaš popolni užitek! Nodding Tip Vibrator se bo osredotočil na G-točko in klitoris hkrati. Nihajoča glavica bo natančno ciljala na G-točko in jo božala s hrupnimi vibracijami. Krajši prožni trak nato prilagodite svojemu klitorisu in pustite, da poskrbi za zunanji užitek! Izbirajte med 10 različnimi načini!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Clone A Willy Jet Black Kit Black

    Naročite popolno vibrirajočo konico svojega penisa! To bo vznemirljiva intimna kreativna zabava, v kateri bosta uživala s svojim nasprotnikom, rezultat pa bo povsem realna kopija tvoje moškosti. Hkrati bo tudi vibriral, tako da se bo vaš partner lahko z njim igral po dolgih samotnih večerih. V kompletu je vse, kar potrebujete, zato k naročilu dodajte kopijo svojega penisa in morda jo komu podarite.

    119 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Wellness Duo Purple

    Želite poskusiti nekaj novega in popestriti svoje ljubezenske igre v dvoje? Preizkusite ta priročen vibrator! Zasnovan je za udobno nošenje med seksom, kjer bo hkrati stimuliral klitoris in G-točko. Seveda bo na svoj račun prišel tudi penis, ki bo prav tako čutil tresljaje. Izbirajte med 10 funkcijami vibriranja in dosežete skupni vrh.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Ya Pussy's Gonna Love it Panty Vibrator Shaking Function with Remote

    Želite doživeti pravi užitek v spodnjicah? Ta shikula se trese, utripa in vibrira! In kadarkoli in kjerkoli, saj je tiho in diskretno. Ima vložek v obliki penisa, ki vibrira v vaš užitek, in vibrirajočo roko z mehko teksturo za užitek klitorisa. Z daljinskim upravljalnikom izbirajte med 7 načini tresenja in 7 načini vibriranja!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • XouXou Rotating Pearl Rabbit Vibrator Purple

    Nezemeljski užitek za vagino, točko G in klitoris hkrati! Ta vibrator ima pod površino masažne kroglice, ki se vrtijo in intenzivno masirajo G-točko. Poleg tega lahko tudi vibrira in s svojim gibljivim obešalnikom razveseljuje klitoris z tresljaji. Prepustite se dvema močnima motorjema in izberite 4 načine vrtenja kroglic v desno ali levo.

    99,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CoverMe Clitoral & G-Spot Stimulator Purple

    Želite razviti svoje erotične fantazije in uresničiti svoje strastne želje? Ta ljubek in prijazen sesalec klitorisa in vibrator za točko G v enem ti z veseljem pomaga! Njegov močan motor vam ponuja 10 neverjetnih načinov vibriranja, njegovo prilagodljivo ohišje pa vam omogoča, da pridete, kamor želite. Zaljubili se boste v dotik mehkega silikona in igrali znova in znova!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Dinky Duo Vibrator Jimmy K. Purple

    Se počutite močne in neodvisne, a vseeno včasih potrebujete pomoč? Elegantne erotične igrače iz kolekcije Dinky vam bodo pomagale zadovoljiti vaše želje. Lepe so na pogled in njihove lastnosti vas bodo spravile na kolena. Na primer, zaljubite se v ta vibrator Jimmy K., katerega dva motorja vas bosta raztrgala znotraj in zunaj!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Angelique Purple

    Sanjate o čudoviti stimulaciji svojih občutljivih mest? Ta osupljivi vibrator znamke Pretty Love skrbi za vas z 2 priročnima funkcijama. Njegovo prožno telo ima vznemirljivo funkcijo "pridi sem", ki bo natančno in intenzivno stimulirala točko G. Poleg tega vibrator poskrbi tudi za klitoris in vam ponuja 14 opojnih funkcij vibriranja. Zaljubite se v dotik mehkega silikona in se prepustite prijetnim občutkom.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Ivy Dahlia G-Spot Vibrator Purple

    Tako lepa in tako priročna! Očarljiv vijolični bršljan znamke ToyJoy je čudovito mehak in prijeten na dotik. Zaradi svojih priročnih funkcij je pripravljen izpolniti vaše želje in maksimalno spodbuditi vašo strast! Njegova čudovita oblika bo razumela razmerja vašega telesa in vas pripeljala do najboljšega orgazma.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Luxe Skye Pink

    Ste romantična duša? Ta sladko roza luksuzni vibrator je samo za vse nežne in romantične dame. Ime mu je Skye, je prijetno tanka in prožna. Ne bo poskrbela le za notranji del vaše rože, temveč bo zahvaljujoč priročnim obešalnikom božala tudi klitoris. Njegova gladka platinasto silikonska površina bo še povečala dih jemajoče občutke čutnih doživetij. Veselite se, zaslužite si!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Xocoon The Personal Wand Fuchsia

    Če je ta vibrirajoča glava pritegnila vašo pozornost na prvi pogled, potem počakajte, da jo vidite v živo in vključite vibracije. Presenetila vas bo njegova veličastna moč, bučne vibracije pa bodo stimulirale tako vaše intimne predele kot tudi sprostile mišice po celem telesu. Se to sliši kot sanje? Uresničite to!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Yiva Massager Black

    Bi radi seksi masažo? S to kompaktno masažno glavo v roki bo popoln užitek! Je modernega dizajna in ni primeren le za začetnike. Stimulacija zunanjih občutljivih predelov z 10 načini vibriranja bo z njim izjemno vznemirljiva, saj ima prilagodljivo glavo, ki se prilagaja obrisom vašega telesa, in tudi zelo močan motor. Uživajte v užitku erotične stimulacije ali masaže mišic kjerkoli na telesu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile RC C & G-Spot Vibrator Pink

    Super prijetno razburjenje od klitorisa do G-točke! Ta fleksibilni vibrator poskrbi za vsa vaša občutljiva mesta. Ima domiselno teksturirano konico, ki se bo zelo čutno dotaknila vaše G-točke, nato pa široko podlago, oblikovano glede na žensko telo, ki bosta klitoris in presredek. V mehak silikonski material se boste zaljubili na prvi dotik in se z vibratorjem morda celo odpravili na seksi sprehod.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Red Revolution Georgia Red

    Vsi vedo, da je 2 več kot 1! Ta odlična igrača vas bo navdušila z 2 uporabnima konicama! Vakuumska črpalka na eni strani in genialno ukrivljen vibrator na drugi strani. Izbirajte med 7 ritmi vibriranja, napolnite igračo preko USB-ja in jo vzemite s seboj tudi v kad, saj je vodoodporna!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tardenoche Noir Vibe Injected Liquid Silicone 2 Motors Black

    Noir je razkošje in užitek hkrati. Njegovo zaobljeno ohišje je oblikovano tako, da ustreza vašim potrebam in zahtevam. Izdelana je iz prvovrstnega tako imenovanega tekočega silikona in je zato brez fug in lukenj. Uživajte v njegovih 8 načinih vibriranja in z njim razveselite točko G in klitoris.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cala Azul Carla Lay-on Vibrator

    To vibrirajoče jajce iz kolekcije Cala Azul je fantastična igrača za samostojno uporabo, lahko pa je tudi razburljiv pripomoček za pare! Jajce ponuja intenzivno stimulacijo in ima 10 načinov vibriranja. Narejen je iz prijetnega in kakovostnega silikona, njegovo baterijo pa je mogoče zelo enostavno polniti preko priloženega USB kabla.

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cala Azul Julia Mini Vibrator

    Kaj zagotovo ne sme manjkati v vaši erotični zbirki? Ta mini vibrator iz kolekcije Cala Azul! Primeren je za vaginalno in klitorisno stimulacijo in lahko vibrira v 10 različnih načinih. Je enostaven in priročen za uporabo in se polni s kablom USB. Odkrijte svojo novo najljubšo igračo!

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pillow Talk Secrets Choices 6 Piece Mini Massager Set Navy Blue/Rose Gold

    Si želite raziskati svet užitkov? S tem razkošnim 6-delnim kompletom vam bo v veliko veselje! Zlati ročaj poganja kakovosten in močan PowerBullet motor, ki vam bo dal globoke vibracije od blagih do divjih. Izbirajte torej med 5 priročnimi nastavki in raziščite sebe, svoje želje, strasti in občutljiva mesta!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adam & Eve Rechargeable Silicone G-Gasm Delight Turquoise

    Priljubljeni vibrator za točko G je zdaj izpopolnjen! Poleg 10 edinstvenih funkcij vibriranja, ki bodo okrepile vašo stimulacijo in poskrbele, da boste blaženi točno tam, kjer je vaša G-točka, ga je mogoče polniti za dodatno udobje, njegov gumb za upravljanje pa spominja na čudovit dragulj!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Yiva Massager Pink

    Bi radi seksi masažo? S to kompaktno masažno glavo bo popolna korist! Je modernega dizajna in je primeren le za začetnike. Stimulacija zunanjih občutljivih področij z 10 načini vibriranja je izjemno vznemirljiva, saj ima nastavljivo glavo, ki se prilagaja obrisom vašega telesa, ter zelo močan motor. Uživajte v prednostih erotične stimulacije ali masaže mišic kjerkoli na telesu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Treasure Hansel G-Spot Vibrator Watchme Wireless Technology Compatible

    Odkrijte zaklad, odkrijte najboljše orgazme, ki jih vaše telo zmore! Obstaja zbirka kakovostnih spolnih igračk Treasure, vključno s tem razburljivim vibratorjem Hansel. V sebi skriva zmogljiv motor, ki bo poskrbel za vaše užitke s 7 načini vibriranja, popolna oblika vibratorja pa bo prisluhnila vašim telesnim obrisom.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Treasure Laurence Rabbit Vibrator Watchme Wireless Technology Compatible

    Odkrijte zaklad, odkrijte najboljše orgazme, ki jih vaše telo zmore! Obstaja zbirka visokokakovostnih spolnih igrač Treasure, vključno s tem razburljivim zajcem. Vsebuje 2 močna motorja, ki neodvisno vibrirata in skrbita za vaš klitoris in G-točko. Uživajte v dotiku medicinskega silikona in izbirajte med 7 načini vibriranja z različnimi stopnjami intenzivnosti.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Durex Intense Real Pleasure

    Očarljiv vibrator z močnimi, a tihimi vibracijami znane blagovne znamke Durex. Ima priročne kontrole z vrtenjem podnožja, tako da lahko kadar koli izberete natančno raven, ki jo najbolj želite. Njegova površina je izdelana iz unikatnega materiala mehkega na dotik, v katerega se bo vaša koža zaljubila na prvi dotik. Privoščite si prijetno družbo vibratorja Intense Real Pleasure sami ali s partnerjem.

    91,90 €

    57,90 €

    Ni na zalogi

  • InToYou Hydra Vibe with Pulsation and Clitoris Stimulating Tongue 3 Motors Turquoise

    Spoznajte Hidro! Je očarljiv vibrator s 3 motorji, ki vam bo vzel dih. Njegove 3 zmogljive funkcije vam bodo všeč. Vibrira lahko v 7 načinih, tako da se začne z mehkim žgečkanjem in konča s popolnim potresom. Poleg tega se loči s pametnim jezikom, ki se igra s klitorisom v 7 načinih, zadnja čudovita lastnost pa je pulziranje z 10 stopnjami. Vse v eni igrači!

    91,90 €

    57,90 €

    Ni na zalogi

  • Adrien Lastic Caress Revolutionary Clitoral Stimulator Pink

    Občutite številne možnosti mehkih božanj, ki jih ponuja ta stimulator s klitorisnim vibratorjem. Edini, ki združuje vrtenje in vibriranje. Vaših 5 različnih glavic vas bo popeljalo v svet občutkov. Izberite prožno ali čvrsto glavo, odvisno od erogenih con, ki jih želite stimulirati. Menjavajo se enostavno in intuitivno.

    91,90 €

    57,90 €

    Ni na zalogi

  • InToYou Shiva Vibe with Pulsation and Suction 3 Motors Red

    Spoznajte Shivo! Je očarljiv vibrator s 3 motorji, ki vam bo vzel dih. Njegove 3 zmogljive funkcije vam bodo všeč. Vibrira lahko v 7 načinih, tako da se začne z mehkim žgečkanjem in konča s popolnim potresom. Poleg tega bo vaš klitoris razveselila funkcija sesanja s 7 načini, zadnja čudovita lastnost pa je pulziranje za 10 stopenj. Vse v eni igrači!

    91,90 €

    57,90 €

    Ni na zalogi

Elementi 129 do 160 od 165 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.