×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji vibracijski

Elementi 129 do 160 od 163 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Evolved Rabbit Hole Black

    Zajcev ni nikoli dovolj! In to ni kateri koli zajec, je igrača s trojno močjo, saj je že na prvi pogled elegantna in večnamenska. Tako bo najprej pobožal nožnico in še posebej G-točko z 10 načini vibriranja v prijetni krožni teksturi. Obenem pa bo vaš klitoris prišel na svoj račun tudi zaradi prožnega paščka, ki lahko tudi vibrira v 10 načinih. Potem, ko igračo obrnete, boste odkrili kljun, ki ponuja sesalni občutek s 3 hitrostmi za zajamčene orgazme.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Nea 3 Personal Massager Pitch Black

    Ponesite svojo orgazmično srečo v svoje leto z novo različico priljubljene Lelo Nea 3! Je majhen vibrirajoči masažni aparat s čudovitim cvetličnim dizajnom. Izboljšana nova različica vam bo ponudila še večji obseg tresljajev, različne jakosti in vzorce tresljajev. Uživajte v vznemirljivih igrah Lelo Nea 3 v paru ali solo, vaša pot popolnega eksperimentiranja se lahko šele začne!

    219 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Ruby Glow Blush

    Pustite se zapeljati zunanji stimulaciji vulve in presredka ali pa to razkošno igračo v hipu spremenite v vibrator G-točke. Dva zmogljiva motorja vas bosta očarala z gromkimi tresljaji in tresli se boste od blaženosti, katero koli kombinacijo boste izbrali.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Je Joue Amour Bullet Emerald Green

    Spoznajte Amour, razmeroma majhen vibrator s konico v obliki srca, ki vam bo dal igrive in prijetne občutke. Utripajoče srce vas bo s svojimi vibracijami čutno požgečkalo in vam pomagalo odkriti vse erogene cone. Služili vam bodo za vznemirljivo stimulacijo zunanjih občutljivih mest, kot so klitoris, moda ali celo bradavice. Pustite se navdušiti nad intenzivnimi vibracijami in uživajte v dotiku svileno mehkega medicinskega silikona.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Dark Desires Regina Squirming Vibrator Black

    Ali veste, kako zadovoljiti žensko? Zbirka igrač Dark Desires vam bo povedala. Čutni erotični pripomočki, ki so del tega, so najboljši za raziskovanje fantazij in iskanje zakladov v deželi samoljubja. Zaljubite se na primer v ta zvijač analni vibrator, ki vas bo globoko v sebi razveselil in zadovoljil želje, za katere morda niti niste vedeli.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nomi Tang Wild Rabbit 2 Black & Gold

    Najljubši zajčji stil vibratorja vas bo na prvi pogled navdušil s svojo razkošno izdelavo in elegantno kombinacijo črne in zlate. Na voljo je s priljubljeno blagovno znamko Nomi Tang, njegova oblika pa vam zagotavlja stimulacijo dveh najbolj občutljivih točk, G-točke in klitorisa, hkrati. Njegovo silikonsko ohišje nato skriva 3 zmogljive motorje, ki vas skupaj s posebnim utorom, ki se vzpenja čez igračo, popelje neposredno v orgazmično nebo.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Couture Rabbit Ablaze Purple

    Sanjate o prvovrstnem zadovoljstvu? Zaupajte svoje želje temu prilagodljivemu zajčku, ki jim bo z veseljem prisluhnil. Omamil vas bo z intenzivno stimulacijo točke g z energičnimi sunki in tudi z vibracijami, ki bodo še posebej razdražile klitoris. Ne smemo pozabiti na funkcijo segrevanja do 55 °C za realistične in prijetne občutke. Vaš novi ljubimec vas ne bo navdušil samo s svojimi funkcijami, ampak tudi z razkošno izdelavo in svilnato mehkim silikonom. Z njim uživajte v opojnih orgazmih, ki zlahka postanejo zasvojeni!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Butterfly Strap-On Purple

    Dosezite veliki O, ne da bi mignili s prstom! Ultimate Butterfly Strap-On vam ponuja 10 eksplozivnih načinov vibriranja, ki jih lahko upravljate s priročnim brezžičnim daljinskim upravljalnikom. Igrajte sami ali s partnerjem, doma ali zunaj!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Nea 3 Personal Massager Alien Blue

    Vzemite svojo orgazmično srečo v svoje roke z novo različico priljubljene igrače Lelo Nea 3! Je majhen vibrirajoči masažni aparat s čudovitim cvetličnim dizajnom. Izboljšana nova različica vam bo ponudila še večjo paleto vibracij, raznoliko intenzivnost in vzorce vibracij. Uživajte v razburljivih igrah z Lelo Nea 3 v paru ali solo, vaše potovanje spolnega eksperimentiranja se lahko šele začne!

    219 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE May Dual Pulse-Wave & Vibrating C-spot & G-Spot Rabbit Pink

    Kaj je vaša najbolj intimna želja? Je to eleganten vibrator z osupljivimi funkcijami, ki vas bo popeljal v nebesa? Vive Dual Pulse Wave Rabbit za ponovno polnjenje bo vaše sanje spremenil v resničnost! Ponujal vam bo 3 motorje in osupljive funkcije pulznih valov, ki ciljajo tudi na notranji klitoris. Izbirajte med 10 hitrostmi in funkcijami in pustite, da to stori on, uporabite pa tudi gumb za vrhunec za zagotovljen nebeški orgazem.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nomi Tang Wild Rabbit 2 Pink

    Najljubši zajčji stil vibratorja vas bo na prvi pogled navdušil s svojo razkošno izdelavo in elegantno kombinacijo srebrne in roza. Na voljo je s priljubljeno blagovno znamko Nomi Tang, njegova oblika pa vam zagotavlja stimulacijo dveh najbolj občutljivih točk, G-točke in klitorisa, hkrati. Njegovo silikonsko ohišje nato skriva 3 zmogljive motorje, ki vas skupaj s posebnim utorom, ki se vzpenja čez igračo, popelje neposredno v orgazmično nebo.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Ride Remote Control Prostate Dual Motor Vibrator

    Iščete popolno igračo za medsebojno stimulacijo prostate in presredka? Tukaj je! Ta stimulator vsebuje dva močna vibracijska motorja, enega v telesu in drugega v dnu. Ima tudi daljinski upravljalnik z dosegom do 8 metrov. Investirajte v kakovostno orodje, ki vam bo zagotovo koristilo!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Good Vibes Only Fane Rabbit Vibrator Purple

    Tako srčkan in tako učinkovit hkrati. Fane vam bo v parado popeljal celotno vagino, pokazal vašemu klitorisu in točki g moč svojih 10 načinov vibriranja in ne boste imeli druge izbire, kot da dobesedno kričite pod vplivom najmočnejših orgazmov vseh časov. Tako prijazen je, tako mehak, srčkan in mehak, ga hočeš? Ja seveda!
    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Sparkling Inflatable Remote Vibrator Isabella Red

    Ste pustolovski in radi odkrivate? Zbirka erotičnih igrač Sparkling pomaga ženskam zablestiti in uživati v življenju. Vključuje funkcionalne in elegantne igrače, ki so tukaj samo za vaš užitek in užitek. Ti vključujejo ta analni čep Isabella z brezžičnim daljinskim upravljalnikom. Navdušil vas bo ne le z 10 funkcijami vibracij, temveč tudi z napihljivo funkcijo!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Jopen Pave Vivian Luxurious Silicone Adorned with Crystals

    Pastelno modri vibrator s svilnato površino bo užitek za vaše oči in še posebej za vašo nožnico! Ima zelo razkošen vtis, saj je okrašena s čudovitimi bleščečimi kamni. Njegova oblika je čudovito ergonomska, zato se prilagaja vašim obrisom in vas bo navdušila s 7 načini vibriranja s 5 hitrostmi. Zabavajte se s tem okrašenim vibratorjem!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Treasure Bastian Rabbit Up & Down, Rotator & Vibrator Watchme Wireless Technology Compatible

    Odkrijte zaklad, odkrijte najboljše orgazme, ki jih vaše telo zmore! Obstaja zbirka visokokakovostnih spolnih igrač Treasure, vključno s tem razburljivim zajčkom z vrtečimi se žogicami in funkcijo gor in dol. Vsebuje 2 močna motorja, ki delujeta neodvisno in skrbita za vaš klitoris in G-točko. Uživajte v dotiku medicinskega silikona in izbirajte med 7 načini vibriranja z različnimi stopnjami intenzivnosti.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Otouch Mushroom Silicone Wand Vibrator Teal

    Sanjate o nežnem dotiku in občutku letenja metuljčkov v trebuhu? Všeč vam bo Otouch Mushroom! Je zelo prijeten masažni stimulator, s katerim boste odkrili svojo strast, kreativnost, predvsem pa neverjetno čudovite občutke. Enostavno ne morete zgrešiti.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nomi Tang Getaway Plus 2 Red Violet & Silver

    Getaway Plus 2 se prilagaja vašim željam! Je prijetno prilagodljiv in bo prisluhnil vašim obrisom in zahtevam. Končna ploščata konica boža točko g, lahko pa se z njo zabavate tudi pri stimulaciji klitorisa ali bradavic. Raziščite svoje strasti in uresničite svoje sanje!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NU Sensuelle Geminii XLR8 Vibe Turquoise

    Iščete kvaliteten vibrator za svoje maksimalno zadovoljstvo? Ta iz Nu Sensuelle je popoln mojster! Lahko bi rekli, da ima dvojno osebnost, je nežen in ljubeč ugajalec, ki lahko z ukrivljeno glavo in skrbno izklesanimi glavniki ugodi G-točki ali klitorisu.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Niya N5 Multi-choice Massager with Remote Control Light Blue

    Hrepenite po kakovostni erotični igrači? Edinstvena kolekcija Niya prihaja na trg z luksuznimi in modernimi pomočniki, ki bodo vaše intimno življenje naredili prijetnejše. Če se odločite za ta masažni aparat, boste orgazmično zadovoljni z mehkim prvovrstnim silikonom s čutnimi izboklinami. Njegova prilagodljiva zasnova se udobno prilega vaši dlani in v trenutku boste lahko ugotovili, kakšen je občutek, ko so tresljaji usmerjeni na vaš klitoris in okolico. Zgrabite krmilnik in raziskujte v svoje veselje!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Couture Rabbit Entice Purple

    Sanjate o prvovrstnem zadovoljstvu? Zaupajte svoje želje temu prilagodljivemu zajčku, ki jim bo z veseljem prisluhnil. Omamlja vas z intenzivno stimulacijo točke g z masažo pulzirajočih valov gor in dol pri 3 hitrostih ter z vibracijami, ki bodo ciljno stimulirale klitoris. Vaš novi ljubimec vas ne bo navdušil samo s svojimi funkcijami, ampak tudi z razkošno izdelavo in svilnato mehkim silikonom. Z njim uživajte v opojnih orgazmih, ki zlahka postanejo zasvojeni!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Right on Ron Vibrator Rose

    Ron bo vedno ob pravem času na pravem mestu, torej na tvoji G-točki! Ima posebno obliko za natančno ciljanje G-točke in njeno stimulacijo z vibracijami. V svojem domiselno oblikovanem ohišju skriva močan motor z 8 programi vibriranja in 5 stopnjami intenzivnosti. Če slučajno zmanjka soka, ga preprosto napolnite preko USB kabla.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pillow Talk Lively Vibrator Pink

    Pillow Talk izžareva lepoto, zabavo in moč hkrati! Vibrator Lively iz njihove čudovite kolekcije je na prvi pogled razkošen in veličasten! Na prvi pogled je dvojna, zato bo razveselila tako notranjost nožnice, kot tudi klitoris. Prefinjena ukrivljenost prispeva tudi k največjemu zadovoljstvu, funkcija vrtenja pa poskrbi za neverjetno stimulacijo G točke. Delajte dobro na najbolj smiseln način.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pillow Talk Sassy G-spot Vibrator Special Edition Purple

    Svetovna uspešnica je končno tudi na češkem trgu! Spoznajte Sassy vibrator znamke Pillow Talk, ki diši po lepoti, eleganci, vznemirjenju in moči. Njeno mehko, prožno ohišje iz vrhunskega silikona vam zaradi svoje oblike pomaga natančno ciljati na točko G, kristal Swarovski, ki okrasi igračo, pa naredi Sassy pravi biser in vam daje občutek razkošja. Pustite se premamiti domiselne oblike, učinkovitih funkcij in očarljivega dizajna vibratorja, ki ga ženske po vsem svetu ne želijo izpustiti iz rok.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Couture Rabbit Entice Pink

    Sanjate o prvovrstnem užitku? Izpolnite svoje želje temu prilagodljivemu zajčku, ki vam bo z veseljem ustregel. Osupne vas z intenzivno točkovno stimulacijo in masažo pulzirajočih valov gor in dol pri 3 hitrostih z vibracijami, ki bodo posebej stimulirale klitoris. Vaš novi ljubimec vas ne bo navdušil le s svojimi funkcijami, temveč tudi z razkošno izdelavo in svilnato mehkim silikonom. Z njimi uživajte v opojnih orgazmih, ki zlahka zasvojijo!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Couture Rabbit Quiver Purple

    Sanjate o prvovrstnem zadovoljstvu? Zaupajte svoje želje temu prilagodljivemu zajčku, ki jim bo z veseljem prisluhnil. Opija vas z intenzivno stimulacijo točke g preko pulzirajoče tlačilke ter z vibracijami, ki bodo ciljno stimulirale klitoris. Vaš novi ljubimec vas ne bo navdušil samo s svojimi funkcijami, ampak tudi z razkošno izdelavo in svilnato mehkim silikonom. Z njim uživajte v opojnih orgazmih, ki zlahka postanejo zasvojeni!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Couture Rabbit Quiver Pink

    Sanjate o prvovrstnem užitku? Izpolnite svoje želje temu prilagodljivemu zajčku, ki vam bo z veseljem ustregel. Opijajo vas z intenzivno stimulacijo točke g preko pulzirajočega gumba in vibracijami, ki bodo usmerjene v klitoris. Vaš novi ljubimec vas ne bo navdušil le s svojimi funkcijami, temveč tudi z razkošno izdelavo in svilnato mehkim silikonom. Z njimi uživajte v opojnih orgazmih, ki zlahka zasvojijo!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Palisades Passion Red

    Obstajajo običajni in izredni vibratorji. In eden od posebnih, ki si jih trenutno ogledujete. Z njim se prepustite svojim najbolj divjim fantazijam in vznemirljivi toplini. Trak, namenjen stimulaciji klitorisa, se čutno premika od strani do strani, uvodni del pa lahko vibrira s 3 hitrostmi. Uživajte v dotiku razkošnega ogrevanega vibratorja in spremenite svoje sanje v resničnost!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Remote Pulsating Venus G Pink

    Poletite na krilih vznemirljivega metulja, ki se bo poigraval z vašo točko g. Njegove funkcije upravljajte sami ali pa jih prepustite partnerju, saj tresljaje izbirate preko daljinskega upravljalnika, katerega doseg je 10 metrov. Ob stimulaciji točke G se vam bodo tresla kolena, v čvrstem objemu pa bo užival tudi zunanji del vaše rože, zato kar naprej - letimo!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Couture Rabbit Ablaze Pink

    Sanjate o prvovrstnem užitku? Izpolnite svoje želje temu prilagodljivemu zajčku, ki vam bo z veseljem ustregel. Opijal vas je z intenzivno stimulacijo točk in energijskih sunkov ter z vibriranjem, ki bi še posebej razdražilo klitoris. Ne smemo pozabiti na funkcijo segrevanja do 55 °C za realno in prijetno počutje. Vaš novi ljubimec vas ne bo navdušil le s svojimi funkcijami, temveč tudi z razkošno izdelavo in svilnato mehkim silikonom. Z njimi uživajte v opojnih orgazmih, ki zlahka zasvojijo!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Sleak Freak Vibrator Pink

    Klasika z neverjetnimi vibracijami. Ta čudovit gladek vibrator vam bo dal vse, kar je pomembno. Je zmogljiv in hkrati zelo tih, zaradi svoje vodoodpornosti bo z veseljem vaš spremljevalec tudi pri vas ali pod tušem in vam ponuja 8 programov vibriranja in 5 jakosti vibriranja. In ko mu zmanjka moči, ga preprosto napolnite preko USB kabla.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Hop Hop Bob Vibrator Fuchsia

    Popolna dvojna stimulacija z Bobom! Ta očarljivi vibrator v stilu zajca je močan in hkrati zelo tih. In ko mu zmanjka moči, ga preprosto napolnite preko USB kabla.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 163 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.