×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji za prostato

Elementi 97 do 128 od 188 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Anos Prostate Butt Plug with Vibration Black

    Uživajte v okusnih izkušnjah, ki prihajajo iz vašega anusa in še posebej vaše prostate. Ta majhen in kompakten stimulator prostate, ki je enostaven za uporabo, vas bo navdušil s svojo popolno obliko in vibracijami v spodnjem fleksibilnem delu. Razveselite prostato in presredek hkrati!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Eclipse Roller Ball Probe Black

    Doživite pravo orgazmično eksplozijo s stimulatorjem prostate Eclipse Roller Ball Probe Ne samo, da vam nudi 12 intenzivnih vibracijskih funkcij, ampak vas preseneti tudi z močno kroglo, skrito tik pod površjem. Uživajte v orgazmičnih izkušnjah sami ali v družbi svojega partnerja!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Vector+ Royal Blue

    Se želite sprostiti in uživati v tresljajih na najbolj občutljivih mestih? Povabite se na obisk We-Vibe Vector, katerega vibracije boste izbrali preko aplikacije na vašem telefonu. Bodite previdni, tudi vaš nasprotnik si lahko naloži to aplikacijo in vam narekuje stimulacijo z drugega konca sveta. Toda dodajte ga in uživajte v občutku mravljinčenja v prostati in presredku!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anos Cock Shaped Butt Plug with Vibration Black

    Odkrijte prijetne vibracije (ne samo) v svojem anusu! Ta fleksibilni vibrator z obliko, ki cilja na prostato, ima zapeljivo obliko penisa in ne razveseli le prostate in presredka, temveč tudi G-točko in klitoris. Izbirajte med 10 načini vibriranja in uživajte v dotiku mehkega silikona točno tam, kjer vam je všeč.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NU Sensuelle Ace Pro Prostate + G-Spot Vibe Black

    NU Sensuelle Homme Ace 15-funkcijski prilagodljiv silikonski vibrator za prostato z dvojnim motorjem v črni barvi ima 2 izjemno močna motorja in 15 mamljivih funkcij globokega utripanja in pulzirajočega delovanja namesto brnečih vibracij, ki jih imajo drugi.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion Solstice X App Controlled Prostate Vibrator

    Solstice X je nastavljiv in prilagodljiv vibrator za prostato, ki uporabnikom omogoča prilagoditev oblike in velikosti glede na njihovo telo in želje ter prilagajanje kota in ukrivljenosti naprave za optimizacijo udobja in učinkovitosti.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion Solstice App Controlled Prostate Vibrator

    Imejte svojo prostato pod nadzorom! Ta ljubeči stimulator, imenovan Solsticij, se upravlja prek mobilne aplikacije in vas ne bo navdušil le s svojo inteligentno tehnologijo, temveč tudi s svojo ergonomsko obliko. Njegov zmogljiv motor, skrit v silikonskem ohišju, vibrira prednastavljene načine, glasbo, glas ali vaše ročno narisane vzorce. Pridi, igraj se!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream 3Some Wall Banger P-Spot Blue

    Analna zabava sama in s partnerjem! Ta vibrirajoči analni stimulator vas bo očaral s svojo obliko, ki odlično cilja na občutljivo prostato in tudi s snemljivo močnim priseskom. Z daljinskim upravljalnikom lahko izbirate med 10 načini vibriranja in uživajte v njih, kjer koli želite, tudi v kadi ali pod tušem, ker je Wall Banger P-Spot vodoodporen.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PowerBullet Rechargeable Booty Beads Purple

    Predstavljamo Booty Beads – priročne in zabavne analne perle, to je vse, kar potrebujete! Imajo zmogljiv motor PowerBullet in vam tako zagotavljajo intenzivne tresljaje po celotni dolžini. Izbirajte s 7 neverjetnimi funkcijami in pretresite svoja jajca, da boste dobili največ stimulacije.

    72,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bathmate Prostate Pro

    Iščete stimulator prostate, ki bo kakovosten, natančen in intenziven? Ta Bathmate je zasnovan z mislijo na ergonomijo in užitek. Z njim boste dosegli izjemno močne orgazme in spremenil vam bo pogled na moški vrhunec. Odkrijte več!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Iker Black

    Vas pritegnejo nove čudovite višine in iščete kakovostno in moderno igračo, ki bi božala vašo prostato? Iker prestižne znamke Svakom je vsekakor vreden vaše pozornosti! Ponuja vam 7 načinov vibriranja, možnost upravljanja preko aplikacije, 2 motorja in revolucionarne orgazme. Tej ponudbi ne morete reči ne!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Tunnel Teaser Remote Controlled with Rotating Beads Purple

    Je vaš anal pripravljen na pravo navdušenje? Ta igrača ga bo pretresla! Njegov vrat vsebuje kroglice, ki bodo skupaj z vibracijami izpolnile vse vaše notranje želje. Zaobljena konica olajša vstavljanje in tudi udobno cilja na občutljivo prostato. Odkrijte veselje in uživajte na polno!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Revo Air Remote Control Rotating Prostate Massager with Suction

    Najbolj natančna in vznemirljiva stimulacija prostate! Cilj te igrače je vaša prostata, ki jo božata dvoobratna gred in motor, ki vas bo navdušil s svojo močjo. Uživajte v dvojnih občutkih, saj stimulator jez uporablja tehnologijo sesanja zraka, ki vas bo popeljala po zaslugi najintenzivnih izkušenj!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Billy 2 Prostate Massager Black

    Sanjate o raziskovanju lastnega telesa in odkrivanju bolj drznega užitka? Odkrijte 8 vznemirljivih nastavitev prostatnega vibratorja Lelo Billy 2. Njegova neverjetna moč vas bo zadovoljila intenzivno, a tudi nežno in verjemite, da ni več razkošne igrače, ki bi vam omogočila tako popolno masažo občutljive prostate.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance P-Spot Shower Massager

    Pri prhanju ni nujno, da gre samo za prhanje, ampak je lahko sestavni del tega tudi navdušenje! Ne tuširajte se, tuširajte se s tem stimulatorjem prostate iz Zero Tolerance! Razveselilo vas bo 10 močnih vibrirajočih funkcij, mehak silikonski material in končna očesca, s katero jo lahko obesite na kavelj z priseskom, ki je del paketa.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gender X Mad Tapper Black

    Noče biti zadovoljen s 3 motorji hkrati! Skriti so v tej očarljivi igrači, ki obljublja, da bo poskrbela za vse vaše občutljive predele. Je maksimalno prilagodljiv, prijetne teksture in domiselno poševen. Izbirajte med 10 hitrostmi vibriranja glave, 5 hitrostmi tapkanja in odkrijte tudi utripajočo kroglico!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Tap It Black

    Kaj se zgodi, ko ta naprava začne tapkati vašo P-točko ali prostato? Začneš lebdeti na valovih neverjetnega orgazma. Tap To je togi vibrator za prostato s pop-up gumbom na konici, ki je zasnovan tako, da simulira tapkanje s prstom. In to še ni vse! Poleg razburljivega tapkanja po prostati lahko Tap It tudi vibrira, tudi pod vodo, saj je vodoodporen.

    103,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nalone Dragon Prostate vibrator Black

    Ali vaša prostata hrepeni po priročnem in elegantnem stimulatorju? Nalone bo tisti pravi! Narejen je iz mehkega silikona in ima teksturirano površino, v katero se boste zaradi svojih stimulativnih sposobnosti zaljubili. In kaj še? Na voljo je tudi masaža jez zaradi spodnjega obešala, 2 motorjev, 7 nastavitev vibracij in daljinskega upravljalnika.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gender X The General

    Pripravljamo založbo Pazi, prihaja generalka! Pa ne katerikoli general, on je general! Ponaša se z 2 močnima motorjema, robustnimi oblikami in čutnimi oblinami. Ima debelo okroglo glavo, ki se ziblje naprej in nazaj, središče telesa pa intenzivno vibrira in draži s svojo gosto teksturo. Vse je zasidrano s trdno harmoniko vratu. Odkrijte moč dveh motorjev in še posebej 10 načinov za popoln užitek!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tom of Finland P-Spot Vibe

    Stimulirajte svojo prostato in razveselite analni del z učinkovitimi vibracijami, ki vas bodo obnorele.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love To Love Player One with Remote Control

    Se sprašujete, kako bi bilo začeti dih jemajoč orgazem s stimulacijo prostate? Zato nehajte razmišljati in pustite, da ta stimulator deluje. Njegova ergonomska oblika se vam prilega kot rokavica, njegov dvojni motor pa skrbi za stimulacijo prostate in jez. Nivo tresljajev boste določili prek krmilnika z dosegom do 10 metrov. Naj vaša prostata ne čaka predolgo!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Base Blue

    Ali boste sprejeli izziv in izkusili neverjetne prednosti nove generacije legendarnega vibratorja za prostato Loki Wave 2? Če je tako, se lahko veselite še več fleksibilnosti in 2 močnih motorjev, ki bosta uresničila sanje vseh, ki želite doživeti dolge in intenzivne orgazme. Igrajte se z njim sami ali s svojim nasprotnikom in odklenite vznemirljive nove skrivnosti svojega telesa.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Cheeky Love Prostate Hero

    Največji junak in kralj, ko gre za stimulacijo prostate! Ne, ne pretiravamo, ampak to morate preizkusiti na svojem analu, to je zagotovo. Hero je bil zasnovan tako, da stimulira prostato, hkrati pa obravnava občutljiv presredek. Je prijetno prožen in izdelan iz visokokakovostnega, telesu prijaznega silikona. Zaupajte svoj užitek 2 močnima motorjema in izbirajte med 9 načini vibriranja.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Beat Remote Control Prostate Thumper Black

    Nexus Beat s tehnologijo strjevanja krvi, zaradi katere vaša prostata nori od navdušenja. In to še ni vse, ta stimulator vas bo razdražil dvojno, saj jezu ne bo pustil neopaženega. Uživajte v zadovoljujočih izkušnjah na novi ravni!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Boost Prostate Massager with Inflatable Tip

    Navadni stimulatorji prostate vam ne zadoščajo več? Čas je, da odkrijete, kaj lahko Nexus Boost naredi z napihljivo konico, ki vam omogoča prilagajanje pritiska na prostato med igranjem. Skriva dva zmogljiva motorja s 6 različnimi nastavitvami vibracij za stimulacijo prostate in jezu. Zgrabi daljinski upravljalnik in pridi!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance The One-two Punch Prostate Vibe Black

    Želite občutiti užitek, ki ga skrivajo vaša zadnja vrata? Povabite ta stimulator z 2 zmogljivima motorjema na obeh straneh! Njegova čebulasta konica se bo dotaknila vaše prostate in vzbujala nevihtne občutke, ki bodo pripeljali do intenzivnega vrhunca. Zato zgrabite krmilnik ali ga zaupajte svojemu kolegu, odkrijte in uživajte!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hot Octopuss Plex with Flex Prostate Stimulator

    Ali sanjate o dvojnem užitku za zadnjimi vrati? Plex s Flex vam ponuja neskončne kombinacije intenzivnih vibracij! Zahvaljujoč edinstveni fleksibilni podlagi je maksimalno ergonomičen in se prilagaja gibom vašega telesa. Uživajte v vrhunskem udobju in ciljni stimulaciji prostate.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Optimale Vibrating P-Massager Remote Black

    Ni novica, da je prostata vir neskončnih orgazmov, saj je polna na tisoče živčnih končičev! Stimulator Optimate bo zadel točno to občutljivo področje in božal ga bo eden od 7 vzorcev vibracij. Uživajte v udobnem dizajnu te igrače, priročnem daljinskem upravljalniku in spodbujajte svoje spolno zdravje.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Rotator Probe Grey

    Hrepenite po popolnem užitku s celotnim analom? Ta vrteča se igrača bo uresničila vaše sanje! Ima ergonomsko obliko in je izdelan iz plišasto mehkega silikona. Vrteča se konica in 12 funkcij vibriranja so funkcije, ki bodo poskrbele za vaše navdušenje in užitek. Izberite intenzivnost, ki jo želite, in zajahajte valove orgazmične notranje stimulacije s sinhroniziranim vrtenjem in vibracijami!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • b-Vibe Rocker Plug Black

    Rock 'n rotate z b-Vibe Rocker Plug. Ta ergonomski P-spot čep zagotavlja užitek pritiska neposredno na prostato. Z gladko, razširjeno podlago vas ta čep dobesedno postavi na voznikov sedež z usmerjeno, ponderirano stimulacijo v vsakem kamnu na čepu. Z nagnjeno glavo za notranjo masažo vas bo Rocker Plug poslal v občutke celotnega telesa, ki so "popolnoma rokenrolski".

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo OhMiBod Lumen Pleasure Plug Black

    Želite nekaj boljšega od povprečnega analnega čepa! Lumen ponuja nova doživetja za vse, ki se ne bojijo svoje spalnice spremeniti v oder. Narejen je iz visokokakovostnega silikona s tehnologijo Velvet Wave, ki je podložen teksturiran silikon, ki prinaša udobje in blažen užitek. On bo zvezda vaše oddaje, ne samo po zaslugi končne diamantne luči!

    219 €

    80,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Viotec Loyte Prostate Vibrator with App Control Gold & Wine Red

    Vas privlači kombinacija inovativnosti in čutnosti? Predstavljamo Viotecovo kolekcijo luksuznih spolnih igrač z edinstveno tehnologijo, ki vam omogoča, da brez težav povečate ali zmanjšate intenzivnost s preprostim potegom prsta po zaslonu telefona. To vključuje ta prijetno mehak stimulator prostate Loyte z 9 + 5 stopnjami vibracij. Povežite ga z aplikacijo v telefonu in odkrijte priročno interaktivno okolje!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 188 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.