×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji za prostato

Elementi 129 do 160 od 198 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • California Exotics Rotator Probe Grey

    Hrepenite po popolnem užitku s celotnim analom? Ta vrteča se igrača bo uresničila vaše sanje! Ima ergonomsko obliko in je izdelan iz plišasto mehkega silikona. Vrteča se konica in 12 funkcij vibriranja so funkcije, ki bodo poskrbele za vaše navdušenje in užitek. Izberite intenzivnost, ki jo želite, in zajahajte valove orgazmične notranje stimulacije s sinhroniziranim vrtenjem in vibracijami!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Optimale Vibrating P-Massager Remote Black

    Ni novica, da je prostata vir neskončnih orgazmov, saj je polna na tisoče živčnih končičev! Stimulator Optimate bo zadel točno to občutljivo področje in božal ga bo eden od 7 vzorcev vibracij. Uživajte v udobnem dizajnu te igrače, priročnem daljinskem upravljalniku in spodbujajte svoje spolno zdravje.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • b-Vibe Rocker Plug Black

    Rock 'n rotate z b-Vibe Rocker Plug. Ta ergonomski P-spot čep zagotavlja užitek pritiska neposredno na prostato. Z gladko, razširjeno podlago vas ta čep dobesedno postavi na voznikov sedež z usmerjeno, ponderirano stimulacijo v vsakem kamnu na čepu. Z nagnjeno glavo za notranjo masažo vas bo Rocker Plug poslal v občutke celotnega telesa, ki so "popolnoma rokenrolski".

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo OhMiBod Lumen Pleasure Plug Black

    Želite nekaj boljšega od povprečnega analnega čepa! Lumen ponuja nova doživetja za vse, ki se ne bojijo svoje spalnice spremeniti v oder. Narejen je iz visokokakovostnega silikona s tehnologijo Velvet Wave, ki je podložen teksturiran silikon, ki prinaša udobje in blažen užitek. On bo zvezda vaše oddaje, ne samo po zaslugi končne diamantne luči!

    219 €

    80,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Hot Octopuss Plex with Flex Prostate Stimulator

    Ali sanjate o dvojnem užitku za zadnjimi vrati? Plex s Flex vam ponuja neskončne kombinacije intenzivnih vibracij! Zahvaljujoč edinstveni fleksibilni podlagi je maksimalno ergonomičen in se prilagaja gibom vašega telesa. Uživajte v vrhunskem udobju in ciljni stimulaciji prostate.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Viotec Loyte Prostate Vibrator with App Control Gold & Wine Red

    Vas privlači kombinacija inovativnosti in čutnosti? Predstavljamo Viotecovo kolekcijo luksuznih spolnih igrač z edinstveno tehnologijo, ki vam omogoča, da brez težav povečate ali zmanjšate intenzivnost s preprostim potegom prsta po zaslonu telefona. To vključuje ta prijetno mehak stimulator prostate Loyte z 9 + 5 stopnjami vibracij. Povežite ga z aplikacijo v telefonu in odkrijte priročno interaktivno okolje!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Mustang Prostate Massager Black

    O čem sanja vaša prostata? Raziščite njene želje s tem stimulatorjem Mustang! Odkrijte njegove značilnosti sami ali s svojim nasprotnikom. Moška G-točka bi prosila za pozornost, za kar boste nagrajeni z dih jemajočimi orgazmi!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Duke Deep Sea Blue

    Duke - vibracijski stimulator prostate in kralj med stimulatorji! DUKE je poznavalec moških analnih užitkov! Ergonomska oblika je popolnoma prilagojena anatomiji moškega, tako da s posebnimi intenzivnimi vibracijami stimulira prostato in predel presredka. Pri tem analnem vibratorju so vrhunec oblikovalcev Fun Factory njegove popolne obline, ki bodo omogočile globoko in neboleče božanje ter vas pripeljale do ekstaze. Duke je jasen kandidat za naziv: najbolj priljubljen moški stimulator prostate.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Inflatable + Remote Controlled G&P Spot Vibrator Black

    Priročna in kakovostna igrača za čutno polnjenje in odkrivanje vaginalnih ali analnih užitkov. Ta prilagodljiv vibrator ima ne le lepo, ampak tudi praktično obliko. Z njim lahko hkrati stimulirate prostato in jez ali pa stimulirate G-točko in klitoris. Njegova funkcija napihovanja zagotavlja občutek polnosti, dodajate pa lahko tudi vibracije v 7 načinih.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Archenemy Black

    Sanjate o čutnih izkušnjah za zadnjimi vrati? Jasno je, da boste pri tem potrebovali priročno igračo! To je morda ta stimulator prostate iz Pretty Love. Ima gladko in domiselno ukrivljeno obliko ter vam omogoča funkcijo pulziranja na konici. Izberite 12 neverjetnih načinov!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Bendz Prostate Edition Black

    Imate radi razkošje in želite le najboljše zase in za svoje občutljive predele? To je tisto, kar želite Nexus! To je najbolj luksuzna znamka, ko gre za erotične izdelke za stimulacijo prostate, in dali bomo roke v ogenj zanjo. Družina Nexus vključuje tudi ta dvojni masažni aparat za užitek prostate in presredka.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Ride Extreme Dual Motor Remote Control Prostate Vibrator Black

    Sanjate o ekstremni stimulaciji? Samo z Ride Extreme prestižne znamke Nexus! Njegova dva močna motorja prinašata popolno zadovoljstvo in skrbita za vašo prostato in igro. Zato zgrabite krmilnik in narekujte svoje zadovoljstvo.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Playboy Pleasure Pleaser Deep Ocean

    Želite zadovoljiti svojo prostato? Samo s to igračo! Lahko se čutno ogreje in tudi intenzivno vibrira s 7 hitrostmi in ritmi. Mehak silikon bo vzljubil vaše telo, prav tako prefinjena oblika, ki bo prisluhnila vašim proporcem. Funkcija tapkanja bo izjemno dražila prost, tresljaji v podstavku pa bodo razveselili zunanje občutljive predele. Zgrabite daljinski upravljalnik ali ga zaupajte svojemu sodelavcu!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NU Sensuelle Ace Pro Prostate + G-Spot Vibe Purple

    NU Sensuelle Homme Ace 15-funkcionalno prilagodljiv silikonski vibrator za prostato z dvojnim motorjem v črni barvi ima 2 izjemno močna motorja in 15 mamljivih funkcij globokega utripanja in pulzirajočega delovanja namesto brnečih vibracij, ki jih imajo drugi.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CONTROL by Sir Richard's Ultimate P-Spot Massager Black

    Natančna in natančna stimulacija prostate! V vseh okoliščinah bo ta vibrator neposredno ciljal na vašo prostato in jo masiral z 10 načini vibriranja. Ima domiselno obliko in stimulativne žlebove. Široko podnožje zagotavlja enostavno rokovanje in varno uporabo, saj preprečuje prekomerno vstavljanje. In če ga imate raje v kopalnici, se veselite, saj je Ultimate P-spot vodoodporen.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • b-Vibe 360 Plug Black

    Podvojite občutek za stimulacijo srčnega utripa z novim b-Vibe 360 Plug! Prenesite užitek v svojo dlan z daljinsko vodenim vibriranjem in nastavitvami vrtenja za 360°, gladkim silikonskim ohišjem ter hkratnim užitkom v prostati in perianalnem predelu.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anos RC Rotating Prostate Massager with Vibration Black

    Prefinjeno vrtenje in vibriranje za popolno blaženost na vaših prtljažnih vratih! Ta očarljivi stimulator prostate znamke Anos ima vrtljivo konico z dvojno glavo, ki cilja neposredno na prostato. Dva zmogljiva motorja vas bosta opojila s svojo močjo in sposobnostjo ne samo z vrtenjem, ampak tudi z tresljaji, ki ne bodo pozabili niti na občutljiv jez. Zato vzemite daljinski upravljalnik in izbirajte med 5 načini vrtenja in 7 načini vibriranja.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus G-Play Trio Plus Unisex Vibrator Pack S/M/L Black

    Iščete vsestranski komplet čudovitih čepov z neverjetno obliko? G-Play bo izpolnil vaše zahteve! Vsebuje 3 različno velike zatiče s 6 funkcijami vibracij! Izdelane so iz visokokakovostnega silikona, motor pa je odstranljiv, tako da lahko v njih uživate brez tresljajev. Uživajte v enostavnem upravljanju, polnjenju USB in vodoodpornosti!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • GOPower Ceres Prostatic Massager Vibrating and Tapping Remote Control Black

    Se podajate v svet erotičnih igrač in iščete prave pomočnike? Preizkusite GoPower, najbolj zasvojljive igrače na trgu! Med njimi je daljinsko voden stimulator prostate Ceres z edinstveno funkcijo tapkanja v 5 načinih in 10-stopenjskim vibriranjem. Uživajte v njegovi ergonomski obliki za popolno stimulacijo in široki podlagi za udobno in varno uporabo.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Revo Twist Double Toy Anal & Prostate Massager Black

    Edinstvena igrača, v kateri lahko uživate na več načinov! Nexus Revo Twist ima vibrirajoči analni čep s 6 hitrostmi vibriranja na enem koncu in 2-stopenjski vrtljivi stimulator na drugem koncu. Izberite, kateri del boste vnesli, drugi pa pustite, da stimulira presredek od zunaj ali pa ga uporabite kot ročaj.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel RC Prostate Massager 0552488 Black

    Kaj pa prefinjena masaža prostate, danke in presredka hkrati? Mislimo, da bi bil to en velik ACH! Ta analni vibrator RC Prostate Massager ima 2 motorja, ki zagotavljata 10 različnih načinov vibriranja in en način kimanja (v glavi). Zato zgrabite krmilnik ali ga zaupajte svojemu nasprotniku in uživajte v popolni razburljivi igri!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Vibrating G-Spot & P-Spot Massager Purple

    Očarljiv vibrirajoči dragulj za G-točko ali prostato! Ta kompaktni vibrator znamke Sweet Smile je pametno ukrivljen za udobno ciljanje na vaša občutljiva mesta. Poleg tega je tudi prilagodljiv in ima praktično končno uho. Izbirajte med 12 načini vibriranja in se prepustite božanju mehkega silikona.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Remote Controlled Prostate Plug Vibrating & Warming

    Pustite, da se zadaj segrejete! Ta daljinsko vodeni vibrator za prostato proizvajalca Rebel se odlikuje po svojih funkcijah in obliki. Ne samo, da lahko vibrira v 11 čutnih načinih, ampak se uspe tudi segreti na čudovitih 42 °C. Zgrabite daljinski upravljalnik ali ga zaupajte svojemu sogovorniku in se pustite zmedeni!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alpha-Pro 10X P-PULSE Taint Tapping Silicone Prostate Stim with Remote

    Ali vaša prostata hrepeni po nečem intenzivnem in neverjetno prijetnem? Ta stimulator bo vznemirjeno udarjal po njenem presredku in vibriral njeno prostato, dokler se ne odpre do dih jemajočega orgazma. S svojo neverjetno zmogljivostjo in prvovrstno obdelavo lahko zadovolji še tako zahtevne analne navdušence. Zato naj vaša prostata ne čaka dolgo.

    159 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Thrust Anal Thrusting Prostate Probe

    Edinstveno navdušenje z edinstveno igračo! Ta potisni stimulator ima neverjetno močan motor in vam ponuja 3 hitrosti potiska. Z njim lahko odlično ciljate na prostato ali točko G, ročaj pa se udobno prilega vaši roki. Je polnilna, vodoodporna in se ponaša z visoko kakovostjo, ki jo lahko opazite na prvi pogled!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Violet Dusk

    Ali boste sprejeli izziv in izkusili neverjetne prednosti nove generacije legendarnega vibratorja za prostato Loki Wave 2? Če je tako, se lahko veselite še več fleksibilnosti in 2 močnih motorjev, ki bosta uresničila sanje vseh, ki želite doživeti dolge in intenzivne orgazme. Igrajte se z njim sami ali s svojim nasprotnikom in odklenite vznemirljive nove skrivnosti svojega telesa.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nomi Tang Spotty 2 Remote Controlled Revolving P-Spot Massager

    Dvojna stimulacija in izjemno osupljiv orgazem? S Spotty RC 2 to ne bo problem! Z njim prihaja na trg blagovna znamka Nomi Tang, tako kot njegov predhodnik pa je upravljan z daljinskim upravljalnikom in ima tudi možnost vrtenja gibljive glave do 360°.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Piper Purple

    Ta stimulator prostate in perineuma znamke Pretty Love je izdelan iz svilnato mehkega silikona in vam ponuja 12 načinov vibriranja in 12 načinov pulziranja. Prepustite se globokim vibracijam, ki zaradi popolne oblike ciljajo na najbolj občutljivo mesto moškega telesa, to je na prostato. Kot vse sodobne spolne igrače je tudi ta izdelek mogoče ponovno napolniti.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Ride Remote Control Prostate Dual Motor Vibrator

    Iščete popolno igračo za medsebojno stimulacijo prostate in presredka? Tukaj je! Ta stimulator vsebuje dva močna vibracijska motorja, enega v telesu in drugega v dnu. Ima tudi daljinski upravljalnik z dosegom do 8 metrov. Investirajte v kakovostno orodje, ki vam bo zagotovo koristilo!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel RC Two Spot Prostate & Perineum Massager Black

    Najboljše za prostato in presredek! RC Two Spot Massager je zelo prilagodljiv stimulator prostate z izbočeno konico in širokim, anatomsko oblikovanim dnom za stimulacijo presredka. Prevleka je iz zelo mehkega silikonskega materiala in njena uporaba je zelo enostavna in prijetna. Če radi uživate dolgo časa, potem je ta stimulator idealna igrača za vas, saj je primeren tudi za daljše nošenje.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Trinity Men 12X Silicone Beaded Prostate Vibrator Black

    Odkrijte vibrator za prostato, ki je oblikovan natančno glede na človeško telo! Ciljanje na prostato bo enostavno, prijetno in razburljivo. Vibrator je izdelan iz žametno gladkega silikona brez ftalatov, ki je prijeten in mehak na dotik. Raziščite prostor za svojimi zadnjimi vrati in odkrijte neverjetne orgazme, ki izhajajo iz tega področja.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Pointed Vibrating Prostate Massager with Remote Control Metallic Green

    Odklenite intenziven užitek kot še nikoli s koničastim vibrirajočim masažerjem prostate. S svojo vizionarsko koničasto obliko je ta kovinsko zelen silikonski vibrator zasnovan tako, da stimulira točko P in občuti občutke po celem telesu.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 198 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.