×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji za točko G vagina vodoodporen

Elementi 33 do 64 od 97 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Pillow Talk Sassy Luxurious G-Spot Massager with Swarovski Crystal Pink

    Svetovna uspešnica končno na češkem trgu! Spoznajte vibrator Pilgrim's Sassy, ki izžareva lepoto, eleganco, vznemirjenje in moč. Njegovo mehko fleksibilno ohišje iz prvovrstnega silikona vam bo zaradi svoje oblike pomagalo ciljati na točko G, kristal Swarovski, ki krasi igračo, pa naredi Sassy pravi biser in vam daje občutek razkošja. Pustite se premamiti z genialno obliko, učinkovitimi funkcijami in očarljivim dizajnom vibratorja, ki se mu ženske po vsem svetu ne želijo odreči.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gvibe 3 Pink

    Tretja generacija ene najbolj priljubljenih igrač na svetu, Gvibe 3, vas bo preprosto zabavala! Je super zmogljiv, saj skriva 3 motorje. Je očarljiv, ergonomsko oblikovan in izdelan iz prijetno mehkega in fleksibilnega silikona. Uživajte in z njim odkrijte novo vznemirjenje, ki vam ga ne bo pokazala nobena druga igrača!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vibes Petting Hippo

    Hip, Hippo, hura! Ta dobro uglašen posteljni spremljevalec komaj čaka, da se s svojim radovednim gobcem odpravi raziskovat vaše najbolj občutljivo mesto. Njegovih 12 vznemirljivih programov vibriranja, čutno nagnjena voluminozna konica in prožno telo so tudi dober razlog za vas, saj ta ljubki vibrator za točko G stimulira vaše svetišče kot noben drug. Njegov praktičen varovalni obroč z vgrajeno nadzorno ploščo vam omogoča intuitivno izbiro vaše najljubše vrste vibracij s pritiskom na gumb, medtem ko tega divjega "povodnega konja" držite pod nadzorom - tudi med posebej mokrimi zabavami.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Feelz Toys Fonzie Purple

    Neustavljivo vijolični vibrator ne bo zadovoljil le vaše točke G, temveč tudi vaš klitoris. Zelo tih in močan Feelz Toys Fonzie je vodoodporen in ima 7 načinov divjih vibracij, zato izberite svojega najljubšega!

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lora DiCarlo Onda Robotic Massager for G-Spot Orgasms

    Ali veste, kaj je mikrorobotika? Je funkcija orodja Ondra, ki intimno posnema božanje prstov in tako neverjetno draži točko G. Edinstvena oblika igrače razume obline ženskega telesa in je narejena iz svilnato mehkega silikona. Uživajte v najbolj zvesti in prijetni repliki človeškega dotika!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Stronic G Pink

    Privoščite svoji G točki masažo, ki si jo resnično želite! Z novim Stronic G vam ni treba niti premakniti prsta, da dosežete orgazem – je prostoročno!

    189 €

    159 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Happy Rabbit G-Spot Stroker Rabbit Vibrator Black

    Želite biti srečni vsak dan? Happy Rabbit vas bo osrečil, kadar koli želite! V njem se skrivata 2 motorja, poleg tresljajev pa ima tudi funkcijo v gibanju, torej nežno dvigovanje celotne gredi, ki bo dražila G-točko. Pripravite se na orgazmično ekstazo.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Tracy Lavender

    Vaše želje niso izpolnjene, ste žalostni in potrebujete navijanje? To je Tracy, tvoja nova ljubimka, ki ti je pripravljena prinesti srečo! Je prijetno gladka, čudovito prožna in popolnoma oblikovana, da zadovolji tako točko g kot klitoris. Navdušite se s 7 intenzivnimi načini in doživite orgazem za orgazmom noč za nočjo.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cleopatra Secret Pleasures G-Spot Vibrator Black

    Razkošen užitek? Ja! Vibrator Secret Pleasure iz kolekcije Cleopatra bo izstopal na vaši nočni omarici po zaslugi kombinacije črnega mehkega silikona in bleščečih kamnov z zlatimi robovi, s katerimi boste preklapljali med 10 načini vibriranja. Poleg tega je na sredini rahlo upogljiv, tako da lahko z njim udobno pridete do vseh občutljivih mest. Naredi to razkošno, zaslužiš si!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gvibe Gcandy Sweet Raspberry

    Ali hrepeniš po nečem popolnem? Vodilna blagovna znamka erotičnih pripomočkov Gvibe bo izpolnila vaše želje! To je Gcandy, lep, visokokakovosten, učinkovit in močan. Hkrati bo pokazal vašo točko g in klitoris, očaral vas bo z 2 motorjema in tudi z mehkim in prijetnim silikonskim materialom. Uživajte v najboljšem na trgu!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Happy Rabbit G-Spot Pink

    Ta očarljivi zajček bo s svojim genialno ukrivljenim in zaobljenim koncem božal vašo točko g, medtem ko se ušesa držijo klitorisa in se igrajo z njim, da boste končno lahko okusili neskončno blaženost. Vibrator Happy Rabbit je zdaj večji, boljši in srečnejši! Razvijalci so prisluhnili željam svojih strank in ga opremili z 2 zmogljivima motorjema, zaradi česar je vodoodporen in polnilni prek USB-ja. Ste pripravljeni na čudovito dvojno stimulacijo in kasnejše orgazme brez primere?

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Gigi 2 Blue

    GIGI™ 2 je izboljšana različica enega najbolj priljubljenih vibratorjev. GIGI je verjetno najbolj pozitivno ocenjen aparat za stimulacijo intimnih točk G, kar je bilo ustvarjeno. Zahvaljujoč sploščeni konici je idealen za odkrivanje te erogene cone. Nove izboljšave vključujejo mehkejši silikon, popolnoma vodoodporen dizajn in 100 % večjo zmogljivost v vseh 8 načinih vibracij.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Je Joue G-Kii Purple

    Prijetno, preprosto, koristno - z Amijem tonizirajte in krepite mišice PC za močnejše orgazme in še veliko več.

    119 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Ida Wave Dual Stimulation Massager Coral Red

    Moderen, lep, priročen in nadvse luksuzen je to dvojni stimulacijski vibrator IDA. Upravljate ga lahko preko telefonske aplikacije in ima patentirano tehnologijo WaveMotion, ki vas nikoli ne bo pustila na cedilu, saj posnema premikanje prsta in tako prinaša neverjetne valove strasti. Privoščite si najboljše, ne bo vam žal!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Good Vibes Only Tate G-Spot Vibrator Turquoise

    Toliko je bilo povedanega o G-točki! Ni pomembno, ali ga že imate ali ga še iščete, vibrator Tate bo v obeh primerih popoln za vas. Njegovo graciozno telo se neposredno dotakne čudežne točke G in mu s svojo stimulacijo podari nebrzdani orgazem!

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Hot Bunny Connect App

    Podvojite svoj užitek s tem igrivim dizajnom, ki združuje fleksibilno stimulacijo klitorisa z robustnim držalom. Razkošna funkcija ogrevanja posnema toplino realističnih dotikov in bi morala obvladati vašo napetost in napolniti vašo skodelico užitka.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Rechargeable Power G

    Ali menite, da ob podelitvi G-točk niste bili na vrsti? Mogoče še niste imeli sreče, da bi ga našli! Power G vam bo pomagal, ne skrbite, on ve, da je brez njegove pomoči včasih težko. Ima popolno obliko za iskanje tega centra užitka in mu ponuja 7 močnih funkcij vibracij.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer G-Spot Flex 2 Dark Violet

    G-Spot Flex 2 razvaja G-točko in klitoris po vaših željah. Fleksibilna gred omogoča, da se vibrator G-točke spremeni v vibrator za zajce. Dva močna motorja vas bosta pripeljala do vročega vrhunca.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer G-Spot Flex 4+ Blue

    Z aplikacijo G-Spot Flex 4 Connect dobite posebej nadarjenega ljubimca. Zahvaljujoč notranji žici postane vibrator za točko G z enim gibom vibrator za zajce. Upravljajte ga prek aplikacije Satisfyer Connect za individualno erotiko.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lora DiCarlo Sway Dual Vibration Warming Massager Teal

    Kako doseči najbolj prijeten orgazem? Z igračo za natančno stimulacijo z vseh koncev! Sway je naprava s premišljeno obliko in bučečimi vibracijami na obeh koncih. Idealen je za raziskovanje in odkrivanje G-točke, prostate, klitorisa, samo draženje popolnoma kjerkoli! Dodajte funkcijo ogrevanja, sprostite se in lebdite od navdušenja.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Rechargeable G-Spot

    Ali menite, da ob podelitvi G-točk niste bili na vrsti? Mogoče še niste imeli sreče, da bi ga našli! Ta vibrator vam bo pomagal, ne skrbite, saj ve, da je brez njegove pomoči včasih težko. Ima popolno obliko za iskanje tega centra užitka in mu ponuja 7 močnih funkcij vibracij.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved The G-Rave Purple

    Spremenite svojo spalnico v rave klub z igračo, ki vam bo popestrila užitek! Naj svetle luči na igrači nadzorujejo vašo igro z nežno obokano glavo, zasnovano tako, da vsakič udari v točko G.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hot Octopuss Kurve G-Spot Vibe with Treble and Bass Technology

    Poiščite svojo frekvenco navdušenja s FUCK! Je prvi na svetu prilagodljiv vibrator za točko G. Opremljen je s patentirano dvomotorno bas in bas tehnologijo, ki jo lahko maksimalno prilagodite svojim potrebam. Zaljubite se v mehko konico gela in ergonomske konture, ki vam omogočajo, da ciljate točno tja, kamor jo potrebujete.

    249 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Vibe Couture Front Row pink

    Najbolj elegantna oseba bo izpolnila vznemirljive želje vaše G točke. Njena očarljivost bo ogrela eleganten vhod v vašem načinu, ki vam bo s svojimi 7 vibrirajočimi vzorci postregel na neverjetno intenziven način. Mehki silikonski material je ljubkovan na prvi dotik, impresivne zlate komponente so nato ljubeče v očeh ženske.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fun Toys Gjack 2 Tiffany Mint

    »Ne glej me preveč in se me tako dotikaj!« Vibrator Gjack 2 je narejen iz revolucionarnega materiala Bioskin, ki ga na človeški koži ne bi smeli prepoznati, hkrati pa je ekološki, hipoalergenski, koheziven, pepelast in čudovit. Vibrator, ki je zelo zmogljiv, vam ponuja 6 različnih načinov vibriranja z zelo težkim delovanjem, je poln, vodoodporen in njegovo upravljanje je več kot enotno.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Trysta Violet

    Ali vaša g-točka hrepeni po popolni stimulaciji? Luksuzni vibrator Svakom bo prisluhnil njegovim željam in s premikajočo se žogico zadovoljil njega in vaše želje. Imenuje se Trysta in vam ponuja 7 načinov vibracij s 5 intenzivnostmi. Skriva 2 visokofrekvenčna motorja in bo ponosno vzel vaš klitoris. Dosezi angelski orgazem!

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bgee Classic Plus Black

    Poiščite svojo G-točko in uživajte v neskončnem užitku in zadovoljstvu s tem popolnoma ukrivljenim vibratorjem. Narejen je iz vrhunskega silikona, ima 5 neverjetnih lastnosti, je vodoodporen in komaj čaka, da postane vaš najboljši prijatelj. Če ste ena izmed nas manj srečnežev in ne verjamete, da je v vaši nožnici skrivnostna G-točka, imamo zdaj edinstveno priložnost, da s tem vibratorjem vidimo nasprotno.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Happy Rabbit G-Spot Clitoral Curve Vibrator Purple

    Naj vam roke počivajo in uživajte v tem dvojno stimulirajočem Happy Rabbitu! Poskrbel bo za vašo G-točko in klitoris hkrati. Ima dva kakovostna motorja in tudi svilnato mehko silikonsko površino, ki vam bo všeč. Izbirajte med 15 odličnimi hitrostmi in vzorci vibracij ter razveselite svoja občutljiva mesta.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pillow Talk Sassy Luxurious G-Spot Massager with Swarovski Crystal Teal

    Zbirka Pillow Talk p​r​o​i​n je v kratkem času, odkar je na voljo, postala mednarodna uspešnica! Ta linija izdelkov izraža lepoto, zabavo in moč, Sassy pa je vrhunec teh idealov. Mehko, prožno telo vam pomaga odkriti vsako željo, medtem ko je velika konica ukrivljena za optimalen užitek v točki G.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Elegant Series G-Spot Vibe Purple

    Ta vibrator ima velik potencial, da postane vaš najboljši prijatelj! Vas zanima zakaj in kako? Poglejte torej njegovo obliko – popolna je za stimulacijo točke G ali celo prostate. Poleg tega vam ponuja 15 načinov vibriranja, med katerimi boste enostavno in hitro preklapljali. Obožujete kopeli? Vibrator vzemite s seboj v kad ali prho, saj je vodoodporen!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Truda Lavender

    Ali hrepenite po neskončnem neverjetnem užitku? Spoznajte Trudo, vijoličnega lepotca znamke Pretty Love, ki vas ne bo navdušila le s svojimi 7 intenzivnimi načini tresljajev, temveč tudi z osupljivo obliko za ciljanje na g-točko ter čudovito mehkim in mehkim silikonskim materialom. Pustite si biti zadovoljen!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Je Joue Juno Flex G-Spot Vibrator Black

    Juno ni katerikoli vibrator, ona je boginja G-točke! Je najmehkejši in najelegantnejši vibrator za točko G na svetu in vam bo dal globoke, ropotajoče vibracije, usmerjene neposredno v to občutljivo točko. Uživajte v agoniji, ki se sprehaja po vašem telesu in izginja v neverjetno prijetnih orgazmičnih nebesih.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 97 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.