×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji za točko G vodoodporen

Elementi 65 do 96 od 104 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Pillow Talk Sassy Luxurious G-Spot Massager with Swarovski Crystal Teal

    Zbirka Pillow Talk p​r​o​i​n je v kratkem času, odkar je na voljo, postala mednarodna uspešnica! Ta linija izdelkov izraža lepoto, zabavo in moč, Sassy pa je vrhunec teh idealov. Mehko, prožno telo vam pomaga odkriti vsako željo, medtem ko je velika konica ukrivljena za optimalen užitek v točki G.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer G-Spot Flex 3 Red

    Bodite ustvarjalni in uživajte v našem upogljivem pripomočku G-Spot Flex 3, ki hkrati stimulira več vročih točk. Zaradi upogljive gredi ga lahko spremenite iz vibratorja za točko G v zajčji vibrator, ki z globokimi vibracijami draži klitoris in točko G.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Je Joue Juno Flex G-Spot Vibrator Black

    Juno ni katerikoli vibrator, ona je boginja G-točke! Je najmehkejši in najelegantnejši vibrator za točko G na svetu in vam bo dal globoke, ropotajoče vibracije, usmerjene neposredno v to občutljivo točko. Uživajte v agoniji, ki se sprehaja po vašem telesu in izginja v neverjetno prijetnih orgazmičnih nebesih.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Pretty Little Wands Bubbly Green

    Navdušenje je včasih tako čarobno! Palica ali vibrator iz kolekcije Pretty Little Wands je prav tako čaroben. Zgrabite ga in pojdite na nove višine uporabnosti! Ponuja vam 10 hitrosti vibriranja, tanko in prilagodljivo ohišje ter dizajn z dvema uporabnima koncema. S to igračo zadeni pravo mesto, saj je vse mogoče!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Good Vibes Only Lici G-Spot Vibrator Purple

    Toliko je bilo povedanega o G-točki! Ni pomembno, ali ga že imate ali ga še iščete, vibrator Lici bo v obeh primerih popoln za vas. Njegovo graciozno telo se neposredno dotakne čudežne točke G in mu s svojo stimulacijo podari nebrzdani orgazem!

    76,90 €

    69,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Miki Pulse Wave & Flickering G-Spot Vibrator Pink

    Kaj je vaša najbolj intimna želja? Je to eleganten vibrator z osupljivimi funkcijami, ki vas bo popeljal v nebesa? Polnilna Vive Miki bo vaše sanje spremenila v resničnost! Ponuja vam 2 motorja in osupljive funkcije vibriranja ter jezik, ki neverjetno plapola in draži klitoris. Izbirajte med 10 hitrostmi in funkcijami in pustite, da to stori on, uporabite pa tudi gumb za vrhunec za zagotovljen nebeški orgazem.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rosy Gold New G-spot Vibrator

    Ste zahtevni in hrepenite po nečem lepem in elegantnem? Zaljubili se boste v novo kolekcijo čudovitih erotičnih igrač Rosy Gold s popolnimi funkcijami! Ta očarljiv in domiselno oblikovan vibrator se bo zaljubil v vašo točko G, saj bo zlahka našel, božal in navdušil. Veselite se in si naredite čudovito luksuzno igračo!

    76,90 €

    69,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Midnight Magic Black Butterfly G

    S tako lahkoto, kot metulj pristane na roži, se ta vibrator dotakne vaše g-točke in jo zavibrira do norosti. Narejen je iz čudovito mehkega silikona, polni se preko USB kabla, moč tresljajev pa lahko izbirate z gumbom med krilci. Poletite v svet strasti, sreče in orgazma.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Aimi Pulse Wave & Vibrating G-Spot Rabbit Pink

    Kaj je vaša najbolj intimna želja? Je to eleganten vibrator z osupljivimi funkcijami, ki vas bo popeljal v nebesa? Polnilna Vive Aimi spremeni vaše sanje v resničnost! Ponuja vam 3 motorje in osupljive funkcije vibriranja ter trak, ki neverjetno plapola in draži klitoris. Izbirajte med 10 hitrostmi in funkcijami in pustite, da to stori on, uporabite pa tudi gumb za vrhunec za zagotovljen nebeški orgazem.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Good Vibes Only Gili G-Spot Vibrator Purple

    Toliko je bilo povedanega o G-točki! Ni pomembno, ali ga že imate ali ga še iščete, vibrator Gili bo v obeh primerih popoln za vas. Njegovo graciozno telo se neposredno dotakne čudežne točke G in mu s svojo stimulacijo podari nebrzdani orgazem!
    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer G-Spot Flex 1 Petrol

    G-Spot Flex 1 je vibrator za točko G in vibrator za zajce v enem. Zahvaljujoč notranji žici se lahko poljubno nastavlja in nastavlja. Dva zmogljiva motorčka razvajata klitoris in G-točko s prijetnimi vibracijami.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer G-Spot Flex 3 Grey

    Bodite ustvarjalni in uživajte v našem upogljivem pripomočku G-Spot Flex 3, ki hkrati stimulira več vročih točk. Zaradi upogljive gredi ga lahko spremenite iz vibratorja za točko G v zajčji vibrator, ki z globokimi vibracijami draži klitoris in točko G.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nomi Tang Getaway Plus 2 Black & Gold

    Getaway Plus 2 se prilagaja vašim željam! Sprejemljivo je in bo služilo vašim potrebam in zahtevam. Končne površine božje točke g lahko zabavate tudi pri stimulaciji klitorisa ali bradavic. Prekinite svoje žalosti in uresničite svoje sani!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dame Products Arc G-Spot Vibrator Ice

    Arc ima močan motor, mehko bučko z grebenom, ki stimulira klitoris in ukrivljen ročaj, ki ga lahko dosežete, kar vam pomaga pri raziskovanju in odkrivanju popolne točke.

    129 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Rabbit Hole Black

    Zajcev ni nikoli dovolj! In to ni kateri koli zajec, je igrača s trojno močjo, saj je že na prvi pogled elegantna in večnamenska. Tako bo najprej pobožal nožnico in še posebej G-točko z 10 načini vibriranja v prijetni krožni teksturi. Obenem pa bo vaš klitoris prišel na svoj račun tudi zaradi prožnega paščka, ki lahko tudi vibrira v 10 načinih. Potem, ko igračo obrnete, boste odkrili kljun, ki ponuja sesalni občutek s 3 hitrostmi za zajamčene orgazme.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fun Toys Gjack 2 Mystic Noir

    »Ne glej me premočno in se me takoj dotakni!« Vibrator Gjack 2 je izdelan iz revolucionarnega materiala Bioskin, ki ga ne boste prepoznali na človeški koži, poleg tega pa je tudi ekološki, hipoalergen, puhast, popolno in razkošno. Vibrator kot tak je zelo zmogljiv, ponuja vam 6 različnih načinov vibriranja z zelo tihim delovanjem, je polnilni, vodoodporen in njegovo upravljanje je več kot enostavno.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oninder Oslo Vibration & Rotation Black

    Ste v koraku s časom in želite nekaj več kot preprosto vibrirajočo igračo? Blagovna znamka Oninder prinaša zbirko luksuznih in visokokakovostnih dodatkov, predvsem aplikacije, polne različnih možnosti upravljanja za samostojne igre in igre v paru ali morda celo gledanje z nekom, ki ga še ne poznate. Ta vibrator vas bo navdušil s popolno dvojno stimulacijo za notranjo in zunanjo stran vagine. Sprostite se, opustite svoje zavore in se sprostite z dih jemajočim orgazmom!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FeelzToys Whirl-Pulse Rotating Rabbit Vibrator & Remote Control Pink

    Rotacijski zajčji vibrator s priseskom in vodoodpornim daljinskim upravljalnikom z dosegom 10 metrov. Želite posodobiti svojo kopalnico? Spoznajte vibrator Whir-Pulse z daljinskim upravljalnikom, ki je zasnovan predvsem za uporabo v kopeli, tušu, whirlpoolu, bazenu ali kjerkoli drugje!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Wellness G Ball Vibrator Purple

    Je vaša g-točka hrepenela po nečem bolj intenzivnem od običajnih vibracij? Blagovna znamka Blush prihaja s to vijolično igračo, ki nima le popolne oblike za ciljanje na g-točko, temveč se predvsem odlikuje s svojo priročno kroglico, skrito pod mehkim silikonom, ki bo intenzivno masirala vaš najbolj skrivni kraj užitka. Naj se G-žoga poigra z vašo G-točko!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE May Dual Pulse-Wave & Vibrating C-spot & G-Spot Rabbit Pink

    Kaj je vaša najbolj intimna želja? Je to eleganten vibrator z osupljivimi funkcijami, ki vas bo popeljal v nebesa? Vive Dual Pulse Wave Rabbit za ponovno polnjenje bo vaše sanje spremenil v resničnost! Ponujal vam bo 3 motorje in osupljive funkcije pulznih valov, ki ciljajo tudi na notranji klitoris. Izbirajte med 10 hitrostmi in funkcijami in pustite, da to stori on, uporabite pa tudi gumb za vrhunec za zagotovljen nebeški orgazem.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rewolution Rewocurvy Rechargeable Flexible Vibrator Purple

    Je kdo, ki ne bi maral orgazma? Zagotovo ne! Vsi ljubitelji orgazma bodo oboževali tudi vibrator Rewocurvy Rewolution. Je vsestranska igrača, ki bo spodbudila vsa vaša občutljiva področja. V njem se skriva motor z 10 načini vibracij in 5 stopnjami intenzivnosti, najboljše pa je, da je popolnoma prilagodljiv in se celo prilagaja obrisom vašega telesa!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Jopen Pave Vivian Luxurious Silicone Adorned with Crystals

    Pastelno modri vibrator s svilnato površino bo užitek za vaše oči in še posebej za vašo nožnico! Ima zelo razkošen vtis, saj je okrašena s čudovitimi bleščečimi kamni. Njegova oblika je čudovito ergonomska, zato se prilagaja vašim obrisom in vas bo navdušila s 7 načini vibriranja s 5 hitrostmi. Zabavajte se s tem okrašenim vibratorjem!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Emerald Love Luxurious G-Spot Vibe

    Želite uživati v okusni in kakovostni erotični igrači? Ne zamudite očarljive kolekcije Emerald Love, ki vsebuje seksi pripomočke v čudovitem dizajnu, ki vam bodo všeč! Ta čudovito ukrivljen vibrator s premikajočo se masažno glavo se bo pametno osredotočil na vašo točko G, lahko pa ga uvedete tudi v prostato. Odkrijte njegovih 10 vibracijskih funkcij za vznemirljivo raznolikost.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nomi Tang Getaway Plus 2 Red Violet & Silver

    Getaway Plus 2 se prilagaja vašim željam! Je prijetno prilagodljiv in bo prisluhnil vašim obrisom in zahtevam. Končna ploščata konica boža točko g, lahko pa se z njo zabavate tudi pri stimulaciji klitorisa ali bradavic. Raziščite svoje strasti in uresničite svoje sanje!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Je Joue Juno G-Spot Vibrator Purple

    Juno ni kar koli vibratorka, ona je boginja G-točke! Je najmehkejši, a najelegantnejši vibrator za točko G na svetu in vam bo dal globoke, ropotajoče vibracije, usmerjene neposredno v to občutljivo točko. Uživajte v strasti, ki se bo pretakala skozi vaše telo in odpotovala v neverjetno slastna orgazmična nebesa.

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NU Sensuelle Geminii XLR8 Vibe Turquoise

    Iščete kvaliteten vibrator za svoje maksimalno zadovoljstvo? Ta iz Nu Sensuelle je popoln mojster! Lahko bi rekli, da ima dvojno osebnost, je nežen in ljubeč ugajalec, ki lahko z ukrivljeno glavo in skrbno izklesanimi glavniki ugodi G-točki ali klitorisu.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Right on Ron Vibrator Rose

    Ron bo vedno ob pravem času na pravem mestu, torej na tvoji G-točki! Ima posebno obliko za natančno ciljanje G-točke in njeno stimulacijo z vibracijami. V svojem domiselno oblikovanem ohišju skriva močan motor z 8 programi vibriranja in 5 stopnjami intenzivnosti. Če slučajno zmanjka soka, ga preprosto napolnite preko USB kabla.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Glow in the Dark G-Spot

    Kakšen osupljiv sijaj! In ne samo to, tudi vznemirljiva stimulacija točke G! Vse to lahko dobite le z vibratorjem Glow in the Dark znamke You2Toys. Ima edinstveno fluorescentno teksturo, ki sveti v temi in je vodoodporen, tako da ga lahko uporabljate pod vodo. Izpostavite ga svetlobi in se nato podajte na erotična raziskovanja s svetlečim vibratorjem.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile RC C & G-Spot Vibrator Pink

    Super prijetno razburjenje od klitorisa do G-točke! Ta fleksibilni vibrator poskrbi za vsa vaša občutljiva mesta. Ima domiselno teksturirano konico, ki se bo zelo čutno dotaknila vaše G-točke, nato pa široko podlago, oblikovano glede na žensko telo, ki bosta klitoris in presredek. V mehak silikonski material se boste zaljubili na prvi dotik in se z vibratorjem morda celo odpravili na seksi sprehod.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Diva Dolphin Pink

    Edinstvena oblika vibratorja Diva Dolphin iz Fun Factorja bo pritegnila vaš pogled na prvi pogled. Že ob prvi uporabi vas bo navdušil njegov zmogljiv in zmogljiv motor, še hujše pa boste cenili tudi Battery + inteligentno tehnologijo polnjenja. Vse kar morate storiti je, da kupite hibridni komplet in nenadoma akumulatorski vibrator postane polnilni vibrator.

    119 €

    99 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Adam & Eve Rechargeable Silicone G-Gasm Delight Turquoise

    Priljubljeni vibrator za točko G je zdaj izpopolnjen! Poleg 10 edinstvenih funkcij vibriranja, ki bodo okrepile vašo stimulacijo in poskrbele, da boste blaženi točno tam, kjer je vaša G-točka, ga je mogoče polniti za dodatno udobje, njegov gumb za upravljanje pa spominja na čudovit dragulj!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Je Joue Juno G-Spot Vibrator Fuchsia

    Juno ni katerikoli vibrator, ona je boginja G-točke! Je najmehkejši in najelegantnejši vibrator za točko G na svetu in vam bo dal globoke, ropotajoče vibracije, usmerjene neposredno v to občutljivo točko. Uživajte v agoniji, ki se sprehaja po vašem telesu in izginja v neverjetno prijetnih orgazmičnih nebesih.

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 104 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.