×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji vodoodporen

Elementi 129 do 160 od 363 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • California Exotics Tempt and Tease Kiss Pink

    Iščete užitek, ki vas nikoli ne bo razočaral? Ta čeden roza čeden moški ima obe uporabni plati in natančno ve, kaj hočeš. Ob njem boste občutili povečanje strasti, saj ga bo vzljubilo 7 funkcij vibracij v dveh motorjih. Dosezite želene vrhove zahvaljujoč vsestranski obliki!

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • LateToBed Wanda Wired Wand Massager White

    Ste imeli naporen dan in sanjate o tako želeni sprostitvi, masaži in morda celo orgazmu? Vse to imate s to masažno glavo, ki vas bo dan za dnem s svojim delovanjem spravila na kolena. Zato se sprostite, uživajte in uživajte v vibracijah z masažno glavo Wanda!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Legend Massager Purple

    Legend je masažna glava s 100 % stimulativno močjo. Mehak na dotik, sodoben dizajn, pomembna prilagodljivost in gladek ročaj zagotavljajo odlično izkušnjo. Ima skupaj sedem vznemirljivih funkcij in vibracij in ga je mogoče polniti prek USB-ja. Ta igrača je popolnoma varna, vodoodporna in izdelana iz visokokakovostnega silikona.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Mr. Play Prostate Massager

    Želite nekaj več za svojo prostato? Ta vibrator za prostato iz črnega mehkega silikona ima v zgornjem delu premično kroglico za dodaten stimulativni občutek. Z daljinskim upravljalnikom lahko izbirate med 7 načini vibriranja in 4 načini tiktakanja. Zato ne čakajte in se zabavajte z g. Igraj.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Obsidian Black

    Oblika tega vibratorja s palico je navdihnjena z žezlom mogočnih egipčanskih faraonov. Vibrator oddaja močne vibracije, osredotočene na glavo palice, za močno in neposredno stimulacijo. Velika masažna glava pomaga pomiriti boleče mišice in ublažiti stres. Kyro je opremljen z dvema večnamenskima silikonskima pripomočkoma za razširitev možnosti užitka. Z enim pripomočkom lahko dražite in stimulirate občutljive predele, na primer bradavičke, medtem ko je drugi pripomoček odličen za raziskovanje točke G in hkratno stimulacijo klitorisa.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved G-Gasm Delight Pink

    Želite pobožati svojo točko G in jo božati do orgazmične norosti? S tem vibratorjem je enostavno! Njegova oblika je idealna za enostavno ciljanje in ima tudi čudovito rožnato barvo ljubezni.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Real Vibration M 2.0 Flesh

    Ali sanjate o skoraj realističnem vibratorju za res odlične orgazme? Z vibratorjem Dorcel Real sprostite svojo strastno domišljijo na polno! Spogleduje se z vami skozi 7 nastavitev vibracij in 4 načine intenzivnosti, tako da dosežete svoje cilje v obliki vrhov užitka.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Wine Red

    Spoznajte kralja, dober je, ima popoln okus in svoj čar. Zalo Queen se razlikuje od vgrajene inovativne tehnologije PulsWave, ki bo vašim g-pikom zagotovila intenzivno stimulativno stimulacijo. Odkrijte neskončno prijeten življenjski slog in dodatno stimulirajte točko G s tehnologijo PulsWave. Kakšne ženske si lahko zaželim?

    229 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Enigma Dual Stimulation Sonic Massager Deep Rose

    Lelo vedno zna izdelati in prinaša najkakovostnejše luksuzne erotične igre! Spoznajte novost, imenovano Enigma. S svojo sposobnostjo stimulacije bo razveselila točko G in klitoris in vas bo zmedlo dejstvo, da bi preživeli nekmetijski orgazem!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Rose Gold

    Le Wand Petite je manjša različica našega kultnega masažnega pripomočka s palico, ki ga je mogoče ponovno napolniti. Palica Le Wand Petite je manjša po velikosti, a večja po moči.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adam & Eve Eve's Slim Pink Pleaser

    Kaj videti na svet skozi rožnata očala? Ta realistično oblikovan vibrator z žilasto teksturo in zoženim želodom se prilagaja vašemu užitku. Primeren je za začetnike v smislu erotičnih pripomočkov, pa tudi za izkušene ljubitelje. Njegova velikost in oblika bosta prisluhnila vašemu telesu in prevzeli vas bodo orgazmi, ki vam jih prinesejo rožnata očala.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Finger Vibrator

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi pripomočki znamke Fifty Shades! Ta relativno majhen vibrator za prste vas bo zabaval tako med uverturo kot samostojnimi igrami. Ponuja vam 15 vzorcev vibracij in 5 stopenj intenzivnosti. Uživajte v njegovi mehki silikonski površini in se prepustite navdušenju, povezanemu z intenzivnim draženjem zaradi vibracij.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Mini Wand Vibrator

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi orodji znamke Fifty Shades! Ta razmeroma majhna vibrirajoča glava vas bo zabavala tako med uverturo kot solo igrami. Ponuja vam 15 vzorcev vibracij in 5 stopenj intenzivnosti. Uživajte v njegovi mehki silikonski površini in se prepustite vznemirjenju, ki izhaja iz draženja zaradi močnih vibracij.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Tulip Vibrator Violet

    Vam je dodeljen vibrator? Tulip vam ponuja 10 različnih načinov vibriranja, s katerimi bi tvegali njihove neskončne koristi. Potreba po izpostavljenosti samovžigu bo neverjetno sprejemljiva, to je čudovito mehka in mehka silikonska površina z gasilnimi rebri. Zabavajte se tam, medtem ko so vaši prsti na nogah!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Screaming O The LingO Purple

    Z Lingom bo prava lička! Daš ga na jezik in nenadoma je oralni seks obogaten z vznemirljivimi in nežnimi vibracijami. Vau vau vau! Motor je majhen, tako da se jezik ne bo zgražal. In s svojim dragim s tem vibrirajočim obročkom za jezik si boste privoščili popoln užitek! Ali ljubiš svojo ženo? Zato to storite z njenimi usti z vibratorjem na jeziku.

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Twister Vibrating and Rotating Rabbit Massager Black

    Twister je popolna kombinacija vibracij in novega vrtljivega sistema. Tako vam bo ponudil tridimenzionalno rotacijo, zahvaljujoč kateri se boste z užitkom zvijali! Uživajte v neverjetni stimulaciji G-točke in klitorisa hkrati s tem močnim in priročnim orodjem!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Mini Love Edition

    Ta majhna masažna glava v celoti potrjuje, da je to bolje narediti! Poskrbi ali daj nekomu, ki je tvoj. Kamnita dekoracija na dnu je uporabna za oči, funkcija glave vibriranja urina pa je uporabna za klitoris, vsaka ženska si to želi!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Valencia Mini Wand Vibrator Pink

    Tako majhen in tako močan! Valencia je mini vibrirajoča glava z resnično močjo. Ponuja vam 10 različnih načinov vibriranja in zahvaljujoč tihemu motorju boste imeli občutek največje diskretnosti. Valencia vam bo pomagala doseči orgazem in sprostila mišice pred napetostjo. Je zelo prijeten na otip, saj je izdelan iz visokokakovostnega silikona. Naj se te dotakne, kjerkoli mora.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo King Vibrating Thruster Wine Red

    Luksuzna izdelava, učinkovite funkcije in popolno zadovoljstvo, takšen je Zalo King. Njegova revolucionarna tehnologija in visokozmogljivi motorji skupaj ustvarjajo dodatno moč z neverjetno frekvenco. Uživajte v vznemirljivem potovanju do neprimerljivega orgazmičnega cilja!

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Naked Addiction Dual Density 9" Thrusting Dong Skin

    Ali hrepeniš po popolnoma realističnem prodoru s celim telesom? Prav to je za vas Naked Addiction, ki vam doda realističen penis iz razkošnega silikona. Na otip je neverjetno mehka, hkrati pa je tudi čvrsta kot kamnita erekcija in okrašena s hiperrealističnimi žilami. Ne zamudite pristnih doživetij zaradi moči okusnih dogodkov.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PalmPower Extreme Wand Massager Black

    Želite doživeti neverjeten užitek? Potrebovali boste tudi neverjetno vibrirajočo pomoč, ki je prav ta PalmPower Extreme! Na prvi pogled ima edinstveno obliko, v kateri se boste počutili udobno. Vrhunska silikonska glava je dovolj široka in prilagodljiva, da jo lahko z njo pripeljete kamor koli jo potrebujete. Uživajte v vseh 7 funkcijah intenzivnih vibracij!

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy For Her Silicone Fun Tongue

    Ničesar ne mara tako zelo, kot ko se nekdo poigrava z njenim klitorisom. Iz torbice je potegnila svojo novo vijolično igračo in se nasmehnila, danes bo v redu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Silicone Remote G-Spot Arouser Pink

    Močne vibracije različnih jakosti se skrivajo v rožnatem užitku na daljinskem upravljalniku! Spoznajte CalExotics G Spout Arouser z obliko, ki razume vaše potrebe. Uživajte v popolnem draženju kadarkoli in kjer koli s pritiskom na gumb. Izbirajte med 12 funkcijami vibracij z različnimi intenzitetami in vzorci.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Denzel Stimulator Easy Quick Pink

    Iščete majhen in priročen vibrator, ki bi ga imeli vedno pri roki? To je Denzel, vešč popolnega ugajanja po odlični ceni. Njegova mehka površina vas bo popolnoma očarala, domiselno oblikovana konica pa vam bo pomagala natančno ciljati na najbolj občutljiva mesta, kot je G-točka. Odkrijte njegove močne vibracije solo ali v paru!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Strapped & Tapped Black

    Nič ni tako seksi kot trenutna stimulacija penisa in prostate. In prav to vam bo prinesla ta igrača! Razveselila vas bo kombinacija tresljajev in toplote, njegova oblika pa je zasnovana tako, da natančno doseže vašo prostato in z ogrevano konico stimulira točko P. Vibracije uživajo tudi v penis preko teksturiranega obroča in vse to boste nadzorovali preko krmilnika. Ali pa to zaupate svojemu kolegu?

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vush Rose 2 Pink

    Tako lepa in kvalitetna igrača! Blagovna znamka Vush natančno ve, kaj si ženske želijo. Rose 2 ima nežne cvetne liste in obliko, v katero se bo vaše telo zaljubilo. Ponuja vam 5 nivojev in 5 vibrirajočih vzorcev. Je majhen, prilagodljiv in kar je najpomembneje prijeten in ljubeč.

    159 €

    59,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Pretty Love Faust Purple

    Ali najbolj od vsega obožujete oralni seks? S tem stimulatorjem ga boste lahko uživali vsak dan, njegov priročen jezik bo dosledno skrbel za vas v 12 načinih. Ko si zaželite nečesa drugega, ga preprosto obrnite in uživajte v vibracijah znotraj nožnice, usmerjenih v G-točko. Vaš najboljši ljubimec v vaših rokah!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Bogey Pink

    Ali vaša g-točka hrepeni po užitku? Podarite mu ga z vibratorjem Pretty Love Bogey, katerega konica je zasnovana tako, da vam pomaga priti do tega kraja užitka. Ima neverjetnih 10 nastavitev vibracij in en gumb za upravljanje. Pojdite na absolutni vrh in uživajte v celotnem potovanju!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo King Vibrating Thruster Velvet Purple

    Luksuzna proizvodnja, učinkovite funkcije in popolno zadovoljstvo, znan tudi kot Zalo King. Njegova revolucionarna tehnologija in visokohitrostni motorji skupaj tvorijo dodatno moč z neverjetno frekvenco. Uporabite pri vznemirljivem potovanju do nerazumnega orgazmičnega cilja!

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Terrific Truman Vibrator Naughty Pink

    Nekaj kot najlepši fant v fantovskem bendu. Nekaj podobnega naravni lepoti. Nekaj več. Mystim Terrific Truman vibrator je močan, privlačen, diskreten in popoln. Le z njim v vas eksplodirajo orgazmična čustva zaradi dveh motorjev, iznajdljive oblike in svilenega materiala. Sprejmite povabilo na orgazmični ples.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Wall Banger Deluxe Bunny Purple

    Vibrator v zajčjem slogu z večstopenjskimi vibracijami. Stimulativni utori in značilen želod zagotavljajo največji užitek. Priseska pomeni, da je mogoča prostoročna zabava in da je igrača združljiva tudi z pasovi. Bunny Deluxe je vodoodporen in se zato lahko uporablja v kadi ali prhanju.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic My G Teal

    My-G je čudovita eleganca, ki vas bo dvakrat navdihnila. Opremljen je z novo sodobno tehnologijo, ki skrbi za gibanje končnega dela in prinaša popolno stimulacijo G-točke. Te edinstvene izkušnje vam bodo odprle vrata v nov svet vznemirjenja. My-G bo poskrbel za okusno sesanje klitorisa.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 363 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.