×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji vodoodporen vijolična

Elementi 65 do 96 od 178 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Womanizer Starlet 3 Violet

    Novi Womanizer STARLET 3 - to je izvirna tehnologija Womanizer Pleasure Air, združena s petimi novimi živahnimi barvami izdelka in dvema stopnjama intenzivnosti, še vedno pa je vodoodporen in ga je mogoče polniti prek USB - po razumni ceni.

    95,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Touch of Velvet Soft Lilac

    Naj vas očarajo vznemirljive vibracije tega očarljivega Rocks-Off vibratorja. Ponuja vam 10 funkcij vibriranja in ga lahko udobno usmerite na najbolj občutljiva mesta, ki komaj čakajo, da se seznanijo s to očarljivo igračo. Predaj se in opazuj, kako cvetijo rože orgazma na travniku vznemirjenja.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Lily 2 (Lavender & Manuka Honey) Purple

    Močnejša, lepša in bolj diskretna, prav to je Lily 2.

    149 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Evan Multi-Speed Vibe Purple

    Ali res potrebujete, da bi bil vaš novi vibrator izjemno stimulativen? Evan je tukaj za vas! Njegova površina je izdelana iz posebnega "žele" materiala in je neverjetno mehka in prijetna. Fleksibilni stimulacijski izrastki bodo poskrbeli za popolno božanje vaših intimnih predelov, dokler vam zaradi tega ne počijo kolena. Z vrtljivim podstavkom nastavite idealno hitrost vibriranja in se prepustite svojim občutkom!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • BeauMents Doppio Move Purple

    Močan, prilagodljiv, močan in predvsem za oba! Takšen je ta očarljiv vijolični vibrator s 3 diskretno tihimi, a hkrati zmogljivimi motorji, ki jih lahko uporabljate posamezno ali vse skupaj. Oblika igrače je prilagojena ženskemu in moškemu telesu in odpira vrata v svet skupnih orgazmov!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Tracy Lavender

    Vaše želje niso izpolnjene, ste žalostni in potrebujete navijanje? To je Tracy, tvoja nova ljubimka, ki ti je pripravljena prinesti srečo! Je prijetno gladka, čudovito prožna in popolnoma oblikovana, da zadovolji tako točko g kot klitoris. Navdušite se s 7 intenzivnimi načini in doživite orgazem za orgazmom noč za nočjo.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Soraya Wave Deep Rose

    Moje navdušenje za dobro razpoloženje! Navdušena Lelo Soraya Wave vas bo dvakrat navdušila in pohvale tehnologije WaveMotion bodo celo boljše od najboljših ljubezenskih prstov. Točka G in klitoris z nežnim gibom bogov in leglo se bosta spet našli. Soraya vam bo spremenila življenje!

    389 €

    239 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Bullet Mini Vibrator with 10 Powerfull Vibration Modes Purple

    Mobilni telefon, denarnica, ključi in mini vibrator! To mora biti vaš ček, preden odidete od doma. Nikoli ne veš, kaj se lahko zgodi, in biti pripravljen pogosto pomeni, da to tudi storiš. Ta majhna čarobna palica je vaše zagotovilo za orgazem. V vaše ljubezensko življenje bo prinesel razburljivo raznolikost! To je majhen, a izjemno močan vibrator, ki ga boste oboževali sami ali v paru.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Double Flex Violet

    Model Double Flex s 3 zmogljivimi motorji z enako pozornostjo razvaja G-točko, klitoris in zunanje sramne ustnice. Zahvaljujoč tehnologiji Silicon Flex je ta vibrator zelo prilagodljiv - vendar boste navdušeni nad močnimi vibracijami, ki jih nadzoruje aplikacija.

    68,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Pretty Love Elmer Purple

    Ali vam je ljubša eleganca, učinkovitost in zmogljivost po razumni ceni? Elmer vibrator iz Pretty Love je tukaj za vas! Njegovo zapeljivo telo je oblikovano tako, da boža vaše občutljive predele tako znotraj kot zunaj, njegova 2 motorja pa vam prikazujeta 12 načinov vibriranja. Zaljubite se v njegov mehak silikonski material in imejte zvestega ljubimca za vse življenje.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Remote Pinpoint Pleaser Purple

    Doživite pravo orgazmično eksplozijo s Stimulatorjem prostate Remote Pinpoint Pleaser. Ne ponuja le 12 intenzivnih funkcij vibracij, temveč vas preseneti tudi z močno žogo, skrito tik pod površjem. Uživajte v orgazmičnih izkušnjah in udobno upravljajte svojega novega pomočnika prek brezžičnega daljinskega upravljalnika.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sona 2 Cruise Purple

    Znebite se vsega, kar vas teži! Pustite, da nežni zvočni valovi zajejo vaš klitoris in vas popeljejo v drugo dimenzijo. Ta luksuzni stimulator Sona 2 Cruise ene najboljših blagovnih znamk na trgu Lelo bo poskrbel za zunanje in notranje živčne končiče klitorisa. Funkcija Cruise nato zagotovi, da se bo raven stimulacije povečala, ko boste Sonca potisnili bližje telesu. Privoščite si elegantno igračo in neskončna orgazmična doživetja!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gvibe Gcandy Sweet Raspberry

    Ali hrepeniš po nečem popolnem? Vodilna blagovna znamka erotičnih pripomočkov Gvibe bo izpolnila vaše želje! To je Gcandy, lep, visokokakovosten, učinkovit in močan. Hkrati bo pokazal vašo točko g in klitoris, očaral vas bo z 2 motorjema in tudi z mehkim in prijetnim silikonskim materialom. Uživajte v najboljšem na trgu!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Drimy Easy Quick Stimulator Silicone Purple

    Potrebujete spremembo v svojem intimnem življenju? Ta sprememba je lahko nova erotična igrača, ki vam bo dala povsem nove izkušnje brez primere, na primer Dreamy. Je čudovit stimulator s podaljšano silikonsko glavo in konico za popolnoma natančno stimulacijo. Njegova glava vibrira in se premika v ritmu, ki bo ugajal tvojemu klitorisu, zato uživaj!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Rechargeable Slim

    S tem vitkim čednim moškim bo prišel kamor koli mora, torej celo v orgazmični raj! Gre za klasično obliko, ki je bila sčasoma preizkušena, nato pa boste sami preverili 7 različnih funkcij. Ne glede na vaše domišljije jih izpolnite v spalnici ali kopalnici z vodoodpornim in polnilnim vibratorjem Slim podjetja Evolved.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Je Joue G-Kii Purple

    Prijetno, preprosto, koristno - z Amijem tonizirajte in krepite mišice PC za močnejše orgazme in še veliko več.

    119 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Action No. TwentyFive Licking Tongue Ergonomic Clitoris Massager Purple

    Vam je všeč z jezikom? Predstavljajte si torej, da držite ta očarljivi stimulator v roki in uživate v prijetnem božanju svojega bisera užitka s spretnim jezikom z 9 funkcijami. Zahvaljujoč osrednjemu obročku bo stimulator prijeten za držanje, poleg jezika pa boste lahko uživali tudi v okusnih vibracijah z 9 funkcijami. Uživajte v dotiku mehkega silikona in trenutku navdušenja, ki bo samo vaš.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PowerBullet Rechargeable Booty Beads Purple

    Predstavljamo Booty Beads – priročne in zabavne analne perle, to je vse, kar potrebujete! Imajo zmogljiv motor PowerBullet in vam tako zagotavljajo intenzivne tresljaje po celotni dolžini. Izbirajte s 7 neverjetnimi funkcijami in pretresite svoja jajca, da boste dobili največ stimulacije.

    72,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Nami Purple

    Kaj je vaša najbolj intimna želja? Je to elegantna masažna glava z neverjetnimi funkcijami, ki vas bo popeljala v nebesa? Polnilna Nami vam bo uresničila sanje! Je mojstrovina s čudovitim videzom in 2 uporabnima koncema ter 4 nastavki, ki vam bodo prinesli nepredstavljivo ekstazo. Doživite nebeški orgazem.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nomi Tang Power Wand Purple

    Ali hrepenite po močni moči, eleganci in lepem dizajnu? Ta masažna glava bo izpolnila tako vaše intimne želje ter se vam pomagala znebiti otrdelih in utrujenih mišic. Njena glava je prekrita s svilnato mehkim silikonom in zaradi velike ograje vam bo zagotovila res intenzivno stimulacijo. Hkrati je čudovito prilagodljiv, polnilni in tih. Pustite se razvajati tako na čuten kot sproščujoč način.

    103,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nomi Tang Pocket Wand Lavender

    Močna in mokra vibrirajoča glava! Njena poseka je neprijetna, urin in globoke hruške pa nepričakovane. Poleg tega oprijem na katero koli torbo ali oporo temelji tudi na dveh vsestranskih nastavitvah, s katerima zlahka odpravite svojo bedo. Daj!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sila Sonic Clitoral Massager Lilac

    Ali želite priti v orgazmični spirali? Lelo Sila je klitoralna igra, s katero so preučevali svoje telo in možnosti legla. Njegova najboljša vrednost za vaše koristi in poenotena tehnologija liberalnega vojskovanja vam bosta prinesla izkušnjo, ki vam bo padla. Moč je primerna za vaše občinstvo, arhitekta neskončnih koristi in vodnika po najboljšem leglu.

    269 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 5 Violet

    Ultra Power Bullet 5 vas zna intenzivno razvajati z globokimi vibracijami. Zahvaljujoč prešitemu dizajnu in obsežni obliki se ta mini vibrator dobro drži in vam omogoča uživanje v vsej svoji raznolikosti.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Tunnel Teaser Remote Controlled with Rotating Beads Purple

    Je vaš anal pripravljen na pravo navdušenje? Ta igrača ga bo pretresla! Njegov vrat vsebuje kroglice, ki bodo skupaj z vibracijami izpolnile vse vaše notranje želje. Zaobljena konica olajša vstavljanje in tudi udobno cilja na občutljivo prostato. Odkrijte veselje in uživajte na polno!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Double Fun Purple

    Nova dvojna zabava oba partnerja spodbuja s seksom. Spodbuja obliko trakta v obliki črke U in zagotavlja blago stimulacijo klitorisa, točke G in penisa. To podobno igro lahko uporabite za nadaljnje aplikacije!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vulva Lover 1 Violet

    Ljubite svojo vulvo in vzljubili boste sebe! S čudovitim stimulatorjem Vulva Lover se boste potopili v popolnoma nov stavek blaženosti. Toda ne čakajte več in zaljubili se boste v popolno stimulacijo vibracij in tlačnih valov.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Classix Ultimate Pleasure Couples Kit Purple

    Ali hrepeniš po razburjenju in raznolikosti? Ti štirje erotični dodatki bodo v vašo spalnico prinesli še več čutne intimnosti. Ljubite se s svojim partnerjem, uživajte v vibracijah, novih izkušnjah z rokavom za penis in ne pozabite se ljubiti z vibrirajočim obročkom, ki vam lahko da okus skupnega vrhunca!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Classix Mr. Right Vibrator Purple

    Na kaj zagotovo poskusiti staviti in izbrati preverjeno klasiko? Gospod. Right je prilagodljiv vibrator z domiselno ukrivljeno obliko, ki bo dosegel vašo občutljivo g-točko. Izbirajte med ponujenimi stopnjami hitrosti in se prepustite čudovitemu vrhuncu dobrega počutja in zadovoljstva!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Cici Purple

    Cici ima 5 različnih načinov in 5 intenzivnosti v vsakem načinu, tako da imate na voljo 5 x 5 = 25 izbir. Kljub Cicijevi manjši zasnovi, motor v njegovem silikonskem telesu še vedno izpolnjuje vaše najmočnejše želje. 5 različnih intenzivnosti, od šibke do močne, katera vas najbolj zadovolji?

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Senzi Vibrator Deep Pink

    Te očarljive in prijetne igrače so v celoti zasnovane tako, da v celoti izkoristijo vaš klitoris. Na samem koncu se lahko neposredno dotaknete mest, ki to zahtevajo, z gumbom pa lahko izbirate le med 12 nastavitvami vibriranja. Očarljivi vibrator Senzorji lahko shranite v praktičnem paketu, ki ima katero koli leto. Uživajte v plesu s polnim delovnim časom in okusite orgazmični pristop.

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ROMP Reverb Lilac

    Ali sanjate o popolnem užitku vseh svojih občutljivih mest? ROMP Reverb je dvojna stimulacijska igrača v zabavni, barviti obliki. Ne more le vibrirati, ampak ima tudi tehnologijo Pleasure Air.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Beau Purple

    Da bi bile vaše potrebe vedno v celoti zadovoljene, morate imeti univerzalnega pomočnika. To je lahko ta Beau vibrator iz svilnato mehkega silikona z 12 močnimi vibracijskimi funkcijami. Je modernega, elegantnega videza, prijeten je na dotik in zagotovo boste cenili udobno rokovanje. Pridite, dovolite, da vas prevzame neverjetno navdušenje.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 178 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.