×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji vodoodporen

Elementi 129 do 160 od 818 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • LELO Tor 2 Black

    TOR 2 je prvi polnilni in vodotesen moški erekcijski prstan na svetu. TOR 2 se ponaša s 100 % močnejšimi vibracijami kot njegov predhodnik in kateri koli drug obroč podobnega tipa na trgu.

    169 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Lyla 2 Cerise Red

    Najzmogljivejši daljinsko vodeni vibrator Bullet na svetu.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Black

    Ali želite zase samo najboljše? Z Lelo Smart Wand 2 boste doživeli sprostitev brez primere, najbolj luksuzno masažo na svetu, popolno stimulacijo in prijetno sprostitev. Koncentrirana moč 10 načinov vibriranja lajša mišično napetost in stres, udoben ročaj se prilega vaši roki kot školjka in daljša vzdržljivost obljublja neskončne ure veselja.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Bloom Coral

    Zabavajte se, odkrijte in kar je najpomembneje okrepite svoje mišice medeničnega dna z Bloom iz We-Vibe. Zahvaljujoč vibracijam ta krepitev ne bo le učinkovita, ampak tudi prijetna in vznemirljiva. Poleg tega je z We-Connect raven vibracij lahko v rokah vašega partnerja, ki je zlahka na drugem koncu sveta. Ste pripravljeni na močnejše orgazme?

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Bruno Black

    Bruno je zasnovan posebej za moške, ki želijo odkriti nove dimenzije užitka z draženjem svoje prostate. Narejen je iz medicinskega silikona in je popolnoma anatomsko oblikovan za stimulacijo prostate in pregrade med anusom in modi.

    199 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • InToYou Rush Nova Vibrator and Clitoral Stimulator Purple

    Vam je malo dolgčas? Z Rush Nova vam bo dolgčas! Je priročna erotična igrača, ki vas bo dvojno razveselila, saj vsebuje 2 zmogljiva motorja. Eden je zadolžen za vibracije, drugi pa sesa klitoris. Ali veste, kako doseči popoln užitek? Naj obe funkciji delujeta skupaj!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ROMP Flip Massage Wand Blue

    Iščete kompaktno, a močno masažno glavo? Flip bo izpolnil vaše želje! Skriva pravo moč in zahvaljujoč prožni glavi bo lahko užival ne le v stimulaciji erogenih con, temveč tudi v sproščujoči masaži togih mišic po celem telesu. Privoščite si neverjetne vibracije, skrite v tej očarljivi bojni glavi!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations Hip G G Power Purple

    Vibrator vijolične barve s končnim pomponom, ki je zasnovan tako, da boža vašo G-točko. Za majhen denar je zelo zabaven in ni se nujno, da se z njim igrate samo v vagini, ampak njegove vibracije zlahka seznanite s klitorisom ali prostato.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Realistic Dildo Vibrator with 360° Rotating 9 Different Vibrations Purple

    Pospešite s tem vibratorjem! Ponuja vam 9 vzorcev vibriranja in vrtenje za 360°, njegove možnosti so neskončne. Ergonomska oblika se zlije z vašim telesom in preplavi vas val zadovoljstva. Mehka površina in realističen dizajn vas bosta osvojila na prvi pogled in prevzela vas bo želja po igri z njo. Ni časa za oklevanje!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Match Couples Vibrator

    Svoje spolno življenje zaženite z vibracijami, v katerih bosta uživala oba. Spoznajte svojega popolnega partnerja. Match je vibrator za pare, ki ga nosite med seksom in ki intenzivno stimulira in vibrira točko G in klitoris.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fun Toys Gballs 2 Pink

    Gballs 2 je zabaven način za treniranje mišic medeničnega dna. Vaš osebni trener ima 6 tečajev usposabljanja, daje glasovna navodila, postavlja cilje in nagrajuje. Gballs 2 z integriranimi senzorji zagotavlja odziv mišic.

    129 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • LELO Tiani 3 Black

    Tiani™ 2 Design Edition je nadgrajena različica z nagrado Red Dot nagrajenega masažnega aparata za pare, namenjenega ženskam, ki ga lahko nosijo med ljubljenjem.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream King Cock 6" Vibrating Stiffy - Realistic Vibrator 16cm Body

    Si želite nekaj res realističnega, ki bo pripravljen na akcijo v vseh okoliščinah? Odgovor je King Cock Vibrating Stiffy! Gre za realističen vibrator, izdelan v Ameriki, ki je zaradi večstopenjskega vibratorja, ki je skrit v ohišju, zelo močan in vas bo navdušil. Ta čudež je narejen iz patentiranega materiala, ki ga na otip ne boste prepoznali s prave človeške kože. Seveda je tudi varen za telo in ne vsebuje ftalatov.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Darker Oh My Rabbit Vibrator

    Združite dve najbolj občutljivi erogeni coni in doživite najboljše razburjenje. Vibrator Oh My Rabbit obljublja vznemirljivo mešanico ekstaznih občutkov. Pritisk na točko G in klitoris se bosta združila v popoln duo, ki ga boste želeli doživeti vsak dan.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Rimming Hero Black

    Kdaj drugače kot zdaj odkriti dvojno stimulacijo orgazma! Ta stimulator vsebuje 2 zmogljiva motorja z 10 vibracijskimi funkcijami, ki zagotavljata vznemirljivo stimulacijo prostate in jezu, tretji motor pa poganja vrtljive kroglice s 3 hitrostmi. Uporabite daljinski upravljalnik in izberite čutno kombinacijo funkcij samo za vas.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Dual Orgasms Pink

    Dorcel vam ponovno ponuja nov izdelek, o katerem boste govorili in ob katerem boste kričali od užitka!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush B Yours Vibe 10 Pink

    Gugajte, da bo vaše intimno življenje boljše in bolj razburljivo. Ta realističen vibrator očarljive roza barve vam je na voljo za izpolnitev vaših skrivnih želja. Ponuja vam več načinov intenzivnih vibracij in je tudi vodoodporen. Pridi dobro!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • 80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Irresistible Desirable Pink

    Desirable ima izjemno zmogljiv motor F1 nove generacije z 10 načini vibriranja in prilagodljivo vibracijsko konico, ki se prilagodi vsaki ženski obliki in je popolnoma oblikovana za zadetek točke G, da ustvari najintenzivnejši notranji in zunanji orgazem, kar ste jih kdaj doživeli! Desirable ima baterijo za polnjenje z magnetnim polnilnim priključkom USB in priloženim polnilnikom. Ko je popolnoma napolnjen, bo deloval 60 min Mehak na dotik, gladek in vodoodporen je narejen iz medicinskega silikona, zato je Desirable enostaven za čiščenje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vibes Yummy Sunshine

    Ta svetel, vesel rumeni vibrator z močjo točke G iz 100-odstotno prilagodljivega silikona bo zagotovo poskrbel, da bo sonce zasijalo za vas.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bdesired Deluxe Vibrator Rose

    Če je vaša maternica hrepenela po užitku, končno prisluhnite njegovi želji in mu predstavite ta očarljiv in predvsem učinkovit vibrator. Njegovih 6 čutnih funkcij vas bo očaralo, njegova majhna velikost je praktična, površina pa prijetno mehka. Ne čakajte in delajte dobro.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bnaughty Classic Unleashed Wireless Vibrating Egg Purple

    Svoje intimne skrivnosti delite s svojo ljubeznijo doma ali v javnosti. S tem večnamenskim vibrirajočim jajcem to ne bo več problem! Zagotovljena je njegova enostavna montaža, zelo diskretno tiho delovanje motorja in njegova raznolika uporaba, kjer lahko poleg vaginalne stimulacije izvajate tudi nežno draženje klitorisa, bradavic ali drugih erogenih con kjerkoli na telesu.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dual Pleasure White

    Dvojna zabava in dvojni užitek! Novi Satisfyer Dual Pleasure bo navdušil vaš klitoris s stimulacijo s tlačnimi valovi in ne bo pustil za sabo niti vaše g-točke! In kaj je najboljše? Upravljate ga lahko prek aplikacije Satisfyer Connect na vašem telefonu! Popeljite svojo razburljivo pustolovščino na novo raven!

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Lovense Nora Vibrator

    Izvirni vibrator Bluetooth Rabbit.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Premium White-Gold

    Womanizer Premium je idealna kombinacija novih tehnologij in visokokakovostne zasnove. Tehnologija Pleasure Air stimulira klitoris brez stika - od supermehkega do supermočnega v 12 različnih stopnjah intenzivnosti. Z novo funkcijo avtopilota boste orgazem doživeli nepričakovano in na presenetljivo nov način. Ritem se spreminja z vsako uporabo. Pametna tišina zazna vašo željo. Womanizer Premium se zažene šele, ko se skoraj dotakne površine vaše kože. Zaradi tega ni le tišji za uporabo, temveč je vaše uživanje še intenzivnejše. Zaradi edinstvene obdelave je Womanizer Premium popolnoma vodoodporen.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adam & Eve The G-gasm Curve

    Mesec dni bi lahko vsak dan uporabljali drug način vibriranja, pa še vedno ne bi izkusili vsega, kar ponuja krivulja Adam & Eva G-Gasm Curve!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Tease Us Set Moxie & Bond Black

    Ali v vašem odnosu vlada pravičnost? Ta duo luksuznih spolnih igrač We-vibe ima nekaj za vsakogar! Bond vibrirajoči prstan zanj in Moxie panty stimulator klitorisa zanjo. Oba dela je mogoče upravljati s krmilnikom ali prek aplikacije. Dražite se in vznemirjajte kadarkoli in kjerkoli, ta predigra bo odlična!

    269 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream King Cock Elite 8" Vibrating Silicone Dual Density Cock Light

    Želite okusiti reshnnost? Ta čudežni dildo je popolna kopija tiča in kreten je toliko slabši, da lahko vibrira! Ima dvojno težo, kar pomeni, da je v četrti četrtini kot kamnita erekcija, na površini, ki je mehka in mehka. Uživajte v svoji hiperrealistični viziji penisa in izpolnite svoje skrite fantazije.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Gaia Eco Bullet Aqua

    Gaia Eco je prvi biorazgradljiv mini vibrator na svetu, ki ga je mogoče reciklirati! Narejena je iz bioplastike Biofeel, porabi veliko manj energije kot druge erotične igrače. Ponudil vam bo močne vibracije pri eni hitrosti, očarljiv videz in priložnost, da stimulirate vse občutljive točke na vašem telesu. Pomislite na okolje in kupite ekološki mini vibrator!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Endless Fun Blue

    Ta učinkovita, prenosljiva naprava je zasnovana za vsakogar, ne glede na družbo, in vas spodbuja, da razlikujete svoj položaj, zlasti glede na velikost. Mehka silikonska glava vrta pri 180° in omogoča vsestransko uporabo predvajalnika v vseh možnih položajih.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Pleasure Rose Clitoral Sucking Vibrator Pink

    Ženske imajo radi rože in vsaka ženska bo najbolj vzljubila to vrtnico od vseh rož! To ni navadna vrtnica, je vrtnica polna užitka, vznemirjenja in zadovoljstva. Njeni cvetni listi obdajajo skrivno luknjo, v katero vstaviš klitoris, ki je zaradi sesanja strasten. Naj vaš klitoris cveti od blaženosti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dual Kiss Black

    Model Dual Kiss vas bo navdušil s kombinacijo preizkušenih tlačnih valov, vibrirajoče vodilne gredi in možnosti nadzora aplikacije. Celoten dizajn dopolnjuje prijeten, nežen, mehak silikonski in vodoodporen dizajn.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 818 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.