×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji stimulativno gladko brezžično

Elementi 129 do 160 od 224 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Magic Motion Candy Smart Wearable Vibe

    Spoznajte Magic Motion's Candy; največja poslastica za vaš klitoris! Imate radi sladkarije? Se med dolgim delovnim dnem preprosto ne morete upreti sladkarijam?

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Tunnel Teaser Remote Controlled with Rotating Beads Purple

    Je vaš anal pripravljen na pravo navdušenje? Ta igrača ga bo pretresla! Njegov vrat vsebuje kroglice, ki bodo skupaj z vibracijami izpolnile vse vaše notranje želje. Zaobljena konica olajša vstavljanje in tudi udobno cilja na občutljivo prostato. Odkrijte veselje in uživajte na polno!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Aya Wearable Massager Obsidian Black

    Eleganca in brezčasnost v kombinaciji z udobno ergonomsko obliko, to je Aya. Zahvaljujoč ukriweni in kompaktni obsi, razume vaše telo. Hkrati pa ga lahko prilagodite svojim trenutnim potrebam. Uživajte v zunanji stimulaciji vulve in globokem notranjem užitku.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Moxie Satin Black

    Vedno ohranite svoje najljubše vibracije s klitorisom in ostanite zadušeni. We-Vibe's moxie je diskreten, chutney, dragee in sladek. Magnet je udobno pritrjen na vse stiskalnice, njegova močna šiška pa bi bila prehuda za vas ali vašega najdražjega, ki bo za vaš mobilni telefon uporabil aplikacijo za mobilni telefon in mu tako omogočil nadzor nad svojo koristjo.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oninder Lisbon G-Spot & Clitoral Stimulator Black

    Ste v koraku s časom in želite nekaj več kot le preprosto vibrirajočo igračo? Blagovna znamka Oninder prihaja s kolekcijo luksuznih in kakovostnih pripomočkov, predvsem pa z aplikacijo, nabito z različnimi možnostmi upravljanja za samostojne igre in igre v paru ter morda celo spogledovanje z nekom do sedaj neznancem. Ta vibrator je namenjen predvsem parom, kar pa ne pomeni, da v njem ne morete uživati sami. Povabite ga k ljubljenju, poskrbel bo za G-točko, klitoris in glavico!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Iker Black

    Vas pritegnejo nove čudovite višine in iščete kakovostno in moderno igračo, ki bi božala vašo prostato? Iker prestižne znamke Svakom je vsekakor vreden vaše pozornosti! Ponuja vam 7 načinov vibriranja, možnost upravljanja preko aplikacije, 2 motorja in revolucionarne orgazme. Tej ponudbi ne morete reči ne!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Heat Wave Mauve

    Dve zmogljivi kolesi in ergonomska oblika modela Heat Wave spodbujata tako točko G kot klitoris. To prijetno masažo dopolnjujejo funkcije ogrevanja, zahvaljujoč katerih se lahko ta vibrator z nadzorom aplikacije segreje do 39 stopinj Celzija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Hot Passion

    Analni vibrator Hot Passion Connect App z veliko gredjo stimulira prostato z močnimi vibracijami in stimulativno toplotno funkcijo. Mehka silikonska površina vas popelje k gibanju zaradi mehkega dotika in naravnega občutka.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Emma Neo App Controlled Black

    Spoznajte izboljšano Emmo, razkošno maserko s funkcijo stalnega ogrevanja in nadzorom prek pametne aplikacije. Ima gibljivo okroglo glavo, za katero se ne bo problem nagniti in udobno razveseliti katero koli občutljivo mesto na telesu. Nanj položite podaljšek v obliki zajčjih ušes in odkrijte nekoliko drugačen občutek. Kdo bo torej odločal o vašem užitku? Ali vi, vaš partner na drugem koncu sveta, prijatelj na spletu ali vaša Emma sinhronizirate z interaktivnimi videoposnetki?

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Hot Bunny Connect App

    Podvojite svoj užitek s tem igrivim dizajnom, ki združuje fleksibilno stimulacijo klitorisa z robustnim držalom. Razkošna funkcija ogrevanja posnema toplino realističnih dotikov in bi morala obvladati vašo napetost in napolniti vašo skodelico užitka.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bnaughty Unleashed Premium Black

    Zabavajte se doma ali v javnosti s tem vznemirljivim in diskretnim vibrirajočim jajcem vrhunske kakovosti blagovne znamke Bswish. Predajte krmilnik svojemu partnerju in mu dajte vso kontrolo nad svojim vznemirjenjem, divje jajce bo raztrgalo vaša občutljiva mesta in zaradi tihih vibracij bo intimna skrivnost med vami in vašim dragim, ki vas bo ogrel v večer, da ta ogenj strasti kasneje pustim doma.prižgemo do maksimuma.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bnaughty Deluxe Unleashed Black

    Bnaughty Deluxe Unleashed iz B Swisha bo zabaval oba partnerja. Lepo se imejte s komer koli in kdorkoli in karkoli bo med vama, jaz, vsi se radi skrivamo! Z daljinskimi upravljalniki je mogoče izbrati s 6 možnimi funkcijami, da ta silikonski predvajalnik vibrira v vašem telesu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Perfect Lover with Remote Control

    To bo ljubljenček obeh! Perfect Lover je seznanjena igrača v obliki črke C z daljinskim upravljalnikom. Je mehka in prožna, zato se prilagaja vašim razmerjem in bo med ljubljenjem z vibracijami stimulirala klitoris, g-točko in penis. Uživajte v malo boljšem ljubljenju, ki ga spremljajo čutne vibracije, katerih intenzivnost boste določali preko krmilnika.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Boost Prostate Massager with Inflatable Tip

    Navadni stimulatorji prostate vam ne zadoščajo več? Čas je, da odkrijete, kaj lahko Nexus Boost naredi z napihljivo konico, ki vam omogoča prilagajanje pritiska na prostato med igranjem. Skriva dva zmogljiva motorja s 6 različnimi nastavitvami vibracij za stimulacijo prostate in jezu. Zgrabi daljinski upravljalnik in pridi!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Javida RC Hands-free 3 Function Vibrator Red

    Globok in diskreten užitek in proste roke! Ta vibrator Javida izstopa s 3 dih jemajočimi funkcijami za vsestranski užitek vagine in klitorisa. Njegova funkcija potiskanja in vrtenja kroglice bo čutno dražila točko G in preplavila klitoris z močnimi vibracijami. Kaj pa tvoje proste roke? Zgrabite krmilnik v in izbirate med 10 hitrostmi giba in 10 načini vibriranja!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Chimera Couple Vibrator with Remote Control Pink

    Ali menite, da vaše posteljne igre v zadnjem času izgubljajo iskrico? Povabite v svojo spalnico vibrator tega para iz Pretty Love, ki vam bo pomagal ponovno prižgati ogenj strasti in vaju bo zares zagrel! Uporablja se med seksom, ko stimulira notranji in zunanji del nožnice, z vibracijami pa lahko okušamo tudi penis, zaradi česar se nožnica tudi prijetno zoži. Vendar pa bo postal tudi čudovit spremljevalec med uverturo, saj vam ponuja 12 načinov vibriranja, daljinski upravljalnik in svilnato mehko silikonsko površino. Prepustite se moči tega pametnega metulja!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer G-Spot Flex 4+ Blue

    Z aplikacijo G-Spot Flex 4 Connect dobite posebej nadarjenega ljubimca. Zahvaljujoč notranji žici postane vibrator za točko G z enim gibom vibrator za zajce. Upravljajte ga prek aplikacije Satisfyer Connect za individualno erotiko.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Double Fun Purple

    Nova dvojna zabava oba partnerja spodbuja s seksom. Spodbuja obliko trakta v obliki črke U in zagotavlja blago stimulacijo klitorisa, točke G in penisa. To podobno igro lahko uporabite za nadaljnje aplikacije!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Coup!es Choice Remote Controlled Couple's Vibrator Purple

    Dvojna in trojna stimulacija za pare in posameznike! Ta izjemno prilagodljiv dvojni vibrator na daljinskem upravljalniku bo postal vaš najljubši erotični pripomoček. Ponuja vam 10 načinov vibriranja na vsakem koncu in lahko na zelo seksi način stimulira zunanje in notranje vroče točke.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tardenoche Couply Couple Toy with Remote Control Liquid Silicone Black

    Ali v skupnem užitku manjka iskrica? Podarite mu to s tem čudovitim vibratorjem za par! Izdelan je iz prvovrstnega tekočega silikona in je zato popolnoma prilagodljiv, zato ga lahko udobno nastavite v najbolj udoben položaj. Ima tudi dva močna motorja, zato izbirajte med 10 funkcijami intenzivnega vibriranja!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Fuchsia

    Silikonski model Satisfyer Twirling Joy stimulira vse erogene stožce, kot so klitoris, vratna vretenca ali bradavice, s pomočjo navzkrižnih vibracij. Vibracije je mogoče spremljati prek nadzornih plošč ali aplikacij Satisfyer Connect.

    61,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • We-Vibe Date Night Set

    Popolna dva za oba! Uživajte v najkakovostnejših funkcijah vibratorja in dodajte vibrirni obroč Pivot. Ta ekskluzivni darilni komplet se uporablja za kar najbolje izkoristiti predigro in seks. Preverite svoje strasti in želje!

    339 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Icon Superbe Couples Massager 2 Green

    Bi bila vaša ljubezenska zabava malo bolj pestra? Ta edinstvena igrača vas privabi s svojo elegantno obliko in tudi funkcijami, v katerih boste uživali pri ljubezni, predigri, pa tudi pri samozadovoljevanju. Izbirate lahko med 7 pulzirajočimi načini in 3 stopnjami hitrosti, med katerimi preklapljate z daljinskim upravljalnikom. 3 motorji, skriti v luksuznem silikonu, komaj čakajo, da vam in vašemu partnerju razkrijejo neverjetno vznemirljiva doživetja, zato jim dajte priložnost!

    149 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile G-spot Panty Vibe Pink

    Kaj lahko popestrite svoj vsakdan z izjemnimi izkušnjami? Ta priročen vibrator bo vedno pripravljen, da se skrijete v vagino in hkrati božate vaš klitoris. Je zelo diskreten in z njim se lahko odpravite ven in kjer koli že ste, narekujete jakost tresljajev glede na vaše trenutne želje, izbirali boste lahko med 10 načini!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Double Fun Black

    Nova dvojna zabava stimulira oba partnerja med seksom. Zahvaljujoč oblikovanju v obliki črke U zagotavlja smiselno stimulacijo klitorisa, točke G in penisa. To sodobno igračo lahko upravljate na daljavo z aplikacijo!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Tap It Black

    Kaj se zgodi, ko ta naprava začne tapkati vašo P-točko ali prostato? Začneš lebdeti na valovih neverjetnega orgazma. Tap To je togi vibrator za prostato s pop-up gumbom na konici, ki je zasnovan tako, da simulira tapkanje s prstom. In to še ni vse! Poleg razburljivega tapkanja po prostati lahko Tap It tudi vibrira, tudi pod vodo, saj je vodoodporen.

    103,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bnaughty Deluxe Unleashed Blue

    Bnaughty Deluxe Unleashed iz B Swisha bo zabaval oba partnerja. Nekoč sta bila zaljubljena v kogar koli in kogar koli, in to sta samo vidva in se vsi radi skrivamo! Z daljinskimi upravljalniki je mogoče izbrati s 6 možnimi funkcijami, da ta silikonski predvajalnik vibrira v vašem telesu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Beat Remote Control Prostate Thumper Black

    Nexus Beat s tehnologijo strjevanja krvi, zaradi katere vaša prostata nori od navdušenja. In to še ni vse, ta stimulator vas bo razdražil dvojno, saj jezu ne bo pustil neopaženega. Uživajte v zadovoljujočih izkušnjah na novi ravni!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oninder Nairobi Vibrating Egg Black

    Ste v koraku s časom in želite nekaj več kot le preprosto vibrirajočo igračo? Blagovna znamka Oninder prihaja s kolekcijo luksuznih in kakovostnih pripomočkov, predvsem pa z aplikacijo, nabito z različnimi možnostmi upravljanja za samostojne igre in igre v paru ter morda celo spogledovanje z nekom do sedaj neznancem. To jajce vsebuje super močan motor in bo svoje vibracije usmerilo na vašo točko G. Uživajte v izjemno intenzivnih orgazmih in ne pozabite deliti tudi svojega užitka!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love To Love Player One with Remote Control

    Se sprašujete, kako bi bilo začeti dih jemajoč orgazem s stimulacijo prostate? Zato nehajte razmišljati in pustite, da ta stimulator deluje. Njegova ergonomska oblika se vam prilega kot rokavica, njegov dvojni motor pa skrbi za stimulacijo prostate in jez. Nivo tresljajev boste določili prek krmilnika z dosegom do 10 metrov. Naj vaša prostata ne čaka predolgo!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Ethan 8.5 Inch Gyrating Dildo Beige

    Ali pogrešate nekaj resničnega in živahnega? Kaj če poskusite s tem zdravnikom, ki je prijetno realističen in vam ponuja 7 zmogljivih funkcij krožnega gibanja za popolno stimulacijo G-točke ali prostate? Navdušeni boste nad njegovim mehkim, revolucionarnim s platino utrjenim silikonskim materialom, kot tudi s čudovitim žilastim dizajnom tega vibratorja. Ne oklevajte in povabite dr. Skinite Ethana za intimen ogled vašega doma!

    189 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • BeauMents Doppio 2.0 Purple

    Iščete igračo, v kateri bosta oba uživala? Doppio je parni vibrator z 2 gibljivima rokama, ki ostaneta v položaju, v katerem ju upognete. Ponuja veliko priložnosti, da poskusite nekaj novega v skladu z vašimi erotičnimi idejami. Uporabite ga med predigro ali med seksom, kjer vam bo daljinski upravljalnik olajšal izbiro načina vibriranja.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 224 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.