×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Ženskar dvojna stimulacija

Elementi 33 do 41 od 41 skupaj

  1. 1
  2. 2
  • Minds of Love Timo Black

    Sodoben močan vibrator za vaš popoln užitek! Timo bo hkrati stimuliral vaš klitoris in b-točko, saj vsebuje 2 zmogljiva motorja z 10 intenzivnimi funkcijami. Med vibrirajočimi in pulzirajočimi načini izberite pravega zase in uživajte v dotiku mehkega in visokokakovostnega silikona.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ROMP Reverb Lilac

    Ali sanjate o popolnem užitku vseh svojih občutljivih mest? ROMP Reverb je dvojna stimulacijska igrača v zabavni, barviti obliki. Ne more le vibrirati, ampak ima tudi tehnologijo Pleasure Air.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Sonnet Black

    Iskalna oblika tega vibratorja in prvovrstne lastnosti so priljubljene z eno zvezdico - popoln orgazem! Imenuje se Sonnet Vibe in je zasnovan za vsako izkušnjo, s katero je bolj zastrašujoča. Ne samo, da lahko točka V intenzivno vibrira, s pomočjo fiziološke funkcije stane tudi klitoris. ga hočeš? Vi to želite in mi to razumemo!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Xocoon Celestial Love Vibe Stimulator Fuchsia

    Sanjate o močnih in intenzivnih orgazmih? Vaša želja je ukaz za vibrator Celestial Love. Je čutno igriv in opremljen z 2 motorjema. Prva je namenjena steni nožnice, druga pa prinašanju blaženega užitka klitorisu. Pripravite se na osupljivo razburjenje!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Luxe Aura Pink

    Ste romantična duša? Ta sladko roza luksuzni vibrator je samo za vse nežne in romantične dame. Njegovo ime je Aura in njegov čar je v tem, da bo vaši točki G dal močne vibracije, medtem ko bo stimuliral klitoris s sesanjem pritiska. Poleg tega je prilagodljiv, idealen za potovanja in ima svilnato mehko silikonsko površino. Veselite se, zaslužite si!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CoverMe Clitoral & G-Spot Stimulator Purple

    Želite razviti svoje erotične fantazije in uresničiti svoje strastne želje? Ta ljubek in prijazen sesalec klitorisa in vibrator za točko G v enem ti z veseljem pomaga! Njegov močan motor vam ponuja 10 neverjetnih načinov vibriranja, njegovo prilagodljivo ohišje pa vam omogoča, da pridete, kamor želite. Zaljubili se boste v dotik mehkega silikona in igrali znova in znova!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • InToYou Hydra Vibe with Pulsation and Clitoris Stimulating Tongue 3 Motors Turquoise

    Spoznajte Hidro! Je očarljiv vibrator s 3 motorji, ki vam bo vzel dih. Njegove 3 zmogljive funkcije vam bodo všeč. Vibrira lahko v 7 načinih, tako da se začne z mehkim žgečkanjem in konča s popolnim potresom. Poleg tega se loči s pametnim jezikom, ki se igra s klitorisom v 7 načinih, zadnja čudovita lastnost pa je pulziranje z 10 stopnjami. Vse v eni igrači!

    91,90 €

    57,90 €

    Ni na zalogi

  • Womanizer Duo Blueberry

    DUO zagotavlja popolno kombinacijo stimulacije klitorisa in točke G. Stimulator klitorisa DUO uporablja tehnologijo Pleasure Air™, medtem ko vašo točko G masira popolnoma ukrivljen in močan vibrator. Pripravite se na mešani orgazem, ki ste si ga vedno želeli.

    229 €

    169 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • InToYou Shiva Vibe with Pulsation and Suction 3 Motors Red

    Spoznajte Shivo! Je očarljiv vibrator s 3 motorji, ki vam bo vzel dih. Njegove 3 zmogljive funkcije vam bodo všeč. Vibrira lahko v 7 načinih, tako da se začne z mehkim žgečkanjem in konča s popolnim potresom. Poleg tega bo vaš klitoris razveselila funkcija sesanja s 7 načini, zadnja čudovita lastnost pa je pulziranje za 10 stopenj. Vse v eni igrači!

    91,90 €

    57,90 €

    Ni na zalogi

Elementi 33 do 41 od 41 skupaj

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.