×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji

Elementi 33 do 64 od 245 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Fifty Shades of Grey Insatiable Desire Mini G-Spot Vibrator

    Bodite pozorni na svojo točko G s tem elegantnim luksuznim mini vibratorjem G-Spot iz kolekcije Petdeset odtenkov sive. Je čudovito mehak in prijeten na dotik, njegove vibracije pa so tihe, a močne in intenzivne. Ima tudi domiselno ukrivljeno konico, s katero se lahko udobno dotaknete svojega kraja užitka in uživate v neponovljivem čutnem vznemirjenju!

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream King Cock 6" Vibrating Stiffy - Realistic Vibrator 16cm Body

    Si želite nekaj res realističnega, ki bo pripravljen na akcijo v vseh okoliščinah? Odgovor je King Cock Vibrating Stiffy! Gre za realističen vibrator, izdelan v Ameriki, ki je zaradi večstopenjskega vibratorja, ki je skrit v ohišju, zelo močan in vas bo navdušil. Ta čudež je narejen iz patentiranega materiala, ki ga na otip ne boste prepoznali s prave človeške kože. Seveda je tudi varen za telo in ne vsebuje ftalatov.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bnaughty Classic Unleashed Wireless Vibrating Egg Purple

    Svoje intimne skrivnosti delite s svojo ljubeznijo doma ali v javnosti. S tem večnamenskim vibrirajočim jajcem to ne bo več problem! Zagotovljena je njegova enostavna montaža, zelo diskretno tiho delovanje motorja in njegova raznolika uporaba, kjer lahko poleg vaginalne stimulacije izvajate tudi nežno draženje klitorisa, bradavic ali drugih erogenih con kjerkoli na telesu.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Blow Job Vibe Purple

    Kaj bi lahko bilo boljše od fahanja? Pihanje z vibracijami! Postanite najboljši oralni užitek vseh časov, ta majhen, a močan vibrator vam bo dovolj. Je v obliki sponke, tako da jo lahko udobno pritrdite ob boku ust, od vas pa bo odvisno, ali bo vaš strnjen jezik božal njegov penis, moda ali brado. Blow Job Vibe ima 5 načinov vibriranja, polni se prek USB-ja in je narejen iz silikona in poliuretana, ki je varen za telo.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Luna II Flexible Vibe Purple

    Ali tvojemu življenju manjka erotika? Vibrator Luna II vam ga bo prinesel z živahnim veseljem! Ima fine grebene in gladko površino, ki bo požgečkala vaše dimlje in pričarala nasmeh na ustnice! Njegova oblika je popolna, poleg tega se zahvaljujoč prstanu odlično oprime, vse lahko obvladate z enim prstom. Konica je zasnovana tako, da spodbuja G-točko, zato ne čakajte in uživajte!

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Power Wand Black

    Pretty Love prihaja na trg z novo kolekcijo luksuznih igrač, ki vključuje tudi to zelo zmogljivo masažno glavo. Narejena je iz visokokakovostnih materialov, sama glava pa iz svilnato mehkega silikona. Uživajte v njegovi dih jemajoči moči in mirno masirajte tako svoje intimne dele kot celotno telo.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bdesired Deluxe Vibrator Rose

    Če je vaša maternica hrepenela po užitku, končno prisluhnite njegovi želji in mu predstavite ta očarljiv in predvsem učinkovit vibrator. Njegovih 6 čutnih funkcij vas bo očaralo, njegova majhna velikost je praktična, površina pa prijetno mehka. Ne čakajte in delajte dobro.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PalmPower Pocket Pink

    Ta majhna masažna glava prestižne blagovne znamke PalmPower se lahko udobno skrije v žep, a kljub svojim mini dimenzijam vas bo presenetila s svojo zadovoljivo močjo. Ta ljubki model, tako kot veliki, je narejen iz prvovrstnega silikona in vam bo dal nezemeljske močne vibracije, ki jih boste zahvaljujoč upogljivemu vratu usmerili točno tja, kamor jih vaše telo želi.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys XXL Vibrator

    Ta velik vibrator bo razveselil vsako strastno vagino, pa tudi vse požrešne analke. Njegova dolžina 31 cm je preprosto izziv, njegov premer 6 cm pa dobesedno izpolnjuje želje. Uporaba lubrikanta bo samoumevna, a tudi brez njega je površina igrače prijetno mehka in spolzka. Realistična izdelava, detajlne žile in rahlo ukrivljen želod po okusu so vsekakor vredni pozornosti. Uživajte v seksi igrah s tem velikanom, sprejmite izziv, ga počasi premagujte postopoma in se hkrati stimulirajte z enim od načinov vibriranja, ki ga izbirate med uporabo končnega kolesa.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Happy Pink

    Rahlo ukrivljen vibrator z izrazito glavo. 7 stopenj vibriranja, ki jih lahko upravljate s pritiskom na gumb.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Wearable Panty 3-in-1 G-Spot & Suction Vibrator with Remote Control Purple

    Ta neverjeten nosljivi vibrator 3 v 1 vzbudi vaše najbolj nore sanje! Ko si enkrat nadenete ta vibrator in ga vklopite, se vam lahko dogajajo tri stvari hkrati: stimulacija klitorisa, stimulacija točke G in masaža presredka. Vibrator v obliki vibratorja ve, kako napolniti vaše vroče točke za eksploziven užitek. In naj vam povem, vaše celotno telo se počuti, KOT da se bo stopilo.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bdesired Deluxe Curve Vibrator Black

    Če je vaša maternica hrepenela po užitku, končno prisluhnite njegovi želji in mu predstavite ta očarljiv in predvsem učinkovit vibrator. Njegovih 6 čutnih funkcij vas bo očaralo, njegova majhna velikost je praktična, površina pa prijetno mehka. Ne čakajte in delajte dobro.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Powerful Massage Wand Rechargable White-Gold

    Vas boli šele po slastni intimni masaži, pa tudi po spuščanju miši po telesu? Masažna glava Paloqueth je zasnovana tako, da uresniči vse vaše masažne pakete. Njegova zelo mehka glava vam ponuja 5 mokrih hitrosti in 10 načinov vibriranja. Po napornem dnevu boste svobodni.

    49,90 €

    30,90 €

    Ni na zalogi

  • Pretty Love Magical Massager Black

    Potopite se globoko v noč s tem čarobnim masažnim aparatom znamke Pretty Love. Njegove čarobne vibracije bodo zmasirale vaš klitoris v hipnotični trans, ki bo napolnjen z neverjetnimi orgazmičnimi občutki, ki se jih ne boste mogli naveličati. Še več, priložena sta tudi 2 nastavka, tako da lahko svoje ljubimce menjavate poljubno.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveBoxxx I Love You

    Iščete popolno darilo za svojo ljubezen? Pravkar ste ga našli! Ta ljubeča torba bo vašemu nasprotniku povedala, kako se počutite ob njej. V njem boste našli vznemirljive dodatke, v katerih bodo uživali tudi tisti, ki z erotičnimi pripomočki še niso zadovoljni. Doživite novo raven romantičnih čustev in se igrajte skupaj na nežen, a vznemirljiv način.

    30,90 €

    29,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Elegant Series Realistic Vibe Purple

    Majhen, vodoodporen in primeren ne samo za potovanja, to je realističen vibrator iz kolekcije Elegant Series. Ima očarljivo obliko penisa z značilnim želodom in žilami. Ponuja vam 15 načinov vibriranja in vam nudi različne užitke tako v vagini kot v analnem. Ne pozabite uživati z njim v kadi ali pod tušem, saj je vodoodporen.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Sunny Sensations Yellow

    Nič ni tako kot klasika! Ta tradicionalno oblikovana vibra je dolga, vitka in močna z vsem, kar potrebujete za uživanje v okusni užitkarski vožnji. Gladki mat zaključek je svilnat, saj drsi z dodatno dolžino za globljo penetracijo, motor z več hitrostmi pa vam omogoča, da s pritiskom na gumb preidete od nežne masaže do intenzivnega brenčanja.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Touch

    Ali radi božate svoj klitoris? Poskusite uživati z vibracijami, potem bo še večja vožnja! Ta vibrator iz kolekcije Petdeset odtenkov sive je edinstven s svojo impresivno oblikovano konico, zaradi česar je idealen za draženje klitorisa in doseganje najboljših orgazmov.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Bergrisi Realistic Vibrating Dildo 26cm Nude

    Vas navdušuje ideja o realističnem vibrirajočem vibratorju z gracioznim glavičem, pristnimi žilami in čutnimi testisi? Bergrisi ima vse to in robusten prisesek za seksi prostoročno igranje!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Teaser Finger Vibrator Light Blue

    Satisfyer Teaser je kot nalašč za različne stimulacije vseh erogenih con, kot so klitoris ali prsi. Prstni vibrator je zaradi prilagodljive odprtine zelo enostaven in intuitiven za upravljanje.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ROMP Switch Pulsator Orange

    Ali menite, da ne more več doživeti novih orgazmičnih presenečenj? Ta brezkontaktni stimulator klitorisa vas bo prepričal v nasprotno. Edinstvena tehnologija Pleasure Air bo zaradi občutka, ki bo zelo podoben sesanju, v vas v kratkem vzbudila močne orgazme. Poskusite in odkrijte nove izkušnje, ki si jih boste želeli vedno znova.

    57,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Dr. Skin Cock Vibes Double Vibe Beige

    Ali pogrešate nekaj resničnega in dvojnega? Kaj pa poskusite s tem zdravnikom, ki je popolnoma realen, dvojen in vibrira? V njem bosta uživala vaša vagina in analni hkrati, ima pa tudi močan prisesek, ki se bo držal na vsaki gladki površini. Ne oklevajte in povabite dr. Skins za intimen pregled obeh odprtin hkrati!

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Magnetic Deep Pulse Terracotta

    Predstavljajte si, da padete v končno korist! Kako se igračka pritrdi na vaš klitoris in ga začne božati s tehnologijo tlačnih valov. Prijetno, razburljivo in izjemno orgazmično. Še več, Magnetic Deep Pluse ima novo magnetno tehnologijo, zaradi katere je njegovo delovanje še tišje, valovi pritiska pa mehkejši in počasnejši. Zgrabi ga in pusti, da ti vzame življenje.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Afterdark Delzis Anal Prostate P-Spot Vibrator Black

    Delzis je analni vibrator za prostato za točko P z vibracijo. Njegovo telo ima ukrivljenost, ki je namenjena stimulaciji prostate in točke P. Hkrati ima še en teksturiran predel za dodatno stimulacijo.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth G-Spot Vibrator Purple

    Ženske se delijo v dve skupini – tiste, ki so našle svojo g-točko, in tiste, ki vanjo ne verjamejo. Paloqueth G-Spot je tukaj za obe skupini. Zahvaljujoč njegovi obliki in nekoliko bolj čebulasti glavi kot telo, lahko udobno ciljate na točko G in stimulirate to čudovito mesto z mokrim orgazmom. Ne verjameš? Poskusi!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Au Naturel Magnum Vibrating Dong Sensa Feel 11 Inch Chocolate

    Ali menite, da potrebujete nekaj vibrirajočega? Poleg svoje dolžine vas bo ta velik dildo navdušil tudi s svojo sposobnostjo vibriranja, neverjetno pristnim materialom in praktičnim priseskom. Tehnologija Sensa Feel zagotavlja mehko in gladko površino ter hkrati močno in močno jedro. Zaljubite se v realističnega velikana z vibracijami kot bonus!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bgood Deluxe Curve Purple

    Ali potrebujete vibrator, da dosežete G-točko? Bgood Deluxe Curve je prava G-točka za ljubezen! Njegove harmonične krivulje, prožnost, mehkoba in 6 funkcij vibracij so združene, kar bo popolnoma všeč. Uživajte v članstvu s svojim partnerjem ali partnerjem.

    49,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Elite Juliette

    Eleganca in zmogljivost skupaj? ja! Vibrator Juliëtte iz kolekcije Elite bo izstopal na vaši nočni omarici zahvaljujoč luksuzni kombinaciji črnega mehkega silikona in zlatih detajlov. Ponudil vam bo 7 vzorcev vibriranja in 3 hitrosti, ki jim ne boste podlegli. Z Juliëtte lahko zaradi popolne oblike in prilagodljive glave dosežete vsa občutljiva mesta, ki to potrebujejo. Elitne igrače bodo všeč vsaki ženski.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Elegant Series Wand Vibe Purple

    Majhna, kompaktna in izjemno zmogljiva, to je masažna glava Wand Vibe za polnjenje iz kolekcije Elegant Series. Ponuja vam 15 različnih načinov vibriranja, s katerimi boste uživali v popolnoma čutni masažni izkušnji. Popolnoma se prilega roki in je enostaven za nadzor, zato ga primite in uživajte v nežni ali intenzivni masaži vaših občutljivih predelov!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Torture Vibrating Nipple Clamps

    Mat, gladke in kar je najpomembneje, vibrirajoče sponke za bradavice so na prvi pogled videti res okusne, saj so narejene iz najkakovostnejšega silikona.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Elegant Series Diamond Vibe

    Si želite vibrator, ki bo med drugim izgledal odlično na vaši nočni omarici? Diamond vibrator prihaja iz kolekcije Elegant in ima res čudovit dizajn. Njegova mehka površina z zanimivo teksturo skriva 10 vznemirljivih načinov vibriranja za izjemno zadovoljivo izkušnjo. Poiščite pomočnika, ki bo tako eleganten kot vi.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Classix Wall Banger 2.0 Pink

    Klasični vibrator z nadpovprečno zmogljivostjo! Ta prilagodljiv vibrator ima realistično obliko penisa, vključno z značilnim želodom in oblikovanimi žilami. Konča se z močnim priseskom, ki se oprime katere koli gladke površine in omogoča, da je vibrator združljiv s trakovi. Izbirajte med 10 načini vibriranja in uživajte v igrači pod prho ali kopeli.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 245 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.