×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji

Elementi 33 do 64 od 388 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Rimmers Curved Rimming Plug Model M

    Ta analni masažni pripomoček, ki je ukrivljen tako, da doseže točko P, pri ženskah pa točko G, ima tudi izbočeno bučko za vaš notranji užitek! Ta revolucionarna spolna igrača, ki je boljša od povprečnega čepka, bo z vrtečimi se kroglicami vzdolž svojega stebla dejansko masirala odprtino vaše luknjice, kar zagotavlja podoben občutek kot obročkanje!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Jimmyjane Apex Pink

    Apex® je naša prodajna uspešnica z razlogom. S štirimi zmogljivimi motorji, tremi vzorci sesanja, sedmimi vzorci gibanja jezika, desetimi vzorci vibriranja in ročajem za stimulacijo točke g je ta igrača vse, kar iščete in še več.

    159 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Quake

    Quake je izjemno zmogljiva igrača, ki zagotavlja dvojno stimulacijo klitorisa in točke G hkrati - nastavljiv vrat omogoča popolno prilagajanje in zagotavlja mešane intenzivne orgazme.

    209 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Aya Wearable Massager Turquoise Green

    Eleganca in brezčasnost v kombinaciji z udobno ergonomsko obliko, to je Aya. Zahvaljujoč ukrivljeni in kompaktni obliki razume vaše telo. Hkrati pa ga lahko prilagodite svojim trenutnim potrebam. Uživajte v zunanji stimulaciji vulve in globokem notranjem užitku.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doxy Wand Massager Pink

    Doxy je največja masažna glava na svetu s sedežem v tovarni v Cornwallu v Angliji.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Aya Wearable Massager Velvet Purple

    Eleganca in brezčasnost v kombinaciji z udobno ergonomsko obliko, to je Aya. Zahvaljujoč ukriweni in kompaktni obsi, razume vaše telo. Hkrati pa ga lahko prilagodite svojim trenutnim potrebam. Uživajte v zunanji stimulaciji vulve in globokem notranjem užitku.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Gigi 2 Purple

    Najbolje prodajani vibrator za točko G na svetu. GIGI™ 2 je izboljšana različica izjemno priljubljenega LELO-jevega vibratorja za točko G, ki je verjetno najbolj pozitivno ocenjen predmet užitka doslej.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Aya Wearable Massager Obsidian Black

    Eleganca in brezčasnost v kombinaciji z udobno ergonomsko obliko, to je Aya. Zahvaljujoč ukriweni in kompaktni obsi, razume vaše telo. Hkrati pa ga lahko prilagodite svojim trenutnim potrebam. Uživajte v zunanji stimulaciji vulve in globokem notranjem užitku.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Ferri Remote Controlled Panty Vibrator

    Varen magnetni pokrovček poskrbi, da igrača med uporabo ostane na mestu in stimulira klitoris med hojo, sedenjem, plesom ali ležanjem. Odlična izbira za draženje ali popolne orgazme, ne glede na to, v kakšnem okolju se znajdete!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doxy Wand Massager Purple

    Doxy je najmočnejši masažni pripomoček na svetu, ki se napaja iz električnega omrežja. Predstavljen je bil leta 2013 in privablja vse več navdušencev, ki želijo eksperimentirati s tem zmogljivim, a obvladljivim intimnim masažnim aparatom.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Wave White

    Womanizer Wave je prva kombinirana glava za prhanje in vodni masažni klitoralni stimulator, ki združuje strokovno znanje kopalniških strokovnjakov hansgrohe in vodje užitkov Womanizer, da bi ustvarili resnično izjemen križanec – glavo za užitek.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Big Boss G5 Flesh

    BIG BOSS je vibrator za vse, ki imajo radi veliko dolžino. Še posebej samozavestne ženske in pari, ki vedo, kaj hočejo, in imajo radi intenzivne užitke, bodo z BIG BOSS-om našli pravega sparing partnerja v ringu.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimmers Smooth Rimming Plug Model R

    Analni čep za neskončne analne užitke in za vse zahtevnejše ljubitelje. Je tisočkrat boljši od vašega najljubšega žebljička, saj ima vrtljive kroglice za stimulacijo sfinkterja s 3 hitrostmi in 2 načinoma vrtenja. Očarale vas bodo tudi tresljaji 3 hitrosti in 5 načinov. Vse to boste udobno upravljali prek daljinskega upravljalnika z osvetljenimi gumbi za enostavne igre tudi v temi.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Freed Pleasure Overload 10 Days of Pleasure

    Pripravite se na deset neverjetnih dni spolnih spletk in užitkov s to zapeljivo darilno škatlo. Vsak dan s svojim ljubimcem odkrijte skrivnostna vrata in odkrijte čutno ali bondage poslastico, v kateri boste našli predmete zanj, zanjo in za oba.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Pleasure

    Vedno je hrepenela po oralnem seksu in si želela, da bi lahko uživala pogosteje. Zdaj je to lahko storila. Njen Ultimate Pleasure ji bo lahko zagotovil intimno ekstazo, ki jo je iskala. Najprej je pritisnila na gumb za aktiviranje vibracije, nato pa je s pulzirajočim točkovnim užitkom sledila svojemu telesu. Vedela je, da bo to nor občutek, ko go globoko v njej, vendar je najprej želela raziskati oralne občutke.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cyber Silicock Remote Control Realistic Master Ben

    Še nikoli ni bil silikonski zaključek tako realističen, prilagodljiv, termičen in z neumornimi funkcijami, o katerih ste vedno sanjali.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Liberty Pink Rose

    Dame, pripravite se na vzlet: z elegantno prevleko in šestimi stopnjami stimulacije Liberty zagotavlja užitek na vseh koncih sveta.

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Mose Thrusting Rabbit Vibrator Green

    Imate radi razkošje, stari Egipt in opojne užitke? Predstavljamo Mose, nov izdelek prestižne znamke Zalo USA. Mose je močan, dvojno stimulativen in vam bo ponudil inovativne funkcije, vključno z vznemirljivimi sunki. Zgrabi in si privošči lepe občutke!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimmers Rippled Rimming Plug Model I

    Analni čep za neskončne analne užitke in za vse zahtevnejše ljubitelje. Prijetno zdrsne v vašo rit in vas bo navdušil, saj ima vrtljive kroglice za stimulacijo sfinkterja s 3 hitrostmi in 2 načinoma vrtenja. Očarale vas bodo tudi tresljaji 3 hitrosti in 5 načinov. Vse to boste udobno upravljali prek daljinskega upravljalnika z osvetljenimi gumbi za enostavne igre tudi v temi.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Lyla 2 Purple

    Najzmogljivejši daljinsko vodeni vibrator Bullet na svetu.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Flexer Insertable Dual Panty Vibrator

    Vaša nova najljubša vznemirljiva igrača, v kateri lahko uživate v udobju svojega doma ali na prostem! Spoznajte Lovense Flexer, ki ga lahko tako kot ostale igrače Lovense upravljate prek aplikacije in z njim boste odkrili povsem novo raven erotične stimulacije. Njegov dizajn je čudovito prilagodljiv in premišljen tako, da ustreza vašemu telesu. Hkrati se bo dotaknila G-točke in klitorisa, njena neverjetna moč pa bo razveselila še tako zahtevne ljubitelje!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Mia 2 Purple

    Ključ do odklepanja vaše skrite želje je skrit v nedolžnem in elegantnem telesu. Lepa, a močna. Polnjenje prek USB-ja. To bo popoln dodatek v vaši torbici in vam bo služil na vaših potovanjih. Njegove tihe vibracije so popolnoma diskretne in je vodoodporen celo do globine 1 metra. Ponuja vam 6 neverjetnih vzorcev vibracij in verjemite, da bo z vami povsod.

    159 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Lyla 2 Black

    Najzmogljivejši daljinsko vodeni vibrator Bullet na svetu.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Snail Vibe Gizi Vibrator Tiffany

    Snail Vibe Gizi je opremljen z naprednim stimulacijskim sistemom, ki združuje ergonomsko ukrivljeno, prilagodljivo obliko stebla, ki omogoča, da je vaša točka G-izražena kdaj koli prej, in teksturirano spiralno glavo za stimulacijo klitorisa, ki hkrati zagotavlja stalen stik s klitorisom. pa omogoča vašo idealno globino in kot penetracijo.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Inmi Sex Shaker Shaking Silicone Stimulator Purple

    Držite se klobukov, to bo najbolj razburljiva vožnja doslej! Ogledate si resnično močan vibrirajoči silikonski stimulator s 3 načini vrtenja in potiska. Prodrla bo v vas še globlje, kot so zmožne druge igrače, in vam bo ponudila širok spekter edinstvenih občutkov. Še več, vaše roke se lahko sprostijo!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Melt Coral

    Edini stimulator Pleasure Air™, zasnovan za pare, s pulzirajočimi valovi in nežnim sesanjem, ki ne spominja na nič drugega.

    209 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Snail Vibe Gizi Vibrator Purple

    Snail Vibe Gizi je opremljen z naprednim stimulacijskim sistemom, ki združuje ergonomsko ukrivljeno, prilagodljivo obliko stebla, ki omogoča, da je vaša točka G-izejša kot kdaj koli prej, in teksturirano spiralno glavo za stimulacijo klitorisa, ki zagotavlja stalen stik s klitorisom, hkrati pa omogoča vaš idealen globina in kot penetracije.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HiSmith WDA017-M Wildolo Devil Series Fantasy Dildo Vibrator with App 23cm Green-Blue

    Ali sanjate o pošastnem dvojnem spolnem užitku? Zagotovite si večno zadovoljstvo z vrhunskim Hismith vibrating Monster Dildo, ki omogoča tudi upravljanje preko aplikacije za pametni telefon. Gre za premišljen oblikovalski kos za dvojno penetracijo, ki bo prisluhnil vašim željam in jih takoj izpolnil, zagotovo izvedite več o njem!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alpha-Pro 17X P-TRIGASM 3-in-1 Silicone Prostate Stimulator

    Privoščite svoji zadnjici trojno skušnjavo. 17x P-Trigasm ima močno brenčeče  steblo s 3 hitrostmi in 4 vzorci zunanjih vibracij. Vsebuje tudi več vrst vrtečih se kroglic pod površino osnove gredi, ki se s 5 nastavitvami zapeljivo vrtijo okoli vašega sfinktra. Nazadnje se kroglice pod površino konice premikajo navzgor in navzdol ter z dodatnimi 5 načini gibanja dovajajo mleko v vašo sladko točko.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Liberty 2 Vibrant Rose

    Liberty 2 je ultimativni spremljevalec na potovanjih, ki ponuja Womanizerjevo originalno tehnologijo Pleasure Air v kompaktni velikosti, ki uporabniku daje možnost, da uživa v kamorkoli gredo. Ta diskretni igralec ima polno moč z 8 vznemirljivimi in izboljšanimi stopnjami intenzivnosti. Liberty 2 ima higiensko prevleko in varno potovalno ključavnico, zaradi česar je priročna in varna možnost za tiste, ki so na poti.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blacq Digital Super Wand Vibrator Black

    Stopite v prihodnost z BLACQ, kjer so vibratorji izboljšani z inovativnim digitalnim zaslonom! BLACQ razumem, da je vsakdo edinstven. Zato naši vibratorji ponujajo široko paleto nastavitev, da lahko ustvarite idealno stimulacijo. Prilagodite hitrost, raziščite različne vzorce vibriranja in poiščite svoj popolni ritem.
    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Inmi Thru Thumper Thrusting Silicone Vibrator with Remote Purple

    Vam vibracije niso dovolj? Preizkusite igračo z močjo razburljivih sunkov! Ta vibrator iz svilnato gladkega silikona vam ponuja 7 načinov potiska za popolno prodorno izkušnjo. Njen uporabni del je povezan s končnim okroglim delom, na katerem boste igračo ugašali in prižigali ter jo tudi polnili. Podlezite udarcem in tresljajem ter preklapljajte med načini prek krmilnika.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 388 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.