×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji

Elementi 65 do 96 od 309 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Womanizer Silver Delights Collection

    En skupen cilj in dve vrsti stimulacije. Kolekcija Silver Delights je kombinacija originalnega in neprekosljivega Womanizer Premium in najmočnejšega mini vibratorja We-Vibe v eni ekskluzivni škatli po znižani ceni. Praznujte kakovost, ljubezen, užitek in navdušenje!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Have It All Men Box

    Na splošno velja, da je bolje dajati kot prejemati. Letos podari darilo, ki ti bo podarilo čuten in sproščujoč orgazem! Ta CELEBRATE YOURSELF BOX nemških strokovnjakov za erotične pripomočke FUN FACTORY je vznemirljiv darilni set, ki vsebuje tri leta preverjenih uspešnic. Odkrijte njegovo vsebino sami ali v paru!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Premium eco

    Najbolj priljubljen Womanizer Premium zdaj v novem ekološkem plašču! Uživajte v njegovih 12 stopnjah intenzivnosti stimulacije klitorisa, ki vas bo zahvaljujoč tlačnim valovom in edinstveni tehnologiji popeljala v raj v nekaj minutah. Je prijazen planetu in neskončno vznemirljiv za vas, zato uživajte v erotični igrači za vse, ki razmišljajo ekološko.

    339 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Enigma Wave Triple Stimulation Massager Cyber Purple

    Pridite in odkrijte Lelov spektakularni sonični masažni aparat s trojnim delovanjem, ki bo enkrat za vselej spremenil vaš način razmišljanja o uporabnosti! Odkrijte novo Enigma Wave. Temelji na seriji Enigma in ponuja vse kot njegovi predhodniki, vključno s funkcijo WaveMotion. Uživajte v urinski stimulaciji klitorisa z zvočnimi valovi in vibracijami ter gibi v sebi!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Premium 2 Black

    Womanizer PREMIUM 2 z izvirno tehnologijo Pleasure Air je naša najrazkošnejša stvaritev doslej - prava Prada med spolnimi igračami, vrhunska igrača za ženske, ki iščejo več kot le še eno napravo za igranje. Z več stopnjami intenzivnosti kot kdaj koli prej in izboljšano funkcijo avtopilota, ki vas popelje v nove, nepredvidljive pustolovščine, je PREMIUM 2 najčistejši užitek najvišje kakovosti.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Chorus Cosmic Blue

    Najbolj intuitiven vibrator za pare We-Vibe® doslej - z nastavljivim prileganjem, upravljanjem na dotik in vibracijami brez uporabe rok, ki seks dvignejo na povsem novo raven.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Deep Rose

    Si spet želiš najboljše? Z Lelo Smart Wand 2 boste doživeli sprostitev brez življenja, najboljšo luksuzno masažo na svetu, popolno stimulacijo in prijetno sprostitev. Koncentrirani urin 10 načinov vibriranja znižajte trenutne napetosti in stresa, dobro leto bo ustrezalo vašim šolskim letom in nadaljnje trajnosti prebivalcev neskončno srečno.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HiSmith WDA015-M Wildolo Glow in the Dark Fantasy Dildo Vibrator with App 24cm Green

    Sanjate o pošastnem spolnem užitku? Zagotovite si večno zadovoljstvo z vrhunskim Hismith vibrating Monster Dildo, ki omogoča tudi upravljanje preko aplikacije za pametni telefon. Je premeten dizajnerski kos, ki se sveti v temi, ki bo prisluhnil vašim željam in jih takoj izpolnil, pridite in izvedite več o njem!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Lyla 2 Cerise Red

    Najzmogljivejši daljinsko vodeni vibrator Bullet na svetu.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Black

    Ali želite zase samo najboljše? Z Lelo Smart Wand 2 boste doživeli sprostitev brez primere, najbolj luksuzno masažo na svetu, popolno stimulacijo in prijetno sprostitev. Koncentrirana moč 10 načinov vibriranja lajša mišično napetost in stres, udoben ročaj se prilega vaši roki kot školjka in daljša vzdržljivost obljublja neskončne ure veselja.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Sex & Massage Gun

    Za intenzivne ne samo intimne masaže!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Bruno Black

    Bruno je zasnovan posebej za moške, ki želijo odkriti nove dimenzije užitka z draženjem svoje prostate. Narejen je iz medicinskega silikona in je popolnoma anatomsko oblikovan za stimulacijo prostate in pregrade med anusom in modi.

    199 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Mose Thrusting Rabbit Vibrator Purple

    Imate radi razkošje, stari Egipt in opojne ugodnosti? Predstavljamo Mose, nov izdelek prestižne blagovne znamke Zalo USA. Mose je močan, dvojno stimulativen in vam ponuja inovativne funkcije, vključno z vznemirljivimi sunki. Zgrabite in si privoščite dobro poslastico!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Match Couples Vibrator

    Svoje spolno življenje zaženite z vibracijami, v katerih bosta uživala oba. Spoznajte svojega popolnega partnerja. Match je vibrator za pare, ki ga nosite med seksom in ki intenzivno stimulira in vibrira točko G in klitoris.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY VIM Sunrise Orange

    Iščete najsvetlejšo zvezdo med vibrirajočimi glavami? Fun Factoryjev VIM izstopa na več načinov. Dalo vam bo čisto moč, ki je lahko hkrati brenčeče dražeča in nežno nežna. VIM se ponaša s tehnično naprednim zmogljivim motorjem in komaj čaka, da lahko okusite njegove bučne vibracije. Izvedite več o tej igrači!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tiani 3 Black

    Tiani™ 2 Design Edition je nadgrajena različica z nagrado Red Dot nagrajenega masažnega aparata za pare, namenjenega ženskam, ki ga lahko nosijo med ljubljenjem.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy For Her Her Ultimate Pleasure Max Purple

    Her Ultimate Pleasure Max von Fantasy For Her združuje intimno prisesek z vibrirajočim jezikom za lizanje. Dolg, ozek, žametno mehak ročaj se lahko uporablja tudi kot vibrator. Odličen je za zunanjo stimulacijo, na primer med neverjetnim oralnim seksom in za globok užitek. Ekstra dolga cev na tlačilko zagotavlja več prostora med samostojno zabavo ali zabavo v dvoje!

    169 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Premium White-Gold

    Womanizer Premium je idealna kombinacija novih tehnologij in visokokakovostne zasnove. Tehnologija Pleasure Air stimulira klitoris brez stika - od supermehkega do supermočnega v 12 različnih stopnjah intenzivnosti. Z novo funkcijo avtopilota boste orgazem doživeli nepričakovano in na presenetljivo nov način. Ritem se spreminja z vsako uporabo. Pametna tišina zazna vašo željo. Womanizer Premium se zažene šele, ko se skoraj dotakne površine vaše kože. Zaradi tega ni le tišji za uporabo, temveč je vaše uživanje še intenzivnejše. Zaradi edinstvene obdelave je Womanizer Premium popolnoma vodoodporen.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Hugo 2 Remote Green

    HUGO™ 2 Remote izboljša daljinsko voden masažer prostate z 20 % večjo močjo in dvema motorjema v dnu in konico za stimulacijo presredka v prostati. Njegov značilni švedski dizajn se popolnoma prilega vsem anatomijam, medtem ko širši razpon nastavitev vibriranja zagotavlja več igralnega prostora za intimno raziskovanje.

    269 €

    199 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Tease Us Set Moxie & Bond Black

    Ali v vašem odnosu vlada pravičnost? Ta duo luksuznih spolnih igrač We-vibe ima nekaj za vsakogar! Bond vibrirajoči prstan zanj in Moxie panty stimulator klitorisa zanjo. Oba dela je mogoče upravljati s krmilnikom ali prek aplikacije. Dražite se in vznemirjajte kadarkoli in kjerkoli, ta predigra bo odlična!

    269 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love To Love WonderLover Iridescent Turquoise

    Love to Love's Wonderlover krši vsa pravila zahvaljujoč svojima dvema supermočema: plapolajočim dizajnom in osvetljenim zaslonom. V temi ali podnevi vam zasnova LED osvetlitve ozadja, tako estetska kot praktična, omogoča, da že na prvi pogled vidite, v katerem načinu ste.

    179 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Le Wand Die Cast Rechargeable Vibrating Massager Silver

    Naš nagrajeni vibracijski masažni aparat za polnjenje je pravkar dobil nadgradnjo. Rechargeable Vibrating Massager Le Wand Die Cast je zmogljiva, vsestranska palica z ojačanim kovinskim drogom za težke in močno ropotanje. Ta eleganten in eleganten masažni aparat z 10 hitrostmi vibriranja in 20 vzorci vibriranja je kot nalašč za tiste, ki želite svojemu uživanju dodati še nekaj več.

    249 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Revo Embrace Waterproof Remote Control Rotating Prostate

    Ni večje stave na užitek na moških občutljivih mestih kot Nexus Revo! Ta nov dodatek k veliki družini, polni kakovostnih in učinkovitih erotičnih pripomočkov, vam bo klasično prinesel največje zadovoljstvo. Ne gre samo za prostato, po kateri se bo prijetno vrtela, temveč tudi za jez, ki ga dražijo tresljaji, pa tudi za penis in moda, ki oprimeta elastične obročke.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Chorus Crave Coral

    Ali najdete najboljšo pomoč za svojo ljubezen? We-Vibe ima nekaj erotičnih opomnikov za pare! Refren vam bo poskrbel za udobno, nastavljivo, prilagojeno, vodeno (tudi z uporabo), njegove vibracije pa so tako opojne za oba partnerja, da si ne želita biti ljubljena brez njih. Pepel na naslednjo raven kot bedno življenje.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Mona 2 Pink

    Izboljšan G-spotter je boljši kot kdajkoli prej! V primerjavi s predhodnico ima Mona 2 2x več urina za intenzivnejšo stimulacijo. Poleg tega je Mona 2 100% vodoodporna.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Nova 2

    Doživite mešani orgazem - nova in izboljšana Nova se upogiba skupaj z vami in ohranja stalen stik s klitorisom, hkrati pa stimulira točko G.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Daring Danny eStim Vibrator Black

    Elektrostimulacijski vibrator vam bo omogočil, da boste hkrati uživali v vznemirljivi elektrostimulaciji v kombinaciji s klasičnimi vibracijami in tako resnično božali vse živčne končiče vaših intimnih delov. Ne boste potrebovali več kablov ali napajalnikov, saj bo Mystim Daring Danny kar sam trepetal za vas. Ima učinkovita prevodna področja in vas bo stimulirala tako v vagini kot na klitorisu v enem samem trenutku.

    169 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Kink Power Wand Ultra-Powerful Silicone Wand Massager Black

    Delujte čarobno. Povečali smo intenzivnost klasičnega masažnega pripomočka v obliki palčke in ga na novo oblikovali v barvah, ki so značilne za Kink.com, da bo moč v vaših rokah. Z vsestranskimi silikonskimi nastavki za zunanjo in notranjo stimulacijo ter številnimi hitrostmi in funkcijami je Kink by Doc Johnson Power Wand pripravljen na vsako zadovoljivo solo seanso ali draženje zvezanega partnerja.

    219 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Sync 2 Purple

    Bodite blizu drug drugemu. Res blizu. Skupaj uživajte v blaznosti. Eksperimentirajte. Imejte se radi! We-Vibe Sync, ki ga obožujejo po vsem svetu, je tukaj v novi, izboljšani različici, ki se bolje prilega, drži in povečuje uporabnost!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Ina 2 Purple

    Najbolje prodajani vibrator z dvojnim delovanjem za intenzivne užitke.

    219 €

    179 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Gigi 2 Pink

    GIGI™ 2 je izboljšana različica enega najbolj priljubljenih vibratorjev. Verjame se, da je GIGI najbolj pozitivno ocenjen aparat za stimulacijo intimnih G-točk, ki je bil zasnovan.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Elise 2 Black

    Vibrator s polnim telesom in svilnato gladkim zaključkom

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 309 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.