×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji

Elementi 65 do 96 od 560 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Paloqueth Best Friend Vibrator for Dual G-spot & Clitoral Stimulation Pink

    Želite doživeti nepozabne trenutke intimnega zadovoljstva, kadar koli želite? Predstavljamo edinstven vibrator znamke Paloqueth, ki vas bo navdušil s svojimi dvojnimi vibracijami in razkošnim dizajnom, ki mu ni para. Naj vas popelje v svet neomejenih užitkov!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Admiral Vibrating Captain 8" Blue

    Predstavljamo Admiral® 8” Vibrating Captain, neverjetno mehak in realističen dong, ki je vedno pripravljen na akcijo. Njegovo trdno in prilagodljivo konstrukcijo izboljša vrhunsko podnožje s priseskom, ki zagotavlja stabilnost in prostoročno uživanje med igranjem.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Dual Thrusting G-Spot and Clitoris Vibrator with Remote Purple

    Iščete nekaj, kar vam bo ponudilo popolno pozornost vam in vašim občutljivim predelom? Ta ljubki vibrator iz Paloquetha je tukaj, da vam zagotovi popolno zadovoljstvo in dih jemajoč užitek. Lahko vibrira z 9 načini vibriranja v domiselno oblikovani podlagi, ki bo stimulirala klitoris. A to še ni vse, saj lahko suva tudi v 3 načinih, suski pa se bodo osredotočali na G-točko. Ste pripravljeni na vznemirljive občutke?

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Pink Lady 2.0 Bullet Vibrator Rose Gold

    Ta roza-zlat vibrator je vrhunec elegance, s katerim boste zagotovo zasijali! Je polnilna, ima super zmogljiv motor in vam omogoča 10 načinov vibriranja. Poševna konica olajša vstavljanje in ciljanje ter je tako lepa, da je primerna tudi kot seksi luksuzno darilo.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Rechargeable Prostate Stimulator 590002

    Očarljiv stimulator prostate s popolno premišljeno obliko. Ne bojte se, da mu zaupate najbolj občutljivo mesto na vašem telesu in se pustite, da vas ponese v najbolj intenzivno orgazmično nebo. Izberite enega od 9 načinov vibriranja in udobno napolnite svojo igračo prek kabla USB. Rebel stimulator je izdelan iz visokokakovostnega silikona in ABS, ne vsebuje ftalatov, skladen z EU REACH in je zato popolnoma varen za telo.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Le Wand Ripple Weighted Silicone Attachment

    Silikonski nastavek za masažno glavo Le Wand za ponovno polnjenje. S tem nastavkom dodajte novo dimenzijo svoji najljubši napravi in uživajte v očarljivih občutkih, ki vam jih bo prinesla stimulacija tako občutljive točke G ali P.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ibiza Anal Massager Remote Control 11x4cm Black

    Počitnice na Ibizi so lahko v različnih oblikah, vendar je najbolje, da o njih razmišljate kot o vznemirljivem potovanju s tem stimulatorjem prostate in presredka! Ima lepo obliko za udobno ciljanje na točko P in teksturiran del na zunanji strani ramena za draženje presredka. Njegove funkcije so priročno izbrane z daljinskim upravljalnikom, ki ga lahko obdržite ali zaupate svojemu sodelavcu!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • 80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cleopatra Secret Pleasures Wand Massager Black

    Razkošen užitek? Ja! Masažna glava iz kolekcije Cleopatra bo na vaši nočni omarici izstopala zaradi kombinacije črnega mehkega silikona in bleščečih kamnov z zlatimi robovi, s katerimi boste preklapljali med 10 načini vibriranja. Igrača lahko s svojo gibljivo glavo razveseli ne le vaše intimne kraje, ampak tudi utrujene mišice po vsem telesu. Naredi to razkošno, zaslužiš si!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Goddess Collection Ares

    Igre v paru in solo za vse vaše občutljive točke! Ta prilagodljivi vibrator se prilagodi vašim željam in vam vsakič ponudi drugačen užitek. Opremljen je tudi z daljinskim upravljalnikom, ki vam omogoča izbiro med 7 vzorci vibriranja in 3 hitrostmi v 2 motorjih, enega v konici in drugega v dnu. Igrajte se z njim kot dvojnim stimulacijskim vibratorjem ali ga povabite k ljubljenju in ne bo vam žal!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Vibro Angel Black

    Stimulator domiselno in premeteno zasnovan za stimulacijo najbolj občutljivih mest moškega. 2 močna motorja z 10 funkcijami vibriranja in tapkanja zagotavljata vznemirljivo stimulacijo penisa, testisov in presredka

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Martinella Double Tongue Cliris Stimulator and Thrusting Egg Pink

    Se želite počutiti kot kraljica in uživati v lastni spolnosti in globoko prijetnih občutkih? Z Martinello za to ne boste potrebovali nikogar drugega! Njegova ljubka vrtnica bo božala vaš klitoris, medtem ko bo vibrirajoče jajčece z druge strani raslo v vaši nožnici. Uživajte v 10 načinih vibriranja in 10 razburljivih načinih potiska!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Big Heat Warming G-Spot Vibrator

    S svojim globokim silikonskim ročajem je Big Heat resnično vznemirljiva igrača. Toplotna stimulacija zagotavlja realistične občutke blaženosti, ki bodo zagotovo zadovoljili vašo domišljijo. Globoko prodorne vibracije bodo segrele vašo točko G in vam pomagale doseči zadovoljstvo, ki si ga želite.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dual Kiss Black

    Model Dual Kiss vas bo navdušil s kombinacijo preizkušenih tlačnih valov, vibrirajoče vodilne gredi in možnosti nadzora aplikacije. Celoten dizajn dopolnjuje prijeten, nežen, mehak silikonski in vodoodporen dizajn.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Bill Purple

    Če so se stvari v spalnici nekoliko ohladile, je Bill tisto, kar potrebujete. Stimulator za pare, ki je drugačen. Poleg 12 funkcij vibriranja in daljinskega upravljalnika za večje udobje, ima dodaten stimulator klitorisa z zajčjimi ušesi, ki vas bo pustil brez besed.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Petite Wand Purple

    Kompaktna naprava za masaže in stimulacijo!

    57,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Anal Fantasy Elite Remote Control P-Spot Pro Black

    Če želite v svojih analnih igrah doživeti bolj intenzivne občutke, ne smete zamuditi tega edinstveno zmogljivega stimulatorja prostate Anal Fantasy Elite Remote Control P-Spot Pro. Narejen je iz higienskega in visokokakovostnega silikona (Elite Silicone), je polnilni in predvsem ergonomsko oblikovan tako, da vam zagotavlja ne le udobje, ampak predvsem zadovoljstvo. Prepustite se dih jemajočim funkcijam, neverjetnemu vznemirjenju in eksplozivnim orgazmom.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • InToYou Moove Massage Wand with 2 Powerful Motors Silicone Black

    Ali želite uživati v svoji spolnosti? S to masažno glavo iz kolekcije Moove bo to najlažje in najbolj prijetno. Z njim lahko uživate v 10 funkcijah vibriranja, s katerimi lahko uživate v intimnih delih ali masirate mišice kjerkoli na telesu. In to še ni vse, igrača vam ponuja vibracije tudi z druge strani! Privoščite si intenzivna in razburljiva doživetja z vibracijami!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • SilexD Model 1 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 8" with Remote Flesh

    Hrepenite po nepotvorjeni in pravi zabavi? Odkrijte neverjetno lep in realističen dildo Silexd z močno funkcijo vibriranja, ki se upravlja preko daljinskega upravljalnika. Izpolnite svoje najgloblje sanje, žalosti in želje z realističnimi sanjskimi vibratorji!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Javida 3 Function Vibrator with Bendable Arm Purple

    Fleksibilni 3-funkcijski vibrator JAVIDA intenzivno razvaja vagino z vibracijami in potisno funkcijo, klitoris pa stimulira tudi udarni impulz. Dvojni užitek za dvojne vrhunce!

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Penguin Holiday Edition

    Potopite se v blaženost z našo Penguin Holiday Edition! Ta priljubljeni vibrator Satisfyer s tlačnimi valovi, ki je vedno pripravljen na priložnost, je oblekel svojo praznično obleko, da vam dvigne razpoloženje. Bodisi kot poslastica zase ali kot darilo za koga drugega – Satisfyer Penguin Holiday Edition je tukaj, da izpolni vse vaše želje.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Black

    Ste pripravljeni na nov val užitkov? Tu je Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovejša izdaja ikoničnega Satisfyer Air Pulse! Izstopa z edinstveno tehnologijo Liquid Air, ki ustvarja občutek čutnega navala vode. Veselite se 11 načinov tlačnih valov in 12 programov vibriranja!

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Top Secret+ Pink

    Skrivnost, ki je ne bi smeli več prejeti ... Prenosni vibrator Top Secret + ima ravna, ergonomska tla, ki omogočajo maksimalno udobje in tudi rebrasto površino za stimulacijo klitorisa.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Wine Red

    Ste pripravljeni na nov val užitkov? Tu je Satysfier Pro 2 Generation 3, najnovejša izdaja ikoničnega Air Pulse Satysfierja! Izstopa z edinstveno tehnologijo Liquid Air, ki ustvarja občutek čutnega navala vode. Veselite se 11 načinov tlačnih valov in 12 programov vibriranja!

    119 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Love Triangle Black

    Naš ljubezenski trikotnik združuje preverjeno tehnologijo Air-Pulse z globokimi vibracijami in gladko silikonsko glavo. Praktična kapica zagotavlja higienično in diskretno shranjevanje, tudi na poti.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Triple Lover Pink

    3 motorji, 2 funkciji, velika moč: spoznajte Satisfyer Triple Lover! Čudovito ljubezenski igralec lahko uporabi kot zajčji vibrator za intenzivno stimulacijo G-točk in klitorisa ali kot masažer za čutno masažo celega telesa.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • SilexD Model 1 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 8.5" Pink

    Toda ali morate biti zadovoljni s svojo družino? Izkusite neverjetno lepilo in realističen dildo Silexd z možnostjo vibriranja. Na površini je dildo sprejemljiv mehak in avtomobilski ključ, četrtina pa je kot pokončna erekcija. Izpolnite svoje najgloblje zaničenosti, žalosti in želje z realističnim dildom na sani!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream King Cock 10" Vibrating Cock with Balls Brown

    King Cock 10 ima izjemno močan odstranljiv prisesek, ki se prilepi na skoraj vsako površino. Čeprav vibrira in so te igrače običajno občutljive na vodo, lahko King Cock 10 brez skrbi vzamete s seboj pod tuš, masažno kad, kopalno kad ali ribnik.

    80,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Butterfly Remote Venus G Pink

    Pripravite se na to, da vas bo Venus Butterfly Silikonski daljinec Venus "G"™ potisnil v svet stimulacije s popolnim stikom. Zdaj svetovno znana kolekcija Venus Butterfly je to ponovno storila z intimno obliko, prilagodljivim masažnikom točke G in 12 intenzivnimi funkcijami vibriranja. Razprite krila in dražite na poti z osupljivim daljinskim upravljalnikom z dosegom do 10 m!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Pink

    Za prijeten seks sam ali s partnerjem ne potrebujete več Tinderja. Bruno by Intense je vodoodporen, zmogljiv, z mehko teksturo, ki vas vabi k razvajanju, da povečate užitek pri drgnjenju, in opremljen z dvema motorjema namesto enega za dvojno stimulacijo brez primere, je vibrator za pare z daljinskim upravljalnikom, ki vas bo zbližal. Kot safari po savani

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love to Love Fireball Body Massager & Vibrator Plum

    Pustite se razvajati s tem priročnim maserjem in vibratorjem v enem. Razveselila vas bo s pomočjo čutnih valjčkov, zaradi katerih bo v vašem telesu vzbujala užitek. Želite več? Vibrator iz drugega dela vas boža na najbolj občutljivih mestih, točno tam, kjer se nahaja G-točka. Uporabite Fireball za sprostitev mišic in lajšanje bolečin po telesu, pa tudi za vznemirljivo zadovoljstvo.

    139 €

    52,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Action Vinca Triple Function Vibrator with Clit Hitting Ball & Thrusting Purple

    Vinca se pridruži družini Action kot trifunkcijska igrača, opremljena z najnaprednejšo tehnologijo na trgu. Orgazem v manj kot minuti, užitek je zagotovljen.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 560 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.