×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji

Elementi 65 do 72 od 72 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Evolved Pink Dragon Pink

    Zajahajte zmaja, da zadovoljite svoje končno iskanje užitka! Izkusite več občutkov hkrati z zaobljeno, ukrivljeno glavo z G-točko, ki se vrtinči in vrti na vrhu vibrirajoče, potisne osi. Z lahkoto primite teksturiran ročaj, medtem ko krepite vibracije v upogljivem stimulatorju z njegovim togim jezikom, ki je zasnovan za pošiljanje vaših očaranih fantazij čez vrh.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NU Sensuelle Libi XLR8 Vibe Pink

    Se sprašujete, kaj lahko pričakujete od tega vibratorja? Odgovor je preprost – slastni orgazmi zaradi stimulacije G-točke! Senzualno lahko vibrira pri 12 hitrostih, najboljši del pa je, da je izjemno prilagodljiv, kar zagotavlja, da se boste zagotovo dotaknili G-točke.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Revel Fae Teal

    Se ne morete odločiti, katero erotično igračo izbrati iz naše bogate ponudbe? Navijamo za ta večnamenski šik! Zmore veliko, lahko ga uporabljate kot masažno glavo za intimne dele ali utrujene mišice po celem telesu, v naglavnem delu boste našli odprtino za stimulacijo klitorisa s pulzirajočim zrakom in ne smemo pozabiti na drugi konec, ki vas bo navdušil s funkcijo udarca! Hočeš vse!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gender X Body Kisses

    Pustite se razvajati s to edinstveno igračo za sesanje! Ima mehko gibljivo odpiranje in okusen 7-stopenjski sesalni motor. Zaljubite se v občutek, ko ste obdani s kremasto mehkim silikonom, ali pa obrnite igračo in se prepustite tresljajem z drugega konca! Medtem ko je način sesanja vklopljen, hrbtna stran valovi noter in ven v resnično neustavljivem ritmu.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Inmi Pose Plus 10X Pulsing Bendable Silicone Vibrator Purple

    Vsi radi imamo izbiro in ta edinstveni vibrator vam bo dal izbiro vsakič, kako se boste z njim igrali. Je čudovito ergonomičen in predvsem prilagodljiv. Zahvaljujoč gibljivemu osrednjemu delu ga lahko prilagodite tako, da vas boža od zunaj in znotraj, ali pa ga uporabljate samo z ene strani in z njim dražite klitoris ali G-točko. Odkrijte 5 hitrosti pulziranja "delnega udarca" in 10 nastavitev vibriranja.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Triple Ecstasy Grey

    Sanjate o divjih fantazijah s pregrešno močno igračo, ki ne bo pozabila na vaše občutljive točke? Potem je Triple Ecstasy pravi za vas. Gre za trojni vibrator s pulzirajočo točko za G-točko, vibrirajočimi kroglicami za anal in vibrirajočimi ušesi za klitoris. Doživite užitek kot še nikoli!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Panty Vibe with Remote Control Black

    Vaš najboljši Big O prihaja iz močnih, krčečih mišic! Uporabite elektrostimulacijo za doseganje želenih rezultatov v spalnici! Z e-stimulacijo, ki cilja na vašo G-točko in kontrakcijske mišice, dobite igračo, ki stimulira iste mišice, ki povzročajo orgazem! Uživajte v užitku, kakršnega še niste poznali!

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Lily 3 Personal Massager Dark Plum

    Nova zvezda med vibratorji je rojena, ime ji je Lily 3, z njo pa lahko slavite svojo spolnost! Primerna je za vse priložnosti, bodisi sama ali v paru, navdušila pa vas bo z ekskluzivno ceno, ki je ob praznovanju 20. obletnice blagovne znamke Lelo. Izbirajte med 10 močnimi nastavitvami vibriranja in uživajte v diskretnih in nepozabnih orgazmičnih izkušnjah!

    169 €

    83,90 €

    Ni na zalogi

Elementi 65 do 72 od 72 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.