×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji

Elementi 97 do 128 od 348 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Dream Toys Red Revolution Hera

    Že dolgo je znano, da je številka 3 čarobna in čarobna in s tem vibratorjem Revolution Hera bo prišlo do trojne stimulacije! Je čudovito fleksibilen in pripravljen hkrati ugoditi vaši točki g, analu in klitorisu. Uživajte v mehkobi kakovostnega silikona, moči natančno usmerjenih vibracij in nezemeljskem užitku skozi edinstveno trojno stimulacijo!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy For Her Finger Vibe Purple

    Kaj je njena najbolj vroča skrivnost? Prstni vibrator, ki ga zmore v postelji, raje pa ga uporablja kot spremljevalca v čipkastih spodnjicah. Gladki silikon je popolnoma udoben za njeno telo in motocikel posluša njen klitoris. Njeno srce bije hitreje, njen prst pritisne gumb in poveča intenzivnost vibracij.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Woomy Gili-Gili Vibrator with Heat Purple

    Uživate v raziskovanju vznemirljive igrivosti? Kolekcijo Woomy sestavljajo očarljive igrače iz visokokakovostnih materialov, ki se ponašajo z zabavnim in elegantnim videzom ter najboljšimi lastnostmi. Kolekcija Woomy vključuje ta očarljivi vibrator za hkratno stimulacijo G-točke in klitorisa. Uživajte v dotiku mehkega silikona in tudi v prijetni toploti, saj se vibrator segreje do 40°C!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys 2 Function Bendable Licking Vibe Purple

    Dajalec užitka s funkcijo lizanja.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel P-Spot Vibrator Black

    Za intenzivne užitke v zadnjem predelu!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Orca

    Ali je čas za zamenjavo pingvina? Prihaja njen elegantni naslednik, ki vas ne bo razočaral tako kot vse Satisfyer igrače. Ima igriv dizajn in dovršene funkcije: vibriranje in ikonično funkcijo utripanja zraka, ki bo nežno ali intenzivno božala vaš klitoris. Izbirajte med 12 nastavitvami vibriranja in 11 jakostmi tlačnih valov!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator Wine Red

    Zahvaljujoč praktičnemu magnetu se model Sexy Secret diskretno drži v spodnjicah in s svojo ergonomsko obliko in intenzivnimi tresljaji stimulira klitoris. Pripomoček dopolnjujeta prijeten in nežen silikon ter možnost upravljanja preko aplikacije Connect.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Intense Pleasure Kit

    Komplet poln užitka! Evolved Intense Pleasure Kit je nabor 8 komponent, ki bodo zagotovile, da bodo vaše erotične igre, solo ali v paru, dobile novo in veliko boljšo raven. Venerine kroglice, analni čep, vibracijski obroč in vibrator s 4 nastavki, vse v romantično roza barvi.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FeelzToys Clitella Oral Clitoral Stimulator Purple

    Stimulacijo klitorisa in predvsem oralnega seksa bi naredila ženska v raju, nič manj. Dame bodo porabile čim več in dale spodbudo s pomočnikom, ki bi opravil delo, ki pa je ta dan mirno in vsi imajo malo pomoči. Spoznajte Clitello, stimulator klitorisa, ki izvaja oralni seks, ki vključuje različne nastavitve in ima različne stopnje.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Love Me Blue

    Vibrator rabbit Love Me ponuja neomejen užitek zahvaljujoč dvojni stimulaciji. Dva močna motorčka razvajata klitoris in pika! Za razliko od drugih vibratorjev podobnega tipa je Love Me edinstven v tem, da ponuja izboljšano stimulacijo od zgoraj, namesto od spodaj. Ročica za klitoris je prijetno ukrivljena in valovita, tako da lahko z njo uživate v maksimalnih užitkih!

    80,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Vibes Petting Hippo

    Hip, Hippo, hura! Ta dobro uglašen posteljni spremljevalec komaj čaka, da se s svojim radovednim gobcem odpravi raziskovat vaše najbolj občutljivo mesto. Njegovih 12 vznemirljivih programov vibriranja, čutno nagnjena voluminozna konica in prožno telo so tudi dober razlog za vas, saj ta ljubki vibrator za točko G stimulira vaše svetišče kot noben drug. Njegov praktičen varovalni obroč z vgrajeno nadzorno ploščo vam omogoča intuitivno izbiro vaše najljubše vrste vibracij s pritiskom na gumb, medtem ko tega divjega "povodnega konja" držite pod nadzorom - tudi med posebej mokrimi zabavami.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Tongue Tied Vibrator Black

    Ti je najbolj všeč, ko ti gibčen jezik neguje klitoris? Zdaj lahko uživate v tej spodbudi, kadarkoli se vam zahoče. Tongue Tied Vibrator posnema občutek lizanja z jezikom, njegov priročen silikonski jezik pa je shranjen v etuiju, ki se popolnoma prilega vaši dlani. Teksturiran jezik se ne bo nikoli utrudil in vedno boste imeli na izbiro 10 čudovitih načinov vibriranja!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • InToYou Ünihörn MaryGold Up&Down Thrusting Vibrator Red

    Želite odkriti novo raven užitka? Preizkusite vibrator Marygold, ki prinaša užitek brez primere in je poleg tega precej kompakten, zaradi česar je idealen za potovanja. In kaj lahko stori? Očarala vas bo pristna funkcija potiska gor in dol, zato uživajte!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Prostate Massager

    Naj se ta stimulator vrti v vašem anusu, se igra z vašo prostato in vam pokaže nebesa, imenovana orgazem.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations Long John Skin

    Long Johny ali dolgi Jan je nepremočljiva bodica dolga 20 cm! Pustite ga, da lebdi v vašem anusu ali vagini in dodajte čim več moči. Ponuja vam 3 hitrosti prenapetosti in 7 hitrosti vibracij!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream King Cock 8" Vibrating Cock 20cm

    Najbolj realističen vibrator, kar jih je svet kdaj videl! Vsaka žila, vsaka kožna guba, vsaka guba, čisto vse je ročno modelirano natančno tako, da v končnici povsem pristno ustreza realnosti. Uživajte v ameriški kakovosti, ki jo zagotavlja blagovna znamka Pipedream, in dodajte vzdušje svojim razburljivim igram.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Otouch Yu Vibrator

    Ko gre za iskanje spolnega užitka, so naši prsti najpogosteje uporabljen del telesa. Pogosto uporabljamo prste za božanje, pritiskanje in celo vstavljanje ter draženje občutljivih točk našega telesa.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Urban Flamengo Pulsating G-Spot Vibrator Pink

    Povečajte užitek s FLAMENGO – čudežem v obliki črke L, zasnovanim za pulziranje točke G in stimulacijo klitorisa. Ker jo je mogoče nositi tudi kot hlačke, ta vsestranska igrača kadar koli podžge strast. Doživite simfonijo občutkov, oblikovanih tako, da ugodijo vsaki vaši želji. Sprostite intimno blaženost s FLAMENGO in odkrijte brezmejno zadovoljstvo.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Dual Vibrator Petit Pink

    Vibrator za veliko različnih užitkov po neprekosljivi ceni! Je prijetno mehka, domiselno ukrivljena in ima značilen zaključek za natančno stimulacijo g-točke. Njegovo telo je rahlo valovito, kar omogoča draženje klitorisa ali analnega dela. V njem sta 2 zmogljiva motorja z ločenim upravljanjem, ki ponuja 10 načinov vibracij in 5 hitrosti. Držite ga za praktičen ročaj in delajte, kot potrebujete.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vulva Lover 2 White

    Ljubite svojo vulvo in imeli boste radi sebe! S čudovitim stimulatorjem Vulva Lover se boste potopili v povsem nov stavek blaženosti. Zato ne čakajte več in se zaljubite v popolno stimulacijo vibracij in tlačnih valov.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Prostate Massager

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi pripomočki znamke Fifty Shades! Ta relativno majhen stimulator prostate bodo cenili predvsem začetniki, pa tudi bolj izkušeni ljubitelji. Idealen je za uverture in solo igre, med katerimi vam ponuja 15 vibrirajočih vzorcev in 5 stopenj intenzivnosti. Uživajte v njegovi mehki silikonski površini in se prepustite vznemirjenju, povezanemu z notranjo masažo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shequ Austin Double Dildo with 20 Vibration Modes Skin

    Sanjate o realističnem vibratorju in hrepenite po vznemirljivih vibracijah? Spoznajte Austina! Njegova očarljiva pristna oblika vas bo popolnoma očarala in kaj več, ko začnete odkrivati 20 načinov vibriranja. Poleg tega bo Austin zaradi krajše naramnice božal vaš klitoris, moč tresljajev pa lahko določite preko daljinskega upravljalnika. Vibrator pritrdite s končnim priseskom na gladko površino in uživajte v prostoročni vožnji.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vibes Magic Bunny

    S tem kompaktnim silikonskim ojačevalcem dobre kakovosti Satisfyer Vibes pripravi res srčkano presenečenje. Magic Bunny vas bo s svojimi čarovniškimi triki v obliki hkratne stimulacije G-točke in klitorisa pripeljal do neslutenih orgazmov. Morda je videti majhen in nedolžen, a za njegovimi ušesi se skriva polna zajčja moč, ki vas očara z 2 neverjetno zmogljivima motorjema in 12 programi vibracij! Kakšno čudovito naključje, da je Magic Rabbit zaradi svoje kompaktne oblike tudi idealen sopotnik na potovanju. Morda ga ne boste pričarali iz klobuka, lahko pa ga preprosto potegnete iz torbice, ko boste naslednjič okusili.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Paloqueth Little Whirlwind Thrusting Realistic Dildo with Remote 22cm Skin

    Kar je resnično impresivno, je, da se je potiskanje počutilo skoraj enako kot stvar ture, vibracija 7 je močna in je združena s funkcijo suskanja 5, zaradi česar je bolj prijetno in je vsaka izkušnja bolj edinstvena. Prav tako je zelo dober za vadbo globokega grla in se dobro obnese kot praktična igračka za igranje odraslih s pripenjanjem dong/solo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Ford Turquoise

    Zagotovljen klitoralni orgazem? Samo setev! Ni pa stimulator v stilu "prize", je polnilec za nadgradnjo iF Design Award 2018 in prepričani ste, da bo vaš klitoris razumel. Njen mehki silikonski ustnik mu je nato ponudil 12 setvenih operacij in ga naredil tako dolgo, dokler ni mogel. Razveselite svoje biserske težave zaradi neverjetne stimulacije!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dual Crush

    Model Dual Crush združuje vznemirljivo tehnologijo tlačnih valov z ukrivljeno, vibrirajočo gredjo iz fleksibilnega silikona. Tako klitoris kot točko G je mogoče stimulirati z intenzivnimi vibracijami prek intuitivne nadzorne plošče.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Simplicity Geron Anal vibrator Black

    Je analna stimulacija vaša najljubša zabava? Geron bo vaša najljubša seks igrača! Ima ergonomsko obliko in 10 načinov intenzivnih vibracij. Njegova površina je narejena iz mehkega silikona in zahvaljujoč USB polnjenju bo v vsakem trenutku pripravljen izpolniti vaše želje. Dotaknite se prostate in eksplodirajte od blaženosti.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy Trinity 3 Grey

    Satisfyer Curvy Trinity 3 iz silikona s 3 motorji bo razvil vse vaše erogene stožce: uporabite ga lahko kot vibrator za prilagajanje, vibrator tlačnih cilindrov ali vibrator G-točkov za največjo raznolikost v času, ko ste ženska.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Xocoon Heartbeat Pulsating Stimulator Red

    Doživite močne in intenzivne orgazme s pulzirajočim in vibrirajočim stimulatorjem srčnega utripa, bodisi sami ali s partnerjem. Ta igriv stimulator ima dve osupljivi funkciji: vibracije masirajo zunanje sramne ustnice, medtem ko pulzirajoča funkcija klitorisu zagotavlja takojšen in blažen užitek. Pripravite se na osupljiv orgazem in če postane preveč intenziven, lahko funkcije uporabite ločeno.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Sweet Treat Pink-Brown

    Doživite popolnoma nov občutek navdušenja. Vrtljiva mehka silikonska rebra zagotavlja nežno, a intenzivno draženje klitorisa. Če želite pomnožiti svoj užitek, samo uporabite svoj najljubši mazalni gel in se odpravite na potovanje do edinstvenega vrhunca.

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Violet

    Odkrijte največjo razburljivo vsestranskost s Satisfyer Curvy Trinity 2! Ponujal vam bo 3 motorje in 2 funkciji z ločenimi kontrolami. Razvaja tako klitoris kot G-točko in lahko uporablja tlačne valove in vibracije.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Elastic Joy Violet

    Model Satisfyer Elastic Joy je opremljen z 2 motorjema in živahnim vzgonom, zato ga je mogoče uporabljati v različnih oblikah. Uporabljeni so bili kot partnerski vibrator, erekcijski obroč in aplikacijski vibrator - Elastic Joy je pripravljen na vse.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija

Elementi 97 do 128 od 348 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.