×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji

Elementi 97 do 128 od 403 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Blush Impressions N5 Crimson Red

    Ta rdečelaska vam bo zlomila kolena zaradi močnih tresljajev, svilnato gladke površine in možnosti priklopa na trak. Njegov močan motor je opremljen s 5 nastavitvami vibracij s 5 ritmi in je polnilni. Močna končna priseska se bo prilepila na vsako gladko površino, v kateri boste uživali predvsem v kopalnici, saj je igrača vodoodporna.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Coup!es Choice Wand Vibrator with 3 Attachments Black

    Za neprekosljivo pomirjujočo ali intimno masažo solo ali v paru. Ta vibrator za masažno glavo z možnostjo polnjenja je opremljen s 3 priročnimi nastavki. Ima prijetno prožno in močno vibrirajočo glavo, ergonomsko obliko in dolg ročaj, tako da lahko udobno dosežete vsa mesta, ki jih želite masirati ali prositi. Izbirajte med 3 nastavki in uživajte po svojih željah.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sona Pink

    Spoznajte Sono, brezkontaktni stimulator klitorisa, ki v tem mestu prevzame 75 % več poskusov živali kot drugi igralci, ki so bili premagani. Sona vam bo pokazala novo dimenzijo orgazma, ki bo intenziven, bleščeč in prepričljivo sprejemljiv. Sona vas na prvi pogled očara s svojim očarljivim dizajnom, ki je narejen iz enega kosa silikona, je eleganten, vodoodporen in tudi čudovit in eleganten, kot ga poznate.

    229 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Couture Front Row purple

    Naj vas zapelje klasična eleganca!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Goddess Collection Zephyros

    Čudovit vibrator iz resnično božanske kolekcije Goddess! Ta dude je narejen iz tako imenovanega tekočega silikona, ki je najboljši, predvsem pa najmehkejši, telesu varen material, kar jih je svet kdaj videl. V sebi skriva 2 močna motorja, od katerih eden misli tudi na klitoris. Izbirajte med 3 stopnjami nenehnih vibracij in 7 ritmi ter si privoščite razkošen užitek.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Pink Sunset Wand Vibrator

    S svojim lahko berljivim digitalnim zaslonom ponuja masažna palica Pink Sunset iz You2Toys najboljši nadzor za sproščujoče masaže in ciljno stimulacijo. Vedno imate natančen pregled nad 10 načini vibriranja, njihovimi 4 jakostmi ter življenjsko dobo baterije in časom delovanja.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tracy's Dog Beta Rabbit Vibrator 3in1 Purple

    Kaj pa stimulacija 3 v 1 s to kakovostno in prijetno igračo? Mislimo, da bi bil to en velik ACH! Beta Rabbit je vibrator, ki skrbi za G-točko in klitoris hkrati. Ponudil vam bo 10 načinov zibanja, spremenljive vibracije in funkcije sesanja klitorisa. In rezultat? Dih jemajoč orgazem!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Wand

    Zbirka erotičnih igrač Impulse Intimate je tu, da vas loči od preizkušenih vibracij, pa tudi od močno izboljšanih funkcij elektrostimulacije. Na ta način vam bo vibrator ponudil 5 bolečih akcij električne stimulacije in 7 vibracij s fiksnim nadzorom. Uživajte v življenju z elektrodestrukcijo!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adam & Eve The Dual End Twirling Wand Purple

    Iščete nekaj ljubkega in pametnega hkrati? To ni samo vibrirajoča glava, je igrača osupljive kakovosti z 2 uporabnima koncema. Uživali boste v močnih vibracijah na eni strani in v vznemirljivih toplih vrtenjih na drugi strani. Gladka glava ne bo razveselila le občutljivih predelov, ampak tudi otrdele mišice kjerkoli na telesu. Drugi konec skrbi za vagino, je prijetno ogret, vibrira in se vrti, kar obljublja popolno blaženost.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Royals The Queen Thrusting Rabbit Purple

    Se želite počutiti kot kraljica? Zato izberite kralja med vibratorji! Ta skriva 2 zmogljiva motorja, ljubi klitoris z tresljaji in hkrati čutno dodaja. Pustite se, da vas boža svilnato gladek silikon in odkrijte 10 vznemirljivih nastavitev udarcev in tresljajev!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alpha-Pro 10X P-MASSAGE Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Pustite se napolniti in uživajte v občutku, ko se vaša prostata intenzivno zgladi s popolnoma natančnim gibanjem majhne kroglice. In želiš še kaj več? Za 10x P za vas tudi čutno vibrira s hitrostjo, ki jo izberete z daljinskim upravljalnikom. Zato naj vaša prostata ne čaka dolgo.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • InToYou Priya Vibe with Flipping Movement Tongue Purple

    3 zmogljivi motorji, ki bodo kot 3 orehi za Pepelko izpolnili vaše najskrivnejše sanje! To je Priya, močan vibrator z neverjetno prijetnimi funkcijami. Lahko vibrira s 7 funkcijami in se osredotoči na notranji del nožnice in klitoris. Najboljši del pa je "notranji jezik", ki s svojim gibanjem poskrbi za impresivno in dih jemajočo stimulacijo, saj je na konici čudovito prožen, mehak in teksturiran.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Xocoon Heartbreaker 2-in-1 Stimulator Red

    Zlomljeno srce je lahko včasih zelo lepo, ne verjameš? Ta edinstven užitek v obliki srca ni primeren samo za tiste, ki imajo trenutno srce iz dveh polovic. Odprite ga in odkrijte zapeljive mikrovibracije in neprekosljivo funkcijo lizanja!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tardenoche Six-In-One Vibrating Bullet & 6 Silicone Accessories Kit Black

    Si želite v spalnici doživeti nekaj novega, pa ne veste kaj? Komplet šest v enem je odlična rešitev.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Anya Heating Vibrator

    Spoznajte Anyo, močan vibrator s funkcijo ogrevanja. Zaradi srednje velikosti se bo udobno prilegal vaši roki in z njim boste ciljali na vsa pomembna mesta. Anya združuje priljubljene lastnosti, prvovrsten silikonski material najvišje kakovosti in sodoben dizajn. Ponudil vam bo vse, kar si vsaka ženska želi, okusno, diskretno in učinkovito.

    139 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tardenoche Angus Vibrator with Thrusting Movement 2 Motors Silicone Black

    Vaš novi najboljši prijatelj za samotne večere! Angus je senzualni vibrator s šok funkcijo in 2 močnima motorjema, s katerima lahko popolnoma uživate v svojem orgazmičnem potencialu. Ponudil vam bo 8 načinov vibriranja in 8 načinov udarca in ne samo to, zahvaljujoč traku boste uživali tudi v stimulaciji klitorisa. Uživajte v neverjetnih lastnostih, mehkem silikonskem materialu in moči 2 močnih motorjev.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pantyrebel Tanga Vibrator Black

    Imate v javnosti razburljivo opustošenje? Nosite te dele zapletov, kjer ste slišali polna goriva in v njih poiščite vibrator. Potem bodo vagoni uničeni! Ali ga želite dati svojemu partnerju in ga pustiti izpod nadzora tistega elegantnega črnega glasbenika v vašem spodnjem perilu?

    87,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Panthra Zuna Couples Vibrator

    Elegantna in navihana igrača za strastne pare, ki želijo uživati v še intenzivnejši ljubezenski izkušnji! Zuna je parni vibrator, ki bo med seksom spodbudil oba partnerja hkrati. V paketu boste našli tudi očarljivo leopard vrečko, v katero lahko shranite igračo ali jo nosite kot vrečko za ledvice. Uživajte v 7 vzorcih vibracij in 3 hitrostih, ki bodo navdušile točko G, klitoris in penis.

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Good Vibes Only Aida Wand Massager Turquoise

    Ni nujno, da so vibrirajoče glave težke in velike, da bi izpolnile svoj namen, in Aida je dokaz za to. Ta majhna svilnato mehka vibrirajoča glava vam bo zagotovila 10 močnih načinov vibriranja, udobno se bo prilegala vaši roki, zahvaljujoč vodotesnosti pa bo šla z vami v kopel ali prho.

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Chisa Kissen Glitz Vibration + Thrusting Dual Orgasm Vibrator Red

    Iščete kakovostno spolno igračo z dih jemajočimi funkcijami? Z veseljem vam predstavljamo vibrator Glitz, ki vas ne bo očaral le s svojimi 10 načini vibriranja in 9 načini udarca. Uživajte v čutnem dotiku mehkega silikona in domiselni obliki s krmilniki na koncu gibljivega "repa".

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hueman Outer Space Vibrating Anal Plug

    Doživite odlično analno stimulacijo s tem elegantnim vibrirajočim analnim čepom iz kolekcije Hueman! Narejen je iz mehkega, udobnega silikona in vam ponuja 10 različnih nastavitev vibracij. Je domiselno ukrivljen, da se dotika prostate, njegovo telo s 3 kroglami pa vas bo navdušilo med vstavljanjem in odstranjevanjem.

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Powerful Vibrator Pink

    Ekstra močne vibracije za zunanji in notranji užitek! Ta nepogrešljiv roza močan vibrator znamke Sweet Smile vas bo navdušil s svojim realističnim dizajnom, ki neposredno spodbuja prijetne erotične igre. Glavica bo skrbela za točko G, njegova moda pa bodo ugajala klitorisu. Prisesek pritrdite na gladko površino in uživajte v brezročnih užitkih.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics French Kiss Elite Lover Black

    Prepustite se očarljivim užitkom French Kiss™ Elite Lover in se pustite popeljati v svet ultimativne ekstaze. Ta zapeljiva utripajoča zbadljivka je zasnovana tako, da podžge vaše želje in prebudi vaše čute. S svojo vibrirajočo in vrtečo se kroglo ponuja 10 mamljivih funkcij vibriranja, pulziranja in stopnjevanja, kar vam omogoča odkrivanje novih ravni užitka.

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Pink

    Uživajte v glasbi. Da, prav ste slišali, tako igračka vibrira v ritmu glasbe in tako daje vašim najljubšim pesmim in poslušanju le-teh popolnoma novo in predvsem vznemirljivo dimenzijo. Samo priključite kabel na predvajalnik ali mobilni telefon. Ali pa uživajte brez glasbe in izbirajte med 7 prednastavljenimi vzorci vibriranja.

    179 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Engily Ross Odry Vibe with Thrusting & Swinging Movement Red

    Odry je vibrator, ki ima teleskopsko funkcijo gor in dol, oscilacijsko funkcijo in stimulator klitorisa, užitek pomnožen s 3.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • InToYou App Series Ascen Thrusting & Waving Vibrator with App Red

    Serija aplikacij Intoyou® predstavlja vrhunsko in sodobno linijo, ki brezhibno združuje dizajn in tehnologijo na izjemen način. Potopite se v edinstveno izkušnjo z odkrivanjem naše ponudbe igrač z napredno tehnologijo.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Prestige Monica Black

    Razkošen užitek? Ja! Masažna glava Monica iz kolekcije Prestige bo na vaši nočni omarici izstopala po zaslugi kombinacije črnega mehkega silikona in bleščečih kamnov z zlatimi robovi, s katerimi boste preklapljali med 7 načini vibriranja in 3 hitrostmi. Monica lahko s svojo prožno glavo razveseli ne le vaše intimne kraje, ampak tudi utrujene mišice po vsem telesu. Naredi to razkošno, zaslužiš si!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Real Vibration M 2.0 Flesh

    Ali sanjate o skoraj realističnem vibratorju za res odlične orgazme? Z vibratorjem Dorcel Real sprostite svojo strastno domišljijo na polno! Spogleduje se z vami skozi 7 nastavitev vibracij in 4 načine intenzivnosti, tako da dosežete svoje cilje v obliki vrhov užitka.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hueman Tapping Buttplug

    Izkusite optimalno stimulacijo s tem elegantnim zadnjičnim čepom iz kolekcije Hueman. Vtič je narejen iz mehkega silikona in ima 10 različnih načinov vibriranja, vključno s 3 hitrostmi in 7 vzorci. Steblo zadnjičnega čepa je ukrivljeno, da stimulira prostato in zagotavlja čudovite občutke med vstavljanjem in odstranjevanjem čepa
    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anne's Desire Dual Pleasure Watchme Wireless Technology Black-Gold

    Iščete igračo, ki bi ugajala obema? Parni vibrator Anne's Desire bo popoln! Je eleganten, čuten in predvsem vznemirljiv. Ima tehnologijo WATCHME, ki omogoča enostavno in udobno upravljanje tresljajev preko ure in vibratorja kot takega boste najbolj uživali pri ljubljenju, saj bo stimuliral tako nožnico kot penis. Pridite izvedeti več!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Slimline Rabbit Vibrator

    Izkusite moč vznemirjenja, pa tudi junake strastnega romana Petdeset odtenkov sive! Zgodba, polna BDSM-ja, je navdihnila tudi ta razkošni vibrator, ki vas bo stimuliral znotraj in zunaj ter bo zaradi svoje oblike odlično ciljal na vse erogene cone. Pustite se mu razvajati in se potrudite!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pantyrebel Panty Vibrator Black

    Imate v javnosti razburljivo opustošenje? Nosite spodnje perilo, v katerem ste slišali polna goriva, in v njih poiščite vibrator. Potem bodo vagoni uničeni! Ali ga želite dati svojemu partnerju in ga pustiti izpod nadzora tistega elegantnega črnega glasbenika v vašem spodnjem perilu?

    87,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 403 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.