×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji

Elementi 97 do 128 od 289 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Womanizer Starlet 3 Violet

    Novi Womanizer STARLET 3 - to je izvirna tehnologija Womanizer Pleasure Air, združena s petimi novimi živahnimi barvami izdelka in dvema stopnjama intenzivnosti, še vedno pa je vodoodporen in ga je mogoče polniti prek USB - po razumni ceni.

    95,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Eclipse Wristband Remote Thrusting Rotator Probe

    Čutna silikonska igrača za popoln užitek v vašem analu za vašo prostato! Ima eleganten daljinski upravljalnik, podoben uri, in vam ponuja 12 zmogljivih funkcij vibracij z intenzivnim sinhroniziranim vrtenjem in usklajenimi funkcijami z 2 zmogljivima motorjema.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alpha-Pro 10X P-FLEXER Prostate Stimulating Plug Black

    Je tvoj anal malo žalosten? Napolnite ga in razvajajte svojo luknjo z vibracijami ne samo od zunaj, ampak tudi od znotraj. Stimulator prostate 10x P-Flexer ima daljinski upravljalnik, ki ga lahko izbirate med 3 hitrostmi vibriranja in 7 pulzirajočimi vzorci, v ritmu katerih bosta zvenela 2 motorja. Prilagodljiv vrat se prilagaja vašim razmerjem in ni vam več treba oklevati!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Lily 2 (Lavender & Manuka Honey) Purple

    Močnejša, lepša in bolj diskretna, prav to je Lily 2.

    149 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CONTROL by Sir Richard's Silicone Rim Joy

    Predvsem ti je všeč jezik, ki kroži okoli tvojega analnega in včasih v njem? Sir Richard je prisluhnil tem željam in ustvaril to edinstveno napravo s pametnim jezikom, ki bo oblizoval vaš občutljiv analni predel ter mirno in rahlo prodrl v danko. Uživajte tudi v prijetnem ogrevanju in izberite raven vibracij med 5 načini in 2 hitrostmi.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Rude-Boy Xtreme Black

    Zadenite črno in uživajte v popolnoma natančnem užitku! Ikonični Rude-Boy Xtreme je tukaj za vaš hrupni užitek zaradi intenzivne stimulacije prostate in nasipov. Uglašen je do popolne popolnosti, je močan, vsebuje dva neodvisna motorja, je udoben in se prilagaja vašemu telesu. Zato zgrabite voznika in naredite dobro zase ali za svojega partnerja!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • BeauMents Doppio Move Purple

    Močan, prilagodljiv, močan in predvsem za oba! Takšen je ta očarljiv vijolični vibrator s 3 diskretno tihimi, a hkrati zmogljivimi motorji, ki jih lahko uporabljate posamezno ali vse skupaj. Oblika igrače je prilagojena ženskemu in moškemu telesu in odpira vrata v svet skupnih orgazmov!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy For Her G-Spot Butterfly Strap-On Purple

    Dosezite veliki O, ne da bi mignili s prstom! Ultimate G-Spot Butterfly Strap-On vam ponuja 10 eksplozivnih načinov vibriranja, ki jih lahko upravljate s priročnim brezžičnim daljinskim upravljalnikom. Igrajte sami ali s partnerjem, doma ali zunaj!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Tango X Midnight Blue

    Predstavljajte si sebe! Močna vibracija določenega pravega mesta uporabnosti in sledite svoji blaženosti do legla. Je to isto, kar si želiš? Ti imaš! Tu je nov We-Vibe Tango X!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Irresistible Invincible Black

    Ta elegantni temnopolti moški je tukaj samo zate in tvoj klitoris! Postavite ga skozi luknjo na klitorisu in pustite, da ga rahlo ali intenzivno sesa z uporabo tlačnih valov. En, dva, tri in tam je najboljši orgazem vseh časov! Stimulacija brez dotika bo vsako žensko ponesla v nebesa, vendar bodite previdni, povzroča odvisnost! Ali pa vam to ni dovolj? V tem primeru dodajte vibracije!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Kink Ultimate Rim Job Silicone Prostate Massager with Rotating Ridges

    Pokažite svoji prostati novo raven stimulacije s tem orodjem iz zbirke Kink avtorja Doc Johnson. Stimulator prodre globoko v vaš anus in s svojim vrhunskim silikonskim ohišjem in natančno ergonomsko obliko ne bo le razkazoval vašo prostato, temveč bo pozoren tudi na jez, ki bo pokvaril krajši gibljivi del igrače. Kontrole so ločene in na izbiro imate 10 funkcij vibracij s preprosto ciljanjem, 10 funkcij vibracij s ciljanjem na jezu in 3 stopnje gibanja tega dela.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Tango X Cherry Red

    Sledite svoji blaženosti, ko mirne, globoke in drdrajoče vibracije z veliko natančnostjo zadenejo vašo sladko točko.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Empowered Smart Pleasure Idol

    Pustite se obvladovati užitku, podlegajte mu in se pomešajte z blaženostjo! Emrowed Smart Pleasure Idol je revolucionarna igrača, s katero bomo uživali v času zase. Ponuja vam 36 različnih načinov užitka s sesanjem in vibriranjem. Preizkusite 6 edinstvenih funkcij sesanja in dodajte 6 stopenj vibracij in se povzpnite do neba.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Irresistible Mythical Pink

    Ženske po dvojni stimulaciji niso žrtve trgovine in doživijo orgazem znotraj in zunaj. Mitično je smisel izpolnitve vsega vašega trpljenja. Njegov zmogljiv motor F1 z 10-stopenjskimi tresljaji je skrit v svetlo mehkem silikonskem obesku, tako da takoj vpliva na točko g.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Jimmyjane Reflexx Rabbit 3 Pink

    Iščete tip vibratorja, ki se prav "otipa"? Veste, tisto, zaradi katere se sprašujete, kako ste sploh živeli brez nje? To je Reflexx Rabbit 3, katerega ukrivljen dizajn je pripravljen na nebeški užitek. Uživajte v senzacionalni g-točki in stimulaciji klitorisa, kot je še nikoli niste povsem občutili.

    109 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PalmPower Extreme Wand Massager Black

    Želite doživeti neverjeten užitek? Potrebovali boste tudi neverjetno vibrirajočo pomoč, ki je prav ta PalmPower Extreme! Na prvi pogled ima edinstveno obliko, v kateri se boste počutili udobno. Vrhunska silikonska glava je dovolj široka in prilagodljiva, da jo lahko z njo pripeljete kamor koli jo potrebujete. Uživajte v vseh 7 funkcijah intenzivnih vibracij!

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • strap-on-me Tapping Dildo Wave Coral Pink

    Pustite se očarati s prvim vibrirajočim vibratorjem z dvojno točko. Novi Tapping Dildo Wave vas bo osupnil s svojim edinstvenim, elegantnim dizajnom. Zaradi valovite oblike in ukrivljene konice z dvojnim dotikom je vaša najboljša prednost za uživanje v intenzivnih užitkih!

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion Solstice X App Controlled Prostate Vibrator

    Solstice X je nastavljiv in prilagodljiv vibrator za prostato, ki uporabnikom omogoča prilagoditev oblike in velikosti glede na njihovo telo in želje ter prilagajanje kota in ukrivljenosti naprave za optimizacijo udobja in učinkovitosti.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy For Her Silicone Fun Tongue

    Ničesar ne mara tako zelo, kot ko se nekdo poigrava z njenim klitorisom. Iz torbice je potegnila svojo novo vijolično igračo in se nasmehnila, danes bo v redu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream 3Some Wall Banger P-Spot Blue

    Analna zabava sama in s partnerjem! Ta vibrirajoči analni stimulator vas bo očaral s svojo obliko, ki odlično cilja na občutljivo prostato in tudi s snemljivo močnim priseskom. Z daljinskim upravljalnikom lahko izbirate med 10 načini vibriranja in uživajte v njih, kjer koli želite, tudi v kadi ali pod tušem, ker je Wall Banger P-Spot vodoodporen.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Terrific Truman Vibrator Naughty Pink

    Nekaj kot najlepši fant v fantovskem bendu. Nekaj podobnega naravni lepoti. Nekaj več. Mystim Terrific Truman vibrator je močan, privlačen, diskreten in popoln. Le z njim v vas eksplodirajo orgazmična čustva zaradi dveh motorjev, iznajdljive oblike in svilenega materiala. Sprejmite povabilo na orgazmični ples.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Happy Rabbit Triple Curve Black

    Največjo trojno stimulacijo boste doživeli samo s Happy Rabbit Triple Curve! Tega veselega zajca so profesionalci zasnovali tako, da s svojimi 3 zmogljivimi motorji boža točko g, klitoris in anal. Sledite skupno 21 različnim načinom in uživajte s svojim novim najboljšim prijateljem v kadi ali pod tušem, ker je vodoodporen.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Sync Lite Aqua

    Sta s partnerjem res radovedna in nagnjena k odkrivanju novih vznemirljivih možnosti v postelji? No, We-Vibe Sync Lite je samo za vas. Je prijetno gladka in mehka, enostavna za uporabo, predvsem pa zahvaljujoč še tesnejši povezavi s svojim dvojnikom. Prepustite se vibracijam, v katerih bosta uživala oba!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nomi Tang Power Wand Purple

    Ali hrepenite po močni moči, eleganci in lepem dizajnu? Ta masažna glava bo izpolnila tako vaše intimne želje ter se vam pomagala znebiti otrdelih in utrujenih mišic. Njena glava je prekrita s svilnato mehkim silikonom in zaradi velike ograje vam bo zagotovila res intenzivno stimulacijo. Hkrati je čudovito prilagodljiv, polnilni in tih. Pustite se razvajati tako na čuten kot sproščujoč način.

    103,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Tunnel Teaser Remote Controlled with Rotating Beads Purple

    Je vaš anal pripravljen na pravo navdušenje? Ta igrača ga bo pretresla! Njegov vrat vsebuje kroglice, ki bodo skupaj z vibracijami izpolnile vse vaše notranje želje. Zaobljena konica olajša vstavljanje in tudi udobno cilja na občutljivo prostato. Odkrijte veselje in uživajte na polno!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Laya III Pro Sage Green

    Hrepenite po užitku po vsem telesu? To je Laya, zdrsela bo po vaši koži in se vas dotaknila z zapeljivimi vibracijami. Začutite njene utripajoče gibe globoko pod površjem vaše kože in pustite, da vznemirjenje narašča, dokler niste pripravljeni, da eksplodirate.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bloom The Rose G-Spot Vibrator

    Elegantne ženske potrebujejo tudi elegantne erotične opomnike! Elegantno kolekcijo Bloom odlikuje čudovit dizajn in učinkovita tehnologija. Ponudil ti je 5 neverjetnih vibrirajočih in 5 intenzivnih intenzivnosti, s katerimi bi obračali tako, da bi s prstom pognali po listih na dnu igre. Poseben mehak silikon mora biti všeč na prvi dotik, v paketu so priloženi trakovi za oči, če vam bodo pokazali nov način, kako prebuditi vaš erotični dom. Poskrbite, da vas te očarljive in impresivne igrače dohitijo.
    80,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Mini Romeo II

    Se vam kdaj zdi, da Julie išče svojega Romea? Pravkar ste ga našli! In to ni kar koli Romeo, ima veliko osupljivih funkcij in tudi inovativen sistem, ki bo igral vašo celotno vagino, vključno s klitorisom. Njegov sodoben videz vas očara, pa tudi 10 intenzivnih načinov. Pridite se sprostite in se zadovoljite z anatomsko oblikovanim elegantnim imenom Romeo.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Dorcel Perfect Lover with Remote Control

    To bo ljubljenček obeh! Perfect Lover je seznanjena igrača v obliki črke C z daljinskim upravljalnikom. Je mehka in prožna, zato se prilagaja vašim razmerjem in bo med ljubljenjem z vibracijami stimulirala klitoris, g-točko in penis. Uživajte v malo boljšem ljubljenju, ki ga spremljajo čutne vibracije, katerih intenzivnost boste določali preko krmilnika.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Fourgasm Purple

    Ta vsestranska igrača, polna možnosti, ima štiri točke stimulacije s 3 neodvisno upravljanimi motorji. Nežno ukrivljena glavna sredinska gred se ponaša z žlebastimi teksturami in 10 hitrostmi in vzorci vibracij, medtem ko imata zajčji stimulator in tanka gred z biseri lasten intenziven motor na dnu.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Starlet 3 Turquoise

    Včasih nam najmanjše stvari prinesejo največje veselje v življenju. Kot Womanizer Starlet 3! S tehnologijo Pleasure Air bo vaš klitoris popeljal v raj in vam v nekaj minutah pokazal opojno moč orgazma. Naj vam pokažejo vrtoglave višine popolnega užitka in uživajte v vizualnem užitku zahvaljujoč čudovitemu barvnemu dizajnu.

    95,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Shiatsu Black

    Katera je tvoja najboljša intimna želja? Je to elegantna masažna glava z bleščečimi lastnostmi, zaradi katere boste pepel v sedmih nebesih? Vive Shiatsu baterija spremeni vaše sani v reševalno! Ona je skrivnost mojega čudenja in dinamične podobe, ki bi vam pokazale nepredstavljivo ekstazo. Naredite nebeški orgazem.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 289 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.