×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji

Elementi 129 do 160 od 323 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Magic Motion Nyx Smart Panty Vibrator

    Težko je vstati zjutraj in običajno alarm preložiš še večkrat? Prebudite se ob vznemirljivih vibracijah in uživajte v orgazmičnem vzponu, v katerega se boste zaljubili! Magic Nyx je pametni vibrator za hlače z ergonomsko zasnovo, ki ga lahko upravljate preko aplikacije na telefonu, v katerem boste poleg nastavljanja alarma uživali v ustvarjanju lastnih načinov vibriranja, daljinskega nadzora tresljajev in drugih interaktivnih funkcij!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Reese Vibrator with Rotating Beads and Thrusting White

    Želite nekaj več kot le preproste vibracije? S tem mehkim belim vibratorjem bo vaša želja uslišana! Odlikuje jo neverjetna funkcija potiskov in tudi rotacije, kar skupaj predstavlja dih jemajočo stimulacijo nožnice in klitorisa hkrati. Privoščite si popolno stimulacijo s tem šarmerjem iz mehkega žametnega silikona, ki se prilagaja anatomiji vašega telesa.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rithual Akasha Wand Rechargeable 2.0 Black

    Ali pa veste, koliko mavrične modrikaste in energije skriva vaše telo? Akašina vibrirajoča glava vam bo pomagala odkriti prednosti in harmonijo, ki ju potrebujete za vaše splošno preživetje. Je drugačno orodje za sprostitev in prednosti leta napredne tehnologije in kakovostnih materialov. Vključite več veselja v svoje preživljanje in bodite bolj zadovoljni kot kdorkoli!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Partner Box 2

    S partnersko škatlo znamke Satisfyer bo ljubezen še bolj zabavno: s partnerskim vibratorjem Joy Double in obročkom za penis Royal One bosta oba partnerja uživala v čutnih vibracijah. Obe igrači je mogoče upravljati s pomočjo aplikacije Satisfyer Connect.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love To Love Player One with Remote Control

    Se sprašujete, kako bi bilo začeti dih jemajoč orgazem s stimulacijo prostate? Zato nehajte razmišljati in pustite, da ta stimulator deluje. Njegova ergonomska oblika se vam prilega kot rokavica, njegov dvojni motor pa skrbi za stimulacijo prostate in jez. Nivo tresljajev boste določili prek krmilnika z dosegom do 10 metrov. Naj vaša prostata ne čaka predolgo!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pillow Talk Sultry Luxurious Dual-Ended Warming Massager Pink

    Imate erotične želje in vrtoglavico po stimulaciji klitorisa z urinskimi vibracijami in po zaznavi stimulacije škarij? Eleganten in odličen Sultry iz Pillow Talk bo izpolnil obe vaši želji! Po eni strani deluje kot vibrirajoča glava; Uživajte v najboljših erotičnih zdravilih.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Innovation Twitch Hands-Free Suction & Vibration Toy Gold

    Ali vidiš zmaja? Ta dobro premišljena, boljša in inovativna igra bo vašemu telesu pokazala novo in cenovno ugodno življenje in življenje. Inovacija Twitch bo imela ogromen klitoris, povečal pretok krvi in vam bo zlahka pomagal pri suhosti škarij. Ima dva naravna jezika in velike stimulativne utore, ki se prilepijo na klitoris, ustvarijo nežno setev in se nato dotaknejo najboljših legl. Je samo po sebi umevno!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Ombra Pink

    Katera je vaša najbolj intimna želja? Je to eleganten vibrator z osupljivimi lastnostmi, ki vas bo popeljal v sedmo nebesa? Polnilna Vive Ombra spremeni vaše sanje v resničnost! Je mojstrovina z elegantnim videzom in dinamično obliko, ki vam bo pokazala nepredstavljivo ekstazo. Doživite nebeški orgazem.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Megawand Wand Vibrator Silver

    Iščete ustrezno masažno glavo za ustrezno stimulacijo in ustrezno masažo? Spoznajte Megawand! Je polnilni stimulator za neskončne orgazmične kombinacije. Ponuja vam 20 načinov vibriranja in 8 nastavitev intenzivnosti, kar je 160 različnih možnosti! Naj prožna silikonska glava nežno stimulira klitoris ali katero koli mesto na telesu.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Nymph Vibrator Pink

    Odkrijte nežne prste vibratorja Nymph in se jim posvetite. Božali bodo vaš klitoris, ko vam zamrzne na hrbtu. In potem, ko želite, ga zamenjajte z drugim krogom, ki bo s svojimi vibracijami očaral vaše notranje točke ljubezni. Edinstven dizajn te igrače vas je zagotovo navdušil na prvi pogled, zato ne čakajte, zabavajte se in doživite orgazem že danes!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Planet Wand-er Black-Rosegold

    Satisfyer Planet Wand-er je impresiven masažni aparat, ki ima vse, kar potrebujete za stimulativno masažo celega telesa in intenzivno stimulacijo klitorisa. Ste pripravljeni tavati po svojem telesu kot neraziskani planet?

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nalone Jane Double Vibrator Pink

    Osupljiv vibrator z dvema uporabnima koncema! Po eni strani bo okrogla glava razveselila tako vaša zunanja občutljiva mesta kot tudi utrujene ali napete mišice po celem telesu. Druga stran vas bo božala od znotraj prav tam, kjer je vaša točka G. Oba konca imata svoj motor in oba ponujata 7 načinov vibriranja.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy for Her Vibrating Roto Suck-Her Purple

    Ta vijolični lepotec z mehkim silikonom objame vašo celotno školjko, se oprime in ji poda užitek, po katerem hrepeni. Pritisnite gumb "S" in sesanje se počuti bolje kot oralni seks. Užitek je tukaj. Pritisnite gumb "R" in izberite najbolj prijetno intenzivnost. Vaš zaklad je preplavljen z vznemirjenjem in vlago, zajamete sapo in s prstom potegnete do gumba "V", sprožite vibracije in se povzpnete v orgazmično nebo.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Majestic Trusting Vibe Black

    Majestic je vznemirljiv vibrator za potiskanje iz linije SeXentials by TOYJOY. Ta navzgor in navzdol usmerjeni vibrator vas bo s svojimi senzualnimi spretnostmi in vznemirjenjem popeljal v nove višave intimnih užitkov. Silhueta z dvojnim motorjem in polnilnikom USB ponuja 3 hitrosti vibriranja in 4 vzorce vibriranja v kombinaciji s funkcijo potiskanja, ki navdušuje.

    149 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blacq Digital G-Spot Vibrator Black

    Stopite v prihodnost z BLACQ, kjer so vibratorji izboljšani z inovativnim digitalnim zaslonom! BLACQ razumem, da je vsakdo edinstven. Zato naši vibratorji ponujajo široko paleto nastavitev, da lahko ustvarite idealno stimulacijo. Prilagodite hitrost, raziščite različne vzorce vibriranja in poiščite svoj popolni ritem.

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black & Silver Kenji Stimulating Vibe Watchme Wireless Technology Black

    Se sprašujete, kako narediti vaše intimne trenutke nepozabne? Vzemite ta osupljivi vibrator za pomoč! Je dvojna, zato ugaja notranji del nožnice in klitoris hkrati. Najboljša stvar pri njem je funkcija udarca gor in dol ter mehke vrtljive kroglice! Prepustite se mu in uživajte v najboljših orgazmih!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Optimale Vibrating P-Massager Remote Black

    Ni novica, da je prostata vir neskončnih orgazmov, saj je polna na tisoče živčnih končičev! Stimulator Optimate bo zadel točno to občutljivo področje in božal ga bo eden od 7 vzorcev vibracij. Uživajte v udobnem dizajnu te igrače, priročnem daljinskem upravljalniku in spodbujajte svoje spolno zdravje.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Happy Rabbit Realistic Black

    Ta elegantni črni realistični zajček bo s svojim pristnim koncem božal vašo točko g, medtem ko se ušesa držijo klitorisa in se igrajo z njim, da boste končno lahko okusili neskončno blaženost. Vibrator Happy Rabbit je zdaj večji, boljši in srečnejši! Razvijalci so prisluhnili željam svojih strank in ga opremili z 2 zmogljivima motorjema, zaradi česar je vodoodporen in polnilni prek USB-ja. Ste pripravljeni na čudovito dvojno stimulacijo in kasnejše orgazme brez primere?

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love To Love Swap Sweet Orchid

    Swap ponuja dva načina stimulacije: tapkanje in vibriranje, oba pa sta opremljena z 10 različnimi načini. Poleg tega trije motorji skupaj zagotavljajo prijeten trenutek za uporabnika. Swap je popoln vibrator za stimulacijo točke P ali G.

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Aqua Mini Rechargeable Wand Massager Purple

    Zmogljiva mini masažna glava znamke Bodywand. Ponuja vam več čutnih načinov masaže, med katerimi preklapljate s tipko na dotik. Narejena je iz visokokakovostnega silikona, zato je svilnato mehka in vaša koža bo popolnoma udobna. Zaradi svoje manjše velikosti je idealen za potovanja in zaradi vodotesnosti tudi za igranje v kadi ali pod tušem. Motor te glave je diskretno tih in se polni preko USB kabla. Zato se končno pustite dobro opravljeno!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pillow Talk Sultry Luxurious Dual-Ended Warming Massager Teal

    Imate bolj erotične želje in hrepenite po stimulaciji klitorisa z močnimi vibracijami in po iznajdljivi stimulaciji notranjosti nožnice? Eleganten in veličasten Sultry iz Pillow Talk bo izpolnil obe vaši želji! Po eni strani deluje kot vibrirajoča glava, po drugi strani pa se lahko njen zoženi ročaj čutno vrti in segreje. Uživajte v vrhuncih užitka z enim najlepših erotičnih pripomočkov.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics California Dreaming Surf City Centerfold Pink

    Pustite se, da vas odnesejo valovi užitka z vibratorjem California Dreaming. Vašo G-točko skrije do najbolj divjega orgazma! 3 stopnje utripanja bodo neverjetno prijetne, kot tudi 10 vibrirajočih vzorcev. Poseben plapolajoč konec te igrače je tukaj samo za neskončno strast vaše G-točke.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Dinky Curved Wand Jacky 0. Purple

    Se počutite močne in neodvisne, a vseeno včasih potrebujete pomoč? Elegantne erotične igrače iz kolekcije Dinky vam bodo pomagale zadovoljiti vaše želje. Lepe so na pogled in njihove lastnosti vas bodo spravile na kolena. Zaljubite se na primer v to vibrirajočo glavo Jacky O. Ima robustno glavo z valovito teksturo na upogljivem gibljivem vratu, tako da jo lahko z njo dobite, kjer koli jo potrebujete.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ibiza Rotating Rabbit Vibrator Black

    Počitnice na Ibizi so lahko v različnih oblikah, vendar je najbolje, da o njih razmišljate kot o vznemirljivem potovanju s tem rotacijskim vibratorjem! Je prijetne oblike, ki se bo osredotočila tako na G-točko kot na klitoris in vam tam zagotovila opojni dvojni užitek. Zgrabite elegantno zlato podlago in uresničite svoje erotične sanje.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Maia Toys Harmonie Teal

    Iščete večnamenski vibrator, ki ga je mogoče upogniti? Vibrator Harmony iz Maia Toys je prav tak! Je elegantno nebeško modre barve, ima neverjetno mehko silikonsko površino in jo lahko enostavno upognete, da ustreza vašim potrebam. Poleg tresljajev je opremljen tudi s premično kroglico za stimulacijo klitorisa in z njo boste uživali v številnih orgazmičnih izkušnjah tudi v paru.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nalone Jane Double Vibrator Light Pink

    Čudovit vibrator z dvema uporabnima koncema! Po drugi strani pa je okrogla glava razvedrila vaše notranje občutljive predele ter utrujene ali napete mišice po celem telesu. Druga stran vas bo poljubila od znotraj, točno tam, kjer je vaša točka G. Oba konca imata svoj motor in oba nudita 7 načinov vibriranja.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Couture Rabbit Skater purple

    Ali sanjate po prvovrstnem zadovoljstvu? Zaupajte svoje želje temu zajcu, ki jih bo z veseljem uslišal. Opija vas bo z intenzivno stimulacijo g-točke z vznemirljivim 3-stopenjskim sunkom in tudi z vibracijami, ki bodo namenoma dražile klitoris. Vaš novi ljubimec vas ne bo navdušil le s svojimi lastnostmi, temveč tudi z razkošno izdelavo in svilnato mehkim silikonom. Z njim uživajte v opojnih orgazmih, ki bodo zlahka postali zasvojeni!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Every Girl Rabbit Vibrator Burgundy

    Kot vsaka ženska ali dekle, imate tudi vi svoje potrebe in želje. Da bi bilo vaše življenje srečnejše, morate te želje zadovoljiti, zato vam bo pri tem z veseljem pomagal vibrator Every Girl Rabbit! Je čudovita elegantna iz mehkega silikona in skriva dva motorja, prvega za notranjost nožnice in drugega za klitoris. Uživajte v največjem zadovoljstvu.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Senzi Vibrator Pink

    Te očarljive in prijetne igrače so v celoti zasnovane tako, da v celoti izkoristijo vaš klitoris. Na samem koncu se lahko neposredno dotaknete mest, ki to zahtevajo, z gumbom pa lahko izbirate le med 12 nastavitvami vibriranja. Očarljivi vibrator Senzorji lahko shranite v praktičnem paketu, ki ima katero koli leto. Uživajte v plesu s polnim delovnim časom in okusite orgazmični pristop.

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Irresistible Kissable Black

    Eleganten temnopolti moški je tukaj samo za vas in vaš klitoris! Postavite ga skozi luknjo na klitorisu in pustite, da ga rahlo ali intenzivno sesa z uporabo tlačnih valov. En, dva, tri in tam je najboljši orgazem vseh časov! Stimulacija brez dotika bo vsako žensko ponesla v nebesa, vendar bodite previdni, povzroča odvisnost!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Good Vibes Only Lici G-Spot Vibrator Purple

    Toliko je bilo povedanega o G-točki! Ni pomembno, ali ga že imate ali ga še iščete, vibrator Lici bo v obeh primerih popoln za vas. Njegovo graciozno telo se neposredno dotakne čudežne točke G in mu s svojo stimulacijo podari nebrzdani orgazem!

    76,90 €

    69,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Naomi Wand New Super Strong Massager Black

    Želite, da je vaša nova masažna glava res močna? Igrajte varno in izberite ta naglavni trak znamke Naomi. Njegov zmogljiv motor vam bo zagotovil nežne in intenzivne vibracije od 4000 RPM do 8000 RPM. Odkrijte njegovo čudovito prilagodljivo glavo, mehak silikon in dodatno moč!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 323 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.