×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki vodoodporen

Elementi 65 do 96 od 616 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • California Exotics Slay ThrustMe Purple

    Si želite nekaj več kot le vibrirajoče jajce? Ta igrača s čutno teksturo vas bo navdušila s svojo edinstveno funkcijo dodajanja! Odličen je za samostojno uporabo in uporabo v paru, saj se funkcije krmilijo preko krmilnika z dosegom 10 m. Zato sprostite svojo domišljijo!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Maia Toys Syrene Purple

    Elegantno in moderno vibrirajoče jajce Syrene čaka, da ga opazite! Je prijetne in udobne oblike za nošenje in če ne bi mogel čutno in intenzivno vibrirati, bi morda celo pozabili, da se skriva v vaši nožnici. Ima dolg in prožen vrat ter daljinski upravljalnik, ki ga lahko zaupate svojemu kolegu in se odpravite ven, kjer se začne vznemirljiva uvertura z vibrirajočim jajcem Syrene.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Magical Boy Inflatable Vibrator

    Napihljiv vibracijski penis z izpustom zraka in 7 zmogljivimi funkcijami, vodoodporen. Razširi se na več kot dvakratno velikost.

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • strap-on-me Silicone Bendable Strap-On Purple S

    Uživajte v udobju navdušenja! Uživajte v prodoru in stimulaciji hkrati! Uživajte v tem edinstvenem traku, ki ne potrebuje pasu. Prilagaja se anatomiji vašega telesa in si zapomni vaš najljubši položaj. Narejen je iz 100% svilnato mehkega silikona in je priljubljen tako pri g-točki kot pri klitorisu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations Classic Slim Vibrator Skin

    Ta vitki vibrator je najmanjši v ponudbi. Naj vas velikost ne zavede, saj vam 7 močnih funkcij zagotavlja pravo doživetje.

    41,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Real Feel Deluxe No. 12

    S to neverjetno realistično vibracijo uživajte v "resničnem občutku" žametno mehke in realistične kože. Skrbno oblikovana glava, izbočene žile in prosto viseče kroglice so izjemno realistične oblike...

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics French Kiss Enhancer Mint

    Si želite popestriti svoje erotične trenutke v dvoje? Ta silikonski francoski poljub je lahko pravi dodatek. Obljublja dvojno izkušnjo zanj in zanjo. Sestavljen je iz silikonskih obročkov, ki podpirajo erekcijo in razburjenje ter povečajo občutljivost celotnega penisa. 12 vibracijskih funkcij skozi majhne jezike popelje klitoris do orgazmične blaženosti. Vse je tudi ergonomsko oblikovano.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Tease & Arouse C-Ring Purple

    Skupaj iščete srečo? Potem vam ta prstan C prinaša popoln užitek. Obroček C Happiness poskrbi za močnejšo in daljšo erekcijo. Uživajte v dobrih vibracijah tega prstana C. Hkrati stimulirajte klitoris in pošiljajte vibracije navzdol do stebla penisa. Uživajte v dvojni zabavi!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Unite Purple

    Raziščite novi We-Vibe II Plus! Kultni vibrator za pare. Prilagodljiv in vsestranski vibrator We-Vibe II Plus pare popelje do novih višin užitka.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tardenoche Shove Thrusting and Vibrating Egg with Remote Control Black

    Ali želite spremeniti svoje spolno življenje na bolje? Preizkusite to vibracijsko jajce Shove, izdelano iz najkakovostnejšega silikona z osupljivo končno obdelavo. Poleg klasičnih tresljajev vas bo razveselila udarna funkcija, ki je zelo uau! To gibanje navzgor in navzdol vam bo pokazalo super vznemirljivo raven stimulacije, od vas pa je odvisno, ali boste daljinski upravljalnik obdržali v roki ali ga predali partnerju!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bgood Deluxe Blue

    Vibrator Bswish Bgood Deluxe je eleganten vibrator s fino spremenljivim premerom, primeren za intenzivno stimulacijo.

    49,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bgee Classic Black

    Poiščite ga - točka G. Ta masažna naprava posebne oblike vas bo pripeljala tja.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Vibro Spanning Ring Black

    Sanjate o boljši erekciji ter daljšem in intenzivnejšem ljubljenju? Ta vibrirajoči erekcijski prstan bo dal življenje vašim sanjam! Umakne penis, kar krepi in podaljšuje erekcijo, hkrati pa bosta njegova 2 notranja motorja z 10 vibrirajočimi funkcijami med seksom božala bodisi klitoris bodisi moda. Uživajte v svoji strasti do konca!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Revo Stealth

    Nexus Revo Stealth je izboljšana različica masturbatorja Revo 2. Stealth ima tudi daljinski upravljalnik, ki omogoča več svobode, ki ga lahko uporabljate vi ali vaš partner.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bcute Classic Guava

    Bcute Classic ima ravno in koničasto obliko, zato je odličen za natančno določanje klitorisa, bradavičk, glavice penisa in vseh drugih želenih erogenih območij.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Xocoon Celestial Love Vibe Stimulator Fuchsia

    Sanjate o močnih in intenzivnih orgazmih? Vaša želja je ukaz za vibrator Celestial Love. Je čutno igriv in opremljen z 2 motorjema. Prva je namenjena steni nožnice, druga pa prinašanju blaženega užitka klitorisu. Pripravite se na osupljivo razburjenje!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • F-Machine 8 Inch Dong Black

    Elegantna pločevinka, ki skriva vznemirljivo presenečenje! Ta črni dildo je narejen iz čudovito mehkega kakovostnega silikona in je združljiv s F-Machine (Vac-U-Lock). Je čutno realističen, dolg 20,3 cm in je zanesljiva stava. Odprite pločevinko, ki skriva nekaj veliko boljšega od gazirane pijače!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bgood Deluxe Orange

    Vibrator Bswish Bgood Deluxe je eleganten vibrator s fino spremenljivim premerom, primeren za intenzivno stimulacijo.

    49,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Rose Luxuriate Black

    Klasični vibrator je z našo sodobno barvno paleto in izjemno gladkim satenastim zaključkom dobil elegantno preobrazbo. Vibracije z več hitrostmi upravljate s preprostim zasukom kolesca na dnu. Luxuriate ne vsebuje ftalatov in lateksa ter je vodoodporen za užitek pod tušem.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Real Feel Deluxe No. 6

    Iščete nekaj resničnega, kakovostnega in živahnega? Pipedream Real Feel Deluxe je vaše sanje! Ima popolno realistično obliko, močan prisesek in je izdelan iz materiala Fanta Flesh, ki ga na prvi pogled in dotik težko ločiš od človeške kože. Vibrator je tudi čudovito prilagodljiv in njegova masivna moda komaj čakajo, da postanejo del vaše strastne vožnje! Obnorite z igračo pristnega videza in očarljivo narisanim želodom!

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Deep Stormer Vibrating Plug with Remote Control Black

    Potrebujete nekaj super intenzivnega, kar bo v vas prebudilo globoke vznemirljive občutke? Deep Stormer je opremljen s posebno tehnologijo samodejnega vstopa, ki vas bo očarala s premikanjem gor in dol za 3 stopnje. si kratek? Dodajte vibracije in izberite svoj užitek z daljinskim upravljalnikom.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY MEA Powder Rose

    Si želite, da se svet vrti samo okoli vas in da uresničite svoje najboljše čutne sanje? Predvajalnik po principu tlačnega valja Mea vam bo dal prostor za razvoj. Iz njega boste začutili nežen vetrič in raziskovali pokrajino gričev in morje nežno dihajočega cvetja. Potopite se v kristalno čisto globoko jezero in opazujte, kako voda žametno valovi na obali. Konec metafor, MEA je luksuzna erotična igrača, ki vam bo v vseh okoliščinah prinesla pravi orgazmični užitek.

    229 €

    179 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring III Purple

    Iščete erekcijski prstan, ki se mu ne boste mogli upreti? Zajčji slog ima prav! Učinkovito objame penis ter okrepi in podaljša erekcijo, ki bo težja. Svilnato mehak silikon je drgnil ob klitoris in jo z intenzivnimi vibracijami poljubljal. Izbirajte med 10 načini vibriranja in skupaj uživajte v prednostih!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibio Rivera Vibrating Anal Plug Green

    Želite, da je vaša nova erotična igrača močna in moderna? V tem primeru vam bo Rivera morda všeč. Je uniseks igrača, ki vas bo razveselila z udarjanjem, ki je alternativa vibracijam. Namesto "vrrrr", se samo pripravite na "tom-tom-tom".

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rianne S Soiree Pussy & The Knight Couple Ring

    Natančno, elegantno in razkošno! Vibrirajoči prstan Soiree bo navdušil njega in njo. Popolnoma je zasnovan tako, da med ljubljenjem na najbolj prijeten način stimulira klitoris in hkrati podpira erekcijo ter zaradi krčenja penisa tudi okrepi vrhunec. Uživajte v še boljšem ljubljenju, več izkušnjah, več strasti in več ljubezni za oba!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion Dante Smart Wearable Ring

    Pritisnite gumb Magic Cell in nepremostljivi Dante nenadoma oživi. Zasveti in se veseli seznanitve z vašim pametnim telefonom. Dante ima odstranljiv mini vibrator, ki ga boste upravljali preko aplikacije. Ta mini vibrator je zasnovan z najvišjo eleganco in vsebuje vgrajen motor, polnilno baterijo in seveda Bluetooth čip za seznanjanje s telefonom.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Fifty Shades of Grey New Charlie Tango Vibrator

    Charlie Tango je še bolj vznemirljiv kot njegov soimenjak, saj je izjemno gladek klasični vibrator, ki vas bo popeljal v nove višave užitka.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CRUIZR CS07 Luxury Vibrating Penis pump

    Obožujete luksuzne izdelke in iščete vakuumsko črpalko? Upoštevajte in kliknite to črpalko s sodobnim videzom in prefinjenimi funkcijami znamke CRUIZR. Spodbudil bo pretok krvi v penis in vam zagotovil veliko močnejšo erekcijo, zato bo vaš penis videti bistveno večji. Uživajte v 5 nastavitvah vibracij in funkciji sesanja.

    87,90 €

    79,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Happiness Sexy Sucking Duckface Pulse Stim Orange

    Kaj pa razburljiva zabava s to ljubko račko? Samo s tem očarljivim račjim stimulatorjem boste izkusili popoln intimen užitek in nagajivo veselje! Vaš klitoris zajame z mehkimi, a močnimi utripajočimi vibracijami, zaradi katerih boste zadihali. Znova in znova!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lybaile Mr. Rabbit Up and Down

    Lybaile Mr. Rabbit je vibrator s stimulatorjem klitorisa, namenjen igrivemu užitku. Vijolično obarvana zasnova je izdelana iz TPE in ima edinstveno gibanje gredi navzgor in navzdol.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring II Black

    Želite še bolj uživati v seksu? Oboje? Samo s tem priročnim erekcijskim prstanom! Objame penis pri korenu, s čimer okrepi in podaljša erekcijo ter pomnoži prijetne občutke med vrhuncem. Svilnato silikonsko nabraden del se bo drgnil ob klitoris in ga dražil s prijetnimi vibracijami. Izbirajte med 10 vzorci vibriranja in skupaj uživajte v občutkih brez primere.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Slay SpinMe Pink

    Si želite nekaj več kot le vibrirajoče jajce? Ta igrača s čutno teksturo vas bo navdušila s svojo edinstveno funkcijo vrtenja! Odličen je za samostojno uporabo in uporabo v paru, saj se funkcije krmilijo preko krmilnika z dosegom 10 m. Zato sprostite svojo domišljijo!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 616 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.