×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki vodoodporen roza

Elementi 65 do 96 od 190 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Pipedream Classix Couples Vibrating Starter Kit Pink

    Začetni komplet za odkrivanje vibracijskega vznemirjenja! Ta 3-delni komplet erotičnih pripomočkov vključuje vibrator s ciljanjem na G-točko, prilagodljiv erekcijski obroč s klitorisnim stimulatorjem in mini vibrator. Igrače lahko uporabite same ali vse, kar vas zanima! Kaj torej najprej poskusiš?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Classix Wall Banger 2.0 Pink

    Klasični vibrator z nadpovprečno zmogljivostjo! Ta prilagodljiv vibrator ima realistično obliko penisa, vključno z značilnim želodom in oblikovanimi žilami. Konča se z močnim priseskom, ki se oprime katere koli gladke površine in omogoča, da je vibrator združljiv s trakovi. Izbirajte med 10 načini vibriranja in uživajte v igrači pod prho ali kopeli.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Secret Clit Pink

    SECRET CLIT, nova vrsta stimulatorja G točke, ki bo stimuliral tudi vaš klitoris in perineum!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gvibe 3 Pink

    Tretja generacija ene najbolj priljubljenih igrač na svetu, Gvibe 3, vas bo preprosto zabavala! Je super zmogljiv, saj skriva 3 motorje. Je očarljiv, ergonomsko oblikovan in izdelan iz prijetno mehkega in fleksibilnega silikona. Uživajte in z njim odkrijte novo vznemirjenje, ki vam ga ne bo pokazala nobena druga igrača!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vibes Petting Hippo

    Hip, Hippo, hura! Ta dobro uglašen posteljni spremljevalec komaj čaka, da se s svojim radovednim gobcem odpravi raziskovat vaše najbolj občutljivo mesto. Njegovih 12 vznemirljivih programov vibriranja, čutno nagnjena voluminozna konica in prožno telo so tudi dober razlog za vas, saj ta ljubki vibrator za točko G stimulira vaše svetišče kot noben drug. Njegov praktičen varovalni obroč z vgrajeno nadzorno ploščo vam omogoča intuitivno izbiro vaše najljubše vrste vibracij s pritiskom na gumb, medtem ko tega divjega "povodnega konja" držite pod nadzorom - tudi med posebej mokrimi zabavami.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Double Diver Pink

    Vam je všeč razburljiva dvojna penetracija? Le s tem prstanom boste svoje zadovoljstvo potrojili! Preprosto ga položite na penis in pustite prožni obroč za krepitev in podporo erekcije in vzdržljivosti. Nato dodajte 12-funkcijsko vibriranje na vrh in potisnite priloženi vibrator v zadnja vrata za popolno blaženost. To ni navaden prstan, je pripomoček za popoln užitek!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sona Cruise Pink

    SONA Cruise stimulira celoten klitoris - tudi dele, ki jih ne vidite - z nežnimi zvočnimi valovi namesto z običajnimi vibracijami. Ta šepetajoče tihi zvočni masažni aparat ponuja povsem nov orgazem, podaljšani vrhunec po čutnem naraščanju. Njegova gladka, vodoodporna zasnova je izdelana iz enega samega kosa vrhunskega silikona, zato je SONA Cruise izjemno enostaven za čiščenje in mehak na otip. In ker se ne dotika neposredno klitorisa, lahko z njim vedno znova ustvarjate številne orgazme brez neprijetnih občutkov.

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Air Pump Booty 5+ Red

    Naša aplikacija Air Pump Booty 5 Connect vas razvaja z vibracijami in napihljivo gredjo. Združite obe čutni funkciji po želji. Za ekskluzivna doživetja upravljajte vibrator z aplikacijo Satisfyer Connect

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • LELO Sona 2 Cruise Cerise

    Jezi se na vse, kar te zanima! Naj nežni zvitki ujamejo vaš klitoris in vaš pepel v drugi dimenziji. Ta luksuzni stimulator Sona 2 Cruise in ena najboljših blagovnih znamk na trgu Lelo bo uporabljen za pokrivanje in čiščenje klitorisa. Funkcija Cruise nato zagotovi, da se bo stimulacija krokarja povečala, ko se Sonca potiska bližje telesu. Zagotovite si elegantno igro in neskončno orgazmično življenje!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Classix Ultimate Pleasure Couples Kit Pink

    Želite rasti in diverzificirati? Ti štirje erotični dodatki v vašo spalnico so prinesli več veličastne intimnosti. Ljubite se s svojim partnerjem, uživajte v vibracijah, novih izkušnjah penisa in ne izgubite ljubezni z vibrirajočim obročkom, ki vam zlahka da okus navadnega metalca!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Feelz Toys FemmeFit Pelvic Muscle Training Set 6 pack

    Ta komplet za vaginalno vadbo bo okrepil mišice medeničnega dna, zaradi različnih uteži pa ga lahko uporabljajo tako začetniki kot bolj izkušeni uporabniki. Začnite z najlažjo barvno utežjo in po želji uporabite vodni lubrikant za udobnejše vstavljanje.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Anya Heating Vibrator

    Spoznajte Anyo, močan vibrator s funkcijo ogrevanja. Zaradi srednje velikosti se bo udobno prilegal vaši roki in z njim boste ciljali na vsa pomembna mesta. Anya združuje priljubljene lastnosti, prvovrsten silikonski material najvišje kakovosti in sodoben dizajn. Ponudil vam bo vse, kar si vsaka ženska želi, okusno, diskretno in učinkovito.

    139 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pillow Talk Sassy Luxurious G-Spot Massager with Swarovski Crystal Pink

    Svetovna uspešnica končno na češkem trgu! Spoznajte vibrator Pilgrim's Sassy, ki izžareva lepoto, eleganco, vznemirjenje in moč. Njegovo mehko fleksibilno ohišje iz prvovrstnega silikona vam bo zaradi svoje oblike pomagalo ciljati na točko G, kristal Swarovski, ki krasi igračo, pa naredi Sassy pravi biser in vam daje občutek razkošja. Pustite se premamiti z genialno obliko, učinkovitimi funkcijami in očarljivim dizajnom vibratorja, ki se mu ženske po vsem svetu ne želijo odreči.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Luna Beads

    Luna kroglice so za ženske, ki cenijo svojo čutnost - kombinirani sistem za užitek in fitnes, ki ženskam in njihovim partnerjem omogoča, da povečajo svoje občutke za dolga leta. Kroglice Luna so bile razvite kot elegantna in diskretna alternativa tradicionalnim "gejša kroglicam", ki krepijo vaginalno steno in mišice PC z učinkovitejšo Keglovo vadbo.

    68,90 €

    56,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Perifit App Controlled Pelvic Floor Trainer Pink

    Ali veste, kako priljubljena je bila šola? In kaj, če krepitev mišic medeničnega dna postane igra? Perifit je orodje, zasnovano za vadbo medeničnega dna z uporabo mobilne igre. Princip je preprost – mišice napneš in jih sprostiš, kar te v igri tudi premika. Perifit so zasnovali zdravniki in ga priporočajo vsem ženskam, ki želijo okrepiti svoje medenično dno ne le na zabaven, ampak tudi učinkovit način.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Sweet Treat Pink-Brown

    Doživite popolnoma nov občutek navdušenja. Vrtljiva mehka silikonska rebra zagotavlja nežno, a intenzivno draženje klitorisa. Če želite pomnožiti svoj užitek, samo uporabite svoj najljubši mazalni gel in se odpravite na potovanje do edinstvenega vrhunca.

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vibes Mr. Rabbit

    Njegova dva zmogljiva motorja vam bosta prinesla dvakrat več užitka - pravi zajček. Čeprav zajčki niso ravno vaša skodelica kave - g. Zajec si bo zagotovo premislil, saj vas bo popeljal do zares orgazmičnih višin. Njegov žametni mat zaključek, prožno telo in dotikom prijazen silikonski stimulator klitorisa se elegantno prilagaja vašim oblinam.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PicoBong Transformer Pink

    PicoBong Transformer je v bistvu sto igrač v eni. Ponovno ustvarite pravo obliko, bodisi kot samostojna igra ali v sodelovanju s partnerjem.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Sync Couples Fuchsia

    Nova We-Vibe Sync je zasnovana za skupno uživanje za vse. Prijetne in močne vibracije stimulirajo klitoris in točko G, zahvaljujoč novi obliki pa boste uživali tako v vibracijah kot vznemirjenju.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nomi Tang Pocket Wand Hot Pink

    Močna in mokra vibrirajoča glava! Njena poseka je neprijetna, urin in globoke hruške pa nepričakovane. Poleg tega oprijem na katero koli torbo ali oporo temelji tudi na dveh vsestranskih nastavitvah, s katerima zlahka odpravite svojo bedo. Daj!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • strap-on-me Sliding Skin Realistic Dildo Fuchsia S

    Ta neverjetno inovativen dildo vam bo dal popolnoma realistične občutke! Združuje minimalizem, treznost in prefinjenost, ki določajo njegovo estetiko. S svojim očarljivim dizajnom, barvo in prožno "kožo" vam bo na prvi pogled navdušila! Pridite izvedeti več.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Butterfly Kiss Pink

    Uživajte v neskončnih čutnih užitkih z Butterfly Kiss. Gre za večstopenjski vibrator, ki vam bo zahvaljujoč premišljeni obliki poskrbel za genialno stimulacijo, ki bo udarila po vseh občutljivih mestih. Prepustite se svoji domišljiji, uresničite svoje erotične sanje in stopite na pot, ki ji ne vladajo drevesa, ampak orgazmi, eden za drugim!

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Remote Control Egg

    Uživajte v čudovitih in vznemirljivih občutkih, ki jih ne bo poznal nihče razen vas in vašega partnerja, ki mu zaupate upravljavca jajca užitka. 10 načinov vibriranja in hitrosti tega silikonskega čudeža vas bo navdušilo kjer koli v vaši nožnici (tudi v javnosti)! Naj se vaš dragi zvečer druži z vami v lokalu in vas ogreje za strastne norčije, ko se vrnete domov!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • strap-on-me Sliding Skin Realistic Dildo Fuchsia L

    Ta neverjetno inovativen dildo vam bo dal popolne realistične stvari! Združuje minimalno, skladnost in prefinjenosti, ki določajo njegovo estetiko. S svojim očarljivim dizajnom se boste zaradi barve in "usnja" na prvi pogled zadušili! Dodaj Več.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Stronic G Pink

    Privoščite svoji G točki masažo, ki si jo resnično želite! Z novim Stronic G vam ni treba niti premakniti prsta, da dosežete orgazem – je prostoročno!

    189 €

    159 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Irresistible Mythical Pink

    Ženske po dvojni stimulaciji niso žrtve trgovine in doživijo orgazem znotraj in zunaj. Mitično je smisel izpolnitve vsega vašega trpljenja. Njegov zmogljiv motor F1 z 10-stopenjskimi tresljaji je skrit v svetlo mehkem silikonskem obesku, tako da takoj vpliva na točko g.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gvibe Gballs 3 App Petal Rose

    Želite učinkovito krepiti mišice medeničnega dna in hkrati imeti popoln nadzor nad treningom? Pri tem vam bo pomagal Gvibe Gballs 3! Predstavljajo napredno usposabljanje z upravljanjem s pametnim telefonom. Bo enostavno in igrivo!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Waterproof Gyrating Bullet Pink

    Vodoodporno vibrirajoče jajce za igre, ki jih povabite. Narejen je iz plastike z gladko površino in je s kablom povezan s krmilnikom. Vibrira s 3 baterijami AA, ki niso vključene v paket. Material je varen za telo in ne vsebuje ftalatov.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bdesired Deluxe Curve Vibrator Rose

    Če je vaša maternica hrepenela po užitku, končno prisluhnite njegovi želji in mu predstavite ta očarljiv in predvsem učinkovit vibrator. Njegovih 6 čutnih funkcij vas bo očaralo, njegova majhna velikost je praktična, površina pa prijetno mehka. Ne čakajte in delajte dobro.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Dual Clit Flicker Enhancer Pink

    Želite doživeti še bolj intenzivno ljubezensko izkušnjo? Ta čudovito prožen in močan obroček se pritrdi na penis, kjer podpira in krepi erekcijo, pa tudi na moda, tako da se bo odlično držal. Majhni jeziki bodo nato kazali na klitoris in ga božali z močjo neskončno prijetnih vibracij. Narejen je iz mehkega silikona in je tudi polnilni, kaj bi si torej še želeli?

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sona 2 Cerise

    Jezi se na vse, kar te zanima! Naj nežni zvitki ujamejo vaš klitoris in vaš pepel v drugi dimenziji. Ta luksuzni stimulator, Sona 2, je ena najboljših blagovnih znamk na trgu Lelo. Si želite polnega zadovoljstva? S Sono 2 lahko igrate neskončne orgazme.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Red Berry

    Mono Flex, ki se ponaša z 2 zmogljivima motorjema, briljantno silikonsko zasnovo ter kratko G-točko in stimulacijo klitorisa, bo Mono Flex zbirka vsake kolekcije dodatkov. Vse to dopolnjuje eleganten dizajn in nadzor nad aplikacijo.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 190 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.