×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki vijolična vodoodporen

Elementi 65 do 96 od 238 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • You2Toys Elegant Series Wand Vibe Purple

    Majhna, kompaktna in izjemno zmogljiva, to je masažna glava Wand Vibe za polnjenje iz kolekcije Elegant Series. Ponuja vam 15 različnih načinov vibriranja, s katerimi boste uživali v popolnoma čutni masažni izkušnji. Popolnoma se prilega roki in je enostaven za nadzor, zato ga primite in uživajte v nežni ali intenzivni masaži vaših občutljivih predelov!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Couture Front Row purple

    Naj vas zapelje klasična eleganca!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Irresistible Mythical Purple

    Ženske po dvojni stimulaciji niso žrtve trgovine in doživijo orgazem znotraj in zunaj. Mitično je smisel izpolnitve vsega vašega trpljenja. Njegov zmogljiv motor F1 z 10-stopenjskimi vibracijami je skrit v svetlo mehkem silikonskem grelniku, tako da takoj vpliva na točko g.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Training Pleasure Balls RC Love Ball Purple

    Združite prijetno s koristnim in na vznemirljiv način okrepite svoje medenično dno. Ta polnilna RC Love Ball ima 10 različnih načinov vibriranja, med katerimi boste preklapljali bodisi na zadnji strani bodisi z daljinskim upravljalnikom z dosegom 5 metrov. Poskusite to zaupati svojemu nasprotniku in mu dovolite, da izbere intenzivnost vibracij.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sila Cruise Sonic Clitoral Massager Lilac

    Odkrijte svoje najgloblje fantazije s SILA Cruise prestižne blagovne znamke Lelo. Je idealna izbira ne samo za začetnike, ko gre za spolne pripomočke in čutno raziskovanje. Vrh boste dosegli po zaslugi nežnih tlačnih valov, ki jih boste občutili od glave do pet. Sprejmite ponudbo novega načina uživanja v predigri in trenutkih ljubezni do sebe.

    289 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Rimini Kegel Ball Training Set Purple

    Sanjate o popolnih orgazmih in občutku ožje nožnice, a ne želite trenirati? Naredite si destinacijo in uživajte v vznemirljivi vadbi, ki jo lahko dopolnite z omamnimi vibracijami. Trajalo bo nekaj minut na dan in kmalu boste videli rezultate. Preizkusite na lastni vagini!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Cannes Vibrating Balls Purple

    Ste že slišali za prednosti krepitve mišic medeničnega dna? To so intenzivnejši orgazmi, občutek ožje nožnice in tudi preventiva proti inkontinenci. Zdaj lahko okrepite svoje medenično dno na resnično razburljiv način! Te žogice znamke Rimba vam bodo dajale čutne tresljaje, ki jih boste izbirali preko daljinskega upravljalnika. Zato naredite nekaj za svoje zdravje in užitek hkrati!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Petite Jack Rabbit Purple

    Petite Jack bo popoln partner tako za igranje s samim seboj kot za zabavo s partnerjem. Je močan, vodoodporen, dvojno stimulira in obvladuje čudovito rotacijsko gibanje zahvaljujoč notranjim vrtečim se kroglicam. Izdelan je iz mehkega TPR in plastike, njegove dimenzije so kompaktne, oblika je ergonomska in cena sprejemljiva.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Purple Pleasure Lay-On Vibrator

    S svojim zaobljenim jezikom vas bo ta aplikacijski vibrator razvajal s popolno natančnostjo, zahvaljujoč velikemu telesu pa ga lahko nanesete tudi ravno in stimulirate celotno področje klitorisa. Potem vam ne bo preostalo drugega, kot da se prepustite čudovitemu občutku vrhunca!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY B BALLS White-Purple

    B BALLS je originalna analna naprava, ki se lahko neposredno odzove na vsak vaš gib ali na partnerjevo gibanje med ljubljenjem ali predigro.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Feelz Toys Fonzie Purple

    Neustavljivo vijolični vibrator ne bo zadovoljil le vaše točke G, temveč tudi vaš klitoris. Zelo tih in močan Feelz Toys Fonzie je vodoodporen in ima 7 načinov divjih vibracij, zato izberite svojega najljubšega!

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Starlet 3 Violet

    Novi Womanizer STARLET 3 - to je izvirna tehnologija Womanizer Pleasure Air, združena s petimi novimi živahnimi barvami izdelka in dvema stopnjama intenzivnosti, še vedno pa je vodoodporen in ga je mogoče polniti prek USB - po razumni ceni.

    95,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Lily 2 (Lavender & Manuka Honey) Purple

    Močnejša, lepša in bolj diskretna, prav to je Lily 2.

    149 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Violet

    Odkrijte največjo razburljivo vsestranskost s Satisfyer Curvy Trinity 2! Ponujal vam bo 3 motorje in 2 funkciji z ločenimi kontrolami. Razvaja tako klitoris kot G-točko in lahko uporablja tlačne valove in vibracije.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Elastic Joy Violet

    Model Satisfyer Elastic Joy je opremljen z 2 motorjema in živahnim vzgonom, zato ga je mogoče uporabljati v različnih oblikah. Uporabljeni so bili kot partnerski vibrator, erekcijski obroč in aplikacijski vibrator - Elastic Joy je pripravljen na vse.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Pretty Love Shock Fun Silicone Vibrating Egg

    Ali sanjate o čem več? Kaj pa poskusite z noro vznemirljivimi elektro-šoki in vibracijami, da to storite v očarljivem rožnatem jajčku na daljinskem upravljalniku? Jajček je izdelan iz kakovostnega in mehkega silikona in vam bo služil tako za zunanjo kot notranjo stimulacijo. Izbirajte med 7 načini vibracij in 3 stopnjami elektrostimulacije!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Realov Irena Smart Egg Purple

    Življenje, ki bi ga Irena in tvoja velikost dala v daljavo. In ne gre samo za to, da se mano zlahka uporablja v javnosti, diskretno je, da se nadzorujem prek aplikacij na mobilnem telefonu. Poln sem vode, nepremočljiv in narejen iz čudno mehkega silikona, tvoj meč me bo ljubil, ne verjameš? Oprostite, ne bi vas motil, tukaj je vredno! jaz sem Irena.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Evan Multi-Speed Vibe Purple

    Ali res potrebujete, da bi bil vaš novi vibrator izjemno stimulativen? Evan je tukaj za vas! Njegova površina je izdelana iz posebnega "žele" materiala in je neverjetno mehka in prijetna. Fleksibilni stimulacijski izrastki bodo poskrbeli za popolno božanje vaših intimnih predelov, dokler vam zaradi tega ne počijo kolena. Z vrtljivim podstavkom nastavite idealno hitrost vibriranja in se prepustite svojim občutkom!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Cocktail Burgundy

    Si želite okusnih koktajlov, terenskih ugodnosti in bede? Ta koktajl je bil zasnovan za najpogostejše razvajanje, je močan in skriva dva motorja, tako da bo razveselil analno in nožnico. Pri samooskrbi lahko dobite tudi jedilni pribor, ki bo nato podražil penis. Zaprite oči in uživajte v silikonskem dotiku in obliki igrač, ki ubogajo vaše telo!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Touch of Velvet Soft Lilac

    Naj vas očarajo vznemirljive vibracije tega očarljivega Rocks-Off vibratorja. Ponuja vam 10 funkcij vibriranja in ga lahko udobno usmerite na najbolj občutljiva mesta, ki komaj čakajo, da se seznanijo s to očarljivo igračo. Predaj se in opazuj, kako cvetijo rože orgazma na travniku vznemirjenja.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Tracy Lavender

    Vaše želje niso izpolnjene, ste žalostni in potrebujete navijanje? To je Tracy, tvoja nova ljubimka, ki ti je pripravljena prinesti srečo! Je prijetno gladka, čudovito prožna in popolnoma oblikovana, da zadovolji tako točko g kot klitoris. Navdušite se s 7 intenzivnimi načini in doživite orgazem za orgazmom noč za nočjo.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Bullet Mini Vibrator with 10 Powerfull Vibration Modes Purple

    Mobilni telefon, denarnica, ključi in mini vibrator! To mora biti vaš ček, preden odidete od doma. Nikoli ne veš, kaj se lahko zgodi, in biti pripravljen pogosto pomeni, da to tudi storiš. Ta majhna čarobna palica je vaše zagotovilo za orgazem. V vaše ljubezensko življenje bo prinesel razburljivo raznolikost! To je majhen, a izjemno močan vibrator, ki ga boste oboževali sami ali v paru.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • strap-on-me Dildo Plug P&G Size M Metallic Lilac

    Užitek, korist in poslušanje svojega telesa. Ampak te zanima? P&G Dildo Plug vas bo popolnoma navdušil s svojim drznim dizajnom. Zaradi svoje poševne oblike in zaobljene konice je absolutni strokovnjak za G-točko in prostato. Uživajte v vznemirjenju in prednostih.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • BeauMents Doppio Move Purple

    Močan, prilagodljiv, močan in predvsem za oba! Takšen je ta očarljiv vijolični vibrator s 3 diskretno tihimi, a hkrati zmogljivimi motorji, ki jih lahko uporabljate posamezno ali vse skupaj. Oblika igrače je prilagojena ženskemu in moškemu telesu in odpira vrata v svet skupnih orgazmov!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Double Flex Violet

    Model Double Flex s 3 zmogljivimi motorji z enako pozornostjo razvaja G-točko, klitoris in zunanje sramne ustnice. Zahvaljujoč tehnologiji Silicon Flex je ta vibrator zelo prilagodljiv - vendar boste navdušeni nad močnimi vibracijami, ki jih nadzoruje aplikacija.

    68,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • FeelzToys Anna Vibrating Egg Remote Deep Purple

    Se ti sploh sanja, da boš prevzela nadzor nad partnerjevim vzdušjem, tudi v javnosti? Se ne bojite, da bodo vozniki blokirali to ugodnost virusa v partnerjevem letu in šli na zabavo ali zabavo? Vemo, da se radi igrate! S tem jajcem Freelztoys lahko igra vsak na terenu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Elmer Purple

    Ali vam je ljubša eleganca, učinkovitost in zmogljivost po razumni ceni? Elmer vibrator iz Pretty Love je tukaj za vas! Njegovo zapeljivo telo je oblikovano tako, da boža vaše občutljive predele tako znotraj kot zunaj, njegova 2 motorja pa vam prikazujeta 12 načinov vibriranja. Zaljubite se v njegov mehak silikonski material in imejte zvestega ljubimca za vse življenje.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Soraya Wave Deep Rose

    Moje navdušenje za dobro razpoloženje! Navdušena Lelo Soraya Wave vas bo dvakrat navdušila in pohvale tehnologije WaveMotion bodo celo boljše od najboljših ljubezenskih prstov. Točka G in klitoris z nežnim gibom bogov in leglo se bosta spet našli. Soraya vam bo spremenila življenje!

    389 €

    239 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Rechargable Kegel Ball Starter Purple

    Silikonsko jajce je zasnovano za enostavno uporabo tudi v najtemnejših nočeh. Z njim uživajte v popolnem užitku in hkrati krepite mišice medeničnega dna. Rechargable Kegal Ball Starter je idealen za vse začetnike, ki šele začenjajo odkrivati svoje vznemirljive skrivnosti. Za vas vibrira v 12 načinih in nikoli se vam ne bo treba ukvarjati z zamenjavo izpraznjenih baterij, saj se lahko polni prek USB-ja. Ste pripravljeni na čutno stimulacijo in vesele orgazme?

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Remote Pinpoint Pleaser Purple

    Doživite pravo orgazmično eksplozijo s Stimulatorjem prostate Remote Pinpoint Pleaser. Ne ponuja le 12 intenzivnih funkcij vibracij, temveč vas preseneti tudi z močno žogo, skrito tik pod površjem. Uživajte v orgazmičnih izkušnjah in udobno upravljajte svojega novega pomočnika prek brezžičnega daljinskega upravljalnika.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gvibe Gcandy Sweet Raspberry

    Ali hrepeniš po nečem popolnem? Vodilna blagovna znamka erotičnih pripomočkov Gvibe bo izpolnila vaše želje! To je Gcandy, lep, visokokakovosten, učinkovit in močan. Hkrati bo pokazal vašo točko g in klitoris, očaral vas bo z 2 motorjema in tudi z mehkim in prijetnim silikonskim materialom. Uživajte v najboljšem na trgu!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sona 2 Cruise Purple

    Znebite se vsega, kar vas teži! Pustite, da nežni zvočni valovi zajejo vaš klitoris in vas popeljejo v drugo dimenzijo. Ta luksuzni stimulator Sona 2 Cruise ene najboljših blagovnih znamk na trgu Lelo bo poskrbel za zunanje in notranje živčne končiče klitorisa. Funkcija Cruise nato zagotovi, da se bo raven stimulacije povečala, ko boste Sonca potisnili bližje telesu. Privoščite si elegantno igračo in neskončna orgazmična doživetja!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 238 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.