×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki vodoodporen California Exotics silikona

Elementi 33 do 45 od 45 skupaj

  1. 1
  2. 2
  • California Exotics Enchanted Exciter Pink

    Vaše želje nenehno hrepenijo po nečem zadovoljivem in se sprašujete, kakšno igračo kupiti in jo končno pomiriti? Predstavljamo Enchanted Exciter, ki se bo čutno vrtel, vznemirjal, neustavljivo vibriral in ljubeče užival v klitorisu. Izpolnite svoje želje in končno doživite pravo zadovoljstvo.

    119 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Evil Bitch Lipstick Vibrator Black

    Z nobeno drugo šminko se ne boste počutili tako seksi kot Evil Bitch Lipstick! Njegova skrivnostna rdeča zasnova skriva vaš najljubši še bolj črn odtenek v obliki 10 močnih funkcij vibriranja, ki vas bodo popeljale do vrhunca navdušenja. Naj stoji na vaši nočni omarici ali pa ga vzemite s seboj povsod, nikoli ne veste, kdaj vam lahko pride prav.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Pretty Little Wands Bubbly Green

    Navdušenje je včasih tako čarobno! Palica ali vibrator iz kolekcije Pretty Little Wands je prav tako čaroben. Zgrabite ga in pojdite na nove višine uporabnosti! Ponuja vam 10 hitrosti vibriranja, tanko in prilagodljivo ohišje ter dizajn z dvema uporabnima koncema. S to igračo zadeni pravo mesto, saj je vse mogoče!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Foreplay Frenzy Climaxer Pink

    Uživajte v vsaki nepozabni izkušnji z vibratorjem Foreplay Frenzy v stilu vašega najljubšega zajca. Stimulira notranjost nožnice in zunanji del, v telesu pa skriva 2 motorja. Narejen je iz mehkega silikona, je vodoodporen in vam ponuja 12 neverjetnih načinov dotika zgornjega dela.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics California Dreaming Orange County Cutie Orange

    Ta igrivi vibrator iz kolekcije California Dreaming vas bo navdušil s svojo čudovito funkcijo dodajanja! Poleg tega bo razkazoval vaš klitoris, ki bo tako močno spodbudil vibracije, da vas bo orgazmično nebo, na katerem se boste kmalu znašli, neskončno zasvojilo. Narejen je iz visokokakovostnega silikona in se polni preko USB-ja.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Remote Wireless Butterfly Purple

    Sleci z vibrirajočim silikonskim metuljčkom v spodnjicah! Je ena najbolj priljubljenih igrač na svetu, morda zato, ker lahko v njej uživate v javnosti? S pomočjo udobnih pasov si boste zagotovili popolno prileganje klitorisu, ali boste krmilnik zaupali svojemu nasprotniku ali ga obdržali zase, je odvisno od vas.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Elite 12X Enhancer Green

    Se sprašujete, kakšna zanimiva igrača je to? To je silikonski rebrasti vibrator za ponovno polnjenje z 12 funkcijami vibriranja za tresenje kolen. Zahvaljujoč obročku ga lahko namestimo na penis, kar bo užitek in erekcijo popolnoma okrepilo, daljši nazobčani del pa pustil, da ob penetraciji draži klitoris. Čudovito orodje za začetnike in erotične strokovnjake!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Hype Dual Wand

    Uživajte v čudoviti dvojni stimulaciji s tem modernim in elegantnim prijateljem iz California Exotics. Intenzivno vas bo stimuliral tako znotraj kot zunaj nožnice, očaral vas bo s svojo močjo 2 motorjev in vam ponudil 10 različnih načinov vibriranja. Narejen je iz prijetno mehkega in upogljivega silikona, polni se preko USB-ja, je enostaven za uporabo in vodoodporen.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics 10 Bead Maximus Ring Blue

    Navadni prstani niso za vas in sanjate o največji blaženosti? Preizkusite prstan Maximus z njegovo edinstveno obliko in teksturo! Z njim lahko učinkovito pomnožite svoje zadovoljstvo, saj je čudovito prilagodljiv in obrobljen z drznimi perlami. Namesti se za moda in na penis, ki ga prijetno napne in s tem okrepi njegovo vzdržljivost in erekcijo. Vključite vibracije in izberite med 12 funkcijami, ki so pripravljene vsako damo poslati v raj z orgazmično stimulacijo klitorisa!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Naughty Bits Muah Mini Vibrator Red

    Govorite o tem, kar imate radi! Ta zabavni vibrator ima obliko rdečih ustnic, ki so relativno majhne in izdelane iz mehkega silikonskega materiala. Naj vas poljubijo tam, kjer vam je najbolj všeč, in izbirajo med 10 funkcijami vibriranja.

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • California Exotics Boundless Flickering Stroker Black

    Ali želite doživeti največje navdušenje, ki ga prinaša želod? Ta utripajoči masturbator vas bo razvajal! Opremljen je z edinstvenim jezikom in 10 funkcijami vibriranja. Notranja tekstura vas bo čutno pobožala in ne bo trajalo dolgo, da boste podlegli dodatnemu orgazmu!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics 5 Bead Maximus Ring Purple

    Navadni prstani niso za vas in sanjate o nečem več? Preizkusite prstan Maximus z njegovo edinstveno obliko in teksturo! Z njim lahko učinkovito pomnožite svoje zadovoljstvo, saj je čudovito prilagodljiv in obrobljen z drznimi perlami. Nanese se na penis, ki ga prijetno potegne navzdol in s tem okrepi njegovo vzdržljivost in erekcijo. Vključite vibracije in izberite med 12 funkcijami, ki so pripravljene vsako damo poslati v raj z orgazmično stimulacijo klitorisa!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Remote Pulsating Venus G Pink

    Poletite na krilih vznemirljivega metulja, ki se bo poigraval z vašo točko g. Njegove funkcije upravljajte sami ali pa jih prepustite partnerju, saj tresljaje izbirate preko daljinskega upravljalnika, katerega doseg je 10 metrov. Ob stimulaciji točke G se vam bodo tresla kolena, v čvrstem objemu pa bo užival tudi zunanji del vaše rože, zato kar naprej - letimo!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 45 od 45 skupaj

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.