×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki vodoodporen

Elementi 65 do 96 od 165 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Strap U Urge Strapless Strap-On Vibrator Black

    Ali želite zamenjati zvitke in poskusiti okusiti, ali vam ni treba nositi potnega lista? Ta Srap-On vam bo prinesel užitek vibracij. Njegova oblika, kot rokavica, pritrjena na škarje, ki se zlahka drži za dno medularnega dna, širi tudi njen klitoris. Drugi del se nato prenese na prostato ali potomce g. Primera.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gvibe 3 Pink

    Tretja generacija ene najbolj priljubljenih igrač na svetu, Gvibe 3, vas bo preprosto zabavala! Je super zmogljiv, saj skriva 3 motorje. Je očarljiv, ergonomsko oblikovan in izdelan iz prijetno mehkega in fleksibilnega silikona. Uživajte in z njim odkrijte novo vznemirjenje, ki vam ga ne bo pokazala nobena druga igrača!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alpha-Pro 7X P-BENDER Bendable Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Pustite se napolniti in uživajte v občutku, ko se vaša prostata intenzivno zgladi s popolnoma natančnim gibanjem. In želite kaj več? P-Bender lahko upognete v poljuben položaj in vaš jez vam bo prišel prav, zahvaljujoč čutnim vibracijam, katerih intenzivnost boste narekovali preko krmilnika. Zato naj vaša prostata ne čaka dolgo.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bathmate Hydromax 5 Blue

    Novi Hydromax 5 iz serije Bathmate ima enake odlične lastnosti kot Hydromax 7 in 9, vendar je nekoliko manjši in zato zasnovan za moške in dečke s penisom, dolgim približno 10 cm.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Je Joue Nuo Black

    Nuo ponuja dva motorja za dvojno stimulacijo - enega notranjega in enega za pogosto pozabljeno področje perineja. Dame, da (in gospodje!), veseli boste, da je igrača unisex.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Wand Essentials Scepter 50X Silicone Wand Massager Black/Gold

    Vsestranska, močna in elegantna je ta masažna glava. Njegove močne vibracije vas bodo masirale na občutljivih intimnih mestih, pa tudi po celem telesu, kjer bo sprostila mišično napetost. Temno vijolična oblika glave s poudarki iz rožnatega zlata skupaj tvori čudovit vibrirajoči kos z intenzivno močjo. Odkrijte ga!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tor 3 Base Blue

    Si želite v svojem ljubezenskem odnosu narediti korak naprej in si zagotoviti čudovito obojestransko zadovoljstvo? Dopolnite svoje ljubljenje s tem razkošnim vibrirajočim prstanom TOR 3 znamke Lelo, s katerim boste eksperimentirali in odkrivali nova doživetja. Preizkusite sodoben nadzor prek aplikacije in uživajte v dotiku vrhunskega silikona.

    239 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tiani 2 Red

    Tiani™ predstavlja boj v svetu ljubezni. V primerjavi s predhodnikom ima Tiani II 50 % močnejši motor, do 3-kratno razdaljo od daljinskega upravljalnika (36 metrov) in vsebuje dve zamenljivi nastavitvi. Uživajte v pestri raznolikosti vaše ljubezenske hrane za par ali sebe!

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition White Marble

    Womanizer Marilyn Monroe Special Edition vam bo pokazal čarobno-orgazmične trenutke v stilu. Tako kot vi je tudi ta predvajalnik pravi original, popolna kombinacija elegance, preprostosti in uporabnosti. Poklonite se ikoni Marilyn Monroe iz Womanizerja in uživajte v prednostih tega čudovitega stimulatorja klitorisa za svobodo!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream King Cock Elite 9" Vibrating Silicone Dual Density Cock with Remote Brown

    Želite okusiti reshnnost? Ta čudežni dildo je popolna kopija tiča in kreten je toliko slabši, da lahko vibrira! Ima dvojno težo, kar pomeni, da je v četrti četrtini kot kamnita erekcija, na površini, ki je mehka in mehka. Uživajte v svojem hiperrealističnem pogledu na penis in izpolnite svoje skrite fantazije.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PicoBong Transformer Pink

    PicoBong Transformer je v bistvu sto igrač v eni. Ponovno ustvarite pravo obliko, bodisi kot samostojna igra ali v sodelovanju s partnerjem.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • strap-on-me Sliding Skin Realistic Dildo Fuchsia L

    Ta neverjetno inovativen dildo vam bo dal popolne realistične stvari! Združuje minimalno, skladnost in prefinjenosti, ki določajo njegovo estetiko. S svojim očarljivim dizajnom se boste zaradi barve in "usnja" na prvi pogled zadušili! Dodaj Več.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Hearts Desire eStim Lay-On Vibrator Black

    Kaj si želi vaše srce? Po več srca in slastne elektrostimulacije ter vznemirljivih vibracij? Morda bo prav ta srček Mystim izpolnil vaše želje in vašemu telesu dal popoln užitek. Njegov dizajn se prilagaja obrisom vašega telesa, zmogljiv, a tih motor pa vas bo navdušil z 8 programi vibriranja. Če to ni dovolj, lahko vklopite funkcijo elektrostimulacije in uživate v nežnem mravljinčenju ali intenzivnem in močnem utripanju.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Happy Rabbit G-Spot Stroker Rabbit Vibrator Black

    Želite biti srečni vsak dan? Happy Rabbit vas bo osrečil, kadar koli želite! V njem se skrivata 2 motorja, poleg tresljajev pa ima tudi funkcijo v gibanju, torej nežno dvigovanje celotne gredi, ki bo dražila G-točko. Pripravite se na orgazmično ekstazo.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus B-Stroker Remote Control Unisex Massager with Unique Rimming Beads

    Vam je najbolj všeč analna penetracija? S tem žebljičkom boste lahko ves čas uživali! Na vratu ima drobne gibljive kroglice, ki se premikajo gor in dol in posnemajo občutek, podoben penetraciji. Poleg tega lahko vibrira in zunanji teksturiran del bo prijetno dražil jez. Uživajte v izkušnjah, podobnih rimmingu, in se prepustite svojim strastem.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Tango X Midnight Blue

    Predstavljajte si sebe! Močna vibracija določenega pravega mesta uporabnosti in sledite svoji blaženosti do legla. Je to isto, kar si želiš? Ti imaš! Tu je nov We-Vibe Tango X!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Gigi 2 Blue

    GIGI™ 2 je izboljšana različica enega najbolj priljubljenih vibratorjev. GIGI je verjetno najbolj pozitivno ocenjen aparat za stimulacijo intimnih točk G, kar je bilo ustvarjeno. Zahvaljujoč sploščeni konici je idealen za odkrivanje te erogene cone. Nove izboljšave vključujejo mehkejši silikon, popolnoma vodoodporen dizajn in 100 % večjo zmogljivost v vseh 8 načinih vibracij.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sona 2 Cerise

    Jezi se na vse, kar te zanima! Naj nežni zvitki ujamejo vaš klitoris in vaš pepel v drugi dimenziji. Ta luksuzni stimulator, Sona 2, je ena najboljših blagovnih znamk na trgu Lelo. Si želite polnega zadovoljstva? S Sono 2 lahko igrate neskončne orgazme.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Emma Neo App Controlled Black

    Spoznajte izboljšano Emmo, razkošno maserko s funkcijo stalnega ogrevanja in nadzorom prek pametne aplikacije. Ima gibljivo okroglo glavo, za katero se ne bo problem nagniti in udobno razveseliti katero koli občutljivo mesto na telesu. Nanj položite podaljšek v obliki zajčjih ušes in odkrijte nekoliko drugačen občutek. Kdo bo torej odločal o vašem užitku? Ali vi, vaš partner na drugem koncu sveta, prijatelj na spletu ali vaša Emma sinhronizirate z interaktivnimi videoposnetki?

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gvibe Gballs 3 App Petal Rose

    Želite učinkovito krepiti mišice medeničnega dna in hkrati imeti popoln nadzor nad treningom? Pri tem vam bo pomagal Gvibe Gballs 3! Predstavljajo napredno usposabljanje z upravljanjem s pametnim telefonom. Bo enostavno in igrivo!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Bond Charcoal Black

    Dame, ali se želite igrati na daljavo s partnerjevim navdušenjem? In gospodje, uživali boste in uživali prav! Tu je Bond, aplikacijsko nadzorovan obroč za pospeševanje ali daljinski upravljalnik, ki v vašo intimo prinese pridih avanture in vaše navdušenje popelje na višjo raven.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gvibe Gcandy Sweet Raspberry

    Ali hrepeniš po nečem popolnem? Vodilna blagovna znamka erotičnih pripomočkov Gvibe bo izpolnila vaše želje! To je Gcandy, lep, visokokakovosten, učinkovit in močan. Hkrati bo pokazal vašo točko g in klitoris, očaral vas bo z 2 motorjema in tudi z mehkim in prijetnim silikonskim materialom. Uživajte v najboljšem na trgu!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Tango X Cherry Red

    Sledite svoji blaženosti, ko mirne, globoke in drdrajoče vibracije z veliko natančnostjo zadenejo vašo sladko točko.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Je Joue G-Kii Purple

    Prijetno, preprosto, koristno - z Amijem tonizirajte in krepite mišice PC za močnejše orgazme in še veliko več.

    119 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Nami Purple

    Kaj je vaša najbolj intimna želja? Je to elegantna masažna glava z neverjetnimi funkcijami, ki vas bo popeljala v nebesa? Polnilna Nami vam bo uresničila sanje! Je mojstrovina s čudovitim videzom in 2 uporabnima koncema ter 4 nastavki, ki vam bodo prinesli nepredstavljivo ekstazo. Doživite nebeški orgazem.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oninder Lisbon G-Spot & Clitoral Stimulator Pink

    Ste v koraku s časom in želite nekaj več kot preprosto vibrirajočo igračo? Blagovna znamka Oninder prinaša zbirko luksuznih in visokokakovostnih dodatkov, predvsem aplikacije, polne različnih možnosti upravljanja za samostojne igre in igre v paru ali morda celo gledanje z nekom, ki ga še ne poznate. Ta vibrator je namenjen predvsem parom, kar pa ne pomeni, da v njem ne morete uživati tudi sami. Povabite ga k ljubezni, poskrbel bo za G-točko, klitoris in glavico!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Belou Be Satisfied Remote Controlled Vibrating Stimulator Black

    Ali pogrešate ustrezen orgazem zaradi dvojne stimulacije? Ali hrepeniš po elegantni igrači, ki si jo boš z veseljem ogledal in še bolj z veseljem delal z njo? Vaše sanje se bodo kmalu uresničile, saj na trg prihaja ta dragulj, ki se bo s priročnim obešalnikom poigraval z notranjostjo nožnice in tudi s klitorisom. Uživajte v učinkovitem razkošju, igrači, ki ima stil in vam pokaže nebesa, imenovana orgazem.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Elite Hydrobator

    Doživite najboljšo masturbacijo v svojem življenju! PDX Elite Hydrobator vam bo zagotovil neverjetno stimulacijo vode in preprosto se boste zaljubili v njegovo inovativno zasnovo z dvema odprtima koncema. Vzemite ga pod tuš ali kopel, pustite se, da vas votli tunel s polnim užitkom odnese in izbirajte med 3 hitrostmi giba in 7 načini vibracij.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Strap U Tri-Volver Rechargeable Strapless Strap-on

    Strap-on za užitek obeh partnerjev! Zanj ne bo potreben pas, udobno in trdno se bo sprostil v nožnici. Njegova dva motorja za vas vibrirata v 7 različnih intenzivnostih, prav tako pa vam pride klitoris. Kmalu boste obvladali preprosto upravljanje in zahvaljujoč vodotesnosti boste lahko uživali v prodoru drugje kot le v spalnici.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Moxie Satin Black

    Vedno ohranite svoje najljubše vibracije s klitorisom in ostanite zadušeni. We-Vibe's moxie je diskreten, chutney, dragee in sladek. Magnet je udobno pritrjen na vse stiskalnice, njegova močna šiška pa bi bila prehuda za vas ali vašega najdražjega, ki bo za vaš mobilni telefon uporabil aplikacijo za mobilni telefon in mu tako omogočil nadzor nad svojo koristjo.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oninder Lisbon G-Spot & Clitoral Stimulator Black

    Ste v koraku s časom in želite nekaj več kot le preprosto vibrirajočo igračo? Blagovna znamka Oninder prihaja s kolekcijo luksuznih in kakovostnih pripomočkov, predvsem pa z aplikacijo, nabito z različnimi možnostmi upravljanja za samostojne igre in igre v paru ter morda celo spogledovanje z nekom do sedaj neznancem. Ta vibrator je namenjen predvsem parom, kar pa ne pomeni, da v njem ne morete uživati sami. Povabite ga k ljubljenju, poskrbel bo za G-točko, klitoris in glavico!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Otouch Airturn3 Masturbator

    Masturbator Airturn3 bo vaše sanje o popolnem masturbatorju spremenil v resničnost! Udobno se prilega roki in zahvaljujoč zunanji silikonski površini ne bo zdrsnil iz nje. Ponuja 3 sesalne funkcije in 6 vzorcev vibracij (vsak s 3 intenzivnostmi). Med posameznimi funkcijami bomo preklapljali zelo enostavno in hitro s pomočjo 4-smerne krmilne palice na vrhu. Naj vas draži neverjetna notranja tekstura!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 165 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.