×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki brezžično gladko vibracijski

Elementi 97 do 128 od 485 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Pipedream Anal Fantasy Elite Remote Control P-Spot Pro Black

    Če želite v svojih analnih igrah doživeti bolj intenzivne občutke, ne smete zamuditi tega edinstveno zmogljivega stimulatorja prostate Anal Fantasy Elite Remote Control P-Spot Pro. Narejen je iz higienskega in visokokakovostnega silikona (Elite Silicone), je polnilni in predvsem ergonomsko oblikovan tako, da vam zagotavlja ne le udobje, ampak predvsem zadovoljstvo. Prepustite se dih jemajočim funkcijam, neverjetnemu vznemirjenju in eksplozivnim orgazmom.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Otouch Super Striker Penis Sleeve with Vibrations Black

    Luksuzno mehak in močno vibrirajoč rokav na konici penisa z daljinskim upravljalnikom. Se vam zdi kot sanje? To šele postaja resničnost! Vaša moškost dobi odmerek vibracij, o katerih sanja. Ta podaljšek je izdelan iz prvovrstnega silikona in vam ponuja 7 načinov vibracij.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bnaughty Classic Unleashed Wireless Vibrating Egg Purple

    Svoje intimne skrivnosti delite s svojo ljubeznijo doma ali v javnosti. S tem večnamenskim vibrirajočim jajcem to ne bo več problem! Zagotovljena je njegova enostavna montaža, zelo diskretno tiho delovanje motorja in njegova raznolika uporaba, kjer lahko poleg vaginalne stimulacije izvajate tudi nežno draženje klitorisa, bradavic ali drugih erogenih con kjerkoli na telesu.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Mr. Pleasure Remote Scrotum Teaser Black

    Vaši testisi bodo navdušeni nad vibracijami tega Mr. užitek! Narejena je iz mehkega in zelo prijetnega silikona in se na penis pritrdi s pomočjo udobnih obročkov. Potem morate samo vzeti krmilnik in narekovati vrsto vibracij, ki jih čutijo vaša jajca. In ali boste vi ali vaš partner držali daljinski upravljalnik, prepuščamo vam.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Strap U 10x Evoke Ergo-Fit Remote Control Inflatable Vibrating Silicone Strapless Strap-On

    Blazinica z grebeni poskrbi za blaženost klitorisa, ko se drgnejo ob njo. Medtem bo vsak potisk poslal dolgo, gladko gred v njuno partnerico. Zakrivljeni konec je namenjen neposredni stimulaciji točke G ali točke P. Za večje udobje lahko z brezžičnim daljinskim upravljalnikom upravljate funkcijo napihovanja in močne dvojne motorje. Raziščite 3 hitrosti brenčanja in 7 vzorcev pulziranja za vsakega partnerja. Za mokro in vročo zabavo v kopeli, pod tušem ali v bazenu je celo vodoodporen.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMiBod Club Vibe 2.OH Music Vibrator

    Club Vibe 2.OH je revolucionaren brezžični daljinski upravljalnik vibratorja, ki ga lahko polnite prek USB-ja. Ta iznajdljivi vibrator je lahek, tanek in zahteva uporabo na sprehodu po mestu.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Bill Purple

    Če so se stvari v spalnici nekoliko ohladile, je Bill tisto, kar potrebujete. Stimulator za pare, ki je drugačen. Poleg 12 funkcij vibriranja in daljinskega upravljalnika za večje udobje, ima dodaten stimulator klitorisa z zajčjimi ušesi, ki vas bo pustil brez besed.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Men Vibration+ Connect App Black

    Satisfyer Men je s svojimi vibracijami osvojil moške po vsem svetu, zdaj pa prinaša še nekaj novega - vibracije lahko nadzorujete prek aplikacije! Seveda ostajata ohranjena eleganten dizajn in ergonomska oblika, ki zelo udobno leži v roki. Vhodna odprtina je narejena iz kvalitetnega in prijetnega silikona, zato pohitite.

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Chorus Blue

    Najbolj intuitiven vibrator za pare We-Vibe® doslej - z nastavljivim prileganjem, upravljanjem, ki se odziva na dotik, in vibracijami brez uporabe rok, ki seks dvignejo na povsem novo raven.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • strap-on-me 3 Motors Vibrating Silicone Bendable Strap-On Black L

    Kakovost in ergonomija sta zaščitni znak sistema strap-on-me®. Ta vibracijski strap-on, ki je izdelan iz silikona mehkega dotika in opremljen s tremi izjemno močnimi in neodvisno krmiljenimi motorji, je zaradi upogljivega vratu s pomnilnikom položaja, ki se popolnoma prilega vsaki intimni anatomiji, tudi izjemno enostaven za nošenje. Ponuja dvojno stimulacijo klitorisa in točke G ter je na voljo v različnih velikostih za zadovoljitev vseh želja.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Chorus Crave Coral

    Ali najdete najboljšo pomoč za svojo ljubezen? We-Vibe ima nekaj erotičnih opomnikov za pare! Refren vam bo poskrbel za udobno, nastavljivo, prilagojeno, vodeno (tudi z uporabo), njegove vibracije pa so tako opojne za oba partnerja, da si ne želita biti ljubljena brez njih. Pepel na naslednjo raven kot bedno življenje.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LUV EGG Pink

    Izzovite sebe in svojega partnerja z LUV EGG! To vibrirajoče jajce z daljinskim upravljalnikom je kot nalašč za partnerje, ki iščejo vznemirljivo spolno igračo. Vibracijsko jajce je ovito v mehak silikon, ki je varen za telo, prijeten na koži in ga je mogoče temeljito očistiti. LUV EGG ima izjemno močan motor z 12 nastavitvami vibracij. Jajce je vodoodporno, lahko se polni in uporablja v kombinaciji z lubrikantom na vodni osnovi.
    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Top Secret+ Pink

    Skrivnost, ki je ne bi smeli več prejeti ... Prenosni vibrator Top Secret + ima ravna, ergonomska tla, ki omogočajo maksimalno udobje in tudi rebrasto površino za stimulacijo klitorisa.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Volt Electro Fury Black

    So klasične žebljičke malo za tvojo rit? Naelektrite svoje čute z vznemirljivim zatičem za elektrostimulacijo Volt. Je daljinsko voden in ima 5 funkcij elektrostimulacije in 7 možnosti vibracij. Njegova elegantna oblika bo razumela vaše telesne obrise in potrebe. Zato poskusite nekaj novega!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Butterfly Remote Rocking Penis Purple

    Zmogljiv, popolnoma kontaktni Venus Butterfly Rocking Penis je mini stimulator, ki zagotavlja maksimalno pokritost vaših erogenih con.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Strong One Ring Vibrator

    Strong One erekcijski obroček iz prijetnega in nežnega silikona poskrbi za večjo vzdržljivost, vzdržljivost in zakasnitev ejakulacije. Poleg tega globoke vibracije stimulirajo oba partnerja hkrati in kot bonus jih je mogoče nadzorovati z aplikacijo.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Moxie

    Vedno imejte svoje najljubše vibracije s klitorisom in ostanite navdušeni. We-Vibeov moxie je diskreten, čuten, dražeč in sladek. Zahvaljujoč magnetu se udobno prilega v vse hlačke, njegove tihe tresljaje pa boste opazili le vi ali vaš ljubimec, ki mu zaupate bodisi krmilnik bodisi aplikacijo v mobilnem telefonu in mu tako omogočite nadzor nad svojim užitkom.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Realov Irena Smart Egg Pink

    Iščete nekaj za popestritev razmerja na daljavo? Z aplikacijo za pametni telefon Irena 1 lahko vaš partner upravlja vašo igračo ne glede na to, kako daleč je!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Lisa Ann Experience

    Ali sanjate o čudoviti Lisi Ann samo zase? Ta superzvezdnik je zdaj lahko samo vaš! Masturbatorka je okrašena z njenim podpisom, prav tako pa prejmete 1500 kreditov, ki jih lahko uporabite za njeno neaktivno vsebino na FeelPornStars.com. Prepustite se njegovemu provokativnemu čutnemu šarmu in nežnim dotikom.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Xocoon Couples Stimulator Ring Fuchsia

    Ali veste, da je lahko vaše ljubljenje še bolj razburljivo? Vse kar morate storiti je, da ga povabite k temu priročnemu prstanu, ki boža tako penis kot klitoris. Zahvaljujoč umiku bo penis nekoliko bolj občutljiv, njegova erekcija bo daljša, orgazem pa intenzivnejši. Dame pa bodo med penetracijo popolnoma padle na tresljaje, usmerjene v klitoris in okolico. Uživajte v najboljših izkušnjah!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Ecopink Vibrating Egg with Remote Control Pink

    Ali se želite prepustiti vznemirljivim vzdušjem čisto kjer koli? To vibrirajoče jajce z 10 neverjetnimi funkcijami je super diskretno in vam lahko dela družbo povsod. Med njegovimi funkcijami boste preklapljali z daljinskim upravljalnikom, od vas pa je odvisno, ali ga boste obdržali na dlani ali pa ga zaupali svojemu sogovorniku.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Rotator Plug 1+ Black

    Hrepenite po nečem več? Mogoče po gromki analni stimulaciji? Rotator Plug je tukaj za vas in vaše neizpolnjene sanje! Opremljen je z dvema motorjema, eden je odgovoren za močne vibracije, drugi pa napaja vrtljive kroglice, ki se nahajajo v spodnjem delu. Kaj drugega? Njegove funkcije lahko upravljate prek aplikacije!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tiani Duo Couples Massager Ocean Blue

    Odkrijte nova erotična obzorja z razkošno igračo TIANI Duo. Njene globoke in čutne vibracije boste delili s svojo kolegico in skupaj boste doživeli največji užitek in zadovoljstvo. Njegova popolna gladka oblika se popolnoma prilega vašim telesnim oblinam in prvovrstni silikon vas bo očaral na prvi dotik. Intenzivnost boste narekovali z brezžičnim daljinskim upravljalnikom z edinstveno tehnologijo, občutljivo na gibanje. TIANI Duo je najboljše za vaše spolno življenje.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • b-Vibe Rimming XL

    Spoznajte prvi vrhunski zatič, ki je opremljen z vrtljivimi kroglicami in vibrirajočo konico za popolno stimulacijo in neskončen orgazem. Zatič b-Vibe je dovolj velik, varen za telo, brez težav, prijetno silikonski in razvit natančno za stimulacijo najbolj občutljivih točk na vašem telesu.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Pink

    Za prijeten seks sam ali s partnerjem ne potrebujete več Tinderja. Bruno by Intense je vodoodporen, zmogljiv, z mehko teksturo, ki vas vabi k razvajanju, da povečate užitek pri drgnjenju, in opremljen z dvema motorjema namesto enega za dvojno stimulacijo brez primere, je vibrator za pare z daljinskim upravljalnikom, ki vas bo zbližal. Kot safari po savani

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • GoGasm Pussy & Ass Vibrator Black

    Ali lahko obstaja kaj več kot trojna stimulacija, kadarkoli in kjerkoli? Ta igrača GoGasm je vibrator, primeren za hojo za vse 3 vaše občutljive točke. Žogica se bo naselila v anus, vibrator bo veselo šepetal v nožnico, ploščati stimulator pa bo šepetal na klitoris. Zato zgrabite krmilnik in izberite, kar vam je všeč!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hueman Asteroid Rimming Anal Plug

    Obožujete rimming ali analno lizanje? Če je tako, vam bo všeč tudi ta analni čep! Ima vgrajene vrtljive kroglice, ki simulirajo občutke lizanja. Zatič je izdelan iz mehkega silikona, njegov zgornji del pa je oblikovan tako, da cilja na prostato. Izbirajte med 4 hitrostmi in 6 načini z daljinskim upravljalnikom!
    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • 169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Remote Controlled Penis Extension

    Na srečo vam manjka dodatnih 8 palcev in vibracije? Ta prilagodljiv penis rokav z daljinskim upravljalnikom znamke Rebel bo prisluhnil vašim željam! Pomagal vam bo pri kondiciji in bo razveselil ne samo vas, ampak tudi vašega partnerja, saj bo masivni želod poskrbel za podaljšek za 8 cm! Naj se tesno prilega, podprite vašo erekcijo in ga ujamite za moda, da ne pade!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • b-Vibe Trio Plug Black

    Vrhunski vibrirajoči analni čep s premišljeno obliko in 3 zmogljivimi motorji. Prepustite se tej kakovostni igrači in nepremagljivi analni stimulaciji, ki vam jo bo dala.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Vibes of Love Remote Panty G Magenta

    Ste kdaj razmišljali o igranju z vibratorjem v javnosti? Ta igrača k temu neposredno spodbuja! Prilegal se bo kot rokavica in svoje vibracije usmeril tako na točko g kot na klitoris. Njeno intenzivnost je mogoče izbrati preko krmilnika, ki ga lahko obdržite ali zaupate partnerju. Uživajte v vznemirjenju na sprehodu, zabavi, kjer koli!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Prostate Vibe with Remote

    Doživite vznemirjenje elektrostimulacije s tem šokantnim in vibrirajočim stimulatorjem prostate, ki vam bo pokazal vrhunec moškega užitka. Je neverjetno igriv, narejen iz visokokakovostnega silikona in opremljen s funkcijo elektrostimulacije, za katero ne boste potrebovali nobenega vira energije, saj bosta dva močna notranja motorja poskrbela za vse. Zato pograbite krmilnik in se pustite "žgečkati".

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 485 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.