×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki vibracijski brezžično

Elementi 33 do 64 od 900 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Sweet Smile RC Double Pleasure Love Balls Pink

    RC Double Pleasure Love Balls znamke Sweet Smile presenečajo z 2 močnima vibratorjema, ki sta povezana s prožnim silikonskim trakom. Za hkratno vaginalno in analno stimulacijo. Silikonski trak se tesno in skoraj nevidno prilega presredku. Tako ga lahko nosite tudi diskretno pod oblačili. Primeren tudi za hkratno notranjo in zunanjo stimulacijo vagine in klitorisa.

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • 64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Verge

    Nov in vznemirljiv način doživljanja užitka s partnerjem ali samostojno. Obročki za penis so zasnovani za polnejše in dolgotrajnejše erekcije ter močnejše orgazme. Dodatna prednost obročkov Verge je stimulacija perineuma. Verge stimulira presredek, erogeno območje, ki se odziva na pritisk in vibracije.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Edge 2 Prostate Massager

    Edge 2 je druga generacija našega zmogljivega nastavljivega masažnega aparata za prostato z močno stimulacijo točke P in presredkom.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HiSmith WDA027-M Wildolo Realistic Silicone Dildo with 10 Vibrating Modes & App 23.9cm Skin

    Doživite ultimativni užitek z realističnim dildom Wildolo. Narejena iz visokokakovostnega silikona, realistična tekstura seks igrače zagotavlja realistično izkušnjo. Dildo z močnim priseskom nudi prostoročno uživanje na kateri koli gladki površini. Raziščite 10 močnih načinov vibriranja za dodatno stimulacijo. Prepustite se nepozabnim občutkom z realističnim dildom Wildolo.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Golden Moments

    2 visokokakovostni, vrhunski igrači po ugodni ceni! Ti dve najbolje prodajani igrači bosta zagotovo priljubljeni - še posebej zaradi ugodne cene. Vsestranski komplet za užitek za vročo solo zabavo ali zabavo v paru.

    489 €

    309 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HiSmith SQ-MAS50108V Lorna Sucking Vibrating Ass Realistic Silicone Sex Doll Masturbator with Remote Control

    To je Lorna, vaš novi luksuzni žar! Je popolnoma samodejen in vas bo navdušil s svojimi neprimerljivimi lastnostmi. Njene možnosti boste izbirali preko daljinskega upravljalnika in eno je že gotovo - z njo boste imeli življenje polno strasti in spolnega zadovoljstva!

    459 €

    269 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Wearable Panty 3-in-1 G-Spot & Tapping Vibrator with Remote Control Pink

    Ta nosljivi vibrator z osnovo v obliki metulja ima tudi popolno oblikovano obliko in se prilagaja vašim oblinam s svojo ergonomsko zasnovo, emulirana tekstura pa je jasno vidna. Udoben silikonski material vam omogoča boljšo izkušnjo. Oblika vložka pa ga ohranja na mestu v spodnjicah.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Chorus Purple

    Najbolj intuitiven vibrator za pare We-Vibe® doslej - z nastavljivim prileganjem, upravljanjem na dotik in vibracijami brez uporabe rok, ki seks dvignejo na povsem novo raven.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HiSmith WDA006-L Wildolo Fantasy Dildo Vibrator with App 26cm Blue-Pink-Purple

    Sanjate o pošastnem spolnem užitku? Zagotovite si večno zadovoljstvo z vrhunskim Hismith vibrating Monster Dildo, ki omogoča tudi upravljanje preko aplikacije za pametni telefon. Je pameten oblikovalski kos, ki bo prisluhnil vašim željam in jih takoj izpolnil, pridite in izvedite več o njem!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Revel Winx Pink

    Diskretno, igrivo in kakovostno, točno to je to vibrirajoče jajce na daljinsko upravljanje! Uživate lahko sami ali pa upravljalnik zaupate partnerju. Jajce se lahko polni preko USB-ja, kar je zelo praktično, izdelano pa je iz visokokakovostnega platinum grade silikona.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Calor Depth-Controlled Heating Male Masturbator

    Še vedno iščete način, kako premostiti razdaljo med vami in vašim dekletom? Spoznajte Calorja, masturbatorja, ki vas bo razveselil s prijetno funkcijo ogrevanja in seveda pametnimi vibracijami. Njegovo telo je stisljivo in zaznavno hkrati – globlje ko vstaviš, intenzivnejše so vibracije. Uživajte v dolgih samotnih večerih.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Sam Neo Masturbator

    Gospodje, iščete sodobnega in priročnega pomočnika za svoje trenutke ljubezni do sebe? Blagovna znamka Svakom prinaša ta inovativni masturbator Sam Neo z nadzorom prek aplikacije, ki vam bo ponudil razburljiv sesalni učinek v kombinaciji z močnimi vibracijami! Izvedi več!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NMC Louisiana Lounger

    Jebeni stroj Louisiana Lounger zagotavlja močan užitek, kadar koli želite. Napihljiv anatomsko oblikovan ležalnik z možnostjo priključitve enega od 3 vibratorjev ponuja številne možnosti.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off The-Vibe 2 Prostate Vibrator with Remote Control

    Odkrijte The Vibe 2, petelinji obroč in stimulator prostate v enem! Vibe 2 je idealen za samostojno avanturo ali s partnerjem. Preprosto namestite raztegljiv silikonski obroč na mošnjo in penis ter uživajte v 10 čudovitih vibracijah okoli presredka, medtem ko vibrator hkrati zagotavlja analno stimulacijo. Ta vsestranski vibrator je opremljen z brezžičnim daljinskim upravljalnikom, tako da lahko vi ali vaš partner prevzamete nadzor.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Hula Beads Black

    HULA Beads™ so prve daljinsko vodene kroglice za užitek na svetu, ki se hkrati vrtijo in vibrirajo. Zagotavljajo popolnoma nove občutke.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Anal Prostate Stimulator with Thrusts & Vibrations & Remote Control Black

    Ta vibrator z vibratorjem ima 8 potisnih funkcij in načinov vibriranja, preprosto lahko uživate v stimulaciji potiska ali vibriranja moških v skladu z vašimi željami, ali pa lahko hkrati aktivirate zadnjični vtič, 8 različnih ritmov vam omogoča, da izkusite različno intenzivnost izkušnjo stimulacije in seks igračo z vibratorjem za pare. Končni čudovit občutek.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Unite Purple

    Raziščite novi We-Vibe II Plus! Kultni vibrator za pare. Prilagodljiv in vsestranski vibrator We-Vibe II Plus pare popelje do novih višin užitka.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Multi P-Joy Prostate Massager with Remote Control Black

    Gospodje, pridite in doživite pravi užitek! Ta stimulator prostate vam ga bo dal. Ima gibljivo glavo in eden od njegovih motorjev poganja masažne kroglice s premikanjem gor in dol. Drugi motor je zadolžen za vrtljive kroglice, tretji pa jezu. Boleča oblika obljublja enostavno in prijetno prodiranje.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Revo Stealth

    Nexus Revo Stealth je izboljšana različica masturbatorja Revo 2. Stealth ima tudi daljinski upravljalnik, ki omogoča več svobode, ki ga lahko uporabljate vi ali vaš partner.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HiSmith WDA028-M Wildolo Huge Massive Fantasy Girthy Silicone Dildo Vibrator with App 20.9cm Pink

    Kot tehnološko podjetje si naši oblikovalci nenehno prizadevajo za ustvarjanje boljših izkušenj za stranke. Vedno nudimo vrhunske in fantastične izdelke, da rešimo želje večine ljudi, zagotovimo udobje za interakcijo in zmanjšamo vrzel med razmerji na daljavo med ljubimci, zmanjšamo bolečino zaradi pogrešanja ljubljenih in ponudimo neskončno izjemno zabavo.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion Bunny App Controlled Vibrating Bunny Tail Anal Plug

    Prvi analni čep, ki ga lahko upravljate prek aplikacije! Presenetil vas bo z dih jemajočim in mehkim repom zajčjega krzna rex. Uživajte v nošenju, kjer bo njegov nadzor pod nadzorom vašega kolega prek aplikacije. Zmogljiv motor vas nato nepričakovano raztrga z divjimi tresljaji in zatič lahko obdržite v analnem delu tudi med seksom!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Cock & Ball Ring with RC Butt Plug Black

    Cock and Ball Ring with RC Butt Plug proizvajalca Rebel je kombinacija petelina in žogice s povezanim vibrirajočim analnim čepom, ki ga lahko upravljate preko daljinskega upravljalnika, zahvaljujoč 15-metrskemu dosegu pa tudi s partnerjem.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Royal One Ring

    Z našim kraljevskim pripomočkom Royal One nadgradite svojo moškost s čutnostjo. Prijetno prilagodljiv obroček se prilagodi vsem velikostim in objame vaš penis ter ustvari učinek zastajanja krvi za daljši užitek in čutno vzdržljivost.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cyber Silicock Remote Control Realistic Mr John

    Še nikoli ni bil silikonski zaključek tako realističen, prilagodljiv, termičen in z neumornimi funkcijami, o katerih ste vedno sanjali.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Toys 10 Speed Remote Vibrating Egg Big Black

    To veliko brezžično vibracijsko jajce ima 10 različnih, zelo vznemirljivih nastavitev, ki jih je mogoče prilagoditi z brezžičnim daljinskim upravljalnikom. Od udobnega, nežnega položaja do izjemno močnega vibriranja; z brezžičnim daljinskim upravljalnikom ga lahko upravljate z razdalje do 20 metrov.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Vick Powerful Plug Remote Controlled Vibrator Black

    SVAKOM Vick daljinsko vodeni dvomotorni vibrator za masažo prostate je zmogljiv in razkošen masažni pripomoček, posebej zasnovan za pare. Dva ločena močna motorja zagotavljata notranjo in zunanjo intenzivno stimulacijo. Je odličen masažni pripomoček za G točko in klitoris ter ima popoln kot za stimulacijo prostate.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Quake

    Quake je izjemno zmogljiva igrača, ki zagotavlja dvojno stimulacijo klitorisa in točke G hkrati - nastavljiv vrat omogoča popolno prilagajanje in zagotavlja mešane intenzivne orgazme.

    209 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 900 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.