×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki brezžično

Elementi 33 do 64 od 943 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Top Secret Pink

    Zahvaljujoč široki ravni podlagi lahko model Top Secret iz finega silikona diskretno in udobno nosite tudi zunaj doma. Poleg tega lahko preko aplikacije intuitivno in individualno nadzorujete globoke in močne vibracije njegove obsežne gredi.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy Trinity 5+ White

    Satisfyer Curvy Trinity 5+ iz silikona s 3 motorčki razvaja vse vaše erogene cone: uporabite ga kot ležeči vibrator, vibrator s tlačnimi valovi ali vibrator za točko G za največjo raznolikost, medtem ko ste samski.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Novo
  • Lovense Gravity Thrusting Dildo

    Odkrijte vibrator, ki vam bo vzel dih! Imenuje se Gravity in na trg prihaja iz svetovno priljubljene znamke Lovense! Gravity vas bo naravnost navdušila s svojimi samodejnimi udarci in tresljaji, ki jih lahko nadzirate prek aplikacije. Zahvaljujoč močnemu končnemu prisesku se oprime vsake gladke površine in se vam prilagodi za popolno izkušnjo med samostojnimi igrami, odličen pa bo tudi kot partner v trojčku!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HiSmith WDA030-M Wildolo Designer Series Silicone Dildo Vibrator with App 21.5cm Blue

    Wildolo je vrhunska blagovna znamka, namenjena predvsem novostim, visokokakovostnim in visoko tehničnim dildom.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • MotorBunny Original Sex Machine + Link Bluetooth Bundle

    Ali hrepeniš po intenzivni stimulaciji? Kar naprej! Imenuje se MotorBunny in je super zmogljiv seks stroj, ki je zelo udoben za uporabo in zahvaljujoč podaljškom je vedno drugačen. Z daljinskim upravljalnikom lahko narekujete stopnjo tresljajev in hitrosti ali pa aplikacijo naložite na svoj telefon in nastavite lastne načine tresljajev in vrtenja, lahko pa telefon zaupate partnerju in mu dovolite, da nadzoruje vaše navdušenje z druge strani sveta.

    1.349 €

    1.149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe Pink

    Vibracijski metuljček, ki ga upravlja pametni telefon (iPhone in Android).

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Verge

    Nov in vznemirljiv način doživljanja užitka s partnerjem ali samostojno. Obročki za penis so zasnovani za polnejše in dolgotrajnejše erekcije ter močnejše orgazme. Dodatna prednost obročkov Verge je stimulacija perineuma. Verge stimulira presredek, erogeno območje, ki se odziva na pritisk in vibracije.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Anal Plug & Prostate Massager Thrusting & Vibrating with Remote Control Black

    Ta analni vibrator je opremljen z daljinskim upravljalnikom in mobilno aplikacijo, za razliko od drugih analnih igrač, naše spolne igrače dodajo zasnovo nadzora APP, če ste v razmerju na daljavo, bi bil ta vibrator vaša najboljša izbira. Naša APP ima različne načine delovanja, kot so glasbeni način, interaktivni način itd. Prek aplikacije lahko prilagodite tudi vzorce vibriranja, tako da lahko s partnerjem postanete ustvarjalni in nato shranite priljubljene za pozneje.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Hugo Black

    Orgazem prostate je največji in najintenzivnejši orgazem, ki ga lahko doživi moški, zato je daljinsko upravljani HUGO odlično zasnovan tako, da ponuja povsem nove možnosti spolnega zadovoljstva.

    249 €

    179 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile RC Double Pleasure Love Balls Pink

    RC Double Pleasure Love Balls znamke Sweet Smile presenečajo z 2 močnima vibratorjema, ki sta povezana s prožnim silikonskim trakom. Za hkratno vaginalno in analno stimulacijo. Silikonski trak se tesno in skoraj nevidno prilega presredku. Tako ga lahko nosite tudi diskretno pod oblačili. Primeren tudi za hkratno notranjo in zunanjo stimulacijo vagine in klitorisa.

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Edge 2 Prostate Massager

    Edge 2 je druga generacija našega zmogljivega nastavljivega masažnega aparata za prostato z močno stimulacijo točke P in presredkom.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • 64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HiSmith WDA027-M Wildolo Realistic Silicone Dildo with 10 Vibrating Modes & App 23.9cm Skin

    Doživite ultimativni užitek z realističnim dildom Wildolo. Narejena iz visokokakovostnega silikona, realistična tekstura seks igrače zagotavlja realistično izkušnjo. Dildo z močnim priseskom nudi prostoročno uživanje na kateri koli gladki površini. Raziščite 10 močnih načinov vibriranja za dodatno stimulacijo. Prepustite se nepozabnim občutkom z realističnim dildom Wildolo.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HiSmith SQ-MAS50108V Lorna Sucking Vibrating Ass Realistic Silicone Sex Doll Masturbator with Remote Control

    To je Lorna, vaš novi luksuzni žar! Je popolnoma samodejen in vas bo navdušil s svojimi neprimerljivimi lastnostmi. Njene možnosti boste izbirali preko daljinskega upravljalnika in eno je že gotovo - z njo boste imeli življenje polno strasti in spolnega zadovoljstva!

    459 €

    269 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Wearable Panty 3-in-1 G-Spot & Tapping Vibrator with Remote Control Pink

    Ta nosljivi vibrator z osnovo v obliki metulja ima tudi popolno oblikovano obliko in se prilagaja vašim oblinam s svojo ergonomsko zasnovo, emulirana tekstura pa je jasno vidna. Udoben silikonski material vam omogoča boljšo izkušnjo. Oblika vložka pa ga ohranja na mestu v spodnjicah.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Golden Moments

    2 visokokakovostni, vrhunski igrači po ugodni ceni! Ti dve najbolje prodajani igrači bosta zagotovo priljubljeni - še posebej zaradi ugodne cene. Vsestranski komplet za užitek za vročo solo zabavo ali zabavo v paru.

    489 €

    309 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HiSmith WDA006-L Wildolo Fantasy Dildo Vibrator with App 26cm Blue-Pink-Purple

    Sanjate o pošastnem spolnem užitku? Zagotovite si večno zadovoljstvo z vrhunskim Hismith vibrating Monster Dildo, ki omogoča tudi upravljanje preko aplikacije za pametni telefon. Je pameten oblikovalski kos, ki bo prisluhnil vašim željam in jih takoj izpolnil, pridite in izvedite več o njem!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Revel Winx Pink

    Diskretno, igrivo in kakovostno, točno to je to vibrirajoče jajce na daljinsko upravljanje! Uživate lahko sami ali pa upravljalnik zaupate partnerju. Jajce se lahko polni preko USB-ja, kar je zelo praktično, izdelano pa je iz visokokakovostnega platinum grade silikona.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Chorus Purple

    Najbolj intuitiven vibrator za pare We-Vibe® doslej - z nastavljivim prileganjem, upravljanjem na dotik in vibracijami brez uporabe rok, ki seks dvignejo na povsem novo raven.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Anal Thrusting Plug with Remote Black

    Zelo vam bo všeč vključena funkcija brezžičnega daljinskega upravljalnika. Njegove vibracije boste zlahka prilagodili svojim potrebam. Daljinski upravljalnik posodite svojemu posebnemu partnerju, ki vas bo spodbudil k uživanju v sočnih vibracijah.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Calor Depth-Controlled Heating Male Masturbator

    Še vedno iščete način, kako premostiti razdaljo med vami in vašim dekletom? Spoznajte Calorja, masturbatorja, ki vas bo razveselil s prijetno funkcijo ogrevanja in seveda pametnimi vibracijami. Njegovo telo je stisljivo in zaznavno hkrati – globlje ko vstaviš, intenzivnejše so vibracije. Uživajte v dolgih samotnih večerih.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Sam Neo Masturbator

    Gospodje, iščete sodobnega in priročnega pomočnika za svoje trenutke ljubezni do sebe? Blagovna znamka Svakom prinaša ta inovativni masturbator Sam Neo z nadzorom prek aplikacije, ki vam bo ponudil razburljiv sesalni učinek v kombinaciji z močnimi vibracijami! Izvedi več!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NMC Louisiana Lounger

    Jebeni stroj Louisiana Lounger zagotavlja močan užitek, kadar koli želite. Napihljiv anatomsko oblikovan ležalnik z možnostjo priključitve enega od 3 vibratorjev ponuja številne možnosti.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off The-Vibe 2 Prostate Vibrator with Remote Control

    Odkrijte The Vibe 2, petelinji obroč in stimulator prostate v enem! Vibe 2 je idealen za samostojno avanturo ali s partnerjem. Preprosto namestite raztegljiv silikonski obroč na mošnjo in penis ter uživajte v 10 čudovitih vibracijah okoli presredka, medtem ko vibrator hkrati zagotavlja analno stimulacijo. Ta vsestranski vibrator je opremljen z brezžičnim daljinskim upravljalnikom, tako da lahko vi ali vaš partner prevzamete nadzor.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Arcwave Double the Fun Set Voy + We-Vibe Sync 2 Black

    Kjer se strast sreča z zadovoljstvom. Ročni stroker Arcwave Voy s sistemom za prilagajanje tesnosti in nastavljivim vibratorjem za pare We-Vibe Sync 2 s povezljivostjo z aplikacijo.

    269 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Hula Beads Black

    HULA Beads™ so prve daljinsko vodene kroglice za užitek na svetu, ki se hkrati vrtijo in vibrirajo. Zagotavljajo popolnoma nove občutke.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • InToYou App Series Vibrating Egg with App Double Layer Silicone Purple-Blue

    Serija aplikacij Intoyou® predstavlja avantgardno in sodobno linijo, ki brezhibno združuje dizajn in tehnologijo na izjemen način. Potopite se v edinstveno izkušnjo, ki odkriva našo paleto naprednih tehnoloških igralcev.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Remote Tri-Pleasurer

    Tritočkovni stimulator z brezžičnim daljinskim upravljalnikom.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Royal One Ring

    Z našim kraljevskim pripomočkom Royal One nadgradite svojo moškost s čutnostjo. Prijetno prilagodljiv obroček se prilagodi vsem velikostim in objame vaš penis ter ustvari učinek zastajanja krvi za daljši užitek in čutno vzdržljivost.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HiSmith WDA025-M Wildolo Silicone Vibrating Monster Dildo with App 24cm Blue-Purple

    Sanjate o pošastni komunalni koristi? Zagotovite si večni užitek z visokokakovostnim Hismith vibrirajočim Monster Dildom, ki ga lahko upravljate tudi preko aplikacije za pametni telefon. Je pameten dizajnerski kos, ki bo ustrezal vašim željam in takoj izpolnil vaše sanje, pridite in izvedite več o njem!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Multi P-Joy Prostate Massager with Remote Control Black

    Gospodje, pridite in doživite pravi užitek! Ta stimulator prostate vam ga bo dal. Ima gibljivo glavo in eden od njegovih motorjev poganja masažne kroglice s premikanjem gor in dol. Drugi motor je zadolžen za vrtljive kroglice, tretji pa jezu. Boleča oblika obljublja enostavno in prijetno prodiranje.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Unite Purple

    Raziščite novi We-Vibe II Plus! Kultni vibrator za pare. Prilagodljiv in vsestranski vibrator We-Vibe II Plus pare popelje do novih višin užitka.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 943 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.