×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki brezžično

Elementi 129 do 160 od 220 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • You2Toys Vibepad 2 Purple

    Želite zajahati valove navdušenja? In kdo ne bi!? Ta inovativna vibrirajoča podloga z 2 motorjema in 2 anatomsko oblikovanima stimulacijskima udarcema vas bo obnorela in segrela s funkcijo gretja do 55 °C. Vagino in anus bo stimuliral s 7 načini vibriranja ter pametnim integriranim vibro jezikom s 7 načini lizanja, med katerimi lahko izbirate z daljinskim upravljalnikom. Zato položite podlogo na stol in se usedite.

    269 €

    229 €

    +

    -

    Na zalogi

  • b-Vibe Rimming 2 Plug Space Green

    Zatič b-Vibe Rimming 2 komaj čaka, da ugodi vašemu analu. Pri tem mu bodo pomagale vrtljive kroglice in vibracije, ki mešajo konico žebljička. Ta kompaktni zatič vam omogoča igranje razburljivih iger v javnosti zahvaljujoč brezžičnemu krmilniku in bo spodbudil vsa mesta, ki to zahtevajo. Narejen je iz prvovrstnega silikona, zato je svilnato mehak in varen za telo ter se polni preko USB-ja.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Exomoon Mini Lipstick Vibrator

    Vaša mala vznemirljiva skrivnost! To ni samo popolna šminka za ustnice, je razburljiv vibrator, ki ga je mogoče nadzorovati z aplikacijami. Vedno ga nosite v torbici in bodite pripravljeni na ljubezensko avanturo, ki se lahko skriva za vsakim vogalom.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Thump It Kinetic Thumping 7x Large Anal Plug

    Na prvi pogled navaden analni čep klasične oblike. Na prvi pogled genialna igrača, ki bo izpolnila vaše sanje in vam prinesla resnično globoka in intenzivna doživetja. Ima Kinetic tehnologijo, ki simulira izjemno močno gibanje navzgor in navzdol znotraj stimulatorja in hkrati v vašem analnem delu. Zahvaljujoč daljinskemu upravljalniku se bo udobno in prijetno igrati s partnerjem.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • b-Vibe Trio Plug Black

    Vrhunski vibrirajoči analni čep s premišljeno obliko in 3 zmogljivimi motorji. Prepustite se tej kakovostni igrači in nepremagljivi analni stimulaciji, ki vam jo bo dala.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HiSmith Premium Sex Machine HS07-App with Remote and App

    Izdelujemo visokokakovostne stroje in pripadajočo dodatno opremo. Kot jedro stroja izberemo najboljši turbinski motor z dolgo življenjsko dobo in nemim motorjem, ki zagotavlja moč našega izdelka. Vsak sestavni del je izdelan z natančnim visoko preciznim CNC, SLA laserskim serijskim strojem in mirage črno pobarvanimi površinami, svetle barve in trajne, površine so po dolgotrajni uporabi videti sveže kot nove. Življenjska doba 10 do 15 let ob pravilni uporabi in vzdrževanju s čiščenjem.

    739 €

    579 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HiSmith Quadruple Penetration Fucking Machine HS08-App with Remote and App

    Hismith se osredotoča na proizvodnjo seks strojev, izdelujemo serije seks strojev in ustrezne dodatke. Ta vrhunski stroj C0636 temelji na konceptu jedrnatega, ustvarjalnega, izjemno tihega in večfunkcijskega delovanja. Je popolna mojstrovina, ki združuje ljubezen do seksa in avtomatizacijo življenja. Posvetili smo se vodenju popolnega spolnega in verjamemo, da: strast presega domišljijo, ljubezen na prvi pogled.

    1.229 €

    959 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Moxie

    Vedno imejte svoje najljubše vibracije s klitorisom in ostanite navdušeni. We-Vibeov moxie je diskreten, čuten, dražeč in sladek. Zahvaljujoč magnetu se udobno prilega v vse hlačke, njegove tihe tresljaje pa boste opazili le vi ali vaš ljubimec, ki mu zaupate bodisi krmilnik bodisi aplikacijo v mobilnem telefonu in mu tako omogočite nadzor nad svojim užitkom.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Cock Shock Remote CBT Electric Cock Ring

    Se vam pogosto zdi, da vas mora poredni partner ustrezno kaznovati? Ta prstan za petelina ga bo naučil poslušnosti! On bo pod vašim maksimalnim nadzorom in samo vi boste določili, kdaj bo dobil elektrošok neposredno v svoj penis. Vsaka stroga dama ali strogi gospod potrebuje to potrebno orodje za svojega porednega moškega!

    169 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Jive Electric Pink

    Uživajte v zabavi in vznemirjenju Jive, novic iz We-Vibe. To je vibrator, ki ga upravlja aplikacijo, tako da se lahko prepustite samostojni prostoročni igri ali pa nadzor zaupate svojemu partnerju, ki je morda na drugem koncu sveta in še vedno strastno draži. Dodajte malo avanture svojemu intimnemu življenju in ne dovolite, da pade v dolgočasno rutino, pri tem vam bo pomagal Jive.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • b-Vibe Rimming XL

    Spoznajte prvi vrhunski zatič, ki je opremljen z vrtljivimi kroglicami in vibrirajočo konico za popolno stimulacijo in neskončen orgazem. Zatič b-Vibe je dovolj velik, varen za telo, brez težav, prijetno silikonski in razvit natančno za stimulacijo najbolj občutljivih točk na vašem telesu.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Lisa Ann Experience

    Ali sanjate o čudoviti Lisi Ann samo zase? Ta superzvezdnik je zdaj lahko samo vaš! Masturbatorka je okrašena z njenim podpisom, prav tako pa prejmete 1500 kreditov, ki jih lahko uporabite za njeno neaktivno vsebino na FeelPornStars.com. Prepustite se njegovemu provokativnemu čutnemu šarmu in nežnim dotikom.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Chorus Blue

    Najbolj intuitiven vibrator za pare We-Vibe® doslej - z nastavljivim prileganjem, upravljanjem, ki se odziva na dotik, in vibracijami brez uporabe rok, ki seks dvignejo na povsem novo raven.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • strap-on-me 3 Motors Vibrating Silicone Bendable Strap-On Black L

    Kakovost in ergonomija sta zaščitni znak sistema strap-on-me®. Ta vibracijski strap-on, ki je izdelan iz silikona mehkega dotika in opremljen s tremi izjemno močnimi in neodvisno krmiljenimi motorji, je zaradi upogljivega vratu s pomnilnikom položaja, ki se popolnoma prilega vsaki intimni anatomiji, tudi izjemno enostaven za nošenje. Ponuja dvojno stimulacijo klitorisa in točke G ter je na voljo v različnih velikostih za zadovoljitev vseh želja.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HiSmith HS21-APP Table Top 2.0 Pro 100W Premium Sex Machine with Remote and App Black

    Vam primanjkuje intenzivnih spolnih izkušenj, ki bi vas zadovoljile? Zagotovite si večno zadovoljstvo z vrhunsko jebeno mašino Hismith, ki omogoča tudi upravljanje preko aplikacije za pametni telefon. Gre za pametno nadgradnjo z neverjetno močjo, ki bo prisluhnila vašim željam in jih takoj izpolnila, spoznajte več o njem!

    1.049 €

    649 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HiSmith WDA014-L Wildolo Vibrating Lifelike Soft Silicone Dildo with App 29cm Black

    Wildolo je vrhunska blagovna znamka, ki se v glavnem posveča novostim, visokokakovostnim in visoko tehničnim dildom.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Chorus Crave Coral

    Ali najdete najboljšo pomoč za svojo ljubezen? We-Vibe ima nekaj erotičnih opomnikov za pare! Refren vam bo poskrbel za udobno, nastavljivo, prilagojeno, vodeno (tudi z uporabo), njegove vibracije pa so tako opojne za oba partnerja, da si ne želita biti ljubljena brez njih. Pepel na naslednjo raven kot bedno življenje.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Dual Rider Remote Control Thrust and Grind Red

    Želite odkriti svojo spolnost in poglobiti ljubezen do sebe? Ta Dual Rider je popoln za to! Razvaja vaše čute z 12 funkcijami intenzivnega vibriranja, 3 hitrostmi potiska in genialno nazobčanim dizajnom za zunanjo stimulacijo. Zgrabi krmilnik in pelji!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Sync 2 Purple

    Bodite blizu drug drugemu. Res blizu. Skupaj uživajte v blaznosti. Eksperimentirajte. Imejte se radi! We-Vibe Sync, ki ga obožujejo po vsem svetu, je tukaj v novi, izboljšani različici, ki se bolje prilega, drži in povečuje uporabnost!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Hugo 2 Remote Green

    HUGO™ 2 Remote izboljša daljinsko voden masažer prostate z 20 % večjo močjo in dvema motorjema v dnu in konico za stimulacijo presredka v prostati. Njegov značilni švedski dizajn se popolnoma prilega vsem anatomijam, medtem ko širši razpon nastavitev vibriranja zagotavlja več igralnega prostora za intimno raziskovanje.

    269 €

    199 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Strap U 10x Evoke Ergo-Fit Remote Control Inflatable Vibrating Silicone Strapless Strap-On

    Blazinica z grebeni poskrbi za blaženost klitorisa, ko se drgnejo ob njo. Medtem bo vsak potisk poslal dolgo, gladko gred v njuno partnerico. Zakrivljeni konec je namenjen neposredni stimulaciji točke G ali točke P. Za večje udobje lahko z brezžičnim daljinskim upravljalnikom upravljate funkcijo napihovanja in močne dvojne motorje. Raziščite 3 hitrosti brenčanja in 7 vzorcev pulziranja za vsakega partnerja. Za mokro in vročo zabavo v kopeli, pod tušem ali v bazenu je celo vodoodporen.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Revo Embrace Waterproof Remote Control Rotating Prostate

    Ni večje stave na užitek na moških občutljivih mestih kot Nexus Revo! Ta nov dodatek k veliki družini, polni kakovostnih in učinkovitih erotičnih pripomočkov, vam bo klasično prinesel največje zadovoljstvo. Ne gre samo za prostato, po kateri se bo prijetno vrtela, temveč tudi za jez, ki ga dražijo tresljaji, pa tudi za penis in moda, ki oprimeta elastične obročke.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Tease Us Set Moxie & Bond Black

    Ali v vašem odnosu vlada pravičnost? Ta duo luksuznih spolnih igrač We-vibe ima nekaj za vsakogar! Bond vibrirajoči prstan zanj in Moxie panty stimulator klitorisa zanjo. Oba dela je mogoče upravljati s krmilnikom ali prek aplikacije. Dražite se in vznemirjajte kadarkoli in kjerkoli, ta predigra bo odlična!

    269 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Alex Neo 2

    Gospodje, se želite potruditi in narediti vsako svojo samozadovoljevanje nepozabno izkušnjo? Novejša različica priljubljenega masturbatorja Alex Dark Blue bo s svojim realistično mehkim materialom vsrkala vaš penis, ga intenzivno potiskala in vas popeljala v svet uresničenih fantazij. In to še ni vse! Najnovejša izboljšava je sodoben nadzor prek aplikacije, ki omogoča zabavne interaktivne funkcije.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Nora Vibrator

    Izvirni vibrator Bluetooth Rabbit.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tiani Duo Couples Massager Ocean Blue

    Odkrijte nova erotična obzorja z razkošno igračo TIANI Duo. Njene globoke in čutne vibracije boste delili s svojo kolegico in skupaj boste doživeli največji užitek in zadovoljstvo. Njegova popolna gladka oblika se popolnoma prilega vašim telesnim oblinam in prvovrstni silikon vas bo očaral na prvi dotik. Intenzivnost boste narekovali z brezžičnim daljinskim upravljalnikom z edinstveno tehnologijo, občutljivo na gibanje. TIANI Duo je najboljše za vaše spolno življenje.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Ditto+ Cosmic Pink

    Ditto+ je najpomembnejši analni čep, majhen, zmogljiv vibrator z gladko, zoženo glavo in prilagodljivo podlago za enostavno uporabo in ciljno usmerjen užitek. Prevlečen z mehkim silikonom, vodoodporen in z možnostjo polnjenja, Ditto+ naredi vse, kar potrebujete – in doda še en plast užitka za vsako konico postave.

    159 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Hyphy Dual-End Vibrator

    Kaj se bo zgodilo, ko se osredotočite na svoje najbolj občutljivo mesto z vibracijami? Eksplodirate zelo hitro! Toda za tako natančno stimulacijo, logično, potrebujete natančno igračo. In točno to je Hyphy, visokofrekvenčni vibrator za takojšnje orgazme! Pridite in izveste več o njem, vključno z dejstvom, da ga lahko nadzirate prek aplikacije, spremenite njegove razširitve ali uporabite njegov drugi konec.

    219 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Jolt Electro Puppy Trainer Shock Collar

    Ta zvita naprava poskrbi za veliko šokov za vašega kužka. Ponuja učinkovito usposabljanje z elektrostimulacijo, vibriranjem, zvočnimi toni in vizualnimi signali.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Banger Remote Controlled Fucking Machine

    Majhen in luksuzen preklet stroj za neverjetne užitke, kadar se spomnite. Čeprav je kompakten, je neverjetno zmogljiv, saj se napaja iz električnega omrežja. Prihaja v paketu z 2 dildoma in 1 masturbatorjem za porjavitev vseh vaših fantazij. Je lahek, zmogljiv, zahvaljujoč priseskom ostane na mestu in lahko prilagodite vbodni kot. Zato zgrabite krmilnik in uživajte v zabavi!

    489 €

    309 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Gemini App-Controlled Vibrating Nipple Clamps

    Vsakič, ko blagovna znamka Lovense pripravi nekaj novega, je navdušeno in Gemini ni nič drugače! So prve vibrirajoče objemke za bradavičke na svetu, ki jih upravlja aplikacija. Lahko jih nosite diskretno kadarkoli in kjerkoli ter z njimi uživate v novih dogodivščinah. Primerno za predigro, zamenjavo vlog ali lahkoten BDSM. Aplikacija Lovense Remote vam bo ponudila neskončne možnosti za uživanje v popolni kombinaciji klešč za bradavice in vibracij, zato jo preizkusite!

    219 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Match Couples Vibrator

    Svoje spolno življenje zaženite z vibracijami, v katerih bosta uživala oba. Spoznajte svojega popolnega partnerja. Match je vibrator za pare, ki ga nosite med seksom in ki intenzivno stimulira in vibrira točko G in klitoris.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 220 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.