×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki

Elementi 33 do 64 od 120 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • 169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Prostate Vibe with Remote

    Doživite vznemirjenje elektrostimulacije s tem šokantnim in vibrirajočim stimulatorjem prostate, ki vam bo pokazal vrhunec moškega užitka. Je neverjetno igriv, narejen iz visokokakovostnega silikona in opremljen s funkcijo elektrostimulacije, za katero ne boste potrebovali nobenega vira energije, saj bosta dva močna notranja motorja poskrbela za vse. Zato pograbite krmilnik in se pustite "žgečkati".

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Liberator Jaz Black

    Ustvarite melodijo strasti. Mehka podloga vas bo spravila v popolno harmonijo s svojim partnerjem. Ta posebna podloga ima klinasto obliko, ki vam bo omogočila udobnejši položaj pri ljubljenju.

    119 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • XR Brands Loadz 7" Squirting Dildo Medium

    Ste pripravljeni na razburljivo zabavo s tem vibrirajočim in brizgajočim dildom? Ponudil vam bo 10 načinov vibriranja, ki bodo intenzivno prebudili vaš orgazem! Je čas za početje? Pritisnite gumb in uživajte v fahanju.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Liberty Powder Blue

    Dame, pripravite se na vzlet: z elegantno prevleko in šestimi stopnjami stimulacije Liberty zagotavlja užitek na vseh koncih sveta.

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream King Cock Hollow Strap On 12 Inch Skin

    Velikost je vsekakor pomembna in kakovost je všeč! Pas z vibratorjem priljubljene znamke Pipedream združuje ti dve lastnosti in tako zagotavlja resnično neverjetno izkušnjo.

    159 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zeus Electrosex WE E-Stim Vibrating Wand Massager

    Ali vaše spolno življenje potrebuje iskrico, dobesedno? Ta neverjetna Zeusova glava vam bo ponudila ne le intenzivne vibracije, ampak tudi poživljajočo elektrostimulacijo. Veselite se trenutkov, polnih nepozabnega vznemirjenja in novih doživetij!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bathmate Hydromax 7 Red

    Bathmate HydroMax je absolutni vodja na trgu vakuumskih črpalk! Podarite svojemu penisu popolno hidrotehnologijo in zdravje! Ima 35 % več urina in vam bo dal vse boljše rezultate. Sistem Bellows nato zagotavlja mehko tesnilno vezje za zmanjšanje pritiska v penisu in na način. Kot bonus je tudi enostaven za čiščenje in čiščenje.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy 11" Dual Layered Silicone Cock XXL Brown

    Sanjate o pravem in pravem zadovoljstvu? Silikonski dvoslojni dildo vas bo razveselil. Je naravne oblike, s poudarjeno glavo in občutljivimi testisi, tako da ste tako znotraj kot zunaj. In kaj je z njegovimi dimenzijami, ki so malo dodatne! V močnem končnem sesanju! In videz! Bo očarljiv okras vaše zbirke erotičnih dodatkov!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Liberty by Lily Allen

    Dame, pripravite se na vzlet: z elegantno prevleko in šestimi stopnjami stimulacije Liberty zagotavlja užitek na vseh koncih sveta.

    169 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Chastity Briefs with Anal Dildo

    Usnjen pas čistosti z analnim čepom za najbolj poredne nagajive! Izdelan je iz kakovostnega in trpežnega pravega usnja, zatič je snemljiv, velikost pasu pa je nastavljiva na obeh straneh, tako da se odlično prilagaja velikosti pasu.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CB-X CB-6000 Chastity Cage Chrome

    Elegantno podrejeno igro boste okusili le, če boste imeli ptico zaprto v elegantni svetleči kletki. Njegova robustna oblika vam pristaja tako, da vašo moškost oblikuje v popolne oblike. Zahvaljujoč odprtinam ne preprečuje fizioloških potreb, je prezračen in primeren tudi za dolgotrajno nošenje. Zato ne čakajte, začnite jemati svojo podrejenost resno!

    279 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Kiotos Luxury Bondage Set with Case Burgundy

    Čudovit BDSM set v luksuznem bordo dizajnu! V njej boste našli vse, kar potrebujete, da ste prava gospodarica ali pravi gospodar. Vse je shranjeno v praktični in diskretni torbici, ki spominja na potovalno torbo ali aktovko, opremljena pa je tudi z zanko za lažji oprijem.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • MAN.WAND Pump One

    Gospodje, ali iščete nekaj, kar vam bo končno neskončno koristilo? Oglejte si ta eleganten in veličasten masturbator iz svilnato mehkega in mehkega silikona. Poleg neverjetnih 3 načinov sesanja vam bo na voljo tudi 7 načinov vibriranja, funkcija ogrevanja in notranja stimulacijska tekstura, v katero se boste preprosto zaljubili! Uživajte!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson iVibe Select iWand Pink

    Doc Johnsonova masažna glava iWand se ne ponaša le s preverjeno kakovostjo, prvovrstnim silikonskim materialom, vibracijskimi funkcijami, ampak tudi s funkcijo ogrevanja. iWand bo božal vaše intimne dele, a tudi utrujene mišice po celem telesu. 7 vibrirajočih in pulzirajočih vzorcev je bilo zasnovanih tako, da učinkovito povečajo vznemirjenje, ogrevanje glave pa to navdušenje pomnoži! Prepustite se razvajanju svilnato mehkega silikona in svoje zadovoljstvo zaupajte strokovnjaku, ki je nihče drug kot Doc Johnson.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Empowered Smart Pleasure Queen

    Spravi se v razpoloženje! Ta dragulj predvsem poveča pretok krvi v vašem cvetu s sesanjem in s tem poveča njegovo občutljivost. In kaj potem? Nato boste dobili čuten jezik, ki se lahko premika in vibrira v 6 načinih. Vsak dan uživajte v seksi srečnih trenutkih s seboj in z Emrowed Smart Pleasure Queen!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Rechargeable Roto-bator Pussy

    Pripravite se na najbolj neverjeten, najbolj intenziven in napreden vrtljiv masturbator, kar ste si jih kdajkoli zamislili!

    159 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Sync Go Turquoise

    Sync Go je lahek vibrator za pare za pare, ki želite raziskati svet – in drug drugega. V priročni potovalni torbici vam Sync Go omogoča prostorno deljenje vibriranja, kjer že ste.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Bullwhip Nylon Tip 150cm

    Mister B Bullwhips so ročno tkani usnjeni biči, izdelani z največjo skrbnostjo, pozornostjo do detajlov in prefinjenostjo za kakovost. Izstopajo s čudovitim ročajem, sestavljenim iz 2 turških vozlov.

    159 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Vac-U-Lock Dual Density Starter Set Flesh

    Komplet z pasovi in telesnimi dildoji s sistemom Vac-U-Lock priljubljene blagovne znamke Doc Johnson. Ta komplet ni kot nalašč samo za začetnike in vam bo ponudil več možnosti za igranje z vašim partnerjem. Vsebuje pas, odstranljive O-obroče, lubrikant na vodni osnovi in predvsem Ultraskyn dildo, ki imajo trdno notranje jedro, ki simulira pokončen penis, sicer pa so narejeni iz materiala, ki je popolnoma podoben človeški koži.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adam & Eve Eve's Posh Thrusting Warming Rabbit Purple

    Predstavljajte si, kako bi bilo imeti to neverjetno igračo in biti večer za večerom zadovoljni z vibracijami, potiski in prijetno grelno funkcijo. Dva motorčka bi skrbela za notranji del vagine, pa tudi za klitoris in tako zadovoljila vse erogene cone. Se to zdijo nemogoče sanje? Napaka, s tem vibratorjem postane resničnost!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Furious Rabbit 2.0 Thrusting and Rotating Vibrator Black

    Sanjate o razkošju in realističnih izkušnjah? Furious Rabbit 2.0 je tu, da uresniči vaše sanje! Ima dva super zmogljiva motorja in ima očarljivo polrealistično zasnovo. Popeljala vas bo v raj zahvaljujoč 3 funkcijam: obrezovanju, vrtenju kroglic in vibrirajočim ušesom za klitoris. Naj vas G-točka in pizda božata hkrati!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Strap U Pro Rider 9X Vibrating Silicone Strapless Strap On with Remote Control Black

    Ta dvostranski vibrirajoči didlo/strap-on vas bo navdušil s krmilnikom, katerega en sam pritisk vas bo oživel, vibriranje in vznemirjenje. 2 motorja vam bosta zagotovila 3 hitrosti in 6 vzorcev vibracij, v katerih bosta uživala oba partnerja. Bodite pozorni tudi na obliko igrače, ki res pomisli na vsa občutljiva mesta, tudi na klitoris!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy X-tensions Elite 3" Vibrating Mega X-tension with Remote Light

    Želite od svojega penisa nemogoče? Vendar bodite previdni, s to rokavico je vse mogoče! Vaš obseg se bo povečal za 66 % in vaši dolžini dodal 8,9 cm. Imenuje se X-tension in je prav tako izdelana iz visokokakovostnega silikona. Enostavno se namesti in ima odličen oprijem, poleg tega pa učinkovito podpira erekcijo, kar bo zagotovo razveselilo uporabnika. Naj vaš partner uživa v bogati teksturi tega ovitka, vožnja se bo izplačala!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Otouch Airturn3 Masturbator

    Masturbator Airturn3 bo vaše sanje o popolnem masturbatorju spremenil v resničnost! Udobno se prilega roki in zahvaljujoč zunanji silikonski površini ne bo zdrsnil iz nje. Ponuja 3 sesalne funkcije in 6 vzorcev vibracij (vsak s 3 intenzivnostmi). Med posameznimi funkcijami bomo preklapljali zelo enostavno in hitro s pomočjo 4-smerne krmilne palice na vrhu. Naj vas draži neverjetna notranja tekstura!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Extreme Ballstretcher Weight

    Obožujete ekstreme? Ta teža je ekstremno umetniško delo, ki tehta 649 gramov, si upaš? Težo lahko še povečate tako, da na ušesce pritrdite dodatne uteži. Z imbus ključi pritrdite 39 mm obroč na moda in pustite, da se ročno polirano nerjavno jeklo zasije!

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream King Cock Elite 7" Vibrating Silicone Dual Density Cock with Remote Brown

    Želite okusiti resničnost? Ta čudovit dildo je popolna kopija penisa in morda je še boljši, ker lahko vibrira! Ima dvojno gostoto, kar pomeni, da je v notranjosti čvrsta kot kamnita erekcija, na površini pa svilnato mehka in mehka. Uživajte v njegovem hiperrealističnem videzu penisa in izpolnite svoje skrivne fantazije.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Touch X Green Velvet

    Iščete nekaj sprejemljivega in zadovoljivega? We-Vibe Touch X je najboljši vesel in najboljši vibrator vseh časov! Pomagal vam bo pri razbremenitvi napetosti po celem telesu, od česar lahko uživate v masažah od glave do pete, še posebej, če se boste razveselili in prekuhali svoj erogenski stožec. Uživajte z njo kdorkoli in vsako telo!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series The Key Holder Deluxe Clear Case with Lock Transparent

    Ali pogosto zaprete ptico v kletko? Zaklenite tudi ključe kletke! Ta prozorna škatla je opremljena s časovnikom, ki odšteva čas do odpiranja. Vaše igre bodo postale še bolj ekstremne in zabavne!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Leten SM330 Automatic Masturbator with Vibrating, Sucking and Moaning Function

    Kdo si ne bi želel biti vsak dan posrkan do zadnje kapljice ob čutnem stokanju? Ta neverjetni masturbator kar kriči po sodobni tehnologiji! Ponudila vam bo vibracije, sankanje in stokanje, vse samo za vas in vaše eksplozivne orgazme.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Crackstuffers Curved Depth Trainer 40mm

    Trenerji globine so med igralci zelo priljubljeni. Zasnovala jih je ekipa Crackstuffers, ki se ukvarja z igranjem z ritjo in so zasnovani tako, da vas sčasoma počasi raztegnejo globlje, tako da lahko sčasoma prevzamete večje igrače ali celo roko.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Thrusting Vibrator Black

    Naj vas ne prepričajte, da boste spoznali to črno eleganco, ki vam bo spremenila življenje. Z njim bo vaša maternica okusila čuten dodatek, ki posnema pravo penetracijo, kot ne more nobena druga igrača. Zaljubili se boste v čudovito mehak in prijeten silikonski material ter premišljeno ukrivljen ergonomski ročaj, ki se udobno prilega vaši roki. Kaj torej čakaš?

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 120 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.