×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki

Elementi 129 do 160 od 1288 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • LELO Mia 2 Purple

    Ključ do odklepanja vaše skrite želje je skrit v nedolžnem in elegantnem telesu. Lepa, a močna. Polnjenje prek USB-ja. To bo popoln dodatek v vaši torbici in vam bo služil na vaših potovanjih. Njegove tihe vibracije so popolnoma diskretne in je vodoodporen celo do globine 1 metra. Ponuja vam 6 neverjetnih vzorcev vibracij in verjemite, da bo z vami povsod.

    159 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateX Latex Mini Dress 2901277 Black

    Mali črni lateks! Seksi obleke za vse ljubiteljice lateksa so narejene iz kakovostnega naravnega lateksa in imajo zapeljiv stoječi ovratnik. Delovali bodo kot vaša druga koža in poudarili vašo postavo. Na hrbtni strani imajo zadrgo za enostavno oblačenje, debelina lateksa pa je le 0,4 mm, zato so tudi prijetno prožni.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Tight Lipped Dark

    Ta resnični stroker ne le sesa in vibrira z dvema močnima neodvisnima motorjema, ampak se tudi upogiba in stiska, da izpolni vašo željo z vsakim udarcem. Dvoslojni material je na dotik čudovito realističen z mehko notranjo plastjo in trdnejšo zunanjo plastjo – ter veliko teksturo v notranjosti kanala.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alpha-Pro 17X P-TRIGASM 3-in-1 Silicone Prostate Stimulator

    Privoščite svoji zadnjici trojno skušnjavo. 17x P-Trigasm ima močno brenčeče  steblo s 3 hitrostmi in 4 vzorci zunanjih vibracij. Vsebuje tudi več vrst vrtečih se kroglic pod površino osnove gredi, ki se s 5 nastavitvami zapeljivo vrtijo okoli vašega sfinktra. Nazadnje se kroglice pod površino konice premikajo navzgor in navzdol ter z dodatnimi 5 načini gibanja dovajajo mleko v vašo sladko točko.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Easytoys Fetish Collection Hogtie With Hand and Anklecuffs

    Dopolnite svojo zbirko vezivnih igrač s tem iznajdljivim kompletom EasyToys. V kompletu so zapestne manšete, manšete za gležnje in križ za kravato. Od vas bo odvisno, ali boste uporabljali vse dodatke naenkrat ali jih uživali ločeno. Lisice so na križ pritrjene preko trdnih vponk in jih lahko uporabljate v kombinaciji z drugimi igračami, vse je seveda odvisno samo od vaše domišljije.
    80,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Liberty 2 Vibrant Rose

    Liberty 2 je ultimativni spremljevalec na potovanjih, ki ponuja Womanizerjevo originalno tehnologijo Pleasure Air v kompaktni velikosti, ki uporabniku daje možnost, da uživa v kamorkoli gredo. Ta diskretni igralec ima polno moč z 8 vznemirljivimi in izboljšanimi stopnjami intenzivnosti. Liberty 2 ima higiensko prevleko in varno potovalno ključavnico, zaradi česar je priročna in varna možnost za tiste, ki so na poti.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Pleasure Chest Black Fantasy

    Privoščite sebi in svojemu partnerju ta vznemirljivi komplet BDSM. V tem 10-delnem kompletu boste našli različne izdelke za bondage in sadomazohistične pripomočke za razburljivo noč v spalnici. Ta komplet je zelo primeren za pare, ki jih zanima BDSM, vendar z njim še nimajo veliko izkušenj.
    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Original Plug-In Wand Massager Blue

    Sanjate o močni in stalni stimulaciji? Ali o vibracijski sili, ki bo sprostila vaše mišice eno za drugo? Ta vibrirajoča glava iz Bodywanda je dokazana klasika, ki nima konkurence! Ponuja močne vibracije, preprosto upravljanje in nesmrten dizajn. Zaupajte kakovosti, ki je ni treba preverjati.

    179 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Playboy Bring It On Butt Plug Green

    Ste pripravljeni na karkoli in iščete novo avanturo? Raziščite vse naenkrat z Bring It On. Prebudite vse živčne končiče z zrnčastim zadnjičnim čepom, medtem ko vaša jajca uživajo v močnih vibracijah krilate zibelke. Raztegljiv silikonski prstan za petelina vam pomaga zdržati dlje in se počutiti močnejšega, s čimer dopolni izkušnjo za osupljivo trifekto užitka.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Snail Vibe Gizi Vibrator Purple

    Snail Vibe Gizi je opremljen z naprednim stimulacijskim sistemom, ki združuje ergonomsko ukrivljeno, prilagodljivo obliko stebla, ki omogoča, da je vaša točka G-izejša kot kdaj koli prej, in teksturirano spiralno glavo za stimulacijo klitorisa, ki zagotavlja stalen stik s klitorisom, hkrati pa omogoča vaš idealen globina in kot penetracije.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Triune Ring Speculum Stainless Steel

    Prstan iz nerjavečega jekla - za ekstremno analno raztezanje, ki si ga želijo ekstremni analni igralci! Velika, odprta luknja! S tem posebnim spekulumom, boste zagotovo dobili popoln vpogled v njegovo ali njeno rit. Posebni spekulum odpre ritko v ŠIROKEM KROGU in jo popolnoma razkrije.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved The Butterfly Effect

    Zamahajte s krili do dolgčasa in vzletite v nebo navdušenja. Ta metulj bo letel z vami, hkrati vam bo omogočil dvojno stimulacijo klitorisa in G-točke, plapolanje z ljubeznijo do vas bo na nivoju, ki ga izberete prek krmilnika. Poletite v raj na kopnem ali v vodi, v spalnici ali v mestu, nad zemljo ali naravnost na nebu!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Tickleberry Finn Ribbed Sound

    Ta dolg in gladek dilator je popolnoma primeren za posebno stimulacijo penisa.

    129 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Irresistible Desirable Purple

    Desirable ima izjemno zmogljiv motor F1 nove generacije z 10 načini vibriranja in prilagodljivo vibracijsko konico, ki se prilagodi vsaki ženski obliki in je popolnoma oblikovana za zadetek točke G, da ustvari najintenzivnejši notranji in zunanji orgazem, kar ste jih kdaj doživeli! Desirable ima baterijo za polnjenje z magnetnim polnilnim priključkom USB in priloženim polnilnikom. Ko je popolnoma napolnjen, bo deloval 60 min. Je mehak na dotik, gladek in vodoodporen. Narejen je iz medicinskega silikona, zato je Desirable enostaven za čiščenje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream King Cock Plus Triple Threat 6.5" Skin

    Klasični vibrator z vrhunsko tehnologijo za realistične občutke!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tom of Finland Heavy Duty Cock Pump

    S težkim črpalnim sistemom si zagotovite trdoto s težkim črpalnim sistemom. Erekcija je tako impresivna kot na ikoničnih risbah Toma Finskega, ko penis vstavite v silikonski udobni rokav cilindra in ga po potrebi močno zatesnite z malo lubrikanta na vodni osnovi.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Elegance Heating G-Spot Vibrator Exquisite Black

    Elegantni vibrator za točko G vsebuje dva najsodobnejša motorja F1 za neverjetno moč. Eden se nahaja v konici, drugi pa je podaljšek za dvojno stimulacijo. Motorja F1 nove generacije vibrirata z osupljivo hitrostjo 7200 vrtljajev na minuto oziroma 14 000 vrtljajev na minuto.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Naked Addiction 7.5" Rotating & Thrusting Vibrating Dong with Remote Skin

    Ali hrepeniš po popolnoma realističnem prodoru in neprekosljivih izkušnjah s celim telesom? Prav to je za vas Naked Addiction, ki vam doda realističen penis iz razkošnega silikona. Ponuja vam 3 funkcije - vrtenje, vibracije in prenapetost, zato ne zamudite neverjetne izkušnje zahvaljujoč popolnim funkcijam!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Liberty Lilac

    Dame, pripravite se na vzlet: z elegantno prevleko in šestimi stopnjami stimulacije Liberty zagotavlja užitek na vseh koncih sveta.

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateX Latex Suspender Belt Black

    Nepogrešljiv kos za vse ljubitelje lateksa! Klasičen in hkrati res lep pas za podvezice znamke LateX iz črnega naravnega lateksa. Ima 4 kovinske zaponke na širokih trakovih za podvezice. Pas je precej širok, saj se konča neposredno pod oprsjem, zato lepo oblikuje vašo silhueto.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blacq Digital Super Wand Vibrator Black

    Stopite v prihodnost z BLACQ, kjer so vibratorji izboljšani z inovativnim digitalnim zaslonom! BLACQ razumem, da je vsakdo edinstven. Zato naši vibratorji ponujajo široko paleto nastavitev, da lahko ustvarite idealno stimulacijo. Prilagodite hitrost, raziščite različne vzorce vibriranja in poiščite svoj popolni ritem.
    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Elite Extender Vibrating Penis Pump

    Ta revolucionarna patentirana zasnova vam omogoča, da prilagodite svoj užitek z raztegljivo cevjo, ki se zaklene na želeno dolžino. Vibracijska črpalka Extender Pro ima progresivno tehnologijo IST z neverjetno realističnim prekinjenim sesanjem, ki zagotavlja realistične občutke "dojenja" za najboljše fafanje v vašem življenju!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Elite Double Penetration Vibrating Stroker

    Vam je všeč kaj, kar je 2v1? V tem primeru vam bo všeč Double Penetration Vibrating Stroker neposredno! Združuje nežna usta in popolno vagino v en sam pripomoček za samozadovoljevanje, ki vas ne bo očaral le z vibracijami, temveč tudi z materialom Fanta Flesh, ki ga ne bi ločili od človeške kože.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic 2X Double Ended Vibrator

    Popolnoma pametna igrača - dvojni vibrator in možnost uporabe različno oblikovanih glav. Idealno za pare in samostojne igre, saj ga lahko uporabite tako za vaginalno kot analno stimulacijo.

    139 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Body Dock G-Spot Pro Harness Black

    Brez zapletov, brez zapletov, brez težav! Ta pas Body Dock bo vašo igro s strap-on dvignil na povsem novo in boljšo raven, uporabnik pa bo užival celo v vibracijski stimulaciji zahvaljujoč 2 močnima motorjema za notranjo in zunanjo stimulacijo. Pas kot tak ni samo eleganten, ampak predvsem funkcionalen in vam bo zagotovil maksimalno podporo in udobje zahvaljujoč oblazinjenju, nastavljivim zaponkam in drugim pripomočkom. Menjava dilda še nikoli ni bila enostavnejša in hitrejša. Oprtnik deluje na principu priseska in dildo preprosto "prisesate" na sprednjo ploščo.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tor 2 Black

    TOR 2 je prvi polnilni in vodotesen moški erekcijski prstan na svetu. TOR 2 se ponaša s 100 % močnejšimi vibracijami kot njegov predhodnik in kateri koli drug obroč podobnega tipa na trgu.

    169 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Up&Down Rotating Vibrating Remote Dildo Skin

    Vrhunska kakovost in funkcije, zaradi katerih bo res popoln! Želite izvedeti več? Pridite in spoznajte tega čednega moškega! Narejen je iz zelo udobnega, izgleda zelo realistično, predvsem pa ima funkcijo magnetnih udarcev, kar zagotavlja resnično realistično izkušnjo. Poleg tega lahko vibrira in se čutno vrti. Zahvaljujoč močni priseski se bo prilepil na katero koli ravno površino. ga hočeš? Nismo presenečeni!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hueman Black Hole Anal Vibrator with Cockring

    Ta eleganten analni vibrator s penisnim obročkom iz kolekcije Hueman je obvezen za vsakega moškega. Gred vibratorja in perinealni stimulator sta okrogle oblike in imata stimulativne izbokline. Falični obroček zagotavlja močnejšo in daljšo erekcijo ter intenzivne orgazme. Mehak silikonski material vibratorja je zelo udoben. Igrača ima 10 različnih načinov vibriranja, vključno s 4 hitrostmi in 6 vzorci. Z brezžičnim daljinskim upravljalnikom jih je enostavno nastaviti. Po uporabi vibrator vedno temeljito očistite s čistilom za igrače in mlačno vodo.
    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Strap U Slim Rider Ribbed Vibrating Silicone Strapless Strap On Black

    Tanko steblo, subtilne teksture in 9 neverjetnih načinov vibriranja ločijo ta čudovit strap-on brez naramnic! To orodje za užitek, ki ga je mogoče ponovno napolniti, ima dvojna motorja, ki vam zagotavljata 3 hitrosti in 6 vzorcev močnega notranjega bobnenja.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Amy G-Spot Vibrator Purple

    Iščete boljša in kakovostna oblačila, ki jih boste porabili za svojo g-točko? Amy's vibrator luksuzne znamke Svakom bo zagotovo pravi! Na prvi pogled je boljši in eleganten, na prvi dotik je neverjetno mehak in udoben, narejen je iz silikona. Navdušite vas s 6 grozljivimi stvarmi, od vibracij do utripa!

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anal Fantasy Elite Collection Gyrating Ass Thruster

    Uživajte v moči gibanja in vibracij! Ta analna igrača za popolno dinamično stimulacijo vaših zadnjih vrat lahko naredi popolnoma vse! Ogrel se bo na prijetnih 41 °C, prišel vam bo z močnimi udarci, hkrati pa bo vznemirljivo vibriral na končnem vrhuncu. Prepustite se vznemirjenju, analni strasti in popolnemu zadovoljstvu z vsem tem.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NU Sensuelle Alluvion XLR8 Wand Purple

    Kombinacija moči in vsestranskosti se skriva v tej vibrirajoči glavi! Vsebuje dva motorja, vendar na enem koncu, deluje pa tudi kot vibrator. Zaman niso samo mesta in mestna notranja mesta, temveč tudi žrtvena telesa telesa, ki potrebujejo pozornost.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 1288 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.