×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Heureka

Elementi 33 do 64 od 438 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Orion Vibrating Silicone Cock Ring Red

    Vrhunski vibracijski prstan po neverjetni ceni! Zagotovil vam bo več vzdržljivosti in skupnih orgazmov, je to točno tisto, kar iščete? Poleg tega ima prstan obliko ljubečega srca in vdolbine v obliki srca. Je prijetno prožen, vleče penis, kar krepi in podpira erekcijo, hkrati pa vam daje prijetno stimulacijo med penetracijo, zato uživajte.

    14,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Therapy Quantum Black

    Zmogljiv žepni vibrator. Koži prijazen, ergonomski dizajn, tih. 7 vibracij s pritiskom na gumb. Dolžina približno 9 cm, Ø 2 cm. Material: ABS. Vključena baterija.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Me You Us Orgasma Sleeve

    Zelo mehak in prožen rokav z izboklinami, ki so po vsej površini. Dolžina je 15 cm in premer 2,5 cm in se zlahka raztegne.

    13,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Suck-O-Mat

    To omogoča inovativna tehnologija SUCK-O-MAT® HANDS FREE MASTURBATION TECHNOLOGY s stimulacijo, ki se upravlja z intervali. Če imate podlogo SUCK-O-MAT®, vam ni treba izvajati značilnih gibov z rokami - vse, kar morate storiti, je le ležati in uživati. Zaradi močnih impulzov črpalke/sesanja se mehki, prožni silikonski rokav samodejno in ritmično premika gor in dol po penisu - simulira strastna usta, ki zagotavljajo vroče užitke ... Vau! Poleg tega bo vgrajeni obroček za užitek povečal čudovit občutek sesanja!

    379 €

    229 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey New Charlie Tango Vibrator

    Charlie Tango je še bolj vznemirljiv kot njegov soimenjak, saj je izjemno gladek klasični vibrator, ki vas bo popeljal v nove višave užitka.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • My First Lovers Couple Vibrator Pink

    Ali ne samo vi, ampak tudi vaš kolega hrepenite po čutnih vibracijah med ljubljenjem? Ta zaljubljenec par bo z veseljem izpolnil vaše želje! Prav zaljubljen bo z vami in stopnjeval doživetja ob vsakem prodoru, saj bo z vibracijami stimuliral penis, nožnico in klitoris. Uživajte v pridihu visokokakovostnega in mehkega silikona in odkrijte nove izkušnje.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Duo Love Balls

    Ljubezenske kroglice Duo so eleganten, cenovno dostopen komplet ljubezenskih kroglic za začetnike. Prozorna zasnova je izdelana iz kakovostnega silikona in trenira njene medenične mišice, hkrati pa zagotavlja prijetno stimulacijo.

    9,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Funky Massager Pink

    Majhen, a zelo učinkovit stimulator klitorisa s 4 zamenljivimi glavami, ki vas bodo popeljali na vrh dobrega počutja. Ta mini vibrator skriva vso svojo moč na vrhu, kjer vibrira teksturirane nastavke, ki komaj čakajo, da jih pritrdite na vaš klitoris ali bradavičke.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush B Yours Slim Anal Plug Purple

    Želite zadovoljiti svoja zadnja vrata? Naj vstopijo v ta očarljiv analni čep klasične oblike. Njegov dizajn in praktična ergonomska osnova skupaj tvorita izdelek, ki se popolnoma prilega in je primeren tudi za popolne začetnike. Osreči svojo rit!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Silicone Plug Heart Black

    Želite, da bi vaša rit zasijala od strasti in lepote? Okrasite ga s tem prijetno oblikovanim analnim čepom s srčkanim koncem. Je majhen, lahek in zato idealen predvsem za začetnike. Njena ožja konica olajša vstavljanje, končni bleščeči kamen pa deluje kot zahtevna pasica, s katere vaš kolega ne bo mogel spustiti oči!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Kink In Deep Anal Snake Black

    Mehka, prožna in tanka silikonska analna kača s stožčasto konico priljubljene blagovne znamke Doc Johnson. Zaradi svoje majhne širine je primeren za globoko draženje in raziskovanje. Lahka teksturirana površina olajša oprijem celo dlani lubrikanta in nato prijetno stimulira v črevesju.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Vibra Butt Plug Black

    Ste novi v analnih igrah in želite preizkusiti vzdušje? Ta vibrirajoči zatič je idealen za začetnike, ki bodo odkrili čutno vibracijsko skrivnost za zadnjimi vrati. Ima klasično obliko in 10 funkcij vibracij. Odkrijte in doživite!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Colorful Joy Jewel Plug Small Red

    Čudovit analni čep znamke You2Toys z zapeljivim diamantom na koncu. Zagotavlja popolno stimulacijo in jo bo držal na mestu tudi med najbolj divjimi gibi. Je majhne velikosti in bo idealen predvsem za analne odkrivalce. Narejen je iz mehkega in svilnatega silikona, je prilagodljiv, enostaven za namestitev in je seveda popolnoma varen za telo.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Diamond Superbe Vibe Black

    Ali hrepeniš po nečem okusnem in učinkovitem hkrati? Ta osupljivi vibrator vas bo na prvi pogled očaral s svojim elegantnim minimalističnim dizajnom in zapeljivo črno barvo. Njeno telo je gladko, le spodnji del pa je okrašen z majhnimi kamni, zaradi česar je igrača res okusna. Uživajte v njegovem čudovitem videzu in pametnih vibracijah.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Aya Wearable Massager Turquoise Green

    Eleganca in brezčasnost v kombinaciji z udobno ergonomsko obliko, to je Aya. Zahvaljujoč ukrivljeni in kompaktni obliki razume vaše telo. Hkrati pa ga lahko prilagodite svojim trenutnim potrebam. Uživajte v zunanji stimulaciji vulve in globokem notranjem užitku.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Booty Sparks Lucky Clover Anal Plug

    Očarljiv žebljiček, ki bo vašemu analu prinesel srečo! Štiriperesna detelja je imela srečo že od antičnih časov, zakaj bi to zanikala? Ta zatič iz aluminijeve zlitine je klasične oblike in je končan z zeleno štiriperesno deteljo. Njegov material omogoča čutno segrevanje ali hlajenje ter kombinacijo s katerim koli mazivom. Odkrijte moč štiriperesne detelje!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Bamboo 10-Speed Rose Gold - Strong 10-Speed Mini Vibrator Gold

    Eleganten in diskreten vibrator za neskončno prijetne trenutke. Njena elegantna oblika, podobna šminki, v kombinaciji z rožnato-zlato barvo skupaj tvorita čudovit estetski kos, ki se ga ne bo sram pokazati svoji najboljši prijateljici, kaj šele partnerju. Se že veselite 10 močnih funkcij in stimulacije klitorisa z zoženo konico?

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Naughty Finger Prostate Vibe Black

    Priročen prst (ne samo) za vaša zadnja vrata! Ta prilagodljiv stimulator prostate, podoben prstu, je idealen za stimulacijo prostate in maternice, lahko pa ga uporabite za stimulacijo točke G in klitorisa. Ima odstranljiv mini vibrator in z njim boste uživali v najbolj občutljivih trenutkih svojega življenja!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Buttplug S Fox Tail Black

    Uresničite svoje lisičke sanje. S tem repom boste postali prava lisica! Ni pomembno, koliko izkušenj imate, količek je precej majhen in ga zmorejo tudi popolni začetniki. Izdelan je iz sijočega in kakovostnega aluminija, rep pa je mehak in puhast.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bcute Classic Purple

    Bswish Bcute Classic je vibrator za mlade, gumijaste in nesramne ženske, za vse tiste, ki imajo radi fair fire vibratorje zaradi njihove različne prenosljivosti, se prilegajo v vsako torbico, torbico ali samo v vročino. Je diskretna in bo tako priljubljena kot sestava vašega skupnega življenja.

    30,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Naked Addiction 7.5" Rotating & Thrusting Vibrating Dong with Remote Skin

    Ali hrepeniš po popolnoma realističnem prodoru in neprekosljivih izkušnjah s celim telesom? Prav to je za vas Naked Addiction, ki vam doda realističen penis iz razkošnega silikona. Ponuja vam 3 funkcije - vrtenje, vibracije in prenapetost, zato ne zamudite neverjetne izkušnje zahvaljujoč popolnim funkcijam!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Aya Wearable Massager Velvet Purple

    Eleganca in brezčasnost v kombinaciji z udobno ergonomsko obliko, to je Aya. Zahvaljujoč ukriweni in kompaktni obsi, razume vaše telo. Hkrati pa ga lahko prilagodite svojim trenutnim potrebam. Uživajte v zunanji stimulaciji vulve in globokem notranjem užitku.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bgee Classic Black

    Poiščite ga - točka G. Ta masažna naprava posebne oblike vas bo pripeljala tja.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fluid Lasso Egg Vibrator Rose

    Iščete vibro jajce na daljinsko upravljanje po ugodni ceni? Laso je idealen tudi kot prva vibrirajoča igrača! Ima več stopenj vibriranja, med katerimi lahko izbirate s kolescem. Začnite z blagim in se povzpnite do najvišje in morda najbolj prijetne moči!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love to Love Match Up Couple Vibrator with Remote Control Pink

    Iščete igračo, ki bo popestrila vaš odnos? Zelo priporočamo ta par vibratorja. Ponuja vam 9 načinov vibriranja, med katerimi preklapljate z daljinskim upravljalnikom. Dve silikonski krili bosta božali klitoris, druga rama pa bo razveselila notranji del nožnice, kjer se bo srečala s penisom. Za vaš užitek in tudi običajne orgazme bosta poskrbela dva motorja.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys All Time Favorites Anal Douche Black

    Čisti analni je nujen za brezskrbne igre s hrbtom. In ta nastavek za prho je prav tako potreben za popolno čiščenje. Ima zaobljeno konico, zato je enostaven za vstavljanje, položaj lukenj po celotnem obodu pa zagotavlja 100 % čiščenje. Ne pozabite na higieno!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Glans Ring Silver

    Nakit in erotične igre grlo! Ta odprt prst iz neravnega jekla vas bo očaral s svojima 2 vranama in ga tako obrezanega okrasil kot neobrezan penis. Takojšnje delovanje in njegova tesnost bo povzročila hitro kvarjenje tega blaga, kar bo otežilo in otipljivo na dotik. Preizkusite tudi, kako stimulirajo uzdo in nosite prstan za zabavo, vadbo in okras!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Dr. Skin 4 Inch Mini Cock Beige

    Imate raje manjša gledališča in verjamete v velika gledališča? Mali zdravnik bo kot nalašč za vas! Gre za ročno modeliran dildo, ki izgleda kot pravi penis. Zahvaljujoč svoji ukrivljenosti vam lahko privošči stimulacijo G-točke ali prostate. Končni prisesek se drži katere koli gladke ali ravne površine in z Dr. S kožo lahko uživate tako solo kot v dvoje! Razmislite o tem, da bi ga povabili k sebi domov na intimen ogled.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Be Good Tonight 10 Speed Rechargeable Bullet Black

    Kaj je danes malo jezno? S tem črnim vibratorjem boste uživali v stimulaciji klitorisa, vagine, analne ali bradavice, lahko ga uporabljate kjerkoli! Njegova majhna žepna velikost je več kot praktična, gladko, trpežno ohišje iz ABS plastike pa za vas vibrira do 10.000 vrt/min! Opremite se z vsestranskim predvajalnikom za različna seksi draženja!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Beck Purple

    Luksuzni silikonski vibrator za točko G je opremljen za intenzivno penetracijo in stimulacijo, zato vam zagotavlja neverjetne užitke noč za nočjo. Oblika te elegantne in elegantne igrače je gladka in rahlo ukrivljena z glavico, podobno penisu, da zagotovi popolno stimulacijo točke G in klitorisa.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Ball Stretching Kit

    Kaj pa, če naredite moda nekaj seksi? Poskusite jih nekoliko raztegniti z enim od prstanov iz tega niza dimljenih barv. Vsebuje 3 prstane različnih velikosti, tako da boste lahko izbrali pravega zase. Obroči so izdelani iz posebnega TPR materiala in so zato fleksibilni in močni hkrati. Raztegnite svoje krogle!

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tor 2 Black

    TOR 2 je prvi polnilni in vodotesen moški erekcijski prstan na svetu. TOR 2 se ponaša s 100 % močnejšimi vibracijami kot njegov predhodnik in kateri koli drug obroč podobnega tipa na trgu.

    169 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 438 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.