×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Heureka

Elementi 65 do 96 od 443 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Svakom Ava Neo Interactive Thrusting Vibrator Blue

    Naj Ava Neo vaš užitek postavi v središče pozornosti. Ta potisni vibrator, ki je del SVAKOM-ove serije Connexion, ponuja prilagodljivo vaginalno stimulacijo, ki jo lahko upravljate na blizu ali na dolgi razdalji. Dvignite svoje seje na višjo raven z interakcijo z videoposnetki za odrasle in platformami spletnih kamer.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Endless Fun Blue

    Ta učinkovita, prenosljiva naprava je zasnovana za vsakogar, ne glede na družbo, in vas spodbuja, da razlikujete svoj položaj, zlasti glede na velikost. Mehka silikonska glava vrta pri 180° in omogoča vsestransko uporabo predvajalnika v vseh možnih položajih.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Manta Deep Sea Blue

    Igrače, izdelane za penis, so pogosto ogromne, grde in nerodne za uporabo s partnerjem. Elegantna in za rokovanje enostavna igrača MANTA je zasnovana tako, da je popolna za partnerski seks in samostojno igro, saj zdrsne med telesi in vaš penis v bistvu spremeni v vibrator. Je tudi neverjeten pripomoček za fafanje, saj obkroži zadnji del penisa za občutek globokega grla. Ne pozabite na solo igro! Grebeni naprave MANTA zadržujejo lubrikant za boljši občutek pri božanju.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 2 Blue

    Klasičen in eleganten vibrator Satisfyer Pro 2 poganja patentirana tehnologija Air-Pulse, ki vibrira vaš klitoris in vas pripelje na želeno destinacijo. Povečanje tihega motorja in mehkih silikonskih glav vam bo omogočilo Pro Pro 2- ali dvakrat.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Joy Ride With Power Boost Blue

    Debela, prožna in dovolj močna, da boste od te silikonske igrače kričali od veselja. Ponuja vam 8 funkcij vibriranja, vključno z 10 sekundami intenzivnih turbo vibracij. Da bo vaše navdušenje resnično neomejeno, je Joy Ride With Power Boost možnost polnjenja.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Ryde Grinding Dildo Black

    Doživite orgazem z zunanjo stimulacijo? Ali pa iščete občutek polnosti? RYDE ponuja oboje. Igralec se obnaša z edinstvenim dizajnom, s prijetnimi utori in podstavkom, ki se lahko prisesa, za neskončne možnosti igranja. RYDE uživa v vseh vrstah vročih točk, bodisi na vulvi, klitorisu ali anusu. Naš brusilni dildo vam omogoča toliko raziskovanja.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Vibrating Silicone Dilator Hollow

    Uživajte v stimulaciji sečnice v kombinaciji z vznemirljivimi vibracijami in doživite doslej neznane intenzivne občutke. You2Toys Vibrating Silicone Dilator Hollow je votli vibracijski dilator, ki vam ponuja 7 različnih načinov vibriranja. Narejen je iz mehkega in posebej za telo varnega silikona. Ne vsebuje ftalatov in je v skladu z vsemi predpisi EU REACH.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Vibro Ring Blue

    Povečajte svojo spolno moč in užitek s tem edinstvenim vibrirajočim prstanom priljubljene blagovne znamke You2Toys.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Admiral Vibrating Captain 8" Blue

    Predstavljamo Admiral® 8” Vibrating Captain, neverjetno mehak in realističen dong, ki je vedno pripravljen na akcijo. Njegovo trdno in prilagodljivo konstrukcijo izboljša vrhunsko podnožje s priseskom, ki zagotavlja stabilnost in prostoročno uživanje med igranjem.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Goddess Collection Ares

    Igre v paru in solo za vse vaše občutljive točke! Ta prilagodljivi vibrator se prilagodi vašim željam in vam vsakič ponudi drugačen užitek. Opremljen je tudi z daljinskim upravljalnikom, ki vam omogoča izbiro med 7 vzorci vibriranja in 3 hitrostmi v 2 motorjih, enega v konici in drugega v dnu. Igrajte se z njim kot dvojnim stimulacijskim vibratorjem ali ga povabite k ljubljenju in ne bo vam žal!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Mini Wand-er Blue

    Želite ugoditi klitorisu ali zmasirati utrujene mišice? S to mini vibrirajočo glavo podjetja Satisfyer je vse mogoče! Ima praktično zaobljeno konico, ravno obliko in eleganten videz. Zahvaljujoč vzmetenemu zgornjemu delu je njegova glava popolnoma prilagodljiva in se prilagaja vašim željam. Uživajte v neverjetno močnih vibracijah in masaži celega telesa!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Vibrating Prostate Plug with Cock Ring 594881 Blue

    Želite vaditi popolno spolno delovanje in hkrati uživati v intenzivnih orgazmih? Ta polnilni stimulator prostate in nasip je povezan z erekcijskim obročem, tako da bo v predstavo popeljal vsa vaša občutljiva mesta. Uživajte v 10 močnih načinih vibracij, stimulacijskih utorih in tudi daljinskem upravljalniku, to bo prava vožnja!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Do-Nut 2 Large Ice Blue

    Izjemoma bo obroč za erekcijo urina naredil vaš penis večji in vlažnejši. Izdelan je iz zelo fleksibilnega materiala FLEX TPR, ki je na voljo do 5-krat večje velikosti. In ji ni dodana nobena nova blagovna znamka Oxballs.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Pivot

    Vstopite v ring in odkrijte nov svet intimnih užitkov. Pivot iz We-Vibe zagotavlja udobje, stabilnost in predvsem neskončno vznemirjenje in osupljiv orgazem. Uporabite ga med seksom, deloval bo kot erekcijski obroč in vaša erekcija bo veliko močnejša. Hkrati bo z intenzivnimi tresljaji spodbudil partnerjev klitoris, katerega nivo si nastavite sami.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Ultimate Douche Blue

    Praktični analni dež v obliki klešč s prostornino 163 ml, s katerimi zlahka rečete, da ste razredčili vse za svojo analno higieno.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Ring Around The Rosy Blue

    Izkusite več kot žep, poln užitka s tem raztegljivim dvojnim C-obročkom, prilagodljivim žgečkanjem žogic in teksturiranim stimulatorjem, ki zagotavlja močne vibracije z dvojnim motorjem.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Goddess Collection Boreas

    Čudovit vibrator iz resnično božanske kolekcije Goddess! Ta dude je narejen iz tako imenovanega tekočega silikona, ki je najboljši, predvsem pa najmehkejši, telesu varen material, kar jih je svet kdaj videl. V sebi skriva zmogljiv motor in oblika vibratorja vam bo pomagala brez težav ciljati na točko G, zagotovo pa vam bo všeč tudi funkcija gretja. Izbirajte med 3 stopnjami nenehnih vibracij in 9 ritmi ter si privoščite razkošen užitek.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys The Hammer Blue

    Ugled je pred tem modrim kladivom, ki prebija pot do vrat največjega užitka. Hammer je vibrator realistične oblike in nadnaravne sposobnosti. Tega vibrirajočega in udarnega borca lahko ukrotite z nadzorno ploščo na dnu. Ne pozabite izbrati med 3 zmožnostmi vibracij!

    109 €

    74,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Crackstuffers Depth Trainer 30mm

    Najmanjši model v kompletu 6 velikosti je med igralci zelo priljubljen. Zasnovala jih je ekipa Crackstuffers, ki se ukvarja z igranjem z ritjo in so namenjeni temu, da se sčasoma počasi raztegnejo globlje ter sčasoma lahko sprejmejo večje igrače ali celo roko. Raztezajte se v svojem tempu, ni vam treba vstaviti vsega naenkrat, najbolje se je igrati v nekaj mesecih. Ko ste pripravljeni in si želite več, si priskrbite naslednjo večjo velikost. Uporabite veliko lubrikanta; so gladki, tako da zlahka zdrsnejo noter, brez glavic ali izboklin.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Neo 7.5 Inch Dual Density Cock with Balls Blue

    Popestrite svoje intimno življenje s tem svetlo modrim dildom! Njegovo dvojno ohišje skriva trdno jedro, zavito v mehak in puhast PVC material. Uživajte v pristnih občutkih, povezanih z realistično obdelavo, bodisi vaginalno ali mirno analno!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Petrol

    Želite uživati v vznemirljivih zabavah, povezanih z analno stimulacijo, na nov in še boljši način? Le seznanite se s Plug-ilicious 1 pin, ki se ne odlikuje le zaradi izjemno močnih tresljajev, temveč tudi zato, ker ga lahko upravljate prek aplikacije na telefonu, tablici ali Apple Watch. In to ni vse, kar bi morali vedeti o njem!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Liberty Powder Blue

    Dame, pripravite se na vzlet: z elegantno prevleko in šestimi stopnjami stimulacije Liberty zagotavlja užitek na vseh koncih sveta.

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Glow in the Dark Silicone Dildo Blue

    Dildo, ki ne bo ubit v temi! Odličen sijaj in realističen dildo Glow in the Dark bo prijetno vzpodbujen, s svojim videzom, ki zdravi urin, in v njem boste lahko uživali čez eno leto. Odkrijte tudi njihove okusne tako imenovane teme!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HiSmith WDD015-M Wildolo Fantasy Suction Cup Dildo 24cm Blue

    Ste naveličani realističnih dildov in iščete nekaj bolj hudobnega? Tudi dildo nenavadne oblike je izdelan iz visokokakovostnega silikona, ima razkošno teksturo in prijetno mehko površino. Uživajte v uporabi z njim in uporabite njegovo zadnjo prisesek.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY NOS Deep Sea Blue

    Erekcijski prstan, ki vam bo všeč! Ste že dolgo sanjali o običajnih orgazmih? Z obročkom NOS se bodo vaše sanje uresničile. Poleg tega bo podaljšal in okrepil erekcijo, njegova prožna ušesa pa bodo objela klitoris in ga razdražila do norosti. Ta prstan nima konkurence!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bathmate Hydromax 7 Wide Boy Blue

    Zahvaljujoč doslednemu hidravličnemu tlaku, ki je značilen za izdelke Bathmate, lahko enostavno in hitro povečate velikost svojega penisa. Model Wide Boy je nekoliko širši od klasičnega Hydromaxa in je na voljo vsem, ki zaradi svojega premera potrebujete malo širšo črpalko, saj le črpalka, ki se vam popolnoma prilega, lahko izpolni svoj namen.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Swordsman Blue

    Obroč za penis Satisfy Swordsman krepi erekcijo in podaljšuje ljubljenje zaradi učinka preobremenjenosti. Poleg tega velik valoviti klitoralni stimulator iz silikona stimulira oba partnerja z intenzivnimi vibracijami.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Power Balls 3 pack

    Kdor ohranja kondicijo, ima več svojega življenja. Mimogrede, to velja tudi za ljubezensko življenje! S Satisfyer Balls lahko trenirate za svoj maraton užitka. S tem, ko te kroglice nosite približno 15 minut na dan, krepite mišice medeničnega dna – mišice, ki vam omogočajo, da doživite dih jemajoče orgazme. Vendar s tem treningom naredite nekaj dobrega ne samo zase, ampak tudi za svojega ljubljenčka. Čvrste mišice medeničnega dna bodo vašemu partnerju omogočile popoln občutek zategnjenosti, te kroglice vas bodo tako hitro popeljale v prvo fazo zaljubljenosti, da si ne boste želeli raztrgati rok!

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Novo
  • Blush Performance Silicone Camo Cock Ring Blue

    Ali hrepeniš po daljši in trdnejši erekciji? Preizkusite erekcijski obroč Blush Camo, ki je mehak in prožen, zato vam zagotavlja maksimalno udobje. Je ravna, tako da ne bo zdrsnila in je narejena iz mehkega silikona, tako da vam bo resnično udobno. Uživajte v daljšem ljubljenju, zaslužite si to!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Ditto Anal Plug Midnight Blue

    Odkrijte popolno razburjenje analnih iger z Ditto blagovne znamke We-Vibe. To je vibrirajoči analni čep, ki vam bo pomagal med seksom, predigro ali samozadovoljevanjem, in je nadzorovan prek aplikacije, tako da se lahko igrate s svojim partnerjem, medtem ko morate biti na drugem koncu sveta.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Revel Winx Blue

    Diskretno, igrivo in kakovostno, točno to je jajček z vibrirajočim daljincem! Lahko ga uporabljate sami ali pa nadzor prevzame partner. Jajček se enostavno polni preko USB-ja, kar je zelo praktično, poleg tega pa je izdelano iz kvalitetnega platinum grade silikona.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Premium 2 Blueberry

    Womanizer Premium je priljubljena kombinacija industrijskih tehnologij in elegantnega dizajna. Tehnologija Pleasure Air vam omogoča, da brez stika s klitorisom pridete v stik na 14 različnih ravneh, kar potrjuje izboljšano funkcijo pilota in lahko odkrijete nepričakovane in predvsem bleščeče orgazme na povsem novi ravni. Ugodite svojim željam in doživite najvišjo raven, ki vam ne bo dala odličnega igralca brez očarljivega, diskretnega in še posebej intenzivnega Womanizerja Premuima, ki je tudi popolnoma vodoodporen.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 443 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.