×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Heureka

Elementi 65 do 96 od 130 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Evolved Intense Pleasure Kit

    Komplet poln užitka! Evolved Intense Pleasure Kit je nabor 8 komponent, ki bodo zagotovile, da bodo vaše erotične igre, solo ali v paru, dobile novo in veliko boljšo raven. Venerine kroglice, analni čep, vibracijski obroč in vibrator s 4 nastavki, vse v romantično roza barvi.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Coup!es Choice Wand Vibrator with 3 Attachments Black

    Za neprekosljivo pomirjujočo ali intimno masažo solo ali v paru. Ta vibrator za masažno glavo z možnostjo polnjenja je opremljen s 3 priročnimi nastavki. Ima prijetno prožno in močno vibrirajočo glavo, ergonomsko obliko in dolg ročaj, tako da lahko udobno dosežete vsa mesta, ki jih želite masirati ali prositi. Izbirajte med 3 nastavki in uživajte po svojih željah.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Lovetoy Starter Kit

    Vsi izdelki, vključeni v ta komplet, so zasnovani tako, da vam pomagajo pri prvi izkušnji. Deset skrbno izbranih kosov vas bo pripravilo na čutna doživetja, ki jih prinaša nežen, a tudi trši SM.

    57,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand MensWand Black

    Prva masažna glava, zasnovana posebej za moške! Ta kompaktni masažer, ki se polni preko USB kabla, ima čudovito gibljiv vrat, tako da lahko z njim udobno razvijate tako manjši kot večji pritisk in zlahka pridete do vseh delov telesa. Preizkusite tudi večnamenski nastavek, primeren za solo jahanje, pa tudi predigro ali kot dodatek k oralnemu seksu.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Maximum Results Pump Set

    Komplet črpalk Optimum Series® Maximum Results™ vsebuje 2 zmogljivi sesalni črpalki, snemljivo cev in ročaj črpalke Master Grip™ za enoročno uporabo, ki zagotavlja maksimalne rezultate pri vsakem črpanju. Z vsakim pritiskom enoročne črpalke Master-Grip™ se lahko veselite močnega povečanja obsega in dolžine.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveBoxxx Congratulations

    Iščete seksi rojstnodnevno darilo? Pravkar ste ga našli! V tej torbi boste v njej našli vznemirljive dodatke, v katerih bodo uživali tudi tisti, ki z erotičnimi pripomočki še niso zadovoljni. Osrečite vse okoli sebe in jim dovolite, da odkrijejo novo raven romantičnih čustev in se skupaj igrajo na nežen, a vznemirljiv način.

    30,90 €

    29,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Power Stretchy Rings Transparent 2 pcs

    Komplet 2 elastičnih prstanov znamke ToyJoy, oblikovanih za njegovo zadovoljstvo. Vsak od prstanov ima drugačno obliko in teksturo, kar pomeni, da vam bo vsak od njih dal različne občutke. Izdelane so iz visoko kakovostnega TPE materiala, ki je varen za telo, ne vsebuje ftalatov in je vodoodporen. Raziščite svoje navdušenje in ga pomnožite z obroči Manpower ToyJoy.

    3,79 €

    2,69 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Wicked Weekend

    Izkusite moč vznemirjenja, pa tudi junake strastnega romana Petdeset odtenkov sive! Zgodba, polna BDSM-ja, je navdihnila tudi ta trio erotičnih igrač, ki bodo izboljšale vaše ljubezenske igre. Silikonski vibrator boža točko G, nastavljiva erekcijska zanka odloži vrhunec in žgečka klitoris, prozorni masturbator z 2 koncema pa razveseljuje tiča. Izkusite, kako je začeti popolno predigro in se ljubiti!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • World Cage Vegas Penis Chastity Set

    Chastity cage blagovne znamke World Cage! Zakaj izbrati? Ker je izdelan za oblačila, je zasnovan za dolgotrajno nošenje in ima inovativna silikonska zaščitna očala, ki omogočajo varno nošenje. V primeru drugih kletk iz polikarbonata, ki vsebuje plastiko, so kletke World Cage izdelane iz ABS plastike brez BPA. V kompletu so tudi večji prstani, tako da vam ni treba ničesar kupovati.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Classix Couples Vibrating Starter Kit Pink

    Začetni komplet za odkrivanje vibracijskega vznemirjenja! Ta 3-delni komplet erotičnih pripomočkov vključuje vibrator s ciljanjem na G-točko, prilagodljiv erekcijski obroč s klitorisnim stimulatorjem in mini vibrator. Igrače lahko uporabite same ali vse, kar vas zanima! Kaj torej najprej poskusiš?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CB-X Mini Me Chastity Cage Clear

    Kletka Mini Me ne bo vzela le svobode, ampak tudi prostor! Vaša ptica bo v zelo tesnem zaporu, vi boste nemočni in vaše želje bodo omejene, dokler ne bo bolelo. Tako kot druge kletke za čistočo je tudi ta varna in kakovostna. Zaupajte ključe svoji ljubici ali gospodarju in uživajte v občutku, ko pobeg ni mogoč!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Elite Tip Teazer Power Pump

    Doživite intenziven užitek zahvaljujoč močnim vibracijam in neverjetni sesalni zmogljivosti. Razvajajte svoj penis in mu dajte, kar želi. Kombinacija vibracij in sesanja konice penisa obljublja popolno vzburjenje in močan orgazem, se vam ne zdi? Elite Tip Teazer Power Pump je vroč nov izdelek blagovne znamke Pipedream in verjemite mi, da je bil razvit prav za to, da vam nudi koncentriran užitek.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Pump Box M Cylinder 5.1cm

    Lepo in zelo priročno ohišje iz trde plastike. Kaj se skriva v njem? Zmogljiva vakuumska črpalka preverjene znamke Mister B.

    169 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Renegade Dyno Rings Black

    Trije oreščki za Pepelko, trije zlati lasje dedka Vševeda, Trije veterani in tudi 3 erekcijski prstani za vašo erekcijo, do trikrat močnejšo, močnejšo in daljšo! Okrepite svoje izkušnje in vrhunec ter privoščite sebi in svoji ljubljeni princesi pravljično dolg seks.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Perfect Fit Play Zone Kit - Cock Rings Set

    Komplet igralne cone - 9 obročev Xact-Fit z robustnim stožcem za shranjevanje

    61,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 3.5 Inch Model 01 Transparent

    Uživate v BDSM igrah? Čas je, da preidete na naslednjo raven! To vam bo pomagalo obdržati visokokakovosten polikarbonat, ki je zelo lahek, vzdržljiv in hipoalergen. Školjke so sestavljene iz 3 delov, ki se različno prilegajo in tako ustvarijo boljši, eleganten in okusen dodatek. Nastavki so na voljo v 4 velikostih za udobno namestitev, vendar je izdelek izdelan in kuhan. Na voljo so tudi obeski za ključe, kovinski in plastični, ki jih zlahka najdete in se ne bojite detektorjev kovin. Nato se zagotovi higiena za izpolnjevanje telesnih potreb. Poskrbite, da bo vaš kolega dobil erekcijo, prevzamete nadzor in uporabite intenziven orgazem, ki mu sledite po kletki.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Masturbator Egg Set Riffle,Bubble,Fierce 3 pack

    Naša SF jajčka za samozadovoljevanje imajo strukturo, podobno koži in bodo zadovoljila tako penis kot konico. Različne notranje oblike presenetijo in razveselijo s prijetnimi občutki. In zahvaljujoč inovativnemu Cyberskin, vam ni treba dodajati mazalnih gelov.

    14,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adam & Eve Adam's Stroker Trio

    Se sprašujete, kakšen masturbator kupiti, saj ste včasih razpoloženi za anal, drugič za nožnice in največkrat za poljub? Ta navihani trio je pravi za vas! Vsak od masturbatorjev je prijetno napet, svilnato gladek in neskončno vznemirljiv. Opremite se s 3 čutnimi pomočniki in vedno masturbirajte po svojih zamislih.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Surprise Love Toy Set

    Komplet poln užitka! Razveselite sebe in svojega nasprotnika z njo, saj vsebuje igrače, na katere bosta znorela on in ona. 12 erotičnih pripomočkov iz tega kompleta bo popestrilo vaše posteljne igre, uživalo v raznolikosti, novih izkušnjah in edinstvenih občutkih.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Link Up Edge Grey

    Se vam zdi, da vaše zadovoljstvo ni tako veliko? Link Up Verge je tukaj, da vam obema prinese intenziven užitek, o katerem sanjate. Ima 10 močnih funkcij za čudovito stimulacijo klitorisa, paket pa vključuje še en mehak in prilagodljiv obroč za podporo erekciji. Privoščite si nekaj več in skupaj uživajte v resničnem zadovoljstvu!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Silicone Remote Foreplay Set Black

    Želite uživati v čutni predigri in še bolj vznemirljivi ljubezni s svojim partnerjem? Ta komplet je ustvarjen posebej za pare in njihove vsestranske užitke. Vsebuje privlačen vibracijski stimulator z nadzorom preko zapestnice v obliki ure in vibrirajoči obroč za praktično daljinsko upravljanje. Skupaj doživite novo raven užitka!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Hegar Sound Set 14pcs

    Komplet Hegarjevih zvokov iz uretre je zbirka vrhunskih zvokov iz uretre za različne občutke.

    139 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Masturbator Egg Set Assorted 6 pack

    Jajčka za samozadovoljevanje SF imajo strukturo, podobno koži in bodo razveselila tako penis kot konico. Različne notranje oblike presenetijo in razveselijo s prijetnimi občutki. In zahvaljujoč inovativnemu Cyberskin, vam ni treba dodajati mazalnih gelov.

    30,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Revolution Ring Stretch Combo Set Red

    Dva revolucionarna platišča za penis in modo, posvečena plesu za razvoj vašega telesa. Sestavljeni so iz oblin teh intimnih dežel, z živahnimi in pripravljenimi za povečanje vaše odpornosti in koristi. Nosite ga sami ali oboje naenkrat in razredčite dobro sebi in svojemu partnerju, pogled na vaš kraj s temi prstani bo neodziven.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CB-X Mr Stubb Chastity Cage Clear

    Gospod. CB-X's Stubb je naslednja raven igre, ki vam je všeč! Preveril bo vaše meje, saj vas bo še bolj zaklenil. Tako kot druge kletke za čistočo je tudi ta varna in kakovostna. Zaupajte ključe svoji ljubici ali gospodarju in uživajte v občutku, ko pobeg ni mogoč!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Egg Wonder Package 6 pack

    Želite živeti več ugodnosti in ugodnosti? Vsako leto zamenjajte svoj cilj s tem revolucionarnim jajcem! Vsebuje mastrubator z notranjo stimulativno teksturo, ki vas bo potisnila do dna. Okusite okus teh šestih različnih jajc v naravnem pakiranju!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Model 18 Chastity 3.5" Silicone Cage Ballsplitter Black

    Ali imate radi igre BDSM? Čas je, da jih popeljete na naslednjo raven! Pri tem vam bo v pomoč ta ključ za čistočo iz visokokakovostnega polikarbonata in silikona, ki je zelo lahek, vzdržljiv in hipoalergen. Ročaji so sestavljeni iz 3 delov, ki se odlično prilegajo skupaj in tako tvorijo lep, eleganten in okusen dodatek.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Tickle C-Rings Purple

    Trije erekcijski obroči za še bolj intenzivna doživetja! So elegantne, prilagodljive, prijetne in podpirajo erekcijo. Njihova cena je ugodna, zato ne oklevajte in naročite veliko zabave za malo denarja!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Full Steel Dilator Set Deluxe

    En komplet in veliko možnosti! Uživajte v vsakem od 15 dilatatorjev različnih velikosti za ženske in druge namene. Pakirani so v praktičnem in lepem ohišju, imajo srebrno barvo in so izdelani iz 100% kirurškega jekla iz nerjavnega jekla. Privoščite si nepozabno izkušnjo!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Date Night Set

    Popolna dva za oba! Uživajte v najkakovostnejših funkcijah vibratorja in dodajte vibrirni obroč Pivot. Ta ekskluzivni darilni komplet se uporablja za kar najbolje izkoristiti predigro in seks. Preverite svoje strasti in želje!

    339 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Partner Box 2

    S partnersko škatlo znamke Satisfyer bo ljubezen še bolj zabavno: s partnerskim vibratorjem Joy Double in obročkom za penis Royal One bosta oba partnerja uživala v čutnih vibracijah. Obe igrači je mogoče upravljati s pomočjo aplikacije Satisfyer Connect.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Partner Box 3

    Uživajte v čutnih spremembah, medtem ko se ljubite - z Satisfyer Partner Box! Škatla vsebuje parni vibrator Double Joy, vibrator za hlačke Sexy Secret in obroč za penis Royal One, ki so združljivi z aplikacijo Satisfyer Connect.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 130 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.