×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Heureka

Elementi 65 do 96 od 427 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Supernova Old Rose

    Satisfyer Supernova razvaja klitoris s čutnimi valovi pritiska, G-točko pa z močnimi vibracijami. Zahvaljujoč gibljivemu verižnemu sklepu se ta silikonski vibrator prilagaja vašemu telesu in vam zagotavlja optimalno stimulacijo.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Love Breeze Copper

    Čudoviti tlačni valovi stimulirajo klitoris z 11 jakostmi brez dotika. Love Breeze vas bo navdušil tudi z mehko silikonsko glavo, baterijo za ponovno polnjenje in ergonomskim, vodoodpornim zaključkom.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug S

    Nexus Ace Small je najboljši vibracijski čep za začetnike ali tiste, ki se želijo ogreti pred analnim seksom.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Premium 2 Black

    Womanizer PREMIUM 2 z izvirno tehnologijo Pleasure Air je naša najrazkošnejša stvaritev doslej - prava Prada med spolnimi igračami, vrhunska igrača za ženske, ki iščejo več kot le še eno napravo za igranje. Z več stopnjami intenzivnosti kot kdaj koli prej in izboljšano funkcijo avtopilota, ki vas popelje v nove, nepredvidljive pustolovščine, je PREMIUM 2 najčistejši užitek najvišje kakovosti.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Up&Down Rotating Vibrating Remote Dildo Skin

    Vrhunska kakovost in funkcije, zaradi katerih bo res popoln! Želite izvedeti več? Pridite in spoznajte tega čednega moškega! Narejen je iz zelo udobnega, izgleda zelo realistično, predvsem pa ima funkcijo magnetnih udarcev, kar zagotavlja resnično realistično izkušnjo. Poleg tega lahko vibrira in se čutno vrti. Zahvaljujoč močni priseski se bo prilepil na katero koli ravno površino. ga hočeš? Nismo presenečeni!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Match Couples Vibrator

    Svoje spolno življenje zaženite z vibracijami, v katerih bosta uživala oba. Spoznajte svojega popolnega partnerja. Match je vibrator za pare, ki ga nosite med seksom in ki intenzivno stimulira in vibrira točko G in klitoris.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Little Rocket Blue

    S to vibrirajočo analno raketo se prepustite nezemeljskim višinam užitka! Narejen je iz čudovito mehkega dvoslojnega silikona in je zelo enostaven za upravljanje z gumbom na podstavku. Uživajte v ergonomski obliki in vseh strastnih izkušnjah.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Liberty Lilac

    Dame, pripravite se na vzlet: z elegantno prevleko in šestimi stopnjami stimulacije Liberty zagotavlja užitek na vseh koncih sveta.

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tor 2 Black

    TOR 2 je prvi polnilni in vodotesen moški erekcijski prstan na svetu. TOR 2 se ponaša s 100 % močnejšimi vibracijami kot njegov predhodnik in kateri koli drug obroč podobnega tipa na trgu.

    169 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Elegance Heating G-Spot Vibrator Exquisite Black

    Elegantni vibrator za točko G vsebuje dva najsodobnejša motorja F1 za neverjetno moč. Eden se nahaja v konici, drugi pa je podaljšek za dvojno stimulacijo. Motorja F1 nove generacije vibrirata z osupljivo hitrostjo 7200 vrtljajev na minuto oziroma 14 000 vrtljajev na minuto.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Aneros Helix Syn V

    HELIX SYN V združuje večkrat nagrajeno obliko in anatomsko oblikovane konture najbolj priljubljenega moškega stimulatorja točke G na svetu z dodatno intenzivnostjo vibracij. Rezultat so orgazmi izjemne moči in globine, tako intenzivna doživetja, da bodo za vedno spremenila vaš pogled na spolne užitke.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 2 Violet

    Klasičen in eleganten vibrator Satisfyer Pro 2 je opremljen s patentirano tehnologijo Air-Pulse, ki vibrira vaš klitoris in vas pripelje na želeno destinacijo. Zahvaljujoč tihemu motorju in mehki silikonski glavi vas bo Pro 2 enkrat ali dvakrat zadovoljil.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Amy G-Spot Vibrator Purple

    Iščete boljša in kakovostna oblačila, ki jih boste porabili za svojo g-točko? Amy's vibrator luksuzne znamke Svakom bo zagotovo pravi! Na prvi pogled je boljši in eleganten, na prvi dotik je neverjetno mehak in udoben, narejen je iz silikona. Navdušite vas s 6 grozljivimi stvarmi, od vibracij do utripa!

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tiani 3 Black

    Tiani™ 2 Design Edition je nadgrajena različica z nagrado Red Dot nagrajenega masažnega aparata za pare, namenjenega ženskam, ki ga lahko nosijo med ljubljenjem.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Elva Vibrating Egg Plum Red

    Luksuzno vibrirajoče jajce vrhunske kakovosti, pod katerim je podpisana blagovna znamka Svakom! Z njim uživajte v 25 vznemirljivih izkušnjah + inteligentni način Svakom kot bonus. Uživajte v jajcu Elva kadarkoli in kjer koli, z njim se bodo uresničile vaše poredne fantazije!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug M

    Nexus je ustvaril Ace. Vse, kar ste si kdaj želeli od analnega čepa. Ta MEDIUM vibrirajoči analni čep je izdelan iz udobnega silikona, njegove stimulativne učinke pa še povečajo izbokline na peti.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dual Pleasure White

    Dvojna zabava in dvojni užitek! Novi Satisfyer Dual Pleasure bo navdušil vaš klitoris s stimulacijo s tlačnimi valovi in ne bo pustil za sabo niti vaše g-točke! In kaj je najboljše? Upravljate ga lahko prek aplikacije Satisfyer Connect na vašem telefonu! Popeljite svojo razburljivo pustolovščino na novo raven!

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Rrrolling Pleasure Mint

    Inovativni Rolling Pleasure vas dvakrat razvaja z intenzivnimi vibracijami in se premika z žogico v prstu. Izkusite intenzivno stimulacijo točke G z ukrivljeno zasnovo in strukturo finih utorov.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Action Viggo Advanced Masturbator Up and Down and Sucking Black

    Popolna igrača za vsakogar s penisom! Ime mu je Viggo in čeprav je na prvi pogled morda videti malce običajen, zagotovo ni običajen. Ima najboljše lastnosti, ki jih bo cenil vsak penis. Na zunaj je čudovito diskreten, na notranji strani pa ima super realističen rokav iz TPE za največje občutke. Poleg tega dodaja še 3 neverjetne funkcije, preverite jih.

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Be Good Tonight 10 Speed Rechargeable Bullet Black

    Kaj je danes malo jezno? S tem črnim vibratorjem boste uživali v stimulaciji klitorisa, vagine, analne ali bradavice, lahko ga uporabljate kjerkoli! Njegova majhna žepna velikost je več kot praktična, gladko, trpežno ohišje iz ABS plastike pa za vas vibrira do 10.000 vrt/min! Opremite se z vsestranskim predvajalnikom za različna seksi draženja!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Tiger G5 Black

    Nobena ženska se ne bo več upirala tigru! Zajame pomemben rez in skrito leglo, ki prinaša intenzivne vibracije, saj bo vaša točka G zlahka slišana. Potrebujete divjo izkušnjo? S Turbo gumboo bo Tiger prikrajšan za živo energijo, ki vas bo postavila na vrh. Ste vsi le ljubitelji ljubezni? Uporabite pri nepričakovano intenzivni stimulaciji s postopno vadbo – z vsakim tigrovim rezom bo rak bližje koristi.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug L

    Nexus Ace je zdaj še večji! Analni čep Ace smo ustvarili, da vam ponudimo vse, kar ste si kdaj želeli od analnih čepov.

    129 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Irresistible Desirable Pink

    Desirable ima izjemno zmogljiv motor F1 nove generacije z 10 načini vibriranja in prilagodljivo vibracijsko konico, ki se prilagodi vsaki ženski obliki in je popolnoma oblikovana za zadetek točke G, da ustvari najintenzivnejši notranji in zunanji orgazem, kar ste jih kdaj doživeli! Desirable ima baterijo za polnjenje z magnetnim polnilnim priključkom USB in priloženim polnilnikom. Ko je popolnoma napolnjen, bo deloval 60 min Mehak na dotik, gladek in vodoodporen je narejen iz medicinskega silikona, zato je Desirable enostaven za čiščenje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic 2X Double Ended Vibrator

    Popolnoma pametna igrača - dvojni vibrator in možnost uporabe različno oblikovanih glav. Idealno za pare in samostojne igre, saj ga lahko uporabite tako za vaginalno kot analno stimulacijo.

    139 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Lily 2 (Bordeaux & Chocolat) Purple

    Močnejša, lepša in bolj diskretna je prav to Lily 2.

    149 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Realistic Dildo Vibrator with 360° Rotating 9 Different Vibrations Purple

    Pospešite s tem vibratorjem! Ponuja vam 9 vzorcev vibriranja in vrtenje za 360°, njegove možnosti so neskončne. Ergonomska oblika se zlije z vašim telesom in preplavi vas val zadovoljstva. Mehka površina in realističen dizajn vas bosta osvojila na prvi pogled in prevzela vas bo želja po igri z njo. Ni časa za oklevanje!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Premium White-Gold

    Womanizer Premium je idealna kombinacija novih tehnologij in visokokakovostne zasnove. Tehnologija Pleasure Air stimulira klitoris brez stika - od supermehkega do supermočnega v 12 različnih stopnjah intenzivnosti. Z novo funkcijo avtopilota boste orgazem doživeli nepričakovano in na presenetljivo nov način. Ritem se spreminja z vsako uporabo. Pametna tišina zazna vašo željo. Womanizer Premium se zažene šele, ko se skoraj dotakne površine vaše kože. Zaradi tega ni le tišji za uporabo, temveč je vaše uživanje še intenzivnejše. Zaradi edinstvene obdelave je Womanizer Premium popolnoma vodoodporen.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Tease Us Set Moxie & Bond Black

    Ali v vašem odnosu vlada pravičnost? Ta duo luksuznih spolnih igrač We-vibe ima nekaj za vsakogar! Bond vibrirajoči prstan zanj in Moxie panty stimulator klitorisa zanjo. Oba dela je mogoče upravljati s krmilnikom ali prek aplikacije. Dražite se in vznemirjajte kadarkoli in kjerkoli, ta predigra bo odlična!

    269 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Symphony Polyvalent and ULTRA Powerful Wand Massager

    Dizajn in res močna masažna glava znamke Adrien bo izpolnila vse vaše želje. Zasnovan je bil posebej za diskretno tiho in hkrati močno pomoč, zasnovano ne le za intimne užitke, ampak tudi za masaže celega telesa. Ima natančno ergonomsko obliko, je enostaven za uporabo in je izdelan iz varnega in kakovostnega silikona.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Ina 2 Purple

    Najbolje prodajani vibrator z dvojnim delovanjem za intenzivne užitke.

    219 €

    179 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Mighty One Ring

    Podarite svoji moškosti trenutek nenadzorovanega užitka z našim vibratorjem Mighty One. Prijeten gibljiv obroček se prilagodi poljubni velikosti, obkroži vaš penis in vam zaradi učinka ustavljanja krvnega obtoka omogoča daljši užitek in izjemno vzdržljivost.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • SilexD Model 1 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 8" with Remote Flesh

    Hrepenite po nepotvorjeni in pravi zabavi? Odkrijte neverjetno lep in realističen dildo Silexd z močno funkcijo vibriranja, ki se upravlja preko daljinskega upravljalnika. Izpolnite svoje najgloblje sanje, žalosti in želje z realističnimi sanjskimi vibratorji!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 427 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.