×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Heureka

Elementi 65 do 96 od 16160 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Sagami Original 0.02 2 pack

    Najtanjši kondom na svetu, le 0,02 mm. Nealergijski, izdelan iz poliuretana.

    4,19 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HiSmith WDA036-L Wildolo Realistic Silicone Dildo Vibrator with App 31.6cm Skin

    Wildolo združuje pametno tehnologijo nadzora APP in visokokakovosten silikonski dildo, dosega nadzor na dolge razdalje in odpravlja ovire razdalje. Način po meri in družabna zabava, raziščite več zabave

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • RUF Drop Sex 20ml

    Drop Sex je prehransko dopolnilo s stimulativnimi lastnostmi in je referenca za vse afrodiziake.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cama gra XL 60tbl

    Z uporabo zdravila Cama gra XL boste trenirali tudi proizvodnjo sperme, tako da boste n​o​s​t​r​a v prihodnjih tednih počasi proizvajali večje količine sperme, kar boste opazili med spolnim odnosom. Ker se vaša erekcija, dolžina in širina ter proizvodnja sperme povečajo, opazite, da ima vse to pozitivne lastnosti na vaše splošno zdravje. Počutili se boste bolj moško kot kdaj koli prej!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • SKYN® Elite 1 pc

    S kondomom SKYN® Elite podjetja Ansell boste odkrili edinstven občutek, da ne nosite ničesar. Elite = nova generacija SKYN, še finejši in tanjši od Skyn Originala za popoln ljubezenski občutek.

    2,69 €

    1,09 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Max 2 Masturbator

    Max 2 ima zdaj spolno nevtralen rokav, 360-stopinjske kontrakcije in prenovljen vibrator, ki zagotavlja mogočnejše in močnejše občutke. Poleg tega je postopek polnjenja še enostavnejši, skupaj z daljšo življenjsko dobo baterije za daljše parne seanse. Najnovejši dodatek k liniji Lovense Teledildonic je zagotovljeno, da bo izkušnja navdušujoča!

    169 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth BDSM Bondage Set Black 10 pieces

    Čudovit komplet, ki vsebuje 10 BDSM dodatkov za uresničitev vaših divjih sanj. Našli boste manšete za gležnje in zapestja, sponke za bradavice, gag, križec za lisice, šimer, masko za oči, ovratnik, povodec in vrv. Kaj boste najprej uporabili?

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • SuperLove Vibrating Ring

    Želite presenetiti svojega partnerja in poskusiti nekaj novega v postelji? Vibrirajoči prstan je odlična izbira! Primeren je za popolnoma vse, brez razlike. Razvajala bo njega in njo. Čakajo vas novi občutki, vznemirljive vibracije in pritisk na penis.

    5,90 €

    1,89 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Deep Throat Cup

    Oblika peščene ure v skodelici Deep Throat CUP zagotavlja izjemno tesnost. Posebni ventili ustvarijo navidezni vakuum v skodelici CUP in zagotavljajo neverjeten občutek sesanja.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Pro 4 Couples

    Satisfyer Pro 4 Couples odpira nov svet erotičnih iger, saj je čas za nepozabne vrhunce. Po navdihu klasičnih vibratorjev za pare se nosi med spolnim odnosom in stimulira oba partnerja hkrati. Toda ta igralni pripomoček, ki nudi užitek, lahko ponudi več kot le zapeljiv občutek tesnosti, vznemirljive vibracije in dražljivo masažo točke G: v značilnem slogu družine Satisfyer brez dotika stimulira ženski klitoris s pomočjo tlačnih valov, kar zagotavlja globljo stimulacijo, ki vodi do večkratnih orgazmov. Užitek je zagotovljen!

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Durex Originals H2O Lubricant 50ml

    Klasični lubrikant pomaga izboljšati spolno izkušnjo. Lubrikant Durex Feel imejte vedno na dosegu roke, da boste vedno pripravljeni, ko vas prevzame razpoloženje.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tantaly Monica 18.7kg Best Sex Torso Doll for Breast Fun

    Ali tudi vi poznate tiste dolge samotne večere, ko pogrešate dotik ljubezni in partnerja, ki bi ga lahko nežno božali in strastno poljubljali? Nehajte s tem in naredite nekaj za svojo srečo in zadovoljstvo. Povabite Monico domov in pridobite seksi ljubimca in razumevajočega partnerja. Je tako živa, tako pristna in zapeljiva. Ima popolna razmerja, mehko kožo, živahne prsi ter vznemirljivo vagino in anus. To bo ljubezen na prvi pogled in morda celo življenje.

    979 €

    769 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Solace App-Controlled Automatic Thrusting Masturbator

    Samodejni potisni moški masturbator, ki ga nadzoruje aplikacija

    329 €

    249 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Mini Magic Wand Black

    Ta masažna palica je popoln pripomoček za sprostitev po dolgem in napornem dnevu. Kot nam je vsem že nekaj časa znano, so vibracije ključnega pomena za odpravljanje utrujenosti, blaženje napetosti v mišicah, lajšanje bolečin v telesu in pomoč pri nekaterih športnih okrevanjih.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Egg Lovers

    Naključno prepletena nežna rebra ustvarjajo gladke občutke. Drobne podrobnosti vas nežno objamejo kot svila. Občutek topljenja se počasi pretaka.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Lush 2.0 Wearable Bullet Vibrator

    Lush je vibrator s kroglo, ki ga upravlja pametni telefon (ali pametna ura). Zasnovan je za solo igranje, diskretno javno igranje in za pare na daljavo. Strojna oprema je v celoti optimizirana za javno igranje, zato je močna, a tiha.

    189 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Saloos Erotika Bio Body and Massage Oil 50ml

    Razbremeni napete mišice in blaži stres ter sproži prijetne občutke bližine.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Magic Massager

    Počivajte in uživajte! ToyJoy Magic Massager ima moč, da pošilja neverjetne vibracije po celotnem telesu in masira globoko v napete predele za popoln užitek!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Durex Intense Delight Bullet

    Durex Intense Delight Bullet p​o​r​t​a je majhen in diskreten čutni masažni pripomoček z močnimi vibracijami, zato je vaš seksi zaveznik v svetu užitka. Idealen je za stimulacijo klitorisa in celega telesa, s čimer vam in vašemu partnerju pomaga doseči orgazem. Ponuja do 5 ur šepetajoče tihega užitka, doživite mehko, žametu podobno gladko površino, ko vibrator božate po bradavičkah, klitorisu in sramnih ustnicah.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Durex Elite Intimate Feel 100 pack

    Zelo fini, izjemno tanki kondomi za večjo občutljivost in povečano lubrikacijo.

    95,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Durex Play Real Feel Pleasure Gel 50ml

    Real Feel™ Pleasure Gel & Lubricant zagotavlja bolj naravno gladko izkušnjo za vas in vašega partnerja. Svilnato gladek in topel na otip.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Autoblow A.I. Machine

    Ta čarobni pripomoček je sprogramiran tako, da vas bo oralno zadovoljil z uporabo tehnik iz resničnega življenja. Pomaknite se navzdol in si oglejte predogled akcije.

    369 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Patricia Sex Doll 5.5kg

    Vas moti osamljenost in sanjarite o dekletu s polnimi prsmi, tankim pasom, sočno vagino in lačnim anusom? Patricija je tukaj, da izpolni vaše želje! Nima glave, zato se z njo ne morete pogovarjati, ima pa dve čutni luknjici, ki se že veselita vašega penisa!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Beppy Comfort Gel 250ml

    Beppy Comfort Gel je lubrikant za povečanje užitka brez parabenov. Uporablja se kot dodatno vaginalno mazivo, za spolne igrače in za intimno masažo.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Durex Real Feel 30 pack

    Kondomi Durex Real Feel so izdelani iz tehnično naprednega materiala, ki ne vsebuje lateksa in predstavljajo naslednjo generacijo kondomov, ki vam in vašemu partnerju omogočajo bolj naraven občutek kože na koži.

    49,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Jessy Summer Life-Size Sex Doll

    Pravi šarm in seksi obline! Težko bi našli kakršne koli temeljne razlike med to realistično lutko in pravo žensko. Ime ji je Jessy, ima čudovit obraz, dolge trepalnice in zapeljive ustnice. Njene globoko rjave oči lahko kadar koli zamenjate za zapeljive modre oči in nekoliko spremenite njen videz. Njeno usnje je izdelano iz visokokakovostnega TPE materiala in je neverjetno mehko. In kaj več?

    2.149 €

    1.539 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Stimul8 4in1 Dessert Kissable Warming Massage Lubricant Vanilla Strawberry Whipped Cream 125ml

    Lubrikant 4 v 1 Dessert Lube blagovne znamke S8 je popolna izbira za čutno in nagajivo predigro. Visokokakovostna formula je narejena iz sestavin, ki so varne za telo. To pomeni, da se lahko poljublja in je užitna! V lubrikantu S8 4-in-1 Dessert Lube lahko uživate na več načinov: kot lubrikant, masažno olje, okusno poslastico ali ogrevalno olje. Formula ima grelne lastnosti, kar pomeni, da vas ob nanosu na erogene cone nežno ogreje z vročim vzburjenjem! Veselo igranje!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • EasyGlide Toy Cleaner 150ml

    EasyGlide Toycleaner je čistilno sredstvo, ki je posebej zasnovano za spolne igrače.

    11,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Durex Surprise Me 40 pack

    Paket Durex Suprise Mix predstavlja najboljše in najbolj priljubljene Durexove izdelke. Prepustite se intenzivnim občutkom in izkušnjam, ki vam jih bo prineslo ljubljenje s temi kondomi.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Novo
  • Pjur BACK DOOR 100ml

    pjur® analyse me! glide - njegova inovativna silikonska formula z naravnimi aktivnimi sestavinami je bila razvita posebej za uporabo pri analnem spolnem odnosu in zagotavlja sproščen užitek.

    19,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Durex Intense Orgasmic 3 pack

    Kondomi Durex Intense Stimulating, ki lahko pomagajo izboljšati seks za oba, saj povečajo njene možnosti za orgazem, njemu pa prinesejo večji užitek, ko jo vidi vzburjeno, da je seks za oba tako vznemirljiv!

    7,90 €

    3,39 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveBoxxx Naughty & Nice Advent Calendar Beyond the Five Senses Limited Edition

    V čem uživati ta advent bolj kot v samem božiču? Razkošje, eleganca in navdušenje, to so besede, ki označujejo ta adventni koledar, poln seksi erotičnih dodatkov za čutna doživetja, v katerih bosta uživala oba. Čakanje na božič še nikoli ni bilo tako čarobno in pustolovsko. Odkrijte novo raven strasti in polepšajte ta čudovit čas.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 16160 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.