×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Lubrikanti

Elementi 65 do 96 od 119 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Bijoux Indiscrets Clitherapy It's a Match! Liquid Vibrator 10ml

    Popolna kombinacija s tvojim klitorisom! Ta tekoči vibrator vam bo pokazal novo vesolje kesanja in užitka. Že majhna kapljica bo dovolj, da takoj začutite vznemirljivo mravljinčenje, ki bo povečalo pretok krvi v klitoris. Pozabite na svet okoli sebe in uživajte v tem trenutku s sabo in okusnim balzamom za klitoris z izvlečkom cvetov Acmella.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Divine Oral Pleasure Gloss Coconut 10ml

    Odkrijte skrivališča celotne ustne uporabnosti! Nanesite svoja usta ali ustnike na svoje ljubljene in popeljite veselje do dajanja in prejemanja božanskih dobrot stalne koristi.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur Woman Nude 2ml 10 pack

    Življenje na dobro uveljavljen in trajnosten način je trend trend. pjur Woman Nude je nevsiljiv mazalni gel na vodni osnovi, ki v celoti odraža ta trend in je brez dodatkov. Ne vsebuje konzervansov, glicerina ali parabenov. To ne vpliva na njegovo vrhunsko kakovost in kot vsi izdelki Pjur je brez olj, maščob in parfumov. Pjur Woman Nude je bil poseben razvoj za žensko in ženstveno kožo ter popolno dišavo in okus.

    7,90 €

    3,39 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orgie Time Lag 2 Delay Spray Next Generation 10ml

    Vas muči kratkotrajnost in prezgodnji vrhunec? Naredite temu konec s tem zmogljivim pršilom nove generacije znamke Orgie! Njegova močna sestava vam bo dala rahlo omrtvičen občutek, obogaten pa je tudi s sestavino Demaina, ki podpira boljše delovanje. Ne vsebuje anestetičnih sestavin, kot sta benzokain in lidokain, zato ji lahko brez strahu zaupate in računate, da boste na koncu doživeli lepo zadovoljstvo.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orgie Sexy Vibe! Electric Fellatio Vibrating Gloss 10ml

    Živahni sijaj za ustnice za nepozabna doživetja oralnega seksa ali poljubljanja. Ekskluzivna sestava tega neverjetnega sijaja za ustnice vsebuje samo vrhunske sestavine, ki so tudi aktivne rastline iz Amazonije. Prav izvlečki teh rastlin povzročajo vznemirljive vibracije, ki bodo za vašega partnerja povsem nepričakovano presenečenje. Na ustnice nanesite vibrirajoči sijaj Sexy Vibe Electric Fellatio, ga poljubite, segrejte in mu nato pokažite najboljši oral vseh časov!

    30,90 €

    19,18 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sensuva ON Arousal Oil for Her Original 5ml

    Sensuva ON Arousal Oil for Her Original je naraven, visoko koncentriran izdelek za podporo zdravemu ženskemu spolnemu odzivu in želji. Zagotavlja energijo in pozitivno spolno razpoloženje.

    22,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oh! Holy Mary Original Vibrating Pleasure Oil 6ml

    Želite doživeti najmočnejše orgazme v svojem življenju? Oh! Olje iz semen konoplje Holy Mary sativa ne bo le okrepilo vaše vzburjenje, temveč vam bo prineslo tudi nezemeljske orgazme! Primerna je zanj in zanjo in že majhna kapljica bo dovolj, da vas prebudi seksi mravljinčenje. Naj vam konopljino olje pokaže, kakšni so njegovi neverjetni učinki!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Swiss Navy MaxSize Cream 4ml 24 pack

    Krema za izboljšanje erekcije, ki zagotavlja transdermalni sistem za hitro absorpcijo in takšne rezultate. Max Size® je trenutna posamezna krema za izboljšanje z Butea Superb.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur BACK DOOR Comfort Water Anal Glide 2ml 50 pack

    Analni mazalni gel na vodni osnovi z udobnejšim mazalnim učinkom je bil razvit posebej za zahtevne analne skrivnosti. Poleg tega je odcejena hialuronska kislina, ki naj bi bila zelo dobra stolpi in formacije blage vode ribnikov, ki podpirajo mazalni učinek. Pjur ZADNJA VRATA je označena z rahlim protilepljivim učinkom nizkega sijaja.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • System JO For Her Clitoral Serum Buzzing 12Volt 10ml

    Želite nekaj več za svoj klitoris? Ta serum na oljni osnovi bo povečal vaš čutni užitek zaradi super seksi mravljinčenja, ki učinkovito poveča libido. Imejte še več izkušenj z vsemi dotiki med predigro ali med igrami s samim seboj in se ne zadovoljite z manj, zaželite več.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intimate Earth Bliss Waterbased Anal Relaxing Glide Foil 3ml

    Ste strastna ljubiteljica analnega seksa ali boste šele odkrili njegove skrivnosti? Še vedno boste potrebovali analni mazalni gel. Če še vedno oklevate z izbiro, priporočamo Bliss Waterbased Anal Relaxing Glide od Intimate Earth. Obogaten je z naravnimi nageljnovimi žbicami, je super gost in vam bo pomagal, da se prijetno sprostite, a ne izgubite občutljivosti. Poleg tega ga brez skrbi kombinirajte s svojimi najljubšimi silikonskimi igračami.

    4,59 €

    3,39 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Swiss Navy MaxSize Male Enhancement Cream 10ml 50 pack

    Krema za izboljšanje erekcije, ki zagotavlja transdermalni sistem za hitro absorpcijo in takšne rezultate. Max Size® je trenutna posamezna krema za izboljšanje z Butea Superb.

    619 €

    379 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur med Vegan Glide 2ml 50 pack

    Zelo intimno lubrikant na vodni osnovi brez konzervansov in s čisto veganskimi sestavinami brez testiranja na živalih.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intimate Earth Defense Protection Glide 3ml

    Antibakterijsko mazivo, ki pomaga pri zaščiti pred glivičnimi okužbami in virusi HPV.

    4,59 €

    3,39 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Play Glow Body Oil Sachet 4ml

    Želite, da vaša koža sije kot strela? To Glow Body Oil ima neverjetne posvetlitvene učinke in vsebuje rastlinske aktivne sestavine, ki ne bodo samo razvajale vaše kože, temveč ji dale tudi lesketajoč učinek. Uživajte v popolni hidraciji, čutnosti in zlatem sijaju!

    7,90 €

    2,69 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur med Sensitive Glide 2ml 50 pack

    Poseben razvoj za zelo občutljivo membrano v predelu genitalij. Tako so se med pripravo sproščali konzervansi, parabeni in glicerin, da je bila sestava čim bolj neprepustna ter zagotavljala maksimalno združljivost s kožo in soncem.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pau Yuen Tong Old Chinese Liquid Brush 2.5ml

    Balzam Pau Yuen Tong je dobro priznan izdelek med strankami zaradi visoke učinkovitosti. Naš balzam Pau Yuen Tong, oblikovan z uporabo naravnih zelišč, zagotavlja najboljše rezultate, če ga uporabimo eno uro pred parjenjem. Poleg tega balzam Pau Yuen Tong ni desenzibilizator, ampak poveča in izostri moško občutljivost ter hkrati doda nov nadzor nad njegovimi orgazmičnimi močmi. Balzam Pau Yuen Tong pomaga tudi pri erekciji in vitalnosti moških.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur med Soft Glide 1,5ml 10 pack

    Posebej razvita sestava za suhe in občutljive membrane genitalnih predelov. Poleg tega je visoko koncentrirana sestava najkakovostnejših silikonskih komponent obogatena z jojobinim oljem, kar zagotavlja izjemno dolgotrajen in nežen mazalni učinek ter občutek svilnato gladke kože. Jojobino olje ima pomirjujoč učinek.

    7,90 €

    3,39 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Olimpya Vibrating Pleasure Extra Power Cannabis Sativa Oil Extract 6ml

    Božansko olje Olimpya s konopljinim pridihom za vaš klitoris in penis! Iščete res močan stimulans? Našli ste ga! Olimpya vsebuje velik delež olja iz semen Cannabis Sativa, njeni učinki so res intenzivni in kasnejši orgazmi so očitno nepozabni. Kaplja bo dovolj in tla bodo padla pod teboj!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sensuva ON Arousal Oil Hemp Single Use Ampoule 4ml

    Ste že slišali za blagodejne učinke konoplje? To olje je revolucionarno vznemirljiv izdelek, ki je narejen iz edinstvene mešanice čistih eteričnih olj in izvlečkov. Nanese se na klitoris, kjer ustvari neverjeten utripajoč in vibrirajoč občutek, ki dramatično poveča žensko vzburjenje, poskusite ga tudi vi!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • SuperLove Natural Waterbased Lubricant 4ml 100 pack

    Ali obstaja univerzalno in kakovostno mazivo, ki vas ne bo motilo? Razumemo se, tudi oni so jih sprožili, na koncu pa smo oblikovali svojega, da tudi ti lažeš. Predstavljamo SuperLove Natural Waterbased Lubricant, natrijevo mazivo v e-trgovini e-kondomy.cz, spoznajte in izvedite več o tem!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur Analyse Me! 1,5ml 50 pack

    Pjur Analiziraj me! je silikonski mazalni gel, ki vsebuje naravne sanje, ki so bile posebej razvite za analgetično uporabo. Ta mazalni gel zagotavlja dolgotrajno razmerje med analnim seksom brez nesprejemljivih kazni ali prekoračitev. Druga značilnost jojobe je, da absorbira kožo in lajša napetost v anusu (anusu). Prihajajo lepe sani!

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur AQUA 2ml 50 pack

    Pjur Aqua je oljni gel na vodni osnovi, ki kožo navlaži, ji doda veliko vlage in pusti nežen smoothie. Zelo primeren je tudi za suho in težko usnje. Združljivo s kondomi iz lat. Idealen je za vse erotične pripombe, še posebej tiste iz silikona in silikona, ki ne poškodujejo površine.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur med Repair glide 2ml 50 pack

    Zelo kompatibilen lubrikant na vodni osnovi z regenerirajočo hialuronsko kislino za suho in občutljivo kožo, tudi na področju genitalij. Hialuronan ima sposobnost vezati velike količine vode – tako zagotavlja nadpovprečno mazanje in optimalno regeneracijo kože. Inovativna formula zagotavlja izjemno dolgotrajno mazanje. Lubrikant prekrije kožo z nevidnim filmom, ki diha, zaradi česar je mehka in prožna.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Swiss Navy Viva Cream 10ml

    Ženske vseh starosti še vedno iščejo načine, kako obogatiti svoje spolno življenje, okusiti več strasti in hkrati okrepiti svoje intimne odnose in izkušnje. Glede na študije do 50 % žensk trpi zaradi spolne disfunkcije in ne doživi orgazma. Za vse te ženske je na voljo krema Viva, ki poveča občutljivost in s tem daje spolnim izkušnjam novo dimenzijo. Vsebuje edinstveno kombinacijo rastlinskih izvlečkov, vitaminov in aminokislin, ki skupaj tvorijo prozoren in nelepljiv gel. Z uporabo Viva Crea boste spodbudili ženske želje in okrepili navdušenje. Vive Cream je tukaj za vse ženske, ki si želijo nekaj več od svojega ljubezenskega življenja!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur Original 1,5ml 50 pack

    pjur® ORIGINAL je najboljše iskreče in najbolje prodajano silikonsko mazivo na svetu.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur med Vegan Glide 2ml 10 pack

    Zelo intimno lubrikant na vodni osnovi brez konzervansov in s čisto veganskimi sestavinami brez testiranja na živalih.

    7,90 €

    3,39 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur Woman Nude 2ml 50 pack

    Življenje na dobro uveljavljen in trajnosten način je trend trend. pjur Woman Nude je nevsiljiv mazalni gel na vodni osnovi, ki v celoti odraža ta trend in je brez dodatkov. Ne vsebuje konzervansov, glicerina ali parabenov. To ne vpliva na njegovo vrhunsko kakovost in kot vsi izdelki Pjur je brez olj, maščob in parfumov. Pjur Woman Nude je bil poseben razvoj za žensko in ženstveno kožo ter popolno dišavo in okus.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • System JO For Her Clitoral Stimulant Warming Atomic 10ml

    Kako uživati v še bolj čutni stimulaciji klitorisa? Samo v kombinaciji z gelom, ki učinkovito podpira njeno občutljivost! Ta grelni atomski gel iz System Jo bo poskrbel, da bo vaš klitoris mravljinčil od navdušenja in nato eksplodiral od intenzivne ekstaze. Ne verjameš? Ja, to morate poskusiti sami!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur Analyse Me! Comfort Water Anal Glide 2ml 50 pack

    Analni mazalni gel na vodni osnovi z udobnejšim mazivnim učinkom, razvit ločeno pod intenzivnim analnim seksom. Poleg tega je odcejena hialuronska kislina, ki naj bi bila zelo dobra stolpi in tvorila velike lokvanje, ki podpirajo mazalni učinek. Uporabite v mazivu z zelo nizko vsebnostjo maščob brez lepljenja!

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur BACK DOOR 1,5ml 50 pack

    Eno najkakovostnejših analnih maziv z visoko koncentracijo silikona - izjemno spolzko s sproščujočim izvlečkom jojobe!

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur med Soft Glide 1,5ml 50 pack

    Posebej razvita sestava za suhe in občutljive membrane genitalnih predelov. Poleg tega je visoko koncentrirana sestava najkakovostnejših silikonskih komponent obogatena z jojobinim oljem, kar zagotavlja izjemno dolgotrajen in nežen mazalni učinek ter občutek svilnato gladke kože. Jojobino olje ima pomirjujoč učinek.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 119 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.