×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Lubrikanti 51 - 100 ml brez okusa

Elementi 65 do 96 od 112 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Intome Breast Enlarging Cream 75ml

    Imate kompleks majhnih prsi in hrepenite po večjih? Ne obupajte in preizkusite kremo, ki po redni uporabi obljublja naravno povečanje vaših prsi. Primeren je za vse tipe kože in ima tudi negovalni učinek. Privoščite si večje prsi brez operacije.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur Aqua Panthenol 100ml

    Iščete nekaj boljšega od navadnega maziva na vodni osnovi? Nehajte iskati, Pjur Aqua Panthenol bo izpolnil vaše želje nad pričakovanji. Njegovi dolgotrajni mazalni učinki pustijo na koži prijeten občutek, dodan pantenol pa jo nato učinkovito nahrani, regenerira in vlaži. Uživajte v še boljšem seksu!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Eros Anal Silicone Glide 100ml

    EROS Anal Silicone Glide je medicinski lubrikant na silikonski osnovi, ki je posebej zasnovan za izboljšanje lubrikacije med analnimi igrami.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision Slick'n'Slide 100ml

    Samo najboljše za njegovo moškost.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bathmate Max Out Jelqing 100ml

    Jelging je neboleča tehnika za povečanje penisa in v kombinaciji z Bathmete črpalkami so rezultati skoraj zagotovljeni. Za pospešitev njihovega doseganja pa priporočamo dodajanje tega posebnega seruma.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur med Vegan Glide 100ml

    Zelo učinkovit intimni lubrikant na vodni osnovi brez konzervansov in s čisto veganskimi sestavinami brez testiranja na živalih.

    16,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Just Glide Premium Lubricant 200ml

    Kupite vodeno mazivo za vodni sistem, če lahko izberete Just Glide Premium! Oba je obogatena s hialuronsko kislino in pantenolom. Ta sestava vam bo zagotovila nežno vlago in tudi zmanjšala kožo. Uživajte v polni ljubezni s Top Glimple Just Glide Premium!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Toyfluid 100ml

    Toyfluid - varno mazivo, odlično za vse erotične igrače! Fun Factory Toyfluid je zasnovan posebej za igrače Fun Factory iz zmehčanega silikona.

    13,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cobeco Pharma Clove Delay Gel 60ml

    Vas muči prezgodnji izliv? Niste sami in obstaja pomoč! Ta posebni gel vsebuje olje nageljnovih žbic, ki ima prijeten hladilni učinek in pomaga preprečevati prezgodnji izliv. Ima tudi negovalne učinke in končno boste uživali v sanjskem dolgem seksu z njim!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fleshlight Fleshlube Slide Water-Based Anal Lubricant 100ml

    Želite še bolj intenzivno in udobno uživati v analnih igrah? Ta lubrikant na vodni osnovi je bil posebej oblikovan za analni seks in je prijeten in nežen za občutljivo kožo. Je učinkovit, močan in vzdržljiv, zato bo čudovito podaljšal vaše razburljive izkušnje. Uživajte v popolnoma novih izkušnjah in vrhuncih užitka.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur BACK DOOR Super Regenerating Panthenol 100ml

    Želite doživeti še več izkušenj z analnim seksom? Prinesite analni mazalni gel znamke Pjur, ki je na vodni osnovi in vsebuje pantenol, ki mu daje intenzivne hidratantne učinke, ter kamilico, ki prijetno pomiri intimno analno področje. Odkrijte učinke tega edinstvenega gela s svojim partnerjem ali v kombinaciji z erotičnimi pripomočki.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Eros Eroticx Aqua Based 100ml

    Mazivni gel na vodni osnovi, zasnovan za dodatno vlaženje in izboljšano izkušnjo ljubezni. Izdelek je brez vonja, brez maščob, ne draži in, kar je najpomembneje, ne poškoduje kondomov.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cobeco Pharma Super Penis 75ml

    Sanjate o močnejši in trdnejši erekciji, ki traja dolgo časa? Preizkusite to kremo, ki vsebuje ekskluzivne sestavine, ki učinkovito spodbujajo pretok krvi in naredijo vašo erekcijo močnejšo in trdnejšo! Nanesite majhno količino in temeljito vmasirajte.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Water-Based Lubricant 100ml

    Kaj je potrebno za vse intimne igre? Visokokakovostno mazivo! Kot je ta na vodni osnovi iz Lovensa. Narejen je iz najkakovostnejših sestavin in bo odličen partner ne le za igrače Lovens, ampak tudi za ljubljenje ali masažo.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Just Glide Bio 50ml

    Čist urin narave! Just Glide Bio Lubricant je naravna organska gel vodna osnova v ekološki embalaži. Je brez okusa, dišeče, 100% veganske, kuhane v kombinaciji s kondomi iz zapaha in popolnoma primerne za vsakodnevno uporabo. Uživajte v svojem najdražjem z naravnim organskim mazivom Just Glide.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur LIGHT 100ml

    Lahka različica mazalnega gela pjur® ORIGINAL ohranja vse čudovite lastnosti, vendar ima nekoliko bolj fino konsistenco, zahvaljujoč kateri se veliko hitreje širi.

    17,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Creamy Lubricant 70ml

    Mlečni gel na vodni osnovi, podoben spermi. Creamy je realističen lubrikant, je svilnat in ekstra spolzk, zato je primeren ne samo za vaginalno, ampak tudi analno uporabo. Malo bo dovolj in preprosto se boste zaljubili v njeno semenčico podobno teksturo!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Eros Masturbation Creme 100ml

    Čas je za ljubezen do sebe! Ta Eros krema je posebej razvita za samozadovoljevanje in vas bo presenetila s svojo puhasto in kremasto konsistenco, ki zagotavlja še boljši užitek. Seveda ga lahko uporabite tudi namesto lubrikanta. Eros krema je tu samo za vas in vašo srečnejšo samozadovoljevanje!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Just Play Orgasm Gel 80ml

    Ta orgazmični gel znamke Just Play vsebuje kakovostno metino olje, zaradi katerega bodo vaše erotične masaže še bolj vznemirljive. Gel nanesite na klitoris in ga nežno vmasirajte. Pripravite se na opojne občutke strasti in dih jemajoče orgazme!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision AQUAglide Neutral 75ml

    Maziva Joydivision so kakovostni nemški izdelki, preizkušeni skozi čas! Z Aquaglide Neutral se boste lahko popolnoma potopili v razburljive igre zahvaljujoč njegovi dolgotrajni mazalni sposobnosti in optimalni ravni vlažnosti v nekaj kapljicah. Svoj užitek in zadovoljstvo zaupajte najbolj priljubljenemu mazivu na evropskem trgu.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bathmate Anal Clean 100ml

    Prvo čistilo erotičnih pripomočkov na svetu, ki je zasnovano posebej za analne igrače. Blagovna znamka Bathmate prihaja na trg in lahko ste prepričani, da bo varno odstranila vse bakterije in iztrebke iz vaših igrač.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Numbing Lubricant 100ml

    Vas malce muči preobčutljivost? Joj! Numbing je lubrikant na vodni osnovi za omrtvičenje, ki ga lahko kombinirate s kondomi iz lateksa in se zanesete tudi na njegovo varnost, saj je dermatološko testiran. Poskusite, da bo erotika prijetnejša in daljša.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sensuva ON Ultra-Stimulating Insane Personal Moisturizer Unscented 57ml

    Ali veste, kaj pomeni "nor" v prevodu? Je "močan" in prav to je ta stimulativni gel luksuzne znamke Sensuva. To je najbolj intenziven vznemirljiv gel na trgu! Ne samo, da bo v vašem klitorisu vzbujalo prijetno tople občutke, ampak bo tudi občutek, kot da vam živčni končiči na teh mestih začnejo plesati. Ja, tako divje bo, zato pridite in uživajte v vročem plesu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Luxuria XXL Vigor Maximo Massage Cream 75ml

    Bi ga želeli malo večjega, da bo vaša samozavest večja? XXL Vigor vsebuje učinkovite revolucionarne snovi z izjemnimi lastnostmi, ki vam bodo ob redni uporabi zagotovile bolj mesnato naravo. Njegovo naravno sestavo boste z užitkom masirali, zato vam bo pot do cilja zagotovo všeč. Izpolnite svoje sanje!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Swiss Navy Silicone Lubricant 59ml

    Silikonski lubrikant, ki izvleče tudi najbolj suho nožnico! S starostjo se pojavijo simptomi, ki so lahko neprijetni za naše intimno življenje. Vaginalna suhost in občutljiva tkiva so pogosta težava mnogih žensk. Toda rešitev je lažja, kot si mislite. Silikonska švicarska mornarica vam bo kot otroku zagotovila popolno mazanje in vaše vznemirljive spolne izkušnje so lahko nenadoma takšne kot prej in morda celo boljše.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Just Glide Lubricant Set 3x50ml

    Najboljše od Just Glide v praktični 50 ml embalaži po odlični ceni. Vsebuje lubrikante na vodni osnovi, ki so 100% veganski in primerni tudi za občutljivo kožo. Nemastna, brez olja, brez madežev in pralna. Preizkusite jih in majhne uporabite na primer na potovanjih.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fist It Urethral Sounding Lubricant 80ml

    Obožujete soundig? V tem primeru zagotovo veste, da potrebujete takšno kakovostno mazivo na vodni osnovi. Je dermatološko testiran, brez maščobe, brez barve in brez vonja ali okusa. Njegova praktična šoba vam omogoča udobno nanašanje in draženje sečnice bo še prijetnejše!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sensuva ON Ultra-Stimulating Insane Personal Moisturizer Butter Rum 57ml

    A pri prenosu misliš "ni"? Je "urin" in je stimulativni gel luksuzne znamke Sensuva. To je najbolj intenziven vznemirljiv gel na trgu! Ne samo, da bo v vašem klitorisu prijetna toplina, ampak bo tudi veličastnost, ko bodo končnice živine v teh mestih začele plesati. Tako se čudim, a dodajam in uživaj v letnem balu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bathmate Anal Lube 93ml

    Ali veste, kaj je analni seks res pomemben? Na mazanje! Zato je pomembno, da izberete gel, ki bo popolnoma ustrezal vašim zahtevam. Za razliko od nožnice se analna ne zmoči naravno, zato je pomembno, da izberete gost in obstojen gel, ki bo ustvaril nekakšno plast in poskrbel za vaše udobje. In prav to je Bathmate Anal Lube z udobno črpalko, poskusite ga v kombinaciji s kondomi ali erotičnimi pripomočki, njegova vodna osnova je kompatibilna skoraj z vsem!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Just Play 2in1 Clean 100ml

    Spoštujete svoje erotične pomočnike in jim želite le najboljše! Pomislite na higieno! Čistilno pršilo za erotične pripomočke je kakovostne in nežne sestave, saj ne vsebuje alkohola, parfumov, hkrati pa je antibakterijsko in obogateno z izvlečki kamilice in aloe vere. Samo pošpricaj, pusti nekaj časa delovati, obrišite in to je to!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • AID Be Open Anal Relax Lubricant 90ml

    Se bojite morebitne bolečine pri odpiranju zadnjih vrat? Morate se opremiti z lubrikantom, ki vam bo res pomagal. AID gel ima zelo gosto in zelo spolzko konsistenco ter vsebuje tudi sestavine, ki bodo prijetno sprostile vaš anus. Uživajte v svojem vznemirjenju udobno in brez skrbi.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Just Play Heat Wave Erotic Warming Gel 80ml

    Ta topel gel Heat Wave iz Just Play vas bo res pogrel. Vsebuje glicerin, ki veže vodo in vam v kombinaciji s stikom koža na kožo prinese čudovite tople občutke med masažo. Okrepite jih z nežnim dihanjem na kožo in uživajte v dolgotrajnih in prijetnih izkušnjah.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 112 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.